Skip to main content
Rejser til Skotland

Skotland

Rejser til Skotland

Skotland

Rejser til Skotland

Skotland

Rejser til Skotland

Rejser til Skotland - Storby, historie og det eventyrlige højland

Forestil dig oplevelsen af sækkepibespil, mens udsigten nydes ud over det barske skotske højland, fra et af de gamle slotte man kan finde rundt omkring i højlandet. Den eventyrlige stemning er ikke til at tage fejl af. På vores rejser til Skotland, kan du også se og opleve noget bekendt fra film, såsom Hogwarts Express-togbroen fra Harry Potter og landskaberne, der vises i Braveheart. I Højlandet er det perfekt at tage på både korte og længere vandreture i det smukke landskab. Udover højlandet byder Skotland også på storbyliv. Her er især hovedstaden Edinburgh, men også byer såsom Glasgow, Dundee og Aberdeen klart et besøg værd.

Info & viden om Skotland

Hvorfor rejse til Skotland?

Sækkepiber & hjemsøgte slotte

Sækkepibens land, Skotland, er specielt kendt for den traditionelle kiltklædte sækkepibespiller. Forestil dig oplevelsen af sækkepibespil, mens udsigten nydes ud over det barske skotske højland, fra et af de gamle slotte man kan finde rundt omkring i højlandet. Flere af de skotske slotte siges at være hjemsøgt af spøgelser, så hvis I tør, kan et besøg på et af disse, være en unik oplevelse, man sent vil glemme. Den eventyrlige stemning er ikke til at tage fejl af.

Det skotske højland, films og den flotte natur

På vores rejser i det skotske højland, vil du kunne se og opleve noget bekendt fra film, såsom Hogwarts Express-togbroen fra Harry Potter og landskaberne, der vises i fx. i Braveheart.

I Højlandet er også det perfekt at tage på både lidt kortere og længere vandreture. Man kan bl.a bestige Skotlands højeste bjerg, Ben Nevis, der med sine 1345 meter bærer en ubeskrivelig udsigt, eller gå en tur langs den berygtede Loch Ness sø, og se om I kan få øje på det legendariske Loch Ness-uhyre.

Smag på Scotch og Haggis i Skotland

Hvis man er interesseret i skotske delikatesser, er der bl.a mulighed for whiskysmagning af den verdenskendte “Scotch”, eller udfordre smagsløgene med den traditionelle ret, Haggis, som bl.a. består af kartoffelmos og en stuvning af fåreindmad.

Besøg også storbyerne i Skotland

Udover højlandet byder Skotland også på storbyliv. Her er især hovedstaden Edinburgh, men også byer såsom Glasgow, Dundee og Aberdeen klart et besøg værd. Her kan man f.eks. opleve de mere klassiske storbysaktiviteter, såsom museer, shopping, teater, guidede ture, restauranter osv.

Godt at vide om Travel Nord

 • Hos Travel Nord, oplever du et passioneret og serviceorienteret hold som har specialiseret sig inden for kør-selv-ferier med fokus på naturoplevelser. Vi gør os umage til at du får en fantastisk ferie og minder for livet.
 • Travel Nord samarbejder kun med udvalgte, sikre og kvalificerede turoperatører i Skotland.
 • Travel Nord er 100% danskejet rejsevirksomhed som blev grundlagt i starten af 2011, og er medlem af rejsegarantifonden nr. 2442
 • Travel Nord har vundet den eftertragtede Gazelle pris flere gange.
 • Travel Nord sender tusinder af glade kunder på ferie i udlandet hvert år, og har rigtig gode anmeldelser på Trustpilot.

Hvad kan man lave i Skotland?

Edinburgh Castle

Udforsk historiske seværdigheder

Edinburgh Castle er en af Skotlands mest ikoniske seværdigheder. Beliggende på en vulkansk klippe midt i Edinburgh, tilbyder denne historiske fæstning et fantastisk udsyn over byen. Slottet har en rig historie og byder på imponerende sale, gamle kapeller og de skotske kronjuveler. Du kan også være vidne til affyringen af kanonen kaldet One O'Clock Gun - en traditionel daglig begivenhed. En tur til Edinburgh Castle er en oplevelse, der giver indblik i Skotlands kultur og historie.

Isle of Skye

Fantastiske ø-landskaber

Isle of Skye er en betagende ø i Skotland, der er kendt for sine fantastiske landskaber. Øen er et paradis for naturelskere, med dramatiske klipper, fortryllende vandfald og maleriske søer. Det imponerende bjergområde, Quiraing, byder på imponerende klippeformationer og dramatiske klippeskråninger, der skaber en utrolig udsigt. En anden populær attraktion er de idylliske Fairy Pools i Glen Brittle, hvor du kan opleve krystalklare pools og små vandfald omgivet af betagende bjerglandskaber. 

Loch Ness

Fascinerende historie

Loch Ness er den verdensberømte sø i Skotland, som er mest kendt for det legendariske Loch Ness-uhyre, Nessie. Her er der bl.a. mulighed for at tage en spændende bådtur på søen. Besøg også det historiske Urquhart Castle, der ligger ved bredden af Loch Ness, og lær om dets fascinerende historie. Loch Ness er omgivet af smukke, bakkede landskaber og byder på mange mulige udendørsaktiviteter, såsom vandreture og cykling. Uanset om du er interesseret i søens mysterium, eller blot ønsker at nyde naturen, vil Loch Ness give dig en uforglemmelig oplevelse i Skotland.

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder