Skip to main content
Her finder du vores vilkår og betingelser

Betingelser

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Betingelser Travel Nord ApS

 • Arrangør

  Alle vores rejser er arrangeret af Travel Nord ApS. Vi samarbejder kun med de bedste samarbejdspartnere, dem som vi kan stole på.

 • Rejsegarantifonden

  Travel Nord ApS er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2442. Gebyr til Rejsegarantifonden er inkluderet i rejsens pris. Læs mere om rejsegarantifonden >>

 • Bestilling

  Rejserne kan bestilles hos Travel Nord ApS via telefon, kontaktformular eller med e-mail.

 • Flybilletter

  Ved booking af flybilletter skal kunden angive navn som det står i pas, (fødselsdag for børn under 12 år), mobilnr. og e-mail. Det er kundens eget ansvar at angive korrekte navne ved bestilling. Vær opmærksom på at det er vigtigt at tydeliggøre hvilke navne der hhv., er fornavn, mellemnavn og efternavn, som de står i jeres pas. Hvis dette ikke bliver tydeliggjort, vil Travel Nord alene benytte det sidst nævnte navn som efternavn og de resterende navne som for- og mellemnavne. Navnerettelse på flybillet kan koste op til 1.200,- kr per person.
  Ved reservation af siddepladser på fly, har flyselskabet altid ret til at flytte rundt på pladser hvis nødvendigt.
  Travel Nord optræder som agent for de i transporten deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse.

  I forbindelse med flybilletter står Travel Nord ApS blot til ansvar for salg og formidling af flybilletter og er derfor ikke aftalepart. Flyselskabet er derimod din aftalepart, da det er flyselskabet som står for levering af flyrejsen, og dermed rejsens korrekte gennemførelse. Det vil altså sige at det er flyselskabet som er ansvarlig for aftalens opfyldelse og derfor skal alle krav og reklamationer, som følge af f.eks. forsinkelser, aflysninger, bagage mm. rettes mod flyselskabet.

 • Depositum

  Ved booking betales et depositum på dkr 2.000.- per person. Endvidere betales flybillettens fulde pris, hvis fly bliver booket med turen. Travel Nord ApS sender en elektroniske faktura til din e-mail, når rejsen er bestilt. I specielle tilfælde kan der være et krav om forhøjet depositum, bl.a. hvis arrangementer skal forudbetales af Travel Nord ApS.

 • Restbeløb

  Restbeløbet skal indbetales senest 60 dage før afrejsedatoen. Travel Nord ApS sender en elektroniske faktura til din e-mail. Hvis rejsen er bestilt med mindre en 80 dage varsel, skal hele rejsen betales ved bestillingen. Alle priser er per person, med mindre andet er nævnt.

 • Prisændringer

  Priserne er baseret på gældende valutakurser. Ved ændringer af priser hos vores samarbejdspartnere, samt valuta-, skatte- og afgiftsforholdsændringer forbeholder vi os sig retten til at kræve tillæg i disse tilfælde. Vi ændrer dog ikke prisen efter indbetaling af restbeløbet.

 • Afbestillingsforsikring / Rejseforsikring

  Vi anbefaler alle at tegne en afbestillingsforsikring hos et forsikringsselskab. Afbestillingsforsikringen skal generelt tegnes senest når rejsen bestilles. (Betingelserne varierer fra selskab til selskab). Hvis en afbestillingsforsikring er tegnet, og rejsen bliver aflyst på grund af akut sygdom, ulykke eller dødsfald, der ramte rejsedeltageren selv, hendes/hans samlever, forældre, børn eller børnebørn, får alle (som er forsikret) hele beløbet retur fra forsikringsselskabet. 

  Vi anbefaler vores kunder at tegne rejseforsikringer, når de skal rejse. Afbestillingsforsikring og rejseforsikring kan bestilles hos Travel Nord ApS. Travel Nord sælger Gouda rejse- og afbestilingsforsikringer.  Der tilbydes flere forskellige typer afbestillingsforsikringer, alt efter hvor gammel man er, hvor tit man rejser osv.  Prisen er ikke højere, selvom forsikringen er booket hos Travel Nord. Kontakt os gerne i forbindelse med dette.

 • Ændring af rejse

  Kunden har ikke ret til ændring af en rejse efter bekræftelse, og at depositum er betalt. Vi kigger dog på hver enkelt sag, og prøver altid at være fleksible. Der kan forekomme et gebyr af ændring af en rejse og mængderabat kan frafalde. Dette gælder ikke til tilkøb til rejsen.

 • Afbestilling

  Ved afbestilling af en rejse gælder følgende regler:
  Før betaling af restbeløbet:
  Travel Nord ApS beholder det indbetalte depositum og prisen for flybilletten.
  Efter betaling af restbeløbet og op til 41 dage før afrejsen:
  40% af rejsens pris refunderes.
  Efter betaling af restbeløbet og mindre en 41 dage før afrejsen:
  Den rejsende har ikke krav på refundering.
  OBS: Undtaget er, når Travel Nord ApS på kundens vegne har booket specialrejser fra flyselskaber eller andre samarbejdspartnere, som ikke kan refunderes. Dette gælder især for grupperejser.

 • Udeblivelse mm.

  For sent fremmøde, udeblivelse ved afrejse, manglende rejsedokumenter eller pas betyder, at hele rejsens beløb kan gå tabt. Hvis kunden selv for egen regning eller med hjælp af Travel Nord ApS arrangerer ny transport, kan resten af turen udføres, hvor der dog ses på hvert enkelt tilfælde.

   

 • Aflysning af rejse

  Hvis Travel Nord ApS af en eller anden grund er nødt til at aflyse en tur, får deltagere mulighed for at booke en ny rejse eller få hele rejsens pris refunderet.

   

 • Rettelse / Ændring af deltagernavn / Ændring af rejsedato

  Navnerettelse på flybillet koster op til 1200 dkr. Husk ved bestilling at angive navne og fødselsdatoer, som det står i jeres pas. Dette er kundens ansvar! Ændring af rejsedato regnes som afbestilling og ny bestilling. Udskiftning af deltager er i nogle tilfælde mulig mod gebyr, men kan evt. også betyde køb af helt ny flybillet.

   

 • Sygesikringsbevis

  Den 1. august 2014 mistede danskerne retten til sygdomsbehandling med offentligt tilskud i udlandet under det gule sygesikringskort. Ifølge de nye regler for den offentlige rejsesygeforsikring får danskere med det blå kort fremover fri sygdomsbehandling på offentlige behandlingssteder. På nogle offentlige hospitaler må man endda lægge den eventuelle egenbetaling, som er gældende i det respektive EU/EØS-land. Island er medlem af EØS og derfor gælder det blå kort i Island.

 • Krav til pas

  Vær venligst opmærksom på, at hvis en passager har et pas fra et ikke-EEA/EFTA land, skal passet, fra den 1. Februar 2018, være gyldigt til mindst tre måneder efter den planlagte afrejse fra Schengen området. EEA/EFTA landene er alle lande som er medlem af EU plus Island, Norge, Liechtenstein og Schweiz. Passet skal desuden også have været udstedt inden for de sidste 10 år. Paskontrol i Keflavik lufthavn vil håndhæve disse regler for passet. Ønskes mere information, kan dette findes under “Passport Control & Schengen” på Keflavik lufthavns hjemmeside >>

   

 • Forbehold

  Hvis det opstår et problem med forhold under turen, skal problemet forsøges løst med operatøren (rejselederen, flyselskabet, busselskabet, hotellet etc.). Hvis det ikke lykkes, skal de(n) rejsende kontakte Travel Nord ApS. Travel Nord ApS forbeholder sig ret til nødvendige ændringer i rejseruter, aktiviteter og datoændringer indenfor rejsetiden.
  Der tages forbehold for trykfejl/udregningsfejl i tilbud og alt vores marketing-materiale inklusiv vores web side. Der tages forbehold for pris-, valuta-, skatte- og afgiftsforholdsændringer. Vi ændrer dog ikke prisen efter indbetaling af restbeløbet.

 • Force Majeure

  Såfremt turen forhindres af forhold udenfor rejsebureauets indflydelse (katastrofe, krig, epidemier, optøjer, strejke eller lign.), hæfter Travel Nord ApS ikke herfor, og der tilkommer ikke nogen godtgørelse.


Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Mød os på Social media

Nyttig info

Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
Her finder du vores vilkår og betingelser

Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
Travel Nord har konkurrencedygtige priser

Her finder du cookie- og persondatapolitik
Book et møde på vores kontor i Fredericia
Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
Her finder du anmeldelser fra vores kunder