Skip to main content
Rejser til Wales

Wales

Rejser til Wales

Wales

Rejser til Wales

Wales

Rejser til Wales

Rejser til Wales - Eventyrland, adventure og historiske myter

Wales er generelt meget autentisk og charmerende land, som bl.a. opleves gennem det walisiske sprog, og deres rørende folkeviser. Wales er helt sikkert stedet, hvis man er glad for outdoor-livet, og ønsker at komme tæt på den vilde natur. Landet rummer både nationalparker, med gode vandrebjerge, og smukke sandstrande, med de evigt levende kyster. Wales er også slottene land. Med ca. 600 slotte fordelt omkring i det lille land, det er faktisk det land i verden med flest slotte pr. Kvadratkilometer.

Info & viden om Wales

Hvorfor rejse til Wales?

Wales siges at være slottene og dragernes land

Med ca. 600 slotte fordelt omkring i det lille land, er det det land i verden med flest slotte pr. Kvadratkilometer. De mange slotte bærer på en masse historier og legendariske myter, om f.eks. drager, som også er det ikon, der er centraltplaceret på det Walisiske flag. Wales er et meget eventyrligt land, og store film, som Ringenes Herre, har fået inspiration fra dette utopiske landskab. Wales er generelt meget autentisk og charmerende, som bl.a. opleves gennem det walisiske sprog, og deres rørende folkeviser.

Outdoor-livet, aktiviteter & den vilde natur

Hvis man er glad for outdoor-livet, og komme tæt på den vilde natur, er Wales klart stedet. Landet rummer både nationalparker, med gode vandrebjerge, og smukke sandstrande, med de evigt levende kyster, hvor man kan være heldig både at spotte delfiner og marsvin. Derudover er landet også kendt for et hav af adventure-aktiviteter, som man kan opleve på vores rejser til Wales. Man kan f.eks. prøve verdens hurtigste zipline, rappelle ned af klippesider, sejle i kajak ned af floder eller surfe ved en af de flotte sandstrande. Om aftenen er flere steder i Wales også kendt for at være perfekte til at kigge på stjerner. Grundet mangel på lysforurening er disse lokationer helt eminente til at observere den fortryllende stjernehimmel.

Hvilke er de bedste tidspunkter at besøge Wales?

Wales er et dejligt rejsemål året rundt, men sommermånederne (juni-august) er populære på grund af det varmere vejr og længere dage. For dem, der er interesserede i vandreture eller bjergbestigning, er foråret og efteråret ideelle, da vejret er mildere. Vinteren kan være smuk i Wales, især i bjergområderne, og er også et godt tidspunkt at besøge for at undgå større turistmængder.

Populære turistattraktioner i Wales

Der er mange populære turistattraktioner i Wales, herunder Snowdonia National Park, Brecon Beacons National Park, Cardiff Castle, Conwy Castle, St. Davids Cathedral, og den berømte vægmaleriby Portmeirion. Der er også mange historiske steder, museer og gallerier at udforske rundt om i landet.

Godt at vide om Travel Nord

 • Hos Travel Nord, oplever du et passioneret og serviceorienteret hold som har specialiseret sig inden for kør-selv-ferier med fokus på naturoplevelser. Vi gør os umage til at du får en fantastisk ferie og minder for livet.
 • Travel Nord samarbejder kun med udvalgte, sikre og kvalificerede turoperatører i Wales.
 • Travel Nord er 100% danskejet rejsevirksomhed som blev grundlagt i starten af 2011, og er medlem af rejsegarantifonden nr. 2442
 • Travel Nord har vundet den eftertragtede Gazelle pris flere gange.
 • Travel Nord sender tusinder af glade kunder på ferie i udlandet hvert år, og har rigtig gode anmeldelser på Trustpilot.

Hvad kan man lave i Wales?

Snowdonia National Park

Naturen er vidunderlig og vild

Udforsk det naturskønne Snowdonia National Park, der er berømt for sine imponerende bjerge, spejlblanke søer og vilde landskaber. Tag på en vandretur op ad Mount Snowdon, det højeste bjerg i Wales, og nyd den spektakulære udsigt. Udforsk de smukke dale og vandfald, der findes i parken, og oplev det rige dyreliv og flora.

Cardiff Castle

Et gammelt romersk fort

I hovedstaden, Cardiff, kan man besøge det imponerende Cardiff Castle, der blev bygget i det 11. århundrede, ovenpå et gammelt romersk fort. Her kan man bruge mange timer på at udforske slottets høje tårne, overdådige interiør og velplejede haver. 

 

Pembrokeshire kyst

Den flotte kyststien

Pembrokeshire Coast National Park er kendt for sin fantastiske kystlinje, grønne landskaber og smukke udsigt over havet. Tag på en naturskøn vandretur langs kyststien og beundre de dramatiske klipper, afsidesliggende bugter og sandstrande. Oplev det rige dyreliv i området, herunder sæler, havfugle og måske endda delfiner.

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder