Skip to main content
 • Kør Island syd & vest 11 dage & 10 nætter

  11 dage Island syd & vest

11 dage Island Syd & Vest

Syd og Vest Island og Den Gyldne Cirkel

De fleste der besøger Island, ønsker at besøge den sydlige og vestlige del af landet, og det er jo helt forståelig da der er rigtig mange af de store seværdigheder der ligger netop i den syd-vestlige del landet, bl.a. Gullfoss vandvand, gejsere, Langjökull geltsjer og Den Blå lagune.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Den Gyldne Cirkel, Snæfellsnes og meget mere..

På kør-selv-turen syd og vest Island kommer man forbi mange af de mest populære attraktioner i Island. Bl.a. halvøen Snæfellsnes i den vestligste del af landet, Deildartunguhver i Borgarfjordur, Thingvellir, Laugarvatn, Gullfoss, Geysir, Landmannalaugar, Thorsmork, området omkring Eyjafjallajokull, Seljalandsfoss, og Skogafoss.
I den sydligste del kommer man forbi gletsjere, Vestmannaeyjar og Dyrholaey. Alle disse steder kan man nå på korte dagsudflugter fra hotellet, og så har man mere tid til at gå på opdagelse.
Der findes rigtig mange sjove og hyggelige aktiviteter og udflugter at vælge imellem i den syd- og vestlige del af landet. Man kan bade i varme kilder mange steder, komme på ridetur på islandske heste, snorkle i gletsjervand, vandre på gletsjere eller køre på snescooter og meget meget mere.
Se alle vores aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst - Reykjanes - Den Blå Lagune - Reykjavik

Fly fra Danmark til Island. Der findes flere forskellige fly både fra København og Billund. I ankomsthallen i Keflavik lufthavn får I bilen udleveret, og jeres kør-selv-ferie starter. På vej fra lufthavnen anbefaler vi, at I besøger Den Blå Lagune, som ligger på Reykjanes halvøen. Derefter går turen til Reykjavik for den første overnatning.

Vi kan anbefale hvalsafari fra Reykjaviks gamle havn >>

Dag 2: Reykjavik – Borgarfjordur

Det er mange ting at se i Reykjavik så det kan være en idé at forberede, hvad I har lyst til at se. Start gerne dagen med et besøg i et af de mange udendørs swimmingpools, hvor der også er jacuzzier. Der er mange interessante museer, caféer og restauranter, samt "Perlen", hvorfra der er en flot udsigt over byen. Og husk at gå en tur gennem den gamle del af centrum. Samme dag kører I mod nord til Borgarfjordur området, hvor I overnatter de næste 2 nætter.

Udstilling Perlan, billetter kan bestilles her >>

Dag 3: Halvøen - Snæfellsnes

Snæfellsnes byder på rigtig flot natur og frodigt fugleliv. Man kan bl.a. se Snæfellsnes jökull gletsjeren stå højt yderst på halvøen. Der er mulighed at gode vandreture i området, hvor man kan nyde den frodige natur og de gyldne sandstrande ved löngufjörur. På Snæfellsnes kan man også komme på hvalsafari fra Olafsvik, hvor man bl.a. kan se spækhuggere.

Hvis I kører i en firhjulstrækker, er det muligt at komme helt op til Snæfellsjokull. Her er der også mulighed for at køre på snescooter. Ved gården Ytri Tunga kan man se sæler. Stykkilsholmur er en gammel "dansk" fiskeby med mange flotte bindingsværkshuse fra 1800 tallet.

Måske har I lyst til at besøge en 8000 år gammel lava tunnel. Se Vatnshellir grotten her >>

Dag 4: Hvalfjordur - Den Gyldne Cirkel

Hvalfjodur er et meget smukt område at køre igennem. Derfra kan I køre til Thingvellir, hvor vikingerne holdt det første Althingi. Thingvallasøen er Islands største. På Thingvellir kan man komme på snorkeling tur i den berømte sprække Silfra. Herfra kan man forsætte til området med de mange gejsers i Haukadal, hvor den mest berømte gejser hedder Geysir og videre til det billedeskønne vandfald Guldfoss og til sidst til et hotel i området, hvor I overnatter de næste 2 nætter.

Dag 5: Thorsmork eller Thjorsardalur

Hvis I kører i en firhjulstrækker, kan I besøge Thorsmork, hvor man kører gennem elve. Hvis I kører i en almindelig bil, kan I besøge vikingegården i Thjorsardalur samt se vandfaldene Haifoss og Hjalparfoss.

Dag 6: Sydkysten

I kører til vandfaldet Seljalandsfoss som det er muligt at gå bagved, Dyrholaey, hvor man kan se søpapegøjer i sommermånederne, samt de helt sorte sandstrande ved Reynishverfi. I forsætter øst hele vejen til Klaustur / Skaftafell, hvor I overnatter de næste 3 nætter.

Dag 7: Nationalparken Skaftafell

Skaftafell Nationalpark. Her kan man faktisk bruge hele dagen på vandreture i Skaftafell nationalpark. Området er helt unikt og meget smukt. Her kan I også komme tæt på bl.a. gletsjere, grønne skove og klare bække. En meget klassisk vandretur (ca 1 time hver vej) er til Svartifoss vandfald. Stien tager dig gennem en smuk skov med mossbeklædte sten og frodige områder, der skaber en kontrast til det mere rå og vulkanske landskab omkring. Når du når vandfaldet, belønnes du med den spektakulære syn af det sortklædte vandfald omgivet af de karakteristiske søjler.
Man kan også komme på gletsjervandring med guide på gletsjeren Virkisjökull, en helt uforglemmelig oplevelse.

Gletsjervandreturen kan bestilles her >>

Dag 8: Jokulsarlon og Hofn i Hornafirdi

I kører øst til Jokulsarlon, hvor I kan tage en kort sejltur ude på gletsjersøen eller køre på snescootere på Vatnajokull, Europas største gletsjer.

Dag 9: Sydkysten til Reykjavik

På den 9. dag har I mulighed at se nogle af de ting, I ikke nåede på vejen mod øst. I forsætter hele vejen til Reykjavik, hvor I overnatter de sidste 2 nætter på et hotel.

Dag 10: Reykjavik – Reykjanes

Det er rig mulighed for at tilbringe dagen i Reykjavik. Der findes mange gode butikker med bl.a. strikvarer, dyre mærkevarer til en god pris. I kan også køre ud på Reykjanes og svømme i Den Blå Lagune, hvis I ikke fik gjort det på jeres første dag. Alternativt kan I gå på lavaen eller op på et af de mange bjerge i området.

Dag 11: Afslutning

 kører videre til Keflavik lufthavnen, hvor I afleverer bilen.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Island - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Island hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter i de områder du opholder dig i. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


 • 11 dage / 10 nætter
 • Hoteller
 • Billeje

Reykjavik og omegn:

 • Den Blå Lagune

 • Krisuvík

 • Reykjanes halvøen

 • Vulkaner

 • Reykjavik midtby

Island Vest:

 • Halvøen Snæfellsnes

 • Borgarfjördur

 • Deildartunguhver

 • Isgrotten i Langjökull gletsjer

 • Vandfaldene ved Húsafell

Island Syd:

 • Gletsjersøen, Jökulsárlón

 • Skaftafell Nationalpark

 • Europas største gletsjer, Vatnajökull

 • Sorte sandstrande ved Vík

 • Vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss

 • Vestmannaøerne

 • Landmannalaugar, Thorsmörk

 • Den Gyldne Cirkel område, Guldfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma i Island. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i hele Island, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3- stjerner eller guesthouses i lignende standard. Alle værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Island

Vi er specialister i billeje i Island og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil i Island.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Island, men klik gerne på linket her nedenunder for at se flere detaljer om de enkelte biltyper, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme, og om bilen er egnet til højlandskørsel m.m.

Pris 11 dage kør selv Island

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke vores PRE-BOOKEDE ture, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

 • maj | jun | jul | aug | sep

  Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
  Gruppe / Type ved 2 pers.
  (A) Toyota Yaris

  17.550,- per. pers.

  (B) Kia Ceed

  17.920,- per. pers.

  (S) Skoda Octavia Sedan

  19.790,- per. pers.

  (N) Kia Ceed Sportswagon

  19.820,- per. pers.

  (DD) Skoda Octavia Combi 4x4

  20.690,- per. pers.

  (OO) Suzuki Jimny 4x4

  20.490,- per. pers.

  (FF) Suzuki Vitara 4x4

  20.690,- per. pers.

  (GG) Toyota Rav4 4x4

  22.140,- per. pers.

  (HH) Kia Sorento 4x4

  23.580,- per. pers.

  (II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

  27.860,- per. pers.

  (QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

  27.990,- per. pers.

  (RR) VW Touareg 4x4

  29.370,- per. pers.

  (RR2) Land Rover Discovery 4x4

  31.140,- per. pers.

  (KK) Land Rover Defender 4x4

  31.140,- per. pers.


  maj | jun | jul | aug | sep

  Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
  Gruppe / Type ved 4 pers.
  (A) Toyota Yaris

  14.990,- per. pers.

  (B) Kia Ceed

  15.190,- per. pers.

  (S) Skoda Octavia Sedan

  16.090,- per. pers.

  (N) Kia Ceed Sportswagon

  16.150,- per. pers.

  (DD) Skoda Octavia Combi 4x4

  16.590,- per. pers.

  (OO) Suzuki Jimny 4x4

  N/A

  (FF) Suzuki Vitara 4x4

  16.590,- per. pers.

  (GG) Toyota Rav4 4x4

  17.310,- per. pers.

  (HH) Kia Sorento 4x4

  17.990,- per. pers.

  (II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

  20.170,- per. pers.

  (QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

  20.250,- per. pers.

  (RR) VW Touareg 4x4

  20.970,- per. pers.

  (RR2) Land Rover Discovery 4x4

  21.290,- per. pers.

  (KK) Land Rover Defender 4x4

  21.810,- per. pers.


 • Oktober - April

  Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
  Gruppe / Type ved 2 pers.
  (A) Toyota Yaris

  11.410,- per. pers.

  (B) Kia Ceed

  11.710,- per. pers.

  (S) Skoda Octavia Sedan

  12.770,- per. pers.

  (N) Kia Ceed Sportswagon

  12.780,- per. pers.

  (DD) Skoda Octavia Combi 4x4

  12.990,- per. pers.

  (OO) Suzuki Jimny 4x4

  12.840,- per. pers.

  (FF) Suzuki Vitara 4x4

  12.990,- per. pers.

  (GG) Toyota Rav4 4x4

  13.260,- per. pers.

  (HH) Kia Sorento 4x4

  14.650,- per. pers.

  (II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

  16.890,- per. pers.

  (QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

  15.490,- per. pers.

  (RR) VW Touareg 4x4

  18.790,- per. pers.

  (RR2) Land Rover Discovery 4x4

  19.280,- per. pers.

  (KK) Land Rover Defender 4x4

  19.590,- per. pers.


  Oktober - April

  Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
  Gruppe / Type ved 4 pers.
  (A) Toyota Yaris

  9.960,- per. pers.

  (B) Kia Ceed

  10.110,- per. pers.

  (S) Skoda Octavia Sedan

  10.620,- per. pers.

  (N) Kia Ceed Sportswagon

  10.640,- per. pers.

  (DD) Skoda Octavia Combi 4x4

  10.790,- per. pers.

  (OO) Suzuki Jimny 4x4

  N/A

  (FF) Suzuki Vitara 4x4

  10.790,- per. pers.

  (GG) Toyota Rav4 4x4

  10.890,- per. pers.

  (HH) Kia Sorento 4x4

  11.580,- per. pers.

  (II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

  12.690,- per. pers.

  (QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

  11.990,- per. pers.

  (RR) VW Touareg 4x4

  xx.xxx,- per. pers.

  (RR2) Land Rover Discovery 4x4

  13.890,- per. pers.

  (KK) Land Rover Defender 4x4

  13.990,- per. pers.


 • mm

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: A, B, S, N

110,- pr dag

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

210,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: A, B, S, N

180,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

310,- pr dag

Ung fører 19-20 år (Gr: A,B,S,N)

120,- pr dag

Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år

400,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

60,- pr dag

Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000

200,-

Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000

200,-

Opgradere til automatgear

380,-

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 10 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW

 • Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)

 • Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)

 • 10 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkort til N1 tankstationer

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år. For bile i lukus katogorien (QQ,RR,RR2 og KK) skal føreren være minimun 23 år og have haft et gyldigt kørekort i minimun et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort eller debitkort i sin fysiske form (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort i sin fysiske form ved modtagelse af bilen. Det er vigtigt at medbringe de fysiske kort. Betalingskort og kørekort gemt i en app som fx Apple Pay og Google Pay accepteres ikke.

 • Der kræves depositum fra kunder ved biludlejning for betaling af evt. parkering, bøder, gebyrer til tunneller og vejtold, forlænget leje, benzin/diesel, og fl.
  Depositum opkræves fra kundens kreditkort eller debitkort efter underskrift på lejeaftalen.
  Beløbet for depositum afhænger af valgt forsikring:
   -  Standard inkluderet forsikring/CDW: 75.000 ISK
   -  Medium forsikring/SCDW: 50.000 ISK
   -  Premium forsikring: 35.000 ISK.
  Efter lejeperiode opkræves ekstra omkostninger fra depositum. Hvis ingen ekstra omkostninger, frigives depositum fra kreditkort. Processen tager op til 7 dage, derefter frigives depositum af kreditkortselskab. Vi sikrer grundig forklaring ved skranken ved lejeaftalens start.

 • Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe OO og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.900,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 23.200,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) per skade.

 • Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen

 • Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen

 • Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.100,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 5.670,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.

 • Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)

 • Fleste af vores hoteller er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i samme standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Hoteller og Billeje

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Kontakt & Åbningstider

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

  Om Travel Nord

  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

  Betingelser

  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Rejsegarantifonden

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

  Pakkerejser

  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

  Køb Rejseforsirking

  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

  Prisgaranti

  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Cookie- & Persondatapolitik

  Her finder du cookie- og persondatapolitik

  Book et Møde

  Book et møde på vores kontor i Fredericia

  Rejseforedrag - Tilmeld

  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

  Anmeldelser

  Her finder du anmeldelser fra vores kunder