Kontakt

Specialister i rejser til Island og Færøerne

Har du brug for rådgivning til valg af tur til Island eller Færøerne, så er vi klar til at hjælpe dig. Ring til vores salgsafdeling, send os en e-mail eller kom forbi vores kontor i Frederecia. Vi glæder os at høre fra dig.

tel  2398 8200

Telefontid:
Mandag - fredag kl. 08.00 - 18.00
Lørdag - søndag kl. 10.00 - 14.00

Kontorets åbningstid:
Mandag - torsdag kl: 09:00 - 16:00
fredag kl: 9:00 - 14:00

Travel Nord ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia

envelop  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1000 tegn tilbage
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger

 Island 1onn Faeroeerne 1off

tel   2398 8200

  • Info-kontakt os
    Island udsigt

    Betingelser
    Travel Nord

    Her finder du vores vilkår og betingelser

Rejsemål:
Island 1onn Faeroeerne 1off

Betingelser Travel Nord ApS

Arrangør
Alle vores rejser er arrangeret af Travel Nord ApS. Vi samarbejder kun med de bedste samarbejdspartnere i Island, dem som vi kan stole på.

Bestilling
Rejserne kan bestilles hos Travel Nord ApS via telefon eller e-mail.

Depositum
Ved booking betales et depositum på dkr 2.000.- per person. Endvidere betales flybillettens fulde pris, hvis fly bliver bokket med turen. Travel Nord ApS sender en elektroniske faktura til din e-mail, når rejsen er bestilt. I specielle tilfælde kan der være et krav om forhøjet depositum, bl.a. hvis arrangementer skal forudbetales af Travel Nord ApS.

Restbeløb
Restbeløbet skal indbetales senest 60 dage før afrejsedatoen. Travel Nord ApS sender en elektroniske faktura til din e-mail. Hvis rejsen er bestilt med mindre en 80 dage varsel, skal hele rejsen betales ved bestillingen. Alle priser er per person, med mindre andet er nævnt.

Prisændringer
Priserne er baseret på gældende valutakurser. Ved ændringer af priser hos vores samarbejdspartnere i Island og Danmark samt valuta-, skatte- og afgiftsforholdsændringer forbeholder vi os sig retten til at kræve tillæg i disse tilfælde. Vi ændrer dog ikke prisen efter indbetaling af restbeløbet.

Sygesikringsbevis
Den 1. august 2014 mistede danskerne retten til sygdomsbehandling med offentligt tilskud i udlandet under det gule sygesikringskort. Ifølge de nye regler for den offentlige rejsesygeforsikring får danskere med det blå kort fremover fri sygdomsbehandling på offentlige behandlingssteder. På nogle offentlige hospitaler må man endda lægge den eventuelle egenbetaling, som er gældende i det respektive EU/EØS-land. Island er medlem af EØS og derfor gælder det blå kort i Island.

Afbestillingsforsikring / Rejseforsikring
Vi anbefaler alle at tegne en afbestillingsforsikring hos et forsikringsselskab. Afbestillingsforsikringen skal generelt tegnes senest når rejsen bestilles. (Betingelserne varierer fra selskab til selskab). Hvis en afbestillingsforsikring er tegnet, og rejsen bliver aflyst på grund af akut sygdom, ulykke eller dødsfald, der ramte rejsedeltageren selv, hendes/hans samlever, forældre, børn eller børnebørn, får alle (som er forsikret) hele beløbet retur fra forsikringsselskabet. 

Vi anbefaler vores kunder at tegne rejseforsikringer, når de skal rejse. Afbestillingsforsikring og rejseforsikring kan bestilles hos Travel Nord ApS. Travel Nord sælger Gouda rejse- og afbestilingsforsikringer.  Der tilbydes flere forskellige typer afbestillingsforsikringer, alt efter hvor gammel man er, hvor tit man rejser osv.  Prisen er ikke højere, selvom forsikringen er booket hos Travel Nord. Kontakt os gerne i forbindelse med dette.

Afbestilling
Ved afbestilling af en rejse gælder følgende regler:
Før betaling af restbeløbet:
Travel Nord ApS beholder det indbetalte depositum og prisen for flybilletten.
Efter betaling af restbeløbet og op til 41 dage før afrejsen:
40% af rejsens pris refunderes.
Efter betaling af restbeløbet og mindre en 41 dage før afrejsen:
Den rejsende har ikke krav på refundering.
NB: Undtaget er, når Travel Nord ApS på kundens vegne har booket specialrejser fra flyselskaber eller andre samarbejdspartnere, som ikke kan refunderes. Dette gælder især for grupperejser.

Udeblivelse mm.
For sent fremmøde, udeblivelse ved afrejse, manglende rejsedokumenter eller pas betyder, at hele rejsens beløb kan gå tabt. Hvis kunden selv for egen regning eller med hjælp af Travel Nord ApS arrangerer ny transport, kan resten af turen udføres, hvor der dog ses på hvert enkelt tilfælde.

Aflysning af rejse
Hvis Travel Nord ApS af en eller anden grund er nødt til at aflyse en tur, får deltagere mulighed for at booke en ny rejse eller få hele rejsens pris refunderet.

Rettelse / Ændring af deltagernavn / Ændring af rejsedato
Navnerettelse på flybillet koster op til 1200 dkr. Husk ved bestilling at angive navne og fødselsdatoer, som det står i jeres pas. Dette er kundens ansvar! Ændring af rejsedato regnes som afbestilling og ny bestilling. Udskiftning af deltager er i nogle tilfælde mulig mod gebyr, men kan etv. også betyde køb af helt ny flybillet.

Rejsegarantifonden
Travel Nord ApS er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2442. Gebyr til Rejsegarantifonden er inkluderet i rejsens pris. >> Læs mere om rejsegarantifonden

Forbehold
Hvis det opstår et problem med forhold under turen, skal problemet forsøges løst med operatøren (rejselederen, flyselskabet, busselskabet, hotellet etc.). Hvis det ikke lykkes, skal de(n) rejsende kontakte Travel Nord ApS. Travel Nord ApS forbeholder sig ret til nødvendige ændringer i rejseruter, aktiviteter og datoændringer indenfor rejsetiden. Der tages forbehold for trykfejl i alt vores marketing-materiale inclusiv vores web side. Der tages forbehold for pris-, valuta-, skatte- og afgiftsforholdsændringer. Vi ændrer dog ikke prisen efter indbetaling af restbeløbet.

Force Majeure
Såfremt turen forhindres af forhold udenfor rejsebureauets indflydelse (katastrofe, optøjer, strejke eller lign.), hæfter Travel Nord ApS ikke herfor, og der tilkommer ikke nogen godtgørelse.