Skip to main content

Autocamper Leje Island

Lej en autocamper i Island og kør selv

Ferie i en autocamper i Island er en meget fri måde at rejse på

Autocamper leje i Island. Du har den totale frihed og ingen fast rejserute, der skal følges. Du får set lidt af det hele og bestemmer selv, hvad du vil i Island. Der findes mange forskellige campingpladser i hele Island, og fleste af dem har gode faciliteter, da camping er også en meget populær måde at rejse på for islændinge. Standarden er dog en smule lavere end man er vandt til i Danmark. Når du bestiller din autocamper ferie i Island hos Travel Nord, får du både en rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder i Island, og en liste over campingpladser i Island også på dansk. Se vores store udvalg af autocampere her på siden.

Nyd naturen i Island på en autocamperferie

Overalt i Island findes der særprægede naturperler og det kan være en god idé at orientere sig om vejrsituationen, så man kan nyde den smukke natur, der findes overalt i Island. I Island danser midnatssolen om sommeren, og det er lyst døgnet rundt, så en aktiv ferie i en autocamper er en dejlig ferie for naturelskere, som kan nyde at være ude i naturen hele døgnet rundt og opleve den specielle stilhed, som Island er kendt for.

Børn som voksne nyder at tage på en autocamperferie i Island og gå på opdagelse i den helt specielle natur og nyde samværet med familie og venner.

Ring til os, hvis vi kan hjælpe med valget på tel. 2398 8200.

Hvordan bestiller jeg min rejse?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Kunne du måske være interesseret i noget andet?

Sommerhus & Billeje Island
Guesthouses & Billeje Island
Autocamper Leje Island
Luksus Hoteller & Billeje Island