Skip to main content
Udflugter og aktiviteter på Færøerne - Book Aktiviteter på Færøerne

Aktiviteter Færøerne

Udflugter og Aktiviteter Færøerne

Vi tilbyder rigtig mange spændende ture, udflugter og aktiviteter på Færøerne.

Træd ind i en verden af uforglemmelige oplevelser med vores udvalg af spændende ture og aktiviteter på Færøerne. Vi præsenterer en bred vifte af unikke oplevelser, der giver dig mulighed for at udforske øernes skatte og skønhed på en helt særlig måde.

For at sikre dig den perfekte rejse anbefaler vi stærkt, at du forudbestiller dine udflugter og aktiviteter. Dette er ikke blot for at garantere din plads, men også for at frigøre din tid under selve rejsen. Vær opmærksom på, at det er begrænset plads på vores aktiviteter, og det kan derfor betyde, at de kan blive udsolgt hurtigt. Så for at undgå skuffelser anbefaler vi, at du sikrer dine billetter i god tid.

OBS. Turene kan bookes direkte online, hvor du enten betaler med dit dankort eller mobilepay. Du ser pris og tilgengelig ved at trykke på Bestil. 

Tur til Mykines

Tórshavn | 12 timer | Moderat

En favorit blandt rejsende til Færøerne er at besøge den vestligste ø Mykines, hjemsted for store havfuglekolonier, hvoraf den mest berømte er det store antal søpapegøjer. Mykines er svimlende smuk og fortjener sin plads som den mest eftertragtede destination på Færøerne. Turen afgår fra Tórshavn kl. 9.00 (afhentning starter kl. 8.30) og kører til Sørvágur for at fange færgen, der afgår til Mykines kl. 10.20. Dag med masser af natur, dyreliv og vandring. Vi tager færgen tilbage til Tórshavn kl: 17:00, hvor I kan regne med at ankomme til hotellet kl: 19:00

Inkluderet: Mad og drikkevarer, adgangsbilletter, Guide på Engelsk.
Medbring: Varmt tøj og gode vandresko
Aldergrænse: 13 år

Vandretur til Kallur Lighthouse

Tórshavn | 8 timer | Moderat

Med afgang fra Tórshavn kører vi langs fjordene mod Klaksvík – en by der ligger mellem bjerge og fjorde. Fra Klaksvík tager vi en 20 minutters færgetur over til øen Kalsoy, hvor vi kan nyde det dramatiske landskab på de nordlige øer, der rejser sig majestætisk op af havet. Vi kører videre til Trøllanes, hvor vandreturen til Kallur Fyr begynder.  Vores lokale guide vil være med på vandreturen, der tager omkring 1,5 - 2 time hver vej. Vandreturen er ikke svær, og du vil nyde fugleliv, færøsk natur tæt på. Fyret ligger på den nordligste kant af øen; dets høje og dramatiske landskab gør det til en virkelig fascinerende oplevelse.

Inkluderet: Mad og drikkevarer, billetter,  Guide på Engelsk, Gebyr for hiking
Medbring: Varmt tøj og gode vandresko
Aldergrænse: 13 år

Wonders of Vágar - Vandretur

Tórshavn | 6 timer | Moderat

En heldagstur naturrejse, der også inkluderer tre times vandretur, med nogle af de mest slående udsigter på Færøerne, bl.a. det 30 meter høje Bøsdalafossur-vandfald, der vælter direkte ud i Nordatlanten. Denne dagstur inkluderer bl.a. Trælanípan slaveklippen, landsbyen Gásadalur og en frokost. På turen får du indblik i en rig historie, og hører om legender. Turen inkluderer også nogle af de mest berømte vandfald og udsigtspunkter på Færøerne, og god mad at starte med. Afgang er kl: 9:00 fra Tórshavn og tilbage ca. 15:00

Inkluderet: Mad og drikkevarer, adgangsbilletter, guide på Engelsk

Medbring: Varmt tøj og gode vandresko
Aldergrænse: 10 år

Tur til Vestmanna, Kvívík, Gásadal og Sandavág

Tórshavn | 8, timer | Nem

På denne tur besøger vi Vestmanna og sejler for at se fugleklipperne. Efter sejlturen stopper vi fo at spise og forsætter derefter til Kvívík.  Kvívík, i en dal på Streymoy-øen, har en historisk rute fra vikingetiden med vikingegravpladser ved havet. Gásadalur er en fjern landsby på Vágar-øen, tidligere kun tilgængelig til fods, nu via en køretunnel. Her findes det maleriske vandfald Múlafossur og en café med lokale retter. Gásadalur betyder "Gåse-dalen".

Inkluderet: Mad og drikkevarer, adgangsbilletter, WiFi, Guide på Engelsk.
Medbring: Varmt tøj og godt fodtøj
Aldergrænse: Ingen

Strendur, Snældan, Kollafjørdur og Kirkjubøur

Tórshavn | 8 timer | Nem

En fantastik bustur på Færøerne.  Strendur er den største by ved Skálafjørður-fjorden på Eysturoy-øen.  Oplev den berømt undersøiske rundkørsel Eysturoyartunnelen. I Strendur besøger vi Snældan, et lokalt garnfirma, hvor man kan købe færøsk strik og garn. Vi kører nordpå gennem Skálafjørð og over til Sundalagið. Derfra fortsætter vi til Kollafjørð. Derefter besøger vi Tórshavn, går gennem den gamle bydel og fortsætter til Kirkjubø, Streymoys sydligste landsby. Her kan man se ruinerne af Magnus-katedralen fra omkring 1300, Sankt Olavs

Inkluderet: Mad og drikkevarer, adgangsbilletter, WiFi, Guide på Engelsk, Kort over Færøerne
Medbring: Varmt tøj
Aldergrænse: Ingen

Æðuvík, Navia, Gøta og Fuglafjørður

Tórshavn | 7,5 timer | Nem

Vi starter med at køre gennem den undersøiske tunnel mellem Tórshavn og Runavík, der har en rundkørsel. Første stop er Æðuvík, en smuk landsby ved havet, hvor solopgangen ses året rundt. Tæt på er de første vindmøller på Færøerne, hvorfra man på klare dage kan se næsten alle øerne. I Toftir har Navia, et lokalt garnmærke, en butik med garn og sweatre. Gøta består af tre små landsbyer, der næsten er vokset sammen.

Sidste stop er Fuglafjørður, en stor fiskeriby med en hyggelig café og en sjældent kendt souvenirbutik kaldet Fjord.

Inkluderet: Mad og drikkevarer, adgangsbilletter, WiFi, Guide på Engelsk
Medbring: Varmt tøj
Aldergrænse: Ingen

Tur til Hvalvík, Streymnes og Eiði

Tórshavn | 7 timer | Nem

På vejen mod nord vil det være muligt at se hvalfangerstationen Við Áir, der blev bygget i 1905 og drevet af det norske firma Chr. Salvesen & Co indtil 1930. Det er den sidste af sin slags på den nordlige halvkugle.Du vil tage en smuk lille gåtur fra Streymnes til Hvalvík, hvor du vil se Færøernes ældste trækirke.Eiði er en landsby på nordlige Eysturoy-øen. Tæt på Eiði vil du også have en fantastisk udsigt mod de to havstakke Risin & Kellingin.

Inkluderet: Mad og drikkevarer, adgangsbilletter, WiFi, Guide på Engelsk
Medbring: Varmt tøj
Aldergrænse: Ingen

Tur til de nordlige øer og Tjørnuvík

Tórshavn | 9 timer | Nem

Viðareiði ligger i den nordlige region og er den nordligste landsby på Færøerne. Et besøg i Viðareiði på Viðoy-øen er altid givende.Klaksvík er fiskerihovedstaden på Færøerne, og her vil det være muligt at prøve Færøernes fisk og chips i det lokale bageri. Vi fortsætter kørslen til Gjógv for at se den fantastiske kløft og videre til Tjørnuvík, hvor vi kan nyde den fantastiske udsigt til Risin og Kellingin.

Inkluderet: Mad og drikkevarer, adgangsbilletter, WiFi, Guide på Engelsk
Medbring: Varmt tøj
Aldergrænse: Ingen

Grottekoncerttur ombord på færøsk sejlskib

Tórshavn | 5 timer | Moderat

Denne tur er en fantastisk kombination af betagende udsigter fra dækket af vores ikoniske skonnertsejlskib, en spændende ekspedition fra skibet i en mindre båd ind i en havhule og den unikke oplevelse af livemusik i disse majestætiske omgivelser.

Inkluderet: Mad og drikkevarer, oppustelig redningsvest Guide på Engelsk
Medbring: Varmt tøj, snaks
Aldergrænse: Ingen

James Bond 007 | Official tur

Tórshavn | 8,5 timer | moderat - svær

Få den eksklusive mulighed for at udforske optagelsesstederne på Færøerne til James Bond-filmen No Time to Die. Du vil blive taget til øen Kalsoy, hvor du vil følge i fodsporene på de færøske landskaber, der blev brugt i James Bond. Du vil føle, at du er med i scenerne fra filmen.

 • 8:00 Afhentning på dit hotel i Tórshavn
 • 10:00 Afgang fra Klaksvík i en hurtiggående RIB-båd til Bond Cave på Poison Island, før du træder i land
 • 11:30 Vandring til Kallur Fyrtårn og James Bond Memorial (Hike Level - MEDIUM)
 • 13:30 Frokost
 • 15:00 Se sælkvindestatuen og hør fortællingerne om hende i Mikladalur
 • 16:00 Retur til Klaksvík i RIB
 • 18:00 Drop-off til dit hotel Tórshavn

Inkluderet: Mad og drikkevarer
Medbring: Varmt tøj og godt fodtøj
Aldergrænse: -

2-Timers Bådtur

Tórshavn | 2 timer | Nem

Tag med på en 2-timers sightseeingtur med båd! Vores erfarne skipper vil tage dig med til de mest betagende og naturskønne destinationer rundt omkring på Færøerne. Uanset om du leder efter fjerne øer, indbydende bugter eller charmerende kystlandsbyer, kan vi tage dig derhen! Vores båd er alsidig og kan tage dig til næsten ethvert sted på Færøerne, der er tilgængeligt fra havet.

Inkluderet: Kaffe og/eller te. Flydedragter
Medbring: Varmt tøj
Aldergrænse: 6 år

Fisketur på Færøerne

Tórshavn | 4 timer | Nem

Tag med på en fængslende fiskeekspedition omkring Nolsoy. Sejl over rolige farvande, nyd at fange forskellige fiskearter som torsk, skrubbe, og den undvigende helleflynder. Nolsoy er ikke kun for fiskeri. Det er et paradis for fuglekiggere og huser en af verdens største kolonier af stormsvaler. Oplev lunder, søkonger og sulear, der har fundet plads på klipperne.

Inkluderet: Kaffe og/eller te. Alt fiskeudstyr
Medbring: Varmt tøj
Aldergrænse: 6 år

Sejltur Ombord på det Ikoniske Færøske Sejlskib Nordlyset

Tórshavn | 3,5 timer | Nem

Vores ikoniske færøske sejlskib er den perfekte måde at opleve Færøerne fra havet på. Selvom skibet er autentisk/gammeldags, tilbyder det moderne toiletter, opvarmning og ventilation i gæsteområderne under dækket.

Inkluderet: Mad og drikke (Lokalt bagværk tilbydes)Termodragt
Medbring: Varmt tøj og regntøj. Vandtæt fodtøj
Aldergrænse: ingen

Dagstur på Suðuroy | Den Urørte Perle

Fra Tórshavn |13 timer | Nem

En heldagsudflugt til Færøernes sydligste ø, Suðuroy. Sejlturen fra Tórshavn til Suðuroy tager to timer, og undervejs bliver du forkælet med fantastiske udsigter over de to små øer, Stóri Dímun & Lítli Dímun. På Suðuroy vil vi besøge mange landsbyer, køre gennem nogle af de smukkeste landskaber og besøge nogle historiske steder.
Du kommer bl.a til at besøge Tvøroyri, Sandvik, Fámjin og Sumba.

Inkluderet: Entré- eller adgangsgebyr. Mad & drikke. WiFi. Billetspris for bussen
Medbring: Varmt tøj og regntøj. Vandtæt fodtøj
Aldergrænse: ingen

Golden Circle | Tjørnuvík | Fossá vandfald | Saksun | Leynar | Kvívík | Vestmanna - Den Klassiske tur

Fra Tórshavn | 8,5 timer | Nem

Nyd det klassiske eventyr rundt omkring de nordlige dele af Streymoy. Få en hel dag med eventyr, hvor du vil besøge landsbyerne Saksun, Tjørnuvík, Leynar, Kvívík og Vestmanna samt se Fossá Vandfaldet. En bådtur til Vestmanna-fugleklipperne med spektakulære udsigter. Nyd en frokost og lyt til de mange historier og sagaer fra din guide.

Inkluderet: Mad og drikke. Entré- eller adgangsgebyr. WiFi. Billetspris for bussen
Medbring: Varmt tøj og gode udendørs vandrestøvler 
Aldergrænse: ingen

Tórshavn City Walk

Tórshavn | 2 timer | Nem

Gåtur rundt i Torshavn med en lokal guide. Vi besøger byen, herunder parlamentet, katedralen, den gamle bydel. Ved afslutningen af ​​turen vil du have fået et dybtgående indblik i historien, kulturen og begivenhederne og menneskerne på Færøerne.

Inkluderet: Guidet gåtur rundt i Tórshavn
Medbring: Varmt tøj og regntøj. Vandtæt fodtøj
Aldergrænse: ingen

Vandretur til Nolsoy fyrtårn

Tórshavn | 10 timer | Moderat

Sejltur fra Tórshavn til Nólsoy. En moderat vandretur (6-8 timer) til Borðan på den sydligste spids af Nólsoy. Her finder du et fyrtårn fra 1893 og tre ubeboede huse. Når vi vender tilbage til landsbyen Nólsoy, er der mulighed for at udforske museer, caféer og butikker, inden vi tager færgen tilbage til Tórshavn. Denne dag er en blanding af naturskønne eventyr og kulturelle oplevelser på Nólsoy.

Inkluderet: Guidet vandretur med afhentning
Medbring: Varmt tøj og regntøj. Vandtæt fodtøj, mad og vand.
Aldergrænse: 13 år

Vandretur Suduroy

Tórshavn | 12 timer | Moderat

Vandretur på Suðuroy til den storslåede Hvannhagi-dal. Sejltur med færgen fra Torshavn til Færøernes sydligste ø, Suðuroy. Ved ankomsten starter vi med en betagende vandretur til den naturskønne Hvannhagi, som tager cirka 2-3 timer. Denne storslåede gåtur fører dig gennem fantastiske landskaber og giver dig mulighed for at komme tæt på Suðuroys unikke natur. Efter vandreturen besøger vi de nærliggende byer, hvor vores guide vil dele spændende sagaer og historier om øen. Sejltur tilbage til Tórshavn (ca. 2 timer).

Inkluderet: Guidet vandretur med afhentning, frokost.
Medbring: Varmt tøj og regntøj. Vandtæt fodtøj, evt. mad og vand.
Aldergrænse: 13 år

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier til Færøerne for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie til Island med os, vender tilbage årene efter, da Island har rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Kunne du måske være interesseret i noget andet?

12 dage Færøerne Rundt

Sommerhus & lejebil Færøerne

5 dage Færøerne nord

6 dage Færøerne rundt

  Hvordan bestiller jeg min rejse?

  Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

  Du kan også kontakte os:

  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  2398 8200

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder