Kontakt
 • Info-kontakt os
  Island

  Når du rejser
  til Island

  Du er beskyttet af rejsegarantifonden når du køber din rejse af
  Travel Nord ApS

Hvorfor Rejsegarantifonden?

For vores kunder betyder en garanti fra Rejsegarantifonden følgende:

Hvis en af vores samarbejdspartnere, af en eller anden grund ikke kan levere den bookede service, fx på grund af, at de går konkurs, vil Travel Nord ApS sørge for, at vores kunder får tilsvarende eller bedre service fra en anden operatør eller, at den bookede service refunderes.

Rejsegarantifondens dækkning betyder endvidere, at hvis Travel Nord ApS går konkurs, taber vores kunder aldrig deres penge, da Rejsegarantifonden refunderer indbetalte penge for ikke afviklede rejser.

I perioder med krise, som det har været tilfældet i Island siden 2008, er der mange Islandske operatører der er gået konkurs, bl.a. flere biludlejere og et flyselskab. Hvis en kunde har forudbetalt på internettet, for en service direkte til en virksomhed, som går konkurs, vil hele det betalte beløb normalt være tabt. Det betyder ikke kun et økonomisk tab men også, at det kan ødelægge hele rejsen, for eksempel hvis man står i lufthavnen og ikke får udleveret en booket bil. Denne type situation garanterer vi, at vores kunder ikke vil stå i.

Travel Nord ApS er medlem af rejsegarantifonden (Nr: 2442)

Rejsegarantifonden yder bistand til rejsekunder, der har købt en pakkerejse, og eller til rejsekunder, der udelukkende har købt en flybillet. Ved enkelthvis køb af andre ydelser end flybillet på internettet, dækker Rejsegarantifonden ikke, så man er altid meget bedre dækket ved køb af pakkerejser.

Det er beskrevet i lov om en rejsegarantifond §5, 5a i hvilke tilfælde, fonden yder bistand."
>> Find hele loven her