Skip to main content
Kør Island rundt på 11 dage & 10 nætter

11 dage Island Rundt

11 dage Island Rundt

 • Bestseller

Rigtig god kør-selv-Island rundt tur på 11 dage

Denne "kør selv Island" tur  er vores absolut BESTSELLER!  Den er i grunden den samme tur som  Island rundt på 8 dage, dog tre dage længere og mere tid til at nyde. Dette er en kør selv tur vi anbefaler til vores kunder som ønsker at køre hele vejen Island rundt.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Kør-selv-ferie i Island med tid til at nyde naturen

Dette er en kør selv tur vi anbefaler til vores kunder som ønsker at køre hele vejen Island rundt. Der forekommer ikke lige så meget intense kørsel som i 8 dage Island rundt og du har mere tid til at slappe af og nyde naturen.

Husk, Island er to og halv gange større end Danmark, med en rundvej på 1500 km så en kør-selv-tur kommer nemt op på 2500 km. På denne kør selv tur kommer du til at se fleste af de store opmærksomheder i landet i tæt forhold.

For dem som vil have virkelig god tid på Island, anbefaler vi vores 15 dage Island rundt >>


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst - Reykjanes - Den Blå Lagune - Reykjavik

Fly fra Danmark til Island. Der findes flere forskellige fly både ud fra København og Billund.
I Keflavik lufthavn modtager I udlejningsbilen, og jeres kør selv ferie starter. De fleste starter med et besøg til Den Blå Lagune, fordi den ligger mellem lufthavnen og Reykjavik, eller ca. 20 - 25 min. kørsel fra lufthavnen. Derefter kører I til Reykjavik, for den første overnatning på et hotel. Reykjavík er en attraktiv og moderne handelsby med flere gamle bygninger og rig på kultur.

Dag 2: Reykjavik – Borgarfjordur

Kør fra Reykjavík mod Vest Island til Borgarfjörður området, også kendt som "Saga dalen". I kan enten køre via tunnellen på tværs under fjorden eller køre ad Rute 47 (ekstra 60 km) langs den fredfyldte og smukke Hvalfjördur.

Denne dybe fjord er omgivet af bjerge, der strækker sig mere end 1000 m op fra havet, en virkelig smuk fjord. I Borgarnes ligger et beboelsesmuseum, samt et Egils Saga museum som er interessant at besøge. Her finder I også svimningpool, butikker, turist information, bank og fl. I overnatter på et hotel i området de næste 2 natter.

Mulighed at tage på hvalsafari i Reykjavik eller på Snæfellsnes i vestlandet.

Dag 3: Halvøen Snæfellsnes/Húsafell Langjökull

Start dagen med at besøge Europas mest vandholdige varme kilde "Deildartuguhver". Etv. dagstur til Snæfellsnes halvøen. Vulkanen Snærfellsjökull (1.446m høj), står I kontrast til himmelen yderst på halvøen Snæfellsnes, som har en frodig natur og et rigt fugleliv. Under aktiviteter i Island, tilbyder vi en heldags guidet vandretur helt op på gletsjeren "Snæfellsjökull," hvor udsigten er helt utrolig i alle retninger. Hvis I kører i en firhjulstrækker, så er det endvidere muligt at komme helt op til Snæfellsjokull gletsjeren på egen hånd. Her er der også mulighed for at køre på snescooter. Ved gården Ytri Tunga kan man se mange sæler. Stykkisholmur er en gammel "dansk" fiskeby med mange flotte renoverede træhuse fra 1800 tallet.

En anden mulighed er at tilbringe dagen i Borgarfjordur og besøge Hraunfossar og Barnafoss med de mange små smukke vandfald ved floden Hvítá og fortsætte så til Húsafell området. Her er der mulighed for at tage i en swimmingpool, vandre, spille minigolf og ride på Islandske heste. Hvis I så fortsætter endnu længere ind i landet kan I evt. tage til de store grotte "Surtshellir" og "Vidgemlir". En helt ny udflugt til en kæmpe isgrotte på 150 m dypte tilbydes også. Den ligger langt op på Langjökull gletsjeren og tilbydes beggedele med transport fra Húsafell eller Klaki basen af gletsjeren. Se nærmere under vores aktiviteter I Island >>

Dag 4: Skagafjordur – Nord Island

På vejen nord nyder I synet af hestedalen Skagafjordur, området med de fleste af Islandske heste. Der findes den berømte gård Glaumbær, som er lavet af tørv, som er meget interessant at besøge. I kan endvidere se øen Drangey ude i Skagafjordur, øen, som Vikingen Grettir fra de islandske sagaer, svømmede ud til med ild i hånden. Overnatning i området.

Dag 5: Akureyri – Husavik

Man kan bruge en hel dag i og omkring Nord-Islands hovedstad Akureyri, en meget smuk by ved Eyjafjordur. I har mulighed for at se vandfaldet Godafoss, et af de smukkeste i Island. Myvatn søen er en af Islands smukkeste perler. Her er det bl.a. muligt at bade i naturbadet Jardbødin se under vores aktiviteter. Til sidst kan I komme på eftermiddags hvaltur fra Husavik. Overnatning i området.

Dag 6: Tjornes – Øst til Egilsstadir

I kan køre nord og østpå Tjornes og derfra videre til Islands kraftigste vandfald Dettifoss.Undervejs kan I besøge Ásbyrgi. Ásbyrgi er lodrette klipper, der omgiver et plateau. Klipperne er op til 100m i højden og 3,8 km i diameter. En lille sø ligger for foden af klipperne. Ásbyrgi er en del af Jökulsárgljúfur Nationalpark. I fortsætter til Østfjordene, hvor I overnatter en nat.

Dag 7: Østfjordene

I besøger østfjordene, hvor der ligger gamle fiskebyer i hver fjord. På turen gennem fjordene, er der høje bjerge på begge sider og en meget smuk udsigt ud til havet. Lad vejen føre jer fra den ene magiske udsigt til den næste. Nyd områdets vilde landskab og dyrliv. I fortsætter til Hofn og så videre til Jokulsarlon, Jökulsárlón "gletsjersøen", som er flere kilometer lang og bred, og er en af Islands dybeste søer. Isbjerge på størrelse med en fodboldbane brække af gletsjeren, og falder ned i søen. Besøgende kan tage med på spændende sejlture blandt isbjergene, >> bådtur på gletsjersøen kan bestilles her. I forsætter til jeres hotel i området.

Dag 8: Sydkysten

Vi anbeflaer I starer dagen på at besøge Skaftafell Nationalpark. Et af Islands mest besøgte naturområder. En af Skaftafell's store attraktioner er is - og masser af det! Der er meget at give sig til her, hvis du kan lide vandreture. Vandretur i Skaftafell nationalpark er en farverig oplevelse, hvor man nemt kan tilbringe en hel dag i rigtig smuk natur. Her kan I også komme tæt på gletschere. Fra Skaftafell er der en smuk køretur langs sydkysten med mange naturlige vidundere. I kører til Vik og Dyrholaey hvor man kan se søpapegøjer og de helt sorte sandstrande ved Reynishverfi. På jeres tur videre langs Sydkysten, kommer I til vandfaldet Seljalandsfoss, som man kan gå om på bagsiden af. Hvis I kører i en firhjulstrækker, har I mulighed for at besøge Thorsmork, hvor I skal køre på tværs af elve. Turen forsætter til et hotel hvor I tilbringer en nat.

Dag 9: Den Gyldne Cirkel

På denne dag besøger I Den Gyldne Cirkel, som bl.a. inkluderer nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske Parlament blev grundlagt i 930, det mægtige 32 meter høje vandfald Gullfoss "Guld vandfaldet" og den sprudlende Geysir. Det er mulighed at besøge vikinggården "Stöng" i Thjorsardalur samt at tage til vandfaldene Haifoss og Hjalparfoss. Overnatning i området.

Dag 10: Reykjanes

I kan besøge drivehusbyen Hveragerdi (Kyldebyen), hvor der blandt andet dyrkes bananer. Byen er helt speciel på den måde, at man her kan se damp stige op i vejret fra varme kilder som ligger i havene ind imellem husene i byen. I kan besøge et geotermisk kraftværk Hellisheidarvirkjun, som leverer varmt vand og il til størstedelen af Reykjavik. I forsætter ud på Reykjanes og kan tage en dejlig helsebringende svømmetur i den Blå Lagune, hvis I ikke nåede det på jeres første dag. I har endvidere mulighed for at vandre lidt i lavaen eller gå op på et af de mange bjerge i området.

Mange af vores kunder der tager på en kør selv-tur i Island, har en drøm om at besøge Vestmannaøerne, hvor der i 1973, et dramatisk vulkanudbrud udslettede en tredjedel af alle hjem på Vestmanna-øerne. Varmen fra udbruddet kan stadigvæk mærkes nogle steder hvis man graver et hul i jorden. Vulkanen er stadigvæk aktiv, men sover stille. Nogen gang kan man se en blågrå røgsøjle stige op gennem den sorte lava. Øerne er også kendte for de frodige klipper der er pakket ind i grønt, hvor mange søpapegøjer har et bosted. På denne dag er det muligt at besøge til Vestmannaøerne. Der sejler en færge dertil flere gange om dagen.

Alternativt kan I besøge Reykjavik, hvor I nemt kan få en hel dag til at gå med de mange muligheder, som byen har at byde på. Her finder I mange gode butikker, især med strikvarer, turist aktive ting, men også mærkevarer til fornuftige priser. I overnatter den sidste nat på et hotel i Reykjavik området. Det er endvidere her vi kan tilbyde 4x4 ATV ture.

Dag 11: Afslutning

I kører til Keflavik lufthavn, hvor I afleverer bilen efter en herlig kør selv tur i Island.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Island - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Island hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter i de områder du opholder dig i. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


 • 11 dage / 10 nætter
 • Hoteller

 • Billeje

Reykjavik og omegn:

 • Den Blå Lagune

 • Krisuvík

 • Reykjanes halvøen

 • Vulkaner

 • Reykjavik midtby

Island Vest:

 • Halvøen Snæfellsnes

 • Borgarfjördur

 • Deildartunguhver

 • Isgrotten i Langjökull gletsjer

 • Vandfaldene ved Húsafell

Island Nord:

 • Hestedalen Skagafjördur

 • Akureyri

 • Myvatnsområdet
 • Ásbyrgi
 • Vandfaldene Dettifoss og Godafoss
 • Naturbadet Jardbödin
 • Húsavík

Island Øst:

 • Egilstadir

 • Lagarfljót

 • Islands største skovområde, Hallormsstadarskogur

 • De magiske østfjorde

Island Syd:

 • Gletsjersøen, Jökulsárlón

 • Skaftafell Nationalpark

 • Europas største gletsjer, Vatnajökull

 • Sorte sandstrande ved Vík

 • Vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss

 • Vestmannaøerne

 • Landmannalaugar, Thorsmörk

 • Den Gyldne Cirkel område, Guldfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma i Island. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Hvorfor købe Kør-selv-ferie i Island hos Travel Nord?

Du sparer penge - Det er altid billigst at købe en samlet pakke
Den bedste service, lokalkendskab & kundetilfredshed
Du er 100% dækket af den Danske rejsegarantifond

Når du køber en kør-selv-ferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord samarbejder kun med udvalgte, sikre og kvalificerede turoperatører på Island. Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris ved køb af en samlet pakke (fly+hotel+lejebil), men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne hele vejen rundt alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i hele Island, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3- stjerner eller guesthouses i lignende standard. Alle værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Island

Vi er specialister i billeje i Island og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil i Island.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Island, men klik gerne på linket her nedenunder for at se flere detaljer om de enkelte biltyper, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme, og om bilen er egnet til højlandskørsel m.m.

Pris 11 dage kør selv Island

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke vores PRE-BOOKEDE ture, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Toyota Yaris

17.550,- per. pers.

(B) Kia Ceed

17.920,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

19.790,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

19.820,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

20.690,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

20.490,- per. pers.

(FF) Suzuki Vitara 4x4

20.690,- per. pers.

(GG) Toyota Rav4 4x4

22.140,- per. pers.

(HH) Kia Sorento 4x4

23.580,- per. pers.

(II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

27.860,- per. pers.

(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

27.990,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

29.370,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

31.140,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

31.140,- per. pers.


maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Toyota Yaris

14.990,- per. pers.

(B) Kia Ceed

15.190,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

16.090,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

16.150,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

16.590,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

N/A

(FF) Suzuki Vitara 4x4

16.590,- per. pers.

(GG) Toyota Rav4 4x4

17.310,- per. pers.

(HH) Kia Sorento 4x4

17.990,- per. pers.

(II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

20.170,- per. pers.

(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

20.250,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

20.970,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

21.290,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

21.810,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Toyota Yaris

11.410,- per. pers.

(B) Kia Ceed

11.710,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

12.770,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

12.780,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

12.990,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

12.840,- per. pers.

(FF) Suzuki Vitara 4x4

12.990,- per. pers.

(GG) Toyota Rav4 4x4

13.260,- per. pers.

(HH) Kia Sorento 4x4

14.650,- per. pers.

(II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

16.890,- per. pers.

(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

15.490,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

18.790,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

19.280,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

19.590,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Toyota Yaris

9.960,- per. pers.

(B) Kia Ceed

10.110,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

10.620,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

10.640,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

10.790,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

N/A

(FF) Suzuki Vitara 4x4

10.790,- per. pers.

(GG) Toyota Rav4 4x4

10.890,- per. pers.

(HH) Kia Sorento 4x4

11.580,- per. pers.

(II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

12.690,- per. pers.

(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

11.990,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

13.890,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

13.990,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er ”Pre-booked” hos Travel Nord.
 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • De her Pre-bookede ture kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under knappen "maj-september" eller ”oktober-april”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

OBS. PRE-BOOKEDE TURE BLIVER HURTIGT UDSOLGT!


Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: A, B, S, N

110,- pr dag

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

210,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: A, B, S, N

180,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

310,- pr dag

Ung fører 19-20 år (Gr: A,B,S,N)

120,- pr dag

Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år

400,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

60,- pr dag

Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000

200,-

Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000

200,-

Opgradere til automatgear

380,-

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 10 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW

 • Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)

 • Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)

 • 10 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkort til N1 tankstationer

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år. For bile i lukus katogorien (QQ,RR,RR2 og KK) skal føreren være minimun 23 år og have haft et gyldigt kørekort i minimun et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort eller debitkort i sin fysiske form (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort i sin fysiske form ved modtagelse af bilen. Det er vigtigt at medbringe de fysiske kort. Betalingskort og kørekort gemt i en app som fx Apple Pay og Google Pay accepteres ikke.

 • Der kræves depositum fra kunder ved biludlejning for betaling af evt. parkering, bøder, gebyrer til tunneller og vejtold, forlænget leje, benzin/diesel, og fl.
  Depositum opkræves fra kundens kreditkort eller debitkort efter underskrift på lejeaftalen.
  Beløbet for depositum afhænger af valgt forsikring:
   -  Standard inkluderet forsikring/CDW: 75.000 ISK
   -  Medium forsikring/SCDW: 50.000 ISK
   -  Premium forsikring: 35.000 ISK.
  Efter lejeperiode opkræves ekstra omkostninger fra depositum. Hvis ingen ekstra omkostninger, frigives depositum fra kreditkort. Processen tager op til 7 dage, derefter frigives depositum af kreditkortselskab. Vi sikrer grundig forklaring ved skranken ved lejeaftalens start.

 • Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe OO og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.900,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 23.200,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) per skade.

 • Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen

 • Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen

 • Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.100,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 5.670,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.

 • Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)

 • Fleste af vores hoteller er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i samme standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Hoteller og Billeje

8 dage Island syd og vest
4 dage Island - Gylden Cirkel
8 dage Island rundt
11 dage Island syd
8 dage Island syd
10 dage Island - Kjölur ruten NØ
8 dage Island nord
22 dage Island Rundt udvidet
8 dage Island vest
11 dage Island syd & vest
11 dage Island nord
8 dage Island vestfjorde
15 dage Island rundt
10 dage Island Kjölur ruten NV
5 dage Island Syd

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder