Skip to main content
Rejser til Island

Island

Rejser til Island

Island

Rejser til Island

Island

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Rejser til Island - Oplev fantastiske Island med Travel Nord

Rejser til Island med fantastisk service og stort lokalkendskab til Island

Vi er ægte specialister i rejser til Island og vi deler gerne vores viden med vores kunder. Vi har Islændinge, med stort lokalkendskab til Island, på kontoret, og vores største fokus er altid at vores kunder får oplevet det bedste af Island. Island er den perfekte rejsedestination for dem, der elsker natur og frihed. Når du rejser til Island, har du mulighed for at opleve en unik og anderledes natur. Islands natur er kendt for sine stærke kontraster, idet du både kan opleve varme kilder, sprudlende gejsere, kraftige vandfald, høje fjelde, flotte dale og meget, meget mere. Island byder på et væld af forskellige muligheder for dig, der ønsker en sjov og mindeværdig rejse.

Gode råd, viden og vigtige overvejelser, før du bestiller din rejse til Island hos Travel Nord

1. Hvad ønsker du at opleve på Island?

Island er et stort land og ikke kun en lille ø som mange tror, derfor skal man virkelig overveje, hvad det er som man har lyst til at se og lave. Er det naturen ude på landet som tiltrækker mest, er det storbyen Reykjavik, som er en moderne handelsby med rig kultur eller kan det måske være en blanding af det hele? Vi tilbyder nemlig både ture hvor du opholder dig i storbyen Reykjavik, og ture hvor du har mulighed for at komme i nærkontakt med den fantastiske natur i Island ved at opholde dig ude på landet.

2. Hvilket tidspunkt på året ønsker du at rejse på?

Alle årstider har sin charme. Sommeren er højsæson i Island for turister og alt er i fuld flor. I Island oplever du sommer i månederne juni, juli og august ligesom i Danmark. Vejret om sommeren kan være lige så ustabilt som det kan være i Danmark, men naturen i Island er stadigvæk altid utrolig smuk, uanset vejret.
Forår og efterår er også et godt tidspunkt at rejse på, da man kan opleve et meget smukt vejr. April og maj måned oplever man at naturen langsomt vågner med liv og lyd. September og oktober måned kan man se et utrolig flot farvespil i naturen. Vinter i Island er også en magisk tid på året, da du kan opleve dansende nordlys på himlen og et snedækket vinterland. Vinteren er blevet meget populær tid at rejse til Island på. Se vores bud på en guidet vinterrejse til Island. Hvis du ønsker at køre selv, tidligt om foråret, sent om efteråret, eller midt om vinteren anbefaler vi en 4x4 udlejningsbil på grund af sikkerhedsårsager. Se mere om vores udlejningsbile her.

3. Ønsker du at rejse til Island med en guide?

Du bør gøre overvejelse om du ønsker at køre selv i en udlejningsbil og opleve Island på egen hånd, eller om du ønsker at tage på en af vores guidede rundture rundt i Island. På vores guidede rundrejser i Island, sidder du i en god bus med en professionel guide, som viser og fortæller gruppen om alle de interessante steder der findes på turen. Du hører fortællinger og historier fra sagatiden og lærer om geologiske vidunder, mens du slapper af og nyder den flotte natur i Island. Du følger den planlagte rute, og er i trygge hænder med vores guider.

4. Ønsker du at rejse til Island på egen hånd?

Hvis du ønsker at køre selv, og nyde Island på egen hånd, så har vi et rigtig stort udvalg af kør selv ferier i Island. På en kør selv-ferie i Island har du muligheden at bestemme selv hvad du ønsker at udforske og se, og hvor længe, og hvor tit du ønsker at stoppe på interessante steder. Du har den totale frihed til at nyde og komme helt tæt på den fantastiske natur i Island. Travel Nord tilbyder et rigtig godt udvalg af lejebile i Island, i alle klasser. Det som du bør være opmærksom på når du vælger en kør selv ferie i Island, er at landet er stort og det er umuligt at nå det hele på en gang. Derfor bør du overveje hvor meget du ønsker at køre, hvilken landsdel du helst ønsker at besøge og om du vil køre hele vejen rundt i Island. Det er også vigtigt at overveje hvor mange rejsedage du ønsker. Vi anbefaler at bruge 11 dage på rundturen i Island, hvis man vil have god tid til at nyde naturen. Se vores 11 dage Island rundt her>>.
Hvis du ønsker at køre i højlandet i Island på F-veje ”Fjeldveje” så skal du vælge en 4x4 bil, Læs mere om kørsel i højlandet i Island her >>
Læs også vores ofte stillede spørgsmål kør selv ferie i Island her>>

5. Vores femte råd er at du skal bestille din rejse til Island i god tid!

Vores femte råd er at du skal bestille din rejse i god tid. Dette er måske det vigtigste du bør vide, da det handler om pris, udbud og efterspørgsel. Island er blevet en meget populær destination, men det er et land med blot omkring 390.000 indbyggere, og har derfor ikke lige så mange hoteller som mange andre destinationer rundt om i verden. Det kan derfor være svært at få et hotel hvis du ikke er tidligt ude. Især hvis du vil garantere dig at få den laveste pris. Dette gælder også fly til Island. Jo tidligere du booker, jo bedre priser får du.

6. Godt at vide om Travel Nord

 • Vores hold hos Travel Nord, har bred erfaring indenfor rejser til Island. Vi er faktisk specialister på Island fra A – Å. Flest alle på kontoret er islændinge. Vi taler dog dansk.
 • Travel Nord samarbejder kun med udvalgte, sikre og kvalificerede turoperatører på Island.
 • Travel Nord er 100% danskejet rejsevirksomhed som blev grundlagt i starten af 2011, og er medlem af rejsegarantifonden nr. 2442
 • Travel Nord har vundet den eftertragtede Gazelle pris flere gange.
 • Travel Nord sender tusinder af glade kunde til Island hvert år, og har gode anmeldelser på Trustpilot.

Hvad kan man lave på Island?

Den Blå Lagune

Du kan bade i varme kilder i Island

I Island finder man mange naturlige varme kilder og geotermiske laguner, såsom Den Blå Lagune, Den Hemmelige lagune og Fontana Spa. Island har overflod af varmt vand, og nogle steder kan man bade i de helt fantastiske naturlige varme kilder ude i naturen.  At bade i en varm kilde omgivet af smukke omgivelser kan være en mindeværdige oplevelse, der fremkalder ro og harmoni i sindet.

Reykjavik, Harpa musikhus

Du kan besøge hovedstaden Reykjavik

Hovedstaden Reykjavik er en moderne handelsby med masser af charme og flere gamle bygninger. Reykjavík har meget at byde på for enhver smag og kan prale af et flot udvalg af gode restauranter, fine hoteller, eksklusive forretninger, designer shops, kunstmuseer, gallerier og teatre. Reykjavik er også kendt for sin venlige og afslappende atmosfære, hvor besøgende føler sig velkomne.

Seljalandsfoss

Gå på vandfald jagt i Island

Island er kendt for sine spektakulære vandfald. Vandfald på Island varierer både i størrelse og form, du kan både finde store og majestætiske, og små og beskedne. Faktisk er der så mange vandfald i Island at der ikke findes noget officielt tal over hvor mange der er. De mest kendte vandfald i Island er Gullfoss, Seljanlandsfoss og Skógarfoss i det sydvestlige Island, og Dettifoss og Godafoss i det nordlige Island. Ordet ”foss” betyder vandfald.

  Populære rejser til Island

  Kør Island rundt på 8 dage & 7 nætter
  Kør Island rundt på 11 dage & 10 nætter
  Kør Island rundt på 15 dage & 14 nætter
  Kør-selv-ferie til Gyldne Cirkel og Snæfellsnes på 8 dage & 7 nætter

  Vores Populære rundrejse i Island med skandinavisk rejseleder.
  Island nordlys - BestSeller vintertur med op til 98% chance for at se nordlys! Rejse med rejseleder.
  Her besøger du det vulkanske højland og vildmarken, hvor du virkelig får set Islands forskelligartede natur. Rejse med rejseleder.
  Kør Island syd på 5 dage & 4 nætter

  Kør Island rundt på 3 uger
  Autocamper for 5 personer i Island
  Autocamper 4x4 for 3 - 5 personer i Island
  Kør-selv-ferie til Gyldne Cirkel på 4 dage & 3 nætter

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder