Skip to main content
Hvilken ridetur i Island skal jeg vælge?

Find den rigtige ridetur i Island

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Find den rigtige ridetur i Island

Der er rigtig mange rideture i Island at vælge imellem, og det kan være svært at vælge

Du behøver slet ikke at være en ekspert i ridning for at kunne deltage i vores rideferier i Island, ... men nogle af vores rideture er mere krævende end andre, og derfor bør man overveje hvad der passer til dig. Alle vores rideture er markeret med ”heste ikoner”, der viser turens sværhedsgrad og gør det lidt nemmere at finde den tur, der passer bedst til den enkelte. Hvis du er i tvivl, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.

Har du aldrig prøvet at ride på en Islandsk hest?

Den Islandske hest er en rigtig god ridehest. Den er tillidsfuld og har godt temperament. Vi har rigtig stort udvalg af gode heste på vores rideture i Island, så der findes altid en hest som passer både begyndere og erfarne ryttere. Hvis du har prøvet at ride på engelsk manér, burde du ikke få nogen problemer med at ride på en islandsk hest. Er du vant til westernridning, burde du heller ikke få svært ved at ride på en Islandsk hest. I begyndelsen af hver tur gennemgår guiden, hvordan man sadler hesten, hvordan man sætter sig op på den, og hvordan man rider tölt, den islandske hests helt unikke gangart.

Hvordan vurderer jeg selv min rideerfaring?

Hver rytter er ansvarlig for selv at vurdere deres egen rideerfaring og fysiske tilstand.  Men vi har prøvet at gøre det lidt nemmere med at markere alle vores rideture med "heste ikoner" (2,3 & 4 heste) efter sværhedsgraden.


Øvede ryttere (let øvede)

Du føler dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tölt) og korte galop. Disse rideture er velegnede til let øvede og øvede ryttere. God fysisk kondition er vigtig på turene, da vi rider omkring 10-25 km om dagen og rider hovedsageligt meget tölt (ca. travhastighed).


Mere øvede ryttere

Du føler dig tryg ved forskellige hastigheder, du sidder trygt i sadlen i mange timer på en dag. Disse rideture kræver gode ridefærdigheder og udholdenhed, da de kan være fysisk udfordrende og vi tilbringer fra 15 - 45 km, om dagen i sadlen. Dette foregår mest i gangarten tölt. Vi tager dels en flok frit løbende heste med, hvilket gør det nødvendigt at ride med en vis hastighed.


Meget øvede ryttere

Du er en meget øvet rytter, som rider jævnligt og kan håndtere din hest i åbent terræn. Disse ture er til dem der har adskillige års rideerfaring, i al slags terræn. En stor flok fritløbende heste følger efter hver dag.


Indkvartering på rideturene

Indkvartering er forskellig fra tur til tur, der kan være tale om hoteller, guesthouses eller sommerhuse i opredte senge eller bjerghytter i sovepose. Læs nærmere om inkvarteringen i turbeskrivelsen på hver enkelt tur. På nogle af højlandsturene, er der simpel indkvartering i soveposer i bjerghytter, nogle gange overnatter hele gruppen i samme rum. Indkvarteringen omfatter senge, køjesenge og dobbelte køjesenge alt efter bjerghyttens størrelse og beliggenhed. Indendørs wc, varme brusebade og/eller varme bassiner findes de fleste steder. Du skal medbringe din egen sovepose (på de ture hvor man sover i sovepose). Se nærmere ind på hver enkelt tur. Vi skaffer detaljeret beskrivelse af indkvarteringsforholdene for hver tur, hvis det ønskes.


 

Rideskole for begyndere & let øvede ryttere

Vores vinterridekursus tilbyder en kombination af rideundervisning, både teoretisk og praktisk i vores moderne ridehal, sammen med halvdags rideture i naturskønne omgivelser, valgfri besøg af hestearrangementer og/eller sightseeing.

Dette er en helt fantastisk mulighed for dem, der ønsker at lære at ride på den Islandske hest. Du kommer til at lære den vidunderlige hesterace at kende, og får prøvet at ride med de 5 gangarter den Islandske hest behersker.  Gården avler Islandske heste og har rigtig mange heste.

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Mød os på Social media

Nyttig info

Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
Her finder du vores vilkår og betingelser

Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
Travel Nord har konkurrencedygtige priser

Her finder du cookie- og persondatapolitik
Book et møde på vores kontor i Fredericia
Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
Her finder du anmeldelser fra vores kunder