Skip to main content
Kør Island rundt på 3 uger

22 dage Island Rundt udvidet

22 dage Island Rundt udvidet

Rigtig god tid til at nyde naturen og tage på aktiviteter

Island er kendt for sin storslåede og varierede natur, der inkluderer vulkaner, gletsjere, varme kilder, vandfald, gejsere, sorte sandstrande og imponerende fjorde. Landskabet ændrer sig dramatisk på tværs af landet og tilbyder utallige fotomuligheder. Denne tur er den samme som turen Island rundt på 15 dage, blot en uge længere, hvor man har rigtig god tid til at nyde naturen, og man har også mulighed at komme på vestfjorderne, ”Islands skjulte perle”.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Kør-selv-ferie i Island på 3 uger med hotelophold og lejebil hele vejen rundt

Island er et paradis for naturelskere og udendørs entusiaster. Der er et væld af vandrestier, muligheder for gletsjervandring, hvalsafari, ridning og mere. Når du vælger at tage Island rundt på 22 dage, får god tid at fordybe dig i naturen og give dig tid til mange forskellige sjove aktiviteter. På turen kommer du også til Vestfjordene. Vestfjordene på Island er en naturskøn og imponerende region beliggende på den nordvestlige del af øen. Denne region er kendt for sin rå og enestående skønhed, der inkluderer dramatiske fjorde, høje bjerge, dybe dale og maleriske kystlinjer.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Reykjanes - Den Blå Lagune - Reykjavik

I flyver fra Danmark til Island, enten fra Kastrup eller Billund lufthavn.
I Keflavik lufthavn modtager I udlejningsbilen, og jeres kør selv ferie starter. I kører mod Islands hovedstad Reykjavik. Her ville det være oplagt at besøge Den Blå Lagune på vejen og tage en afslappende tur i det varme vand.
Den Blå Lagune er ikke kun et wellness-sted, men også et arkitektonisk mesterværk, der smelter sammen med den omkringliggende natur. Denne ikoniske destination på Island er et must-see.
Reykjavik ligger smukt ved kysten og er omgivet af bjerge og hav. Reykjavik er kendt for sin unikke nordiske charme og farverige arkitektur. Byen har en interessant historie og er hjemsted for flere museer, der giver indblik i Islands kultur, historie og vikingearv.
En overnatning i Reykjavik.

Dag 2: Reykjavik – Hvalfjörður – Borgarfjörður

I kører mod Borgarfjörður. Her kan I vælge at køre langs selve Hvalfjörður i stedet for at tage tunnelen under den. Hvalfjörður er lidt mindre besøgt fjord, som er så betagende og smuk om sommeren.
I bunden af Hvalfjörður har du mulighed for at tage en vandretur op til Islands næst største vandfald Glymur.
I overnatter på et hotel i Borgarfjörður området de næste en til to nætter.

Dag 3: Húsafell

Start dagen med at køre ud til Deildartunguhver i Reykoholtdal, som er den kraftigste varme kilde i Europa, hvor vandet kan komme helt op på 97 grader.
Kør derefter hen til Hraunfossar og Barnafoss vandfaldene, og til sidst ind til selve Húsfell, et utroligt smukt og frodigt område. Der er mange forskellige gode vandreruter i området, og muligheder for at tage i en swimmingpool, spille minigolf eller ride på islandske heste.
Længere inde i landet har I mulighed for at se de store grotter Surtsheller og Vidgemlir.
Fra Húsafell er det muligt at komme på en tur op til Langjökull gletsjer og rejse ind i gletsjer grotte. En enestående mulighed for at opleve en gletsjer indefra.

Dag 4: Snæfellsnes halvøen

I kører videre mod vest til Snæfellsnes halvøen, som er kendt for sin utrolige naturskønhed og forskelligartede landskaber, der spænder fra kystlinjer og strande til vulkanske bjerge og klippeformationer.
På Snæfellsnes kan I også se den sneklædte vulkangletsjer Snæfellsnesjökull, der er kendt som indgangen til Jordens indre i Jules Vernes roman Rejsen til Jordens Indre.
Få oplevelsen af at rejse til jordens indre med en guidet vandretur i grotten Vatnshellir, som ligger tæt på gletsjeren Snæfellsnesjökull.
Overnatning på Snæfellsnes.

Dag 5: Grundafjördur –Bjarnarhöfn - Stykkisholmur

Her kan du bruge dagen på at udforske de mange charmerende fiskerlandsbyer og små samfund, der afspejler den traditionelle islandske livsstil og kultur.
Fra Grundarfjörður kan du prøve et rigtigt haveventyr og prøve kræfterne af med havfiskeri. På turen kommer I helt tæt på Melrakkaey, som er en beskyttet ø og en veritabel oase for havfugle og et helt perfekt sted til fuglekiggeri. Her er der stor chance at se den berømte Søpapegøje og mange andre havfugle.
Kør forbi Bjarnarhöfn og besøg hajmuseet, hvor du kan få lov til at se hvordan den fermenteret haj bliver lavet og hvor du også får mulighed for at få en smagsprøve af den.
Stykkisholmur er en gammel "dansk" fiskerby med mange flotte renoverede træhuse fra 1800 tallet.
Overnatning i tæt på Búdardal

Dag 6: Látrabjarg - Flatey - Patreksfjördur

I kører mod den lille fiskerby Patreksfjörður, der ligger for foden af de stejle bjerge, i fjorden med samme navn. Byen har ca. 750 indbyggere og byder bl.a. på en udendørs naturopvarmet swimmingpool og pirat-huset som har en udstilling om historier om piraterne, der hærgede her i området i det 15. og 16. årh
Giv jer tid til at køre langs Vestfjordenes sydlige kyst på vej til Patreksfjördur. Der er meget at se på vejen fx Gislahellir grotter, Krosslaug varme kilde, Raudisandur strand og Látrabjarg. I kan tage færgen fra Brjánslækur til Flatey, som er kendt for sin rolige og idylliske atmosfære samt sin unikke charme. En bemærkelsesværdig attraktion på Flatey er den kirke, der blev bygget i det 19. århundrede som har utrolig flotte loftsmalerier.
Overnatning i Patreksfjordur området.

Dag 7: Dynjandi vandfald og Ísafjörður

Fortsæt turen langs de imponerende fjorde mod halvøens nordlige side. Hold pause ved vandfaldet Dynjandi, hvor vandet løber som et bølget gardin fra bjergets top ned ad den buede bjergvæg. På jeres vej til Vestfjordenes hovedstad, Ísafjörður, vil I passere mange små bysamfund, og få rig mulighed for at opleve områdets forskelligartede og barske natur fra toppen af Vestfjordene.
Overnatning i en til to nætter Ísafjörður.

Dag 8: Hornstrandir Natur Reserve

Den her dag er oplagt til at tage en guidet dagsvandretur på Hornstrandir >>
En af de bemærkelsesværdige træk ved Hornstrandir Nature Reserve er dets mangel på permanente menneskelige bosættelser. Området blev forladt som følge af urbaniseringen og er nu et af de mest afsidesliggende og uberørte områder på Island. Dette har bidraget til at bevare dets naturlige skønhed og økosystemer uden de negative virkninger af moderne udvikling.
Den eneste vej til at komme til Hornastrandir er med båd, da det er så langt fra beboede områder.

Dag 9: Den nordlige del af Vestfjordene - Hólmavík

I dag forlader I Vestfjordene og kører langs de maleriske fjorde i nord, inden I drejer i sydlig retning og fortsætter til Hólmavik.
Selvom Hólmavík er en lille by, har den en interessant historie og kultur. Byen er kendt for sit heksemuseum, som udforsker Islands historie med hekseri og overtro. Museet har en samling af genstande og information om hekse og magi i Islands fortid.
Her er der oplagt at tage på hvalsafari fra Holmavik >>
I overnatter en nat i området.

Dag 10: Hvítserkur - Skagafjordur – Drangey

I forlader nu Vest Island og køre mod Nord Island.
På vejen nord nyder I synet af hestedalen Skagafjordur, området med de fleste af Islandske heste. I kan desuden se øen Drangey ude i Skagafjordur.  Drangeys mest iøjnefaldende træk er dens stejle klippeformationer, der rejser sig lodret op af havet og skaber en imponerende syn.
Der er muligt at komme på River rafting tur i området >>
Overnatning i området.

Dag 11: Akureyri

Akureyri er den næststørste by på Island og er beliggende på den nordlige kyst. Byen er omgivet af imponerende bjerge og ligger ved den smukke Eyjafjörður-fjord.
Brug dagen i Akureyri, hvor der er meget at se og lave.
Besøg den smukke botaniske have, der huser en imponerende samling af planter og blomster, herunder mange sjældne arktiske og eksotiske arter.
Udforsk byens kunstgallerier, museer og kulturelle institutioner som Nordurlandahus, der præsenterer lokal kunst og kultur.
Prøv lokale delikatesser og islandske retter på byens restauranter og caféer. Der er også chokoladefabrikker og gårdbutikker, hvor du kan smage lokale produkter.
Akureyri er vært for flere årlige festivaler og begivenheder, herunder musikfestivaler, kulturfestivaler og sportsbegivenheder. Tjek lokale begivenhedskalendere for at se, om der er noget spændende, der foregår under dit besøg.
Tre nætter i området.

Dag 12: Húsavík – Tjörnes - Ásbyrgi

I starter med at besøge et af Islands smukkeste vandfald, Godafoss. Derefter kører I til Húsavík, som også kaldes hvalernes hovedstad, en meget charmerende by. Her ville det være oplagt at tage på hvalsafari. Her kan der være op til 23 hvalarter i og rundt om bugten.
I kan køre ud på Tjörnes og derefter ind i Ásbyrgi, som har lodrette klipper, der omgiver et plateau. Klipperne er op til 100m i højden og 3,8 km i diameter. En lille sø ligger for foden af klipperne. Ásbyrgi er en del af Jökulsárgljúfur Nationalpark.

Dag 13: Mývatn- Dimmuborgir - Grjótgjá

Mývatn søen er en af Islands smukkeste perler. Her er det bl.a. muligt at bade i naturbadet Jarðböðin se under vores aktiviteter.
Besøg Dimmuborgir, som kan oversættes til "mørke slotte", hvilket beskriver det mystiske og imponerende udseende af dette område. Besøgende kan nyde vandreture og udforskning af stier, der fører gennem de imponerende lavaformationer. Der er flere markerede ruter, der tager dig gennem forskellige dele af Dimmuborgir, hvilket er en fantastisk måde at opleve det unikke landskab på. Om vinteren giver sneen området en ekstra fortryllende fornemmelse.

Dag 14: Dettifoss – Námaskard – Studlagil - Egilstadir

I dag kører i mod østfjordene, og på vejen er der meget at se og opleve. Det er helt oplagt at starte med at se Námaskard, et helt unikt månelignende område med boblende mudderkilder og hvid damp der stiger op i luften. Derefter kan I køre til Krafla, som er en vulkansk fjeldkæde, hvor der også er et geotermisk elkraftværk. Videre herfra til Viti, en imponerende flot kratersø som ligger i området ved Krafla. Derefter anbefaler vi et stop ved det kraftige og nærmest uhygglige vandfald Dettifoss. På vejen kan man også udforske Studlagil en meget flot stenkløft (basaltsøjler) ved en gletsjerflod og Studlafoss vandfald.
Overnatning omkring Egilstadir og Øst fjordene, en eller to nætter.

Dag 15: Østfjordene eller Hallormsstadur

I besøger østfjordene, hvor der ligger gamle fiskebyer i hver fjord. På turen gennem fjordene, er der høje bjerge på begge sider og en meget smuk udsigt ud til havet. Lad vejen føre jer fra den ene magiske udsigt til den næste. Nyd områdets vilde landskab og dyreliv.
I kan også nyde dagen ved Hallormstadur, et område beliggende i østlige Island og er kendt for at være hjemsted for Islands største skov, Hallormsstaðaskógur. Der er flere vandrestier i området, der fører gennem skoven og tilbyder vidunderlige udsigter over omkringliggende bjerge og søer. En af de populære stier er en sti, der fører op til bjerget Geiteyra, hvor du kan nyde en panoramaudsigt over Lagarfljót-søen og det omkringliggende landskab. Lagarfljót-søen er også en bemærkelsesværdig del af Hallormsstaður-området. Søen er en af Islands største og har en del mystik omkring sig, da der gennem tiden er blevet rapporteret om en mystisk søslange kaldet "Lagarfljótsormurinn" i søen.

Dag 16: Sydkysten – Jokulsarlon - Skaftafell

I fortsætter syd og så videre til Jökulsárlón, Jökulsárlón "gletsjersøen", som er flere kilometer lang og bred, og er en af Islands dybeste søer. Besøgende kan tage med på spændende sejlture blandt isbjergene >> bådtur på gletsjersøen kan bestilles her. 
Isbjergene fra Jökulsarlon’et skyller ned på den sorte sandstrand. Det giver en utrolig flot kontrast med de blåhvide isbjerge på den sorte strand. Stranden bliver også kaldt for diamantstranden.
Besøge Skaftafell Nationalpark. Et af Islands mest besøgte naturområder. Der er en fantastisk vandreruten i Skaftafell som leder dig op til det unikke vandfald Svartifoss, som er omgivet af basalt søjler. to nætter i området

Dag 17: Vik – Reynisfjara – Seljalandsfoss – Skógarfoss

Her kan I bruge hele dagen på at udforske Islands Sydkyst. Det er en smuk køretur langs sydkysten med mange naturlige vidundere. I kører til Vik og Dyrholaey hvor man kan se søpapegøjer og de helt sorte sandstrande ved Reynishverfi. På jeres tur videre langs Sydkysten, kommer I til vandfaldet Seljalandsfoss, som man kan gå om på bagsiden af.

Dag 18: Vik – Den Gyldne Cirkel

På denne dag besøger I Den Gyldne Cirkel, som bl.a. inkluderer nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske Parlament blev grundlagt i 930, det mægtige 32 meter høje vandfald Gullfoss "Guld vandfaldet" og de sprudlende gejsere i Geysir området.
Det er mulighed at besøge vikinggården "Stöng" i Thjorsardalur samt at tage til vandfaldene Haifoss og Hjalparfoss.
To nætter i området

Dag 19: Vestmannaeyjar

Vestmannaeyjar, også kendt som Vestmannaøerne eller Vestmannaeyjar-øerne, er en gruppe af 15 øer og et dusin mindre klippeøer beliggende ud for Islands sydkyst. Navnet oversættes til "Vestmændenes øer". De mest bemærkelsesværdige øer i denne gruppe er Heimaey, som er den største og eneste beboede ø, og Surtsey, som er en ung vulkansk ø dannet i 1963.
Et populært sted at besøge på Heimaey er Eldfell, vulkanen, der blev dannet under udbruddet i 1973. Besøgende kan vandre op til krateret og få en fantastisk udsigt over byen og det omkringliggende landskab.
Generelt er Vestmannaeyjar et fascinerende sted, der kombinerer en unik naturhistorie med smukke landskaber og en stærk lokal kultur. Det er et interessant stop for dem, der ønsker at opleve en mere afsondret og autentisk side af Island.

Dag 20: Reykjavik

I kører mod Reykjavik igen, hvor I nemt kan få en hel dag til at gå med de mange muligheder som byen har at byde på. Her finder I mange gode butikker, især med strikvarer, turistting, men også mærkevarer til fornuftige priser.
To nætter i Reykjavik

Dag 21: Reykjavik

Brug dagen på sightseeing i Reykjavik eller find en spændende aktivitet i nærområdet, fx ridning eller ATV 4x4. Se alle aktiviteter på Island Aktiviteter >>

Dag 21: Hjemrejse

I kører til Keflavik lufthavn, hvor I afleverer bilen efter en herlig kør selv tur i Island.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Island - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Island hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter i de områder du opholder dig i. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


 • 22 dage / 21 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Reykjavik og omegn:

 • Den Blå Lagune

 • Krisuvík

 • Reykjanes halvøen

 • Vulkaner

 • Reykjavik midtby

Island Vest:

 • Halvøen Snæfellsnes

 • Borgarfjördur

 • Deildartunguhver

 • Isgrotten i Langjökull gletsjer

 • Vandfaldene ved Húsafell

Island Nord:

 • Hestedalen Skagafjördur

 • Akureyri

 • Myvatnsområdet
 • Ásbyrgi
 • Vandfaldene Dettifoss og Godafoss
 • Naturbadet Jardbödin
 • Húsavík

Island Øst:

 • Egilstadir

 • Lagarfljót

 • Islands største skovområde, Hallormsstadarskogur

 • De magiske østfjorde

Island Syd:

 • Gletsjersøen, Jökulsárlón

 • Skaftafell Nationalpark

 • Europas største gletsjer, Vatnajökull

 • Sorte sandstrande ved Vík

 • Vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss

 • Vestmannaøerne

 • Landmannalaugar, Thorsmörk

 • Den Gyldne Cirkel område, Guldfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma i Island. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne hele vejen rundt alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i hele Island, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3- stjerner eller guesthouses i lignende standard. Alle værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Island

Vi er specialister i billeje i Island og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil i Island.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Island, men klik gerne på linket her nedenunder for at se flere detaljer om de enkelte biltyper, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme, og om bilen er egnet til højlandskørsel m.m.

Pris 22 dage kør selv Island

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal gæste end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.
Vælg periode:

maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Toyota Yaris

33.290,- per. pers.

(B) Kia Ceed

33.970,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

37.490,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

37.510,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

39.150,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

38.980,- per. pers.

(FF) Suzuki Vitara 4x4

39.150,- per. pers.

(GG) Toyota Rav4 4x4

41.830,- per. pers.

(HH) Kia Sorento 4x4

44.490,- per. pers.

(II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

52.460,- per. pers.

(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

52.750,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

55.280,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

56.640,- per. pers.


maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Toyota Yaris

28.650,- per. pers.

(B) Kia Ceed

28.990,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

30.580,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

30.760x,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

31.580,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

N/A

(FF) Suzuki Vitara 4x4

31.580,- per. pers.

(GG) Toyota Rav4 4x4

32.920,- per. pers.

(HH) Kia Sorento 4x4

34.250,- per. pers.

(II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

38.230,- per. pers.

(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

38.380,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

39.640,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

40.320,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Toyota Yaris

16.780,- per. pers.

(B) Kia Ceed

17.470,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

xx.xxx,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

xx.xxx,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(FF) Suzuki Vitara 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(GG) Toyota Rav4 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(HH) Kia Sorento 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

xx.xxx,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Toyota Yaris

16.780,- per. pers.

(B) Kia Ceed

17.470,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

xx.xxx,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

xx.xxx,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

N/A

(FF) Suzuki Vitara 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(GG) Toyota Rav4 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(HH) Kia Sorento 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(II) Toyota Land Cruiser 150 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

xx.xxx,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

xx.xxx,- per. pers.


Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: A, B, S, N

110,- pr dag

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

210,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: A, B, S, N

180,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

310,- pr dag

Ung fører 19-20 år (Gr: A,B,S,N)

120,- pr dag

Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år

400,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

60,- pr dag

Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000

200,-

Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000

200,-

Opgradere til automatgear

380,-

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 21 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW

 • Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)

 • Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)

 • 21 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkort til N1 tankstationer

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år. For bile i lukus katogorien (QQ,RR,RR2 og KK) skal føreren være minimun 23 år og have haft et gyldigt kørekort i minimun et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort eller debitkort i sin fysiske form (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort i sin fysiske form ved modtagelse af bilen. Det er vigtigt at medbringe de fysiske kort. Betalingskort og kørekort gemt i en app som fx Apple Pay og Google Pay accepteres ikke.

 • Der kræves depositum fra kunder ved biludlejning for betaling af evt. parkering, bøder, gebyrer til tunneller og vejtold, forlænget leje, benzin/diesel, og fl.
  Depositum opkræves fra kundens kreditkort eller debitkort efter underskrift på lejeaftalen.
  Beløbet for depositum afhænger af valgt forsikring:
   -  Standard inkluderet forsikring/CDW: 75.000 ISK
   -  Medium forsikring/SCDW: 50.000 ISK
   -  Premium forsikring: 35.000 ISK.
  Efter lejeperiode opkræves ekstra omkostninger fra depositum. Hvis ingen ekstra omkostninger, frigives depositum fra kreditkort. Processen tager op til 7 dage, derefter frigives depositum af kreditkortselskab. Vi sikrer grundig forklaring ved skranken ved lejeaftalens start.

 • Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe OO og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.900,- (Gruppe A, B, S,N) og ca. kr. 23.200,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) per skade.

 • Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen

 • Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen

 • Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.100,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 5.670,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.

 • Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)

 • Fleste af vores hoteller er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i samme standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Hoteller og Billeje

8 dage Island vest
4 dage Island - Gylden Cirkel
8 dage Island syd og vest
8 dage Island nord
10 dage Island Kjölur ruten NV
11 dage Island nord
8 dage Island syd
11 dage Island Rundt
8 dage Island vestfjorde
15 dage Island rundt
11 dage Island syd
22 dage Island Rundt udvidet
11 dage Island syd & vest
10 dage Island - Kjölur ruten NØ
5 dage Island Syd

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder