tel   (+45) 2398 8200

  • Travel Nord andmeldelser
    Travel Nord Anmeldelser

    Anmeldelser
    Travel Nord

    Her finder du anmeldelser fra vores kunder

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Travel Nord Anmeldelser - Rejser til Island

Bliv inspireret af købsoplevelser fra andre kunder, som har købt rejser til Island hos Travel Nord

20.10 2021 5stjerner
"Tusind tak til Bjørn/Travel Nord for hurtig planlægning af vores ferie til Island i uge 41. Det var vores 2. ferie på Island - arrangeret i samarbejde med Travel Nord og endnu engang en succes.
Her er lige et par ferie billeder vi gerne vil dele med jer 😉"

Finn og Tina

finn tina  finn tina2


06.10 2020 5stjerner
"Now we are back in Denmark, back to the normal everyday life and already missing Iceland! 😃
Thanks for the great support – It has been such an amazing travel!
And I’m sure that this won’t be our last time to Iceland 😃 TRULY AN AMZING COUNTRY!

Ben M. Graves & Maj Winther Møller

Maj Winther Moeller Maj Winther Moeller 2


27.08.2020 5stjerner
"Tak for at planlægge en rigtig god tur til Island. Jeg var afsted med min datter, Sarah, som fik det i konfirmationsgave.
Rideturene var virkelig gode med meget kompetente, søde og hjælpsomme guider. Jeg sender lige et par billeder fra turen."

Hilsen Maria Arnegaard

ridetur island maria arnegaard 2 ridetur island maria arnegaard 4


22.08.2020 5stjerner
"Vi havde den mest fantastiske tur til Island!! Rejsen gik super fint, Reykjavik skøn, fin hotel, mad, for ikke at nævne Eldhestar... hestene, turene, vejret, naturen, guiderne, vores gruppe... kunne blive ved. Kun èn ting var ikke så godt og det var at vi skulle hjem igen... det var vi slet slet ikke klar til! :-)
Den første dag var lidt hård, da vi først ankom til hotellet sent om natten, men vi klarede det.
Den Blå Lagune have vi hele dagen til og det synes vi var rigtig skønt, så der ikke var nogen stress over klokkeslæt, flyafgange osv.
Der var lidt problemer med pick up bussen på afrejsedagen, men jeg ringede til selskabet og vi blev hentet og kom afsted 30 min senere end planlagt.
Jeg har brugt de sidste 3 dage, på at få lavet et mega flot fotoalbum fra turen, som min datter kan vise gæsterne, når hun skal konfirmeres her d. 30/8.
Vi vil klart tage afsted igen, hvis vi vinder i lotto;-)
TAK for at have arrangeret den fedeste tur til os."

Kh Christina Jensen

rideferie island 2 christina jensen rideferie island christina jensen


06.08.2020 5stjerner
"Jeg vil sige, at det var en fantastisk tur!

Flere steder var vi næsten helt alene på de store turistattraktioner.
Tingvellir: vi var måske 20 pers max i de 1,5 time vi var der.
Ved geyseren og Gullfoss max 30-40 pax...
I den blå lagune var vi 20 pax(!) da vi kom i vandet. Da vi gik 2 timer senere max 100 pax...
Så generelt alene :-)
Og selve flyrejsen var med mundbind, men det var tåleligt. Man skal bare vænne sig til det. Testen i Reykjavik gik nemt, og jeg fik en sms efter 10timer at jeg var virusfri. Så det fungerer."

mvh Peter Dyhr Jensen


06.08.2020 5stjerner
"
Tak for hjælpen med at arrangere en fantastisk ferie til vidunderlige Island. Vi blev igen og igen overrasket over hvor afvekslende og smuk den islandske natur er. Det er ikke sidste gang turen går mod nordvest. "

Venlig hilsen Merete Munch


04.08.2020 5stjerner
"Tak for en veltilrettelagt tur. Jeg nød mit ophold deroppe. Fint og enkelt hotel midt i byen. Gode ture i den rigtige rækkefølge. Valgte Perlan den sidste dag."

Bedste sommerhilsner fra en meget tilfreds kunde.
Johnny Van Hooidonk


05.11.2019 5stjerner
"Sidste efterår var vi på kør selv ferie Island rundt. Bjørn fra Travel Nord havde arrangeret denne fantastiske tur for os og det blev en tur med store oplevelser og skønne hoteller. F.eks. var vi meget begejstrede over det gamle Franske hospital i byen Fáskrúðsfjörður. Dette hotel er, som virkelig meget andet på Island, fyldt med en fantastisk stil og stemning. Vi var så begejstrede over vores oplevelser og den service vi fik fra Bjørn, at vi fik lyst til at dele lidt af vores oplevelser og forhåbentligt inspirere andre til en tur til vores absolut ynglings rejsemål – Island."

De bedste rejse hilsner fra Jesper & Susan, Viborg

 jesper durup jesper durup 2


08.09.2019 5stjerner
"Tak for godt tilrettelagt tur til Island 12-23/8. Alle bookinger fungerede perfekt.
Vores daglige ture havde vi tilrettelagt efter en stor del af din tilsendte guide suppleret med vores egen research inden afrejse. Noget blev fravalgt hen af vejen afhængig af tid. Aldrig pga. af vejret, da det var som det var og det havde vi taget højde for med påklædning.
Det var fine hoteller med dejlig morgenmad og venligt personale. På Hotel Hekla kunne vi sidde og kigge på vulkanen af samme navn.
Hos Europcar var vi så heldige at få en opgradering til Hyundai Tucson, med rigtig meget udstyr, så det var en skøn bil at køre rundt i.
Vi oplevede mange af Island forskellige vejforhold.  Vi valgte rute 570 fra Ólafsvik til Arnastapi, hvilket var en meget flot tur. Dog så vi ikke toppen af Snæfellsjökull pga. af dis. Grusvejen rute 54 fra Stykkishólmur langs Hvammsfjördur var også en "oplevelse". I hvert fald blev bilen så bladret til at der måtte en gang vask til. Den mest hullede (og det betyder HULLER) var da vi nåede grusvejen 892. Men nogle km fra Dettifoss var man i gang med at lave bedre vej.
Vi havde booket hvalsafari i Husavik, og vi heldige med valget af dag, for der var helt vindstille. Men da vi skulle have vores bordingkort advarede de os om høje bølger når vi kom ud på fjorden. Da Bo ikke er søstærk valgte han at blive på land og kørte op til fyret Tjörnesviti hvorfra han spottede hvaler.Da Kirsten vendte tilbage fra sejlturen kunne hun berette, at hvalerne ikke viste sig den dag. Sådan er naturen. Bo havde håneretten!
I Myvatn tog vi vandreturen oppe langs krateret på Hverfjall. Fra vi forlod bilen til vi var ved bilen igen var det gået ca. halvanden time. En superflot tur.
En sådan tur ville jo ikke være mulig på en bustur. Det er fordelen ved kør-selv hvor man selv bestemmer.
Vi har naturligvis også og set mange fosser, hvor hver har deres charme. Vi har fine billeder af søpapegøjer. Set Geyseren springe. osv. osv.
Reykjavik er en hyggelig by med spræl af alle farverne på huse og tage og flot udsigt fra Hallgrimskirken.
Bilen blev afleveret skadesfri så det har bare været en super tur👍"

Mange hilsner, Kirsten & Bo Christensen, Brønderslev

soepapegoejer kirsten bo christensen soepapegoejer 2 kirsten bo christensen


30.07.2019 5stjerner
"Så er vi hjemme fra en ganske fantastisk ferie til Island 😊 Jeg ville lige fortælle dig, alt gik præcis som det skulle, sommerhuset var vældig hyggeligt og med den mest utrolige beliggenhed; naturen og de varme bade afhængighedsskabende - ja selv vejret var uovertruffent !!"

Mange hilsner, Stine Randing


20.07.2019 5stjerner
"Tak for en fin Islandsrejse. Hotellerne var fine, maden fantastisk og rejseforslag også gode.
Bilen var næsten ny, havde kun kørt 700 km før vores ca. 2400.
Vi vil til hver en tid anbetale Travel Nord."

Venlig hilsen Karin Karlsson

Karin Karlsson


03.07.2019 5stjerner
"Som lovet kommer her lige en opdatering på vores fantastiske tur til Island :)

Det var en super fed oplevelse. En lang tur rundt, men synes ikke det var noget problem, vi synes vi fik tid til at se det vi havde planlagt.
En super hvalsafari, det var meget diset og det gyngende lidt, men vigtigst af alt, vi så hvaler :)
På vores tur videre så vi også rensdyrene og Lunder (lunden, som jeg virkelig håbede på at se).
Vores hoteller var alle rigtig fine, og lækker mad.
Fosshotel Eastfjords, kunne desværre  ikke servere glutenfri brød til mig, men det gik jo alligevel. Det var til gengæld super friske tjenere vi havde til vores aftensmad :)

Tusind tak for hjælpen med planlægning af vores tur. Det var nok ikke den sidste gang vi kommer der."

Med venlig hilsen
Tina og Finn Larsen

finn tina larsen 2 finn tina larsen


02.07.2019 5stjerner
"Vi er netop kommet hjem fra Island og vi havde en rigtig god tur. Fin camper der kørte som den skulle. Se fotos. Perfekt til 2 personer. Ingen problemer ved modtagelse eller aflevering. Der manglede godt nok en grydeske og der var en termokande der overhovedet ikke virkede. Men det måtte vi jo købe os til. Fint nok med det.
Og TUSIND TAK for dit forslag til ture og steder at se undervejs. Det var grundlaget for vores tur og på papirerne tilføjede jeg tips fra andre og fra guidebøgerne. Helt perfekt.
Jeg anbefaler gerne Travel Nord til andre."

Hilsen Ulla Sten Mikkelsen

Ulla Sten Mikkelsen photo2 s Ulla Sten Mikkelsen photo3 s


26.06.2019 5stjerner
"Som lovet sender vi dig en mail om hvordan vores tur til Island er gået.
Allerførst vil vi gerne takke dig for din store hjælpsomhed i alle forhold ved turen. Især da vi havde problemer med en tom gasflaske.
Vi synes vi havde en formidabel god tur. Naturen især er virkelig noget for sig. På Vestmanna- øerne var vi på en dejlig rundtur, hvor vi hørte om forskellige vulkaner og så Lunter. Ligeledes sejlede vi ud fra Husavik og havde en kæmpe oplevelse ved at se 8 Pukkelhvaler som vi lå sammen med et stykke tid. Det var så fantastisk.
Der var så meget at se, at vi var nødt til at vælge en del fra, men sådan er det. Vi nød virkelig friheden ved at køre i autocamperen, da vi også kunne komme ind på pladserne sent."

Mvh. Michael Lundø


07.05.2019 5stjerner
"Vi er nu vel ankommet til Danmark efter en fantastisk tur til Island.
Island har slået os fuldstændig omkuld. Vi har været meget benovet over, hvor organiseret og struktureret et land det er at rejse i - selvfølgelig også med din hjælp!
Vi er overvældet over alle de ture, vi har været på. Blandt vores favoritter er gletcherturen og hiking til de varme kilder. Islands natur er uden sammenligning.
Du sagde til os, at når vi først havde været på Island en gang, ville vi have et ønske om at komme igen og igen. Og det forstår vi nu.
Tusind tak for råd og vejledning ifm. vores rejse. Du får vores største anbefalinger."

Mvh Signe og Mia


02.02.2019 5stjerner
"Ja, så er vi tilbage efter en uforglemmelig tur til det vinterspækkede Island.
Vi vil gerne takke dig for en veltilrettelagt tur, hvor vi har oplevet alt det, vi havde håbet på. Vi manglede måske lige et vulkanudbrud, men det var nok for meget forlangt.
Vi har været meget heldige med vejret og blev kun begrænset af en hel dags snestorm ved den gyldne cirkel, hvor vi heldigvis havde en ekstra dag.
Vi har efterhånden været mange steder i verden, og Islands natur har bestemt ikke skuffet os. Det er fantastisk fascinerende at kunne køre hundredevis af kilometer og kun møde ganske få biler og ikke en eneste købmand. Er man mon selvforsynede i de mange små samfund?
Det er ikke hver dag, man kører på ren is, men det klarede Dusteren særdeles fint. Hotellerne var af fin kvalitet med sødt og hjælpsomt personale og maden, som de leverede her, var helt fantastisk og meget smagfuld.
Vi var heldige at opleve nordlys 2 gange, og vores tur på gletscheren og i krystalgrotten ved Jökulsárlón var en stor oplevelse. Grotten var oversvømmet, men guiden fandt en gletscherspalte, det var helt surrealistisk at bevæge sig i, samt en anden isgrotte, så vi fik valuta for pengene.
Til slut kan vi kun anbefale andre at opleve Island om vinteren."

Mange venlige hilsner
Aino og John


29.10.2018 5stjerner
"Så er vi hjemme efter en fantastisk tur på Island. Jeg vil gerne starte med at sige tak for super planlægning og rådgivning, det gjorde en stor forskel for oplevelsen. Oversigten over hvad der var spænende at se i de forskellige områder, gjorde at vi fik set noget vi ellers ikke var kørt efter. At køre med uret rundt og ikke skulle holde i kø med de andre turister da vi nåede den gyldne cirkel var pragtfuldt. De ture vi havde bestilt var godt gennemført og siddepladserne i den ”rigtige” side af flyet, alt sammen gjorde at vi kunne koncentrere os om at nyde at være sammen og opleve og ikke skulle fokusere på strukturer og planlægning, så tak for det. Til sidst vil jeg sige Island er en fantastisk ø, god mad, rene hoteller og rare, hjælpsomme mennesker, der taler eminent engelsk. Så tak for en god oplevelse"

Med venlig hilsen Rikke Daugaard Jensen


25.07.2018 5stjerner
"Så er vi efterhånden kommet os over den helt fantastiske tur vi havde til Island! Tusinde tak for din skønne hjælp og hurtige respons - det har gjort turen så meget lettere! Island var helt igennem skøn og Eldhestar gør et fantastisk arbejde med ikke mindst hestene, men også med deres viden omkring Island og dens natur! Det bliver uden tvivl ikke sidste gang vi rejser med Eldhestar og Travel Nord.
Min mor og jeg takker i hvert fald for en dejlig oplevelse og rigtig god service."

Mvh. Josefine Sia Lykke Hansen


03.07.2018 5stjerner
"Vi havde en rigtig god og veltilrettelagt tur.
Alle deltagerne var meget begejstrede, så der er stor ros til arrangementet herfra."

Venlig hilsen Rasmus Niebuhr


27.05.2018 5stjerner
"Hjemme igen efter en rigtig god ferie som du havde planlagt godt. Gode hoteller, og god turplanlægning; vi nåede dog ikke alt hvad du havde beskrevet. Regn; næ det så vi ikke meget til. Derimod højt solskin og 14 – 17 grader flere af dagene. Det er nok ikke sidste gang vi besøger Island."

Tak for nu Mvh Synnøve & Lars


13.03.2018 5stjerner
"
Vi havde en fantastisk tur til Island. Det var en rigtig god tur med virkelig mange helt utrolig smukke oplevelser. Vi blev fanget af snestorme to gange, hvilket resulterede i at vi gik glip af 1 overnatning i Reykholt. Det var selvfølgelig ærgerligt - især fordi det var det bedste hotel på rejsen, men vi nåede det meste af det vi ville se alligevel. Det eneste vi ikke nåede var hvalsafari, men så har vi det til gode til en anden gang :) Vi var meget glade for at have fulgt dit råd om at leje en bil med firehjulstræk. Vi kunne slet ikke have kørt rundt i al den sne med en almindelig bil. Vi så virkelig mange bilulykker - mest turister som med almindelige biler kørte fast i snedriver eller væltede biler, men også biler der kørte ind i hinanden fordi det var så glat alt vegne. Heldigvis skete der ikke noget for os, men vi sørgede også for at køre meget forsigtigt."

Bedste hilsner, Nikolai

rejse Island 2018 nicolai thingvellir


08.10.2017 5stjerner
"Det var igen en vellykket tur til Island. Godt med sejlturen over Breidafjordur fra Stykkisholmur til Westfjordene og den flotte køretur fra Patreksfjordur til Dynjandi Fjallfoss, ad "bumleveje" samt fossen og Jon Sigurdons museum gjorde et stort indtryk. Det er et meget flot område. Skardstrønd og Fellstrønd med hotel Vogur og vandfaldet var noget andet, men et dejligt fredeligt sted og behageligt sted er det og smukt er der på begge sider af halvøen. Akureyri botanisk have var igen et besøg værd. Der var en frodighed uden lige og Godafoss var i topform med det flotteste krystalklare vand denne gang, herligt at se på. Godt med den nye pplads, gangsti og den flotte platform, der giver god udsigt til vandfaldet. Opholdet i 2 dage ved Myvatn var i regn og blæst, men programmet blev gennemført og smukt er der jo selv i det barske vejrlig ved pseudokraterne/Skutustadir og ved Høfdi. Vi kørte til Dettifoss vest og det var en fornøjelse at se smukke farver i fjeldene omkring Krafla og Namaskard. Afslapning ved Fugleudstilingen var velfortjent efter timer på en dag med kraftig regn og blæst næsten hele tiden. Så nu kender jeg Island også fra den side. Vejret var bedre da vi kørte til Dettifoss øst langs med de gul/gyldne lavamarker og lysgrønne mos beklædte og sorte lavamarker. Videre gik det over Kopasker/Grimshafnatangi og tværs over Melrakkasletten til Arctic Henge ved Raufarhøfn og Hraunhafnatangi nær Polarcirklen er et utroligt lyst og stille sted. Energien og tiden rakte dog ikke til at gå helt ud til fyret. Havnen i Husavik ventede med udsigt til de både der bliver brugt til hvalsafari, men vi kom ikke ud på vandet, for der ventedes dårligt vejr den dag vi havde tænkt os at skulle deltage i hvalsafari. Fosshotel Myvatn er så vellykket synes jeg. Rart at kunne få tørret det våde tøj på det lune badeværelse efter næsten hele regnvejrsdage. Det var en stor glæde at bo der på det dejlige værelse på det "grønne" hotel. Smukt ligger det i bakkerne og nemt er det at komme rundt omkring derfra til Nordlandets gode oplevelser. Solskin på den lange køretur til Reykjavik og den sidste dag blev brugt på "Den gylde cirkel". Herligt gensyn. Opholdsvejr da vi nåede Tingvellirsletten og gik en dejlig tur i de smukke omgivelser, også der var de tidlige efterårsfarver brudt frem. Det var en super tur i bilen Suzuki grand Vitara 4x4 og de 2700 km kørsel og jeg vil med glæde rejse til Island igen........."

Med venlig hilsen Jytte Jørgensen

rejse til island med Travel Nord Jytte Joergensen


26.09.2017 5stjerner
"Vi havde en rigtig god tur til Island, naturen er helt fantastisk og vi fik oplevet rigtig meget af den.
Det var nogle skønne hoteller og maden var lækker.
De arrangerede ture - isgrotten, hvalsafari og ATV - var helt i top."

Med venlig hilsen, Lise Pedersen


 06.09.2017 5stjerner
"Det var en rigtig rigtig god tur. Vi var der jo da det sneede så kraftigt, men det ødelagde bestemt ikke rejsen. Søde pragtfulde guider. Vi vil rigtig gerne afsted igen."

Med venlig hilsen, Mette Knudsen


19.08. 2017  5stjerner
"Så er vi retur efter et helt fantastisk besøg på Island.
Vi fulgte dit forslag og besøgte Snæfellsnes halvøen, Snæfellsjökull, Bjarnarhöfn
og Stykkishólmur. Skønt område! Vi smagte grønlandshaj, hvilket der var lidt delte meninger om i familien. 2 for og 2 imod og 1 undlod at smage.
Den blå lagune var sjovt og afslappende efter en tur i lavatunnel og ridetur på islandske heste.
Vi havde en lang dag til Husafell og en spændende tur i isgrotten ved Langjökull og ad 550 hjem og afsluttede via The Golden Circle. Lang og god dag!
Endnu en lang dag til den sorte strand og området ved Vik og en tur til Vestmannaeyjar, hvor vi tog med RIB boat rundt om øerne. Her oplevede vi både søpapegøjer, sæler, minkhvaler og spækhuggere på helt tæt hold. Super oplevelse!

Alt i alt en super tur!
Tak for hjælpen med fly, bil og sommerhus - og forslag til udflugter.
Alt passede perfekt til os..."

Bedste hilsner, Ronnie


26.07.2017  5stjerner
"Vi er nu hjemme efter en helt igennem vellykket rundrejse i Island. Alt har været perfekt, og vi har været fuldt ud tilfredese med den gode nødvendige og tilstrækkelige information, du gav os. Vi vil til enhver tid varmt anbefale din rejseservice!"

Med venlig hilsen, Svend Aage og familie


24.07 2017  5stjerner
"Jeg vil lige fortælle at Mette, Anja, Mona og jeg havde en super fin tur i juli. Alt fungerede som det skulle, fine hoteller, god bil, Fantastisk ridetur med masser af søde mennesker og gode guider. Og dejligt islandsk sommervejr, med kun en halv dag med støvregn."

Venlig hilsen Gitte Christensen


04.07 2017  5stjerner
"Som lovet får du hermed en tilbagemelding efter vores ferietur til Island. Helt overordnet set var det en fantastisk tur med mange spændende oplevelser, der er godt nok utrolig smukt. En rigtig dejlig og minderig ferie, hvor vi fik kørt 3.500 km. Vejrmæssigt skal vi nok heller ikke klage, det var nok forventet med en del regn og blæst, men vi fik også, specielt i den sidste halvdel mange flotte dage. Man kan jo heldigvis klæde sig på til vejret.
Vi takker for en rigtig dejlig tur, og håber at du kan bruge vores tilbagemeldinger."

Mange hilsener, Malene og Carsten


07.06.2017  5stjerner
"Very experienced travel agency who helped us with all the details of our incentive trip to Iceland. From start to finish, everything was perfectly arranged (hotel, transport, activities, food, etc). They had great knowledge of the destination (Iceland in this case) and put together the perfect program for us. Will definitely work with them again."

A de Vries, Holland


10.06.2017  5stjerner
"
Så er vi tilbage efter en fantastisk tur til Island, hvor det hele bare gik så godt. Alt var jo planlagt i mindste detaljer. Tak til dig.
Det var et super sted, gode heste, dygtige guider og god service.
Intet der .... MEN. Man får lyst til mere.
Når jeg har sparet sammen er mit ønske at tage en tur fra syd til nord. God sommer."

Hilsen Hanne Dalgaard


05.06.2017  5stjerner
"Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Island sammen med min forlovede. Vil bare gerne sige tusind tak for en fantastisk god service, og for at forsyne os begge med en oplevelse vi sent vil glemme."

Rasmus Dalsgaard Sørensen‎

rasmus sorensen photo rasmus sorensen photo 2


04.02.2017  5stjerner
"I går fik jeg en kæmpe dejlig gave - Takket være dig - Fordi du skaffede 2 ekstra pladser til rideferie på Island til mine bedste veninder i uge 23 Jeg blev så glad, så glad
TAK for hjælpen..... :-)"

Hilsen Hanne


01.11.2016  5stjerner
"Vi vil gerne takke for en fantastisk tur til Island. Island Vildmark var en formidabel tur. Selv om den naturligvis medførte en række gentagelser (specielt i relation til Den Gyldne Cirkel) var der alligevel en række spændende tiltag, som at plante træer i et skovopbygningsprogram. Vi var et godt team på 19 deltagere (mest +60 år) og repræsenterede hele verden (New Zealand, Australien, Canada, USA, Englang og endelig 2 danskere, som måtte høre meget for. hvordan danskerne tidligere mishandlede islændingene :-). Vi havde fantastisk hyggelige middage ved oftest langborde og rigtig god snak mellem alle deltagere. Rejsens højdepunkt efter vores opfattelse var turen til Landmannalaugar og på vejen dertil en vandretur i Eldgjá kløften. Fantastisk at sidde i det strømmende varme vand. Et andet område, som også gjorde et meget stort indtryk var turen over Springisandur. Man bliver åndeløs af disse ”fifty shades of black” og så med lidt grønt eller rødt iblandet. Udsigten mod Vatnajökull og Askja giver en følelse af hvor lille et menneske er, og også hvor mange kræfter det i gamle dage har krævet for at bevæge sig rundt i Islands indre højland. Dette har nok væres den mest spændende af vore store islandsture. Vi er allerede nu gået i tænkeboxen for at finde steder på Island, hvor vi ikke har været."

De bedste hilsner, Lone og Hans-Jørgen


11.11.2016  5stjerner
"Smukke, fantastiske Island oplevede vi i sommers. Vi havde en fremragende tur arrangeret af Travel Nord. Kan varmt anbefale andre at tage samme tur!"

Mvh. Dorthe Kirkegaard


26.09.2016  5stjerner
"Jeg kan varmt anbefale Travel Nord. Vi var 17 der skulle af sted så der var mange ønsker, behov og pris der skulle tilgodeses. Vi startede med at indhente tilbud fra flere rejseagenter, men følte os meget hurtigt mest trygge ved Travel Nord. Grunden for det var den meget overskuelige rejseplan, forklaring af ture, pæn opsætning af hele turen med tidspunkter og oplevelser, samt hurtige kommunikation undervejs, dette gav en fornemmelse af at Travel Nord havde godt styr på hele arrangementet.
Der var under hele forløbet op til afrejse god kommunikation og venlig service fra Björn. Ud over almindelig service, som man som kunde håber på, så bestilte og forhåndsbookede Travel Nord også plads på de spisesteder vi havde udset os....det gjorde bare hele oplevelsen fuldendt. Vi valgte ikke Travel Nord pga. pris men for helheden af pålidelighed, service, kendskab til Island, vilje til at løse vores meget store krav til oplevelser og planlægning.
Vi ønskede en dansk talende rejseguide, da min mor på 70 ikke er særlig god til engelsk. Svenni, som chaufføren hed, var en rigtig hyggelig fyr med lun humor og stor vilje til at servicere os...han gjorde virkelig en ekstra indsats hele turen igennem.
Vi har haft en fantastisk rejse til Island, alle er stadig helt euforiske efter hjemkomst og oplevelseskontoen er fyldt op med gode minder, fedt samvær og en følelse af at det her var bare det hele værd. Tak til Travel Nord/Björn og til Sveinbjörn vores chauffør for bidrage til en fantastisk 100 års fødselsdag for min mor (70) og min lillebror (30) på Island”

Rikke Kamp


15.09.2016  5stjerner
"Vi er meget glade for vores Islandstur, hvor både bil og hoteller var i top, og så vil jeg endnu en gang takke for dine hjælp med hensyn til oplysninger om vores forfædre i Isafjordur."

Stella Hjaltason

stelle hjaltason


11.09.2016  5stjerner
"Hjemme efter en fantastisk tur "Island Vildmark". Tak for jeres gode service"

Laila Brix

laila brix photo


02.09.2016  5stjerner
"Jeg har villet skrive til dig længe, men ikke fået det gjort. Signe og jeg vil sige dig tak for den virkelig dejlig tur til Island (afrejse 10. juli + 19. juli). Godt arrangeret alt fungerede perfekt. Vores guide ("Rocky") var hel utrolig og ligeledes vores chaufføren. Vi havde en supertur med gode oplevelser og nød også de ekstra dage vi havde i Reykjavik. Det er ikke sidste gang, vi har besøgt Island. Vi håber, du også har haft en god sommer *:) glad"

De bedste hilsner, Signe og Irene Lentz


23.08.2016  5stjerner
"Så er det lille rejseselskab landet og ved at finde den daglige rytme igen. Det har helt igennem været en RIGTIG god tur, uden problemer af nogen art.
Bil og kørsel fungerede fint og ingen uheld efter 2700 km.samt aflevering uden problemer. Ophold og bespisning på Fosshotellerne har været helt tilfredsstillende,især de ophold med 2 nætter har været et rigtigt godt forslag.Vi har benyttet din rejsebeskrivelse flittigt på den smukke ø. Tak for god vejledning og med hilsen fra os alle fire."

Venlig hilsen Knud Andersen.


17.08.2016  5stjerner
"Så er vi atter kommet hjem fra en ferie på den pragtfulde ø Island. Vi nød især den pragtfulde , øde , barske ,og stille natur,samt atmosfæren i de små havnebyer. ( Vejret var også med os ) Vi må se at spare op til den næste tur !!! ( vi er begyndt)"

MVH Søren & Birgit m. venner.


09.08.2016  5stjerner
"Så er vi hjemme igen fra Island ! Og hvilken oplevelse !! Det er den bedste rideferie vi nogensinde har været på !!! ( og vi har været på flere )
Det er en uforglemmelig og eventyrlig rejse, med fantastiske rideheste i den storslåede islandske natur. Herlige mennesker i vores gruppe; vores samvær var kun positivt og meget skægt :-)
Vi fik koblet fra vores normale hverdag og er nu fuldstændig opladede og klar.. til en ny rejse :-)"

Bedste hilsener fra vibe & Bettina Kvist


30.06.2016  5stjerner
"En hilsen fra to som har været på deres livs rejse!  Den 18.06.16 kom vi hjem fra en 11 dages rundtur på Island. Først nu, begynder vi at finde fodfæste igen. Det var en kæmpe oplevelse! Stor ros og tak til dig/jer som har planlagt denne tur for os. Vi mangler at se det nordvestlige, det nordøstlige og midten af øen! Så hvem ved, måske henvender vi os igen! Tusind tak!"

Mvh Ulla og Henrik Villumsen, Gråsten


21.10.2015  5stjerner
"
Vi synes at Jeres tur var fantastisk :) Flyet blev forsinket, men det var stadigt muligt at flytte aftalen om den blå lagune = perfekt. Vi ankom til Gerpla og Kenneth var der og hjalp os med at finde et sted at handle ind så vi kunne få morgenmad og frokost næste dag = dette var helt fantastisk, vi var meget i tvivl om vi kunne nå at handle ind i netto ved siden af gerpla, men pga. flyforsinkelse kunne vi ikke. Kenneth reddede vores dag :) Overnatningstedet var spot on hvad vi ledte efter. Eleverne sov samlet (ind imod hallen) og vi lærere sov i rummet ud mod svømmehallen, så der var en naturlig inddeling. Køkkenet var perfekt til en smule madlavning. Vores schauffør Helgki var fantastisk, oplevelserne var super gode, vi har kun stor ros til Jer og Jeres arrangement :) Tusind tak for en rigtig god oplevelse!"

Med venlig hilsen Henrik Venzel Pedersen
Underviser Hjørring gymnasium & HF kursus


23.09.2015  5stjerner
"Så er vi kommet hjem fra vores tur til Island. Vi vil bare sige mange tak for en super godt planlagt tur. Alt er klappet perfekt, og vi havde en fantastisk oplevelse på Island. Mange tak, og vi vil klart anbefale jer til andre skoler."

Mvh Anette Kjær
Forlev Friskole


06.07.2015  5stjerner
"Vores rejse på Island arrangeret af dig og Travel Nord var helt i top. Vi boede skønt på de forskellige Foss hoteller, hvor morgenmaden var god, og mulighed for at spise på Foss restauranternes var med fin udsøgt mad. Flyrejsen og bil lejen fungerede godt og vi følte os velkommen alle steder. Island er mere end et besøg værd, og vi kommer gerne igen hvis muligt. Vi anbefaler hermed Travel Nord og siger tak for arrangementet."

Venlig hilsen Preben Larsen og Birgit Mikkelsen
Aalborg


 25.05.2015  5stjerner
"Det var en dejlig tur og vi har fået super dejlig mad. Masser af lam og Fisk. Vores ture var også rigtig gode. Fantastiske oplevelser og STOR ROS til alle de Guider og Chauffører, til de forskellige selskab, som du benytter. Vi så desværre ingen hvaler, og fik oplyst af Arctis Adventure, at man kunne havde booket en ny sejltur, men det havde vi ikke tid til. Riverraft var med 30 elever fra 10 klasse studerende og det var rigtig morsomt, de var super aktive og sjove. Fed tur. Vi må jo nok komme til Island igen, men så vil vi prøve at bo i Nord Island. Det kan man riverrafte i højere tempo (niveau 3) og der ses flere hvaler siger folket. Tak for et godt arrangement. OBS – Hotellet var fint, store værelser og Bus 11 gik meget tæt på Hotellet, Vi gik dog ofte ned til byen. Ca. 20 minutter."

Venlig hilsen Nina Fløe Nielsen


19.10.2014  5stjerner
"Jeg er netop kommet hjem fra den tur til Island. Det har været en fantastisk tur – tusinde tak! Jeg må bestemt afsted igen og har kik på en ny tur til sommer igennem Travel Nord :-)"

Mange hilsner
Annette

annette


 23.07.2014  5stjerner
"Kære Travel Nord. Vi er nu kommet hjem fra Island og har haft en rigtig god tur. Vi vil gerne takke Travel Nord for at have arrangeret en perfekt tur, hvor alt bare klappede og hvor der var mere i posen end forventet.
Tusind tak for jeres produkt. I har gjort vores tur meget bedre end vi selv kunne have gjort. Vi har naturligvis omtalt jer alle steder vi har kunne og både vores venner i Danmark og på Island har været glade for at høre om jeres tilbud, så forvent nye kunder der fra."

På vegne af Gadstrup Juniorpige hold (Team Gadstrup) – Tak :-)

teamgadstrup


11.04.2013  5stjerner
"
Tusinde tak for en pragtfuld ferie. Alle vi mødte var søde og hjælpsomme. Hotellerne var tip top. Børnene var henrykte, da de så påskeæggene. Det var en rigtig god rute, du havde lagt til os. Det kan godt være Ulrik var lidt træt af at køre så meget, men jeg ville jo se så meget som muligt! Den aften -eller nat- vi kom til Keflavik, havde vi problemer med at få stoppet al bagagen ind i bilen. Vi bad om en større bil, og næste dag fik vi en Hiace 4-wheel drive. Den var helt perfekt, vi nød ikke at skulle have bagage på passagersæderne. Alt i alt mødte vi hjælpsomhed overalt, er alle islændinge så rare?
Endnu engang tak for turen!"
M.v.h.
Anne mette Jensen