• Info
    Island

    Anmeldelser
    Travel Nord

    Her finder du anmeldelser fra vores kunder

Anmeldelser Travel nord

26.07.2017
"Hej Bjørn
Vi er nu hjemme efter en helt igennem vellykket rundrejse i Island. Alt har været perfekt, og vi har været fuldt ud tilfredese med den gode nødvendige og tilstrækkelige information, du gav os. Vi vil til enhver tid varmt anbefale din rejseservice!"

Med venlig hilsen, Svend Aage og familie


24.07 2017
"Hej Bjørn
Jeg vil lige fortælle at Mette, Anja, Mona og jeg havde en super fin tur i juli. Alt fungerede som det skulle, fine hoteller, god bil, Fantastisk ridetur med masser af søde mennesker og gode guider. Og dejligt islandsk sommervejr, med kun en halv dag med støvregn."

Venlig hilsen Gitte Christensen


04.07 2017
"Hej Bjørn, Som lovet får du hermed en tilbagemelding efter vores ferietur til Island. Helt overordnet set var det en fantastisk tur med mange spændende oplevelser, der er godt nok utrolig smukt. En rigtig dejlig og minderig ferie, hvor vi fik kørt 3.500 km. Vejrmæssigt skal vi nok heller ikke klage, det var nok forventet med en del regn og blæst, men vi fik også, specielt i den sidste halvdel mange flotte dage. Man kan jo heldigvis klæde sig på til vejret.
Vi takker for en rigtig dejlig tur, og håber at du kan bruge vores tilbagemeldinger."

Mange hilsener, Malene og Carsten


07.06.2017
"Very experienced travel agency who helped us with all the details of our incentive trip to Iceland. From start to finish, everything was perfectly arranged (hotel, transport, activities, food, etc). They had great knowledge of the destination (Iceland in this case) and put together the perfect program for us. Will definitely work with them again."

A de Vries, Holland


10.06.2017
"Hej Bjørn.

Så er vi tilbage efter en fantastisk tur til Island, hvor det hele bare gik så godt. Alt var jo planlagt i mindste detaljer. Tak til dig.
Det var et super sted, gode heste, dygtige guider og god service.
Intet der .... MEN. Man får lyst til mere.
Når jeg har sparet sammen er mit ønske at tage en tur fra syd til nord. God sommer."

Hilsen Hanne Dalgaard


05.06.2017
"Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Island sammen med min forlovede. Vil bare gerne sige tusind tak for en fantastisk god service, og for at forsyne os begge med en oplevelse vi sent vil glemme."

Rasmus Dalsgaard Sørensen‎

rasmus sorensen photo


04.02.2017
"Kære Bjørn. I går fik jeg en kæmpe dejlig gave - Takket være dig - Fordi du skaffede 2 ekstra pladser til rideferie på Island til mine bedste veninder i uge 23 Jeg blev så glad, så glad
TAK for hjælpen..... :-)"

Hilsen Hanne


01.11.2016
"Kære Bjørn
Vi vil gerne takke for en fantastisk tur til Island. Island Vildmark var en formidabel tur. Selv om den naturligvis medførte en række gentagelser (specielt i relation til Den Gyldne Cirkel) var der alligevel en række spændende tiltag, som at plante træer i et skovopbygningsprogram. Vi var et godt team på 19 deltagere (mest +60 år) og repræsenterede hele verden (New Zealand, Australien, Canada, USA, Englang og endelig 2 danskere, som måtte høre meget for. hvordan danskerne tidligere mishandlede islændingene :-). Vi havde fantastisk hyggelige middage ved oftest langborde og rigtig god snak mellem alle deltagere. Rejsens højdepunkt efter vores opfattelse var turen til Landmannalaugar og på vejen dertil en vandretur i Eldgjá kløften. Fantastisk at sidde i det strømmende varme vand. Et andet område, som også gjorde et meget stort indtryk var turen over Springisandur. Man bliver åndeløs af disse ”fifty shades of black” og så med lidt grønt eller rødt iblandet. Udsigten mod Vatnajökull og Askja giver en følelse af hvor lille et menneske er, og også hvor mange kræfter det i gamle dage har krævet for at bevæge sig rundt i Islands indre højland. Dette har nok væres den mest spændende af vore store islandsture. Vi er allerede nu gået i tænkeboxen for at finde steder på Island, hvor vi ikke har været."

De bedste hilsner, Lone og Hans-Jørgen


11.11.2016
"Smukke, fantastiske Island oplevede vi i sommers. Vi havde en fremragende tur arrangeret af Travel Nord. Kan varmt anbefale andre at tage samme tur!"

Mvh. Dorthe Kirkegaard


26.09.2016
"Jeg kan varmt anbefale Travel Nord. Vi var 17 der skulle af sted så der var mange ønsker, behov og pris der skulle tilgodeses. Vi startede med at indhente tilbud fra flere rejseagenter, men følte os meget hurtigt mest trygge ved Travel Nord. Grunden for det var den meget overskuelige rejseplan, forklaring af ture, pæn opsætning af hele turen med tidspunkter og oplevelser, samt hurtige kommunikation undervejs, dette gav en fornemmelse af at Travel Nord havde godt styr på hele arrangementet.
Der var under hele forløbet op til afrejse god kommunikation og venlig service fra Björn. Ud over almindelig service, som man som kunde håber på, så bestilte og forhåndsbookede Travel Nord også plads på de spisesteder vi havde udset os....det gjorde bare hele oplevelsen fuldendt. Vi valgte ikke Travel Nord pga. pris men for helheden af pålidelighed, service, kendskab til Island, vilje til at løse vores meget store krav til oplevelser og planlægning.
Vi ønskede en dansk talende rejseguide, da min mor på 70 ikke er særlig god til engelsk. Svenni, som chaufføren hed, var en rigtig hyggelig fyr med lun humor og stor vilje til at servicere os...han gjorde virkelig en ekstra indsats hele turen igennem.
Vi har haft en fantastisk rejse til Island, alle er stadig helt euforiske efter hjemkomst og oplevelseskontoen er fyldt op med gode minder, fedt samvær og en følelse af at det her var bare det hele værd. Tak til Travel Nord/Björn og til Sveinbjörn vores chauffør for bidrage til en fantastisk 100 års fødselsdag for min mor (70) og min lillebror (30) på Island”

Rikke Kamp


15.09.2016
"Vi er meget glade for vores Islandstur, hvor både bil og hoteller var i top, og så vil jeg endnu en gang takke for dine hjælp med hensyn til oplysninger om vores forfædre i Isafjordur."

Stella Hjaltason

stelle hjaltason


11.09.2016
"Hjemme efter en fantastisk tur "Island Vildmark". Tak for jeres gode service"

Laila Brix

laila brix photo


02.09.2016
"Hej Bjørn, Jeg har villet skrive til dig længe, men ikke fået det gjort. Signe og jeg vil sige dig tak for den virkelig dejlig tur til Island (afrejse 10. juli + 19. juli). Godt arrangeret alt fungerede perfekt. Vores guide ("Rocky") var hel utrolig og ligeledes vores chaufføren. Vi havde en supertur med gode oplevelser og nød også de ekstra dage vi havde i Reykjavik. Det er ikke sidste gang, vi har besøgt Island. Vi håber, du også har haft en god sommer *:) glad"

De bedste hilsner, Signe og Irene Lentz


23.08.2016
"Hej Bjørn E. Thordarson!
Så er det lille rejseselskab landet og ved at finde den daglige rytme igen. Det har helt igennem været en RIGTIG god tur, uden problemer af nogen art.
Bil og kørsel fungerede fint og ingen uheld efter 2700 km.samt aflevering uden problemer. Ophold og bespisning på Fosshotellerne har været helt tilfredsstillende,især de ophold med 2 nætter har været et rigtigt godt forslag.Vi har benyttet din rejsebeskrivelse flittigt på den smukke ø. Tak for god vejledning og med hilsen fra os alle fire."

Venlig hilsen Knud Andersen.


17.08.2016
"Hej Bjørn. Så er vi atter kommet hjem fra en ferie på den pragtfulde ø Island. Vi nød især den pragtfulde , øde , barske ,og stille natur,samt atmosfæren i de små havnebyer. ( Vejret var også med os ) Vi må se at spare op til den næste tur !!! ( vi er begyndt)"

MVH Søren & Birgit m. venner.


09.08.2016
"Så er vi hjemme igen fra Island ! Og hvilken oplevelse !! Det er den bedste rideferie vi nogensinde har været på !!! ( og vi har været på flere )
Det er en uforglemmelig og eventyrlig rejse, med fantastiske rideheste i den storslåede islandske natur. Herlige mennesker i vores gruppe; vores samvær var kun positivt og meget skægt :-)
Vi fik koblet fra vores normale hverdag og er nu fuldstændig opladede og klar.. til en ny rejse :-)"

Bedste hilsener fra vibe & Bettina Kvist


30.06.2016
"En hilsen fra to som har været på deres livs rejse!  Den 18.06.16 kom vi hjem fra en 11 dages rundtur på Island. Først nu, begynder vi at finde fodfæste igen. Det var en kæmpe oplevelse! Stor ros og tak til dig/jer som har planlagt denne tur for os. Vi mangler at se det nordvestlige, det nordøstlige og midten af øen! Så hvem ved, måske henvender vi os igen! Tusind tak!"

Mvh Ulla og Henrik Villumsen, Gråsten


21.10.2015
"Hej Dögg,
Vi synes at Jeres tur var fantastisk :) Flyet blev forsinket, men det var stadigt muligt at flytte aftalen om den blå lagune = perfekt. Vi ankom til Gerpla og Kenneth var der og hjalp os med at finde et sted at handle ind så vi kunne få morgenmad og frokost næste dag = dette var helt fantastisk, vi var meget i tvivl om vi kunne nå at handle ind i netto ved siden af gerpla, men pga. flyforsinkelse kunne vi ikke. Kenneth reddede vores dag :) Overnatningstedet var spot on hvad vi ledte efter. Eleverne sov samlet (ind imod hallen) og vi lærere sov i rummet ud mod svømmehallen, så der var en naturlig inddeling. Køkkenet var perfekt til en smule madlavning. Vores schauffør Helgki var fantastisk, oplevelserne var super gode, vi har kun stor ros til Jer og Jeres arrangement :) Tusind tak for en rigtig god oplevelse!"

Med venlig hilsen Henrik Venzel Pedersen
Underviser Hjørring gymnasium & HF kursus


23.09.2015
"Hej Dögg, Så er vi kommet hjem fra vores tur til Island. Vi vil bare sige mange tak for en super godt planlagt tur. Alt er klappet perfekt, og vi havde en fantastisk oplevelse på Island. Mange tak, og vi vil klart anbefale jer til andre skoler."

Mvh Anette Kjær
Forlev Friskole


06.07.2015
"Vores rejse på Island arrangeret af dig og Travel Nord var helt i top. Vi boede skønt på de forskellige Foss hoteller, hvor morgenmaden var god, og mulighed for at spise på Foss restauranternes var med fin udsøgt mad. Flyrejsen og bil lejen fungerede godt og vi følte os velkommen alle steder. Island er mere end et besøg værd, og vi kommer gerne igen hvis muligt. Vi anbefaler hermed Travel Nord og siger tak for arrangementet."

Venlig hilsen Preben Larsen og Birgit Mikkelsen
Aalborg


 25.05.2015
"Kære Bjørn. Det var en dejlig tur og vi har fået super dejlig mad. Masser af lam og Fisk. Vores ture var også rigtig gode. Fantastiske oplevelser og STOR ROS til alle de Guider og Chauffører, til de forskellige selskab, som du benytter. Vi så desværre ingen hvaler, og fik oplyst af Arctis Adventure, at man kunne havde booket en ny sejltur, men det havde vi ikke tid til. Riverraft var med 30 elever fra 10 klasse studerende og det var rigtig morsomt, de var super aktive og sjove. Fed tur. Vi må jo nok komme til Island igen, men så vil vi prøve at bo i Nord Island. Det kan man riverrafte i højere tempo (niveau 3) og der ses flere hvaler siger folket. Tak for et godt arrangement. OBS – Hotellet var fint, store værelser og Bus 11 gik meget tæt på Hotellet, Vi gik dog ofte ned til byen. Ca. 20 minutter."

Venlig hilsen Nina Fløe Nielsen


19.10.2014
"Hej Bjørn, Jeg er netop kommet hjem fra den tur til Island. Det har været en fantastisk tur – tusinde tak! Jeg må bestemt afsted igen og har kik på en ny tur til sommer igennem Travel Nord :-)"

Mange hilsner
Annette

annette


 23.07.2014
"Kære Travel Nord. Vi er nu kommet hjem fra Island og har haft en rigtig god tur. Vi vil gerne takke Travel Nord for at have arrangeret en perfekt tur, hvor alt bare klappede og hvor der var mere i posen end forventet.
Tusind tak for jeres produkt. I har gjort vores tur meget bedre end vi selv kunne have gjort. Vi har naturligvis omtalt jer alle steder vi har kunne og både vores venner i Danmark og på Island har været glade for at høre om jeres tilbud, så forvent nye kunder der fra."

På vegne af Gadstrup Juniorpige hold (Team Gadstrup) – Tak :-)

teamgadstrup


11.04.2013
"Kære Bjørn Eydal Thordarson.

Tusinde tak for en pragtfuld ferie. Alle vi mødte var søde og hjælpsomme. Hotellerne var tip top. Børnene var henrykte, da de så påskeæggene. Det var en rigtig god rute, du havde lagt til os. Det kan godt være Ulrik var lidt træt af at køre så meget, men jeg ville jo se så meget som muligt! Den aften -eller nat- vi kom til Keflavik, havde vi problemer med at få stoppet al bagagen ind i bilen. Vi bad om en større bil, og næste dag fik vi en Hiace 4-wheel drive. Den var helt perfekt, vi nød ikke at skulle have bagage på passagersæderne. Alt i alt mødte vi hjælpsomhed overalt, er alle islændinge så rare?
Endnu engang tak for turen!"
M.v.h.
Anne mette Jensen