Skip to main content
 • Rejser til Færøerne

  Færøerne

 • Rejser til Færøerne

  Færøerne

 • Rejser til Færøerne

  Færøerne

Rejser til Færøerne

På vores rejser til Færøerne vil du opleve en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv.

Færøerne er en oplevelse for sig selv. En verden af vild og uberørt natur og den velkendte færøske gæstfrihed. Det afvekslende vejr på øerne med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser, hvor mødet med de gæstfrie indbyggere er en væsentlig del af oplevelsen. Der er fugle og får, uberørt natur og isolerede byer overalt. Der er stilhed, der kun brydes af brusende vandfald og fuglesang. Her finder du pakkerejser til dig som ønsker at udforske Færøerne. Vi tilbyder pakker hvor du kør selv i eget tempo, eller tager på en guidet rundtur rundt på øerne. Vi har lavet programforslag og sørget for alt det praktiske så du behøver ikke at bekymre dig om noget som helst. Du skal bare nyde ferien og den fantastiske natur på Færøerne. Vi tilbyder forhåndsreservering af fly, hoteller, billeje, aktiviteter og udflugter på Færøerne.

Hvad kan man lave på Færøerne?

Besøg Tórshavn

Tórshavn er hovedstaden på Færøerne og er fyldt med historie, charme og kulturelle oplevelser. Du kan udforske det gamle bycentrum med sine brostensbelagte gader, traditionelle træhuse og den imponerende domkirke. Besøg også Kunstmuseet Listasavn Føroya for at se færøsk kunst og kultur, og tag en tur til Kirkjubøur - en historisk landsby, hvor man kan se ruiner af byens gamle katedral, som blev bygget tilbage i middelalderen.

Oplev traditionel færøsk kultur

Færøerne har en rig og unik kultur, der er værd at udforske. Du kan besøge små færøske bygder og lære om traditionelle færøske aktiviteter som fiskeri, fåreavl og håndværk, som f.eks. strikning og hækling. Der er også mulighed for at deltage i færøske festivaler og begivenheder, hvor du kan opleve traditionel musik, dans og mad.

Bådtur til fuglefjelde og sælsafari

Færøerne er hjemsted for en imponerende mængde fugleliv, herunder havfugle som søpapegøjer, lunder og havørne. Tag på en bådtur til fuglefjeldene, hvor du kan komme helt tæt på, og se de mange fuglearter og deres naturlige levesteder. Du kan også deltage i en sælsafari og få mulighed for at se sæler i deres naturlige omgivelser.

Udforsk den flotte natur på Færøerne

Færøerne har utrolige fredfyldt og flot natur, der består af høje bjerge, grønne daler og vandfald. Kystlinjen på Færøerne har mange steder høje lodrette klippevægge hvor vandfald falder direkte ned i bølgerne. I lavlandet og dalene tæt på kysterne ligger de fleste de små og hyggelige byer. Skov finder du ikke noget af på Færøerne, så udsigten er fleste steder uforhindret.

Besøg de Færøske øer

På Færøerne finder du i alt 18 øer, og mange tunneler, der forbinder de største øer sammen. Færøske tunneler er generelt meget rustikke, men Eysturoyartunnelen er en imponerende flot tunnel, der er blevet lavet til et kunstværk i sig selv med et lysshow. Det kan være et eventyr for sig selv at gå på ø-jagt på Færøerne. Øerne hedder: Borðoy, Fugloy, Eysturoy, Hestur, Kalsoy, Koltur, Kunoy, Lítla Dímun, Mykines, Nólsoy, Sandoy, Skúvoy, Stóra Dímun, Streymoy, Suðuroy, Svínoy, Vágar og Viðoy.

Godt at vide om Travel Nord

 • Vores hold hos Travel Nord, har bred erfaring indenfor rejser til Færøerne. Vi er faktisk specialister på Færøerne fra A – Å.
 • Travel Nord samarbejder kun med udvalgte, sikre og kvalificerede turoperatører på Færøerne.
 • Travel Nord er 100% danskejet rejsevirksomhed som blev grundlagt i starten af 2011, og er medlem af rejsegarantifonden nr. 2442
 • Travel Nord har vundet den eftertragtede Gazelle pris flere gange.
 • Travel Nord sender tusinder af glade kunde til Færøerne hvert år, og har gode anmeldelser på Trustpilot.

Det skal du prøve på Færøerne!

 • Prøv at spise Tørfisk på Færøerne

  Tørret fisk

  Spis den berømte Tørfisk på Færøerne. Tørfisk består af tørret kuller eller torsk. Tørfisken er usaltet fisk som er naturligt tørret af sol og vind, og banket igennem, så den opnår en blød og behagelig konsistens. Tørfisken er smagfuld sund mad, og propfuld af proteiner. Tørfisk smager godt med smør.

 • Gå igennem den gamle bydel i Tórshavn

  Reyn og Undir Ryggi

  Gå igennem de mest charmerende gader i Tórshavn, Tórshavns gamle bydel, der består af Reyn og Undir Ryggi. Dette er et lille kvarter med sorttjærede træhuse med hvidindrammede vinduer og græstage. Husene er fra 14. århundred tallet og er stadigvæk beboet.

 • Besøg hyggelige butikker med strik & lokal håndværk

  Lokal håndværk

  Tag i de hyggelige butikker med kreativ kunst og strik på Færøerne.  Det færøske strik stammer fra dengang, hvor uld var det mest dyrebare materiale på øerne. I slutningen af 1700-tallet blev der eksporteret 120.000 par strikkede hoser (lange strømper) om året fra landet. I dag er det færøske strik en eksklusiv modevare i alslags farver og variationer, og meget populært verden over.

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Kontakt & Åbningstider

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

  Om Travel Nord

  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

  Betingelser

  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Rejsegarantifonden

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

  Pakkerejser

  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

  Køb Rejseforsirking

  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

  Prisgaranti

  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Cookie- & Persondatapolitik

  Her finder du cookie- og persondatapolitik

  Book et Møde

  Book et møde på vores kontor i Fredericia

  Rejseforedrag - Tilmeld

  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

  Anmeldelser

  Her finder du anmeldelser fra vores kunder