Skip to main content
Ta' på kør selv tur og oplev storslået og anderledes natur!

Kør-selv-ferie Island

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Kør selv ferie Island - Oplev Islands smukkeste steder

Kør selv ferie Island med Travel Nord – God service og planlægning

Find din næste kør selv ferie i Island her på siden. Med Travel Nord finder du et bredt og forskelligartet udvalg af kør selv ferier til Island, hvor du har mulighed for at opleve den smukke natur og storslået landskab samtidig med, at du hygger med din familie og venner. Når du er på Island, er du sikker på uforglemmelige oplevelser sammen med dine nærmeste. Se vores rejser, hvor du "kører selv i Island". Rejserne har forskellig varighed, så du kan finde lige præcis den rejse, der passer til dine ønsker og behov. Du kan vælge at overnatte på hoteller, i et sommerhus eller i en autocamper.

Hvad er Island mest kendt for?

Island er kendt for sin utrolige unikke og anderledes natur. I Island kan du nemlig opleve alt fra, vandfald og gletsjer til store ørkener, vulkaner og geotermiske områder med gejsere. Områder så som Den Gyldne Cirkel, Diamant Cirkel og Jökullsárslón med Diamantstranden er især kendte områder. Islands kyst er kendt for sine sorte sandstrande og dybe fjorde. Island er også kendt for sin venlige og imødekommende befolkning og unikke badekultur hvor man finder varme kilder at bade i hvor end man tager hen i landet. Heriblandt findes både mange naturlige varme kilder, som har været udnyttet af den Islandske befolkning i århundreder, og nymoderne menneskeskabte varme kilder så som den berømte Den Blå Lagune.

Kan man selv køre rundt på Island?

Kør-selv ferie i lejebil i Island er en meget populær rejseform da det giver en stor frihed til at kunne lige det hjertet begærer. Island er meget større end man tror og der er meget at se og opleve. Øen er knap to og en halv gang større end Danmark. Rundvejen som går hele vejen rundt i Island er nem og behagelig at køre på og er ca. 1500 km, så en kør-selv-tur hele vejen rundt kommer nemt op på 2500 km. Derfor vil vi anbefale 11-15 dage hvis man ønsker at køre hele vejen rundt i Island. Ønskes en kortere kør selv ferie anbefaler vi at man kigger på den syd-vestlige del af landet. Vi kan også altid skræddersye en tur efter jeres behov.

Skal jeg vælge en kør-selv-ferie til Island?

Kør selv ferie i Island er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at bestemme selv og se lidt af det hele. På en kør selv-ferie kan man komme helt tæt på den herlige natur i Island. Her kan du vælge at overnatte på hoteller, på guesthouses, i et sommerhus eller i en autocamper. Travel Nord tilbyder rigtig mange biltyper, og du vælger selv hvad passer dig og din familie bedst.

Når du rejser til Island på en kør selv ferie med Travel Nord, har du mulighed for at opleve en meget smuk og helt unik natur. Islands natur er kendt for sine stærke kontraster. Du vil opleve varme kilder, sprudlende gejsere, kraftige vandfald, høje og farverige bjerge, flotte dale og meget, meget mere.

Island byder ud over den fantastiske natur og det smukke landskab også på en helt speciel kultur. Du kan gå på opdagelse i Islands store byer og små fiskebyer, hvor du kommer helt tæt på det islandske folk. Du kan nyde smagen af den dejlige mad, hvor du smager en bid af den omkringliggende natur.

Island byder på et væld af forskellige muligheder for dig, der ønsker en sjov og mindeværdig rejse for hele familien.

Travel Nord tilbyder desuden over 100 forskellige aktiviteter i Island.

Island gemmer på pragtfulde naturperler!

Den Gyldne Cirkel

Gejseren Strokkur

Den Gyldne cirkel indebærer National parken Thingvellir, som ligger på UNESCO verdensarvsliste, det prægtige vandfald Gullfoss og Geysir geotermiske område, med sprudlende gejsere og boblende kilder. Thingvellir nationalpark. Her mødes den islandske historie og imponerende geologiske vidundere, hvilket gør stedet til en af Islands mest interessante seværdigheder. Det Gyldne Vandfald Gullfoss. Vandfaldet falder ned i en 62-meter dyb bjergkløft. Gullfoss er en af de største naturperler i verden. Geysir. Den gamle Geysir har nu sovet stille i mange år, …men naboen Strokkur springer op i luften i optil 40 meters højde hvert 5-10 minut.

Snæfellsnes Halvøen

Kirkjufell bjerg

Oplev magien af Snæfellsnes, hvor Snæfellsjökull gletsjeren står i kontrast til himmelen yderst på næsset. Udover den karakteristiske Snæfellsjökull gletsjer, huser halvøen også sort sandede og gyldne sandstrande, fuglebeboede klipper, spektakulære bjerge og vulkanske krater. På Snæfellsnes finder man også de hyggelige fiskerlandsbyer, Arnarstapi og Hellnar. samt et af de mest fotograferede bjerge i Island, Kirkjufell bjerg. På nordsiden af Snæfellsnes finder man også byen Stykkilsholmur, der er ofte kaldt den Danske by. Byen har mange hyggelige bygninger og træhuse, og en smuk og velbevaret bymidte.  

Myvatnsområdet

Godafoss vandfald

Myvatnsområdet er en verden for sig selv, overalt finder man meget smuk vulkansk natur. Her oplever man blandt andet Myvatn, Dettifoss, Godafoss, Asbyrgi, og meget mere. Området består af, storslående fjelde, øer ud for kysten og land under skabelse. Ved Mývatn søen er der et enestående fugleliv og en helt billedskøn natur. Dettifoss vandfaldet, er det mest vandrige vandfald i Europa. Når man står og kigger på de imponerende fjeldkløfter, stenformationer og det kæmpe store og kraftige vandfald, føler man sig utrolig lille. Godafoss (gudenes vandfald) er et utrolig billedskønt og blidt vandfald. Ásbyrgi er en meget smuk fjeldkløft med flotte stenformationer og er et yndlingssted hos mange Islændinge.

  Det Islandske Højland

  Ønsker du at køre i det Islandske højland?

  Island er skabt til en ekstrem oplevelse med en fantastisk natur, og hvid du lejer en 4x4 bil, så har du muligheden at køre helt op i det unikke højland på F-veje. Her finder du overflod af bjerge, vulkaner, gletsjere, vandfald og en meget smuk natur.

  Det Islandske højland

  Hvordan bestiller jeg min rejse?

  Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

  Du kan også kontakte os:

  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  2398 8200

  Populære kør-selv-ferier til Island

  Kør Island rundt på 8 dage & 7 nætter
  Kør Island rundt på 11 dage & 10 nætter
  Kør Island rundt på 15 dage & 14 nætter
  Kør Island nord på 8 dage & 7 nætter
  Kør Island rundt på 11 dage & 10 nætter

  Kør Island syd på 8 dage & 7 nætter
  Kør Island syd & vest 11 dage & 10 nætter
  Kør Island syd på 11 dage & 10 nætter
  Kør Island vest på 8 dage & 7 nætter
  Kør selv Island syd på 5 dage & 4 nætter

  Kør Island syd på 5 dage & 4 nætter
  Kør Island rundt på 3 uger
  Kør-selv-ferie til Gyldne Cirkel på 4 dage & 3 nætter
  Autocamper for 5 personer i Island
  Autocamper for 2 personer i Island

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder