Skip to main content
Kør Island syd på 5 dage & 4 nætter

5 dage Island Syd - Luksus

5 dage Island Syd

luksus kategori

Oplev mange vandfald, gejsere, gletsjere og sorte sandstrande

På denne kør-selv-ferie får du muligheden for at opleve hovedstaden Reykjavík, Den Gyldne Cirkel og den fantastiske sydkyst mens du bor på luksuriøse hoteller.


Lejebil i en valgfri type i luksus katagori
Hoteller ca. 4-5-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Sydkysten i Island er en fortryllende landsdel med storslået natur

Hovedstaden Reykjavik er rig på skønhed og kultur som byder på flotte hoteller i verdensklasse og fantastiske restaurantoplevelser. Byen byder også på rig mulighed for at tage på spændende og luksuriøse udflugter til de naturskønne områder omkring byen.

I Den Gyldne Cirkel Vil du opleve nogle af Islands mest kendte naturvidundere, nemlig, gejsere, det Store vandfald Gullfoss og Thingvellir nationalpark

Islands sydkyst er en fortryllende landsdel som byder på alt hvad hjertet begærer for naturelskere. Her kan eventyrlystne bl.a. opleve de mange vandfald, gejsere, gletsjere og sorte sandstrande omgivet af et spektakulært landskab. Denne destination vil skabe ferieminder for livet.

Natur er ikke det eneste som Islands sydkyst har at byde på! Her finder man også et stort udvalg af spændende aktiviteter og luksuriøse spaoplevelser, samt flotte hoteller og restauranter. Se vores aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst - Reykjanes - Den Blå Lagune - Reykjavik

På vej fra Lufthavnen mod Reykjavik er det oplagt at stoppe forbi Den Blå Lagune.
Den Blå Lagune er ikke kun et wellness-sted, men også et arkitektonisk mesterværk, der smelter sammen med den omkringliggende natur. Denne ikoniske destination på Island er et must-see for dem, der søger en unik og afslappende oplevelse midt i det spektakulære islandske landskab.

Brug resten af dagen på at udforske Islands hovedstad Reykjavik, en by der har en unik blanding af naturlig skønhed, kultur, historie og livlig atmosfære.

En overnatning i Reykjavik

Dag 2: Sydkysten

I kører mod syd mod Vík i Mýrdal, en charmerende kystby.  På vejen ville det være oplagt at stoppe forbi vandfaldene Seljarlandsfoss og Skógarfoss.  

Seljalandsfoss, et majestætisk vandfald, hvor vandet styrter ned fra en klippe og danner en imponerende vandsøjle. Hvad der gør Seljalandsfoss særligt speciel er, at man kan gå bag vandfaldet og opleve den imponerende udsigt bagfra.

Skógafoss, der er en af de største og mest berømte vandfald på øen, er omgivet af frodige grønne bakker, og vandet styrter ned med stor kraft, hvilket skaber en utrolig atmosfære.

Videre langs kysten finder man også de sorte sandstrande Reynisfjara og Dyrhólaey. Reynisfjara er kendt for sine dramatiske klipper og basaltsøjler, der rager op af havet. Dyrhólaey er en imponerende naturlig klippeformation med en imponerende udsigt over havet og det omgivende landskab.

En overnatning i området.

Dag 3: Þjórsárdalur - Hekla

Tag på udforskning i dalen Þjórsárdalur, der ligger smukt på grænsen til højlandet, og hvorfra man kan se vulkanen Hekla i horisonten. Dalens landskab er præget af grønne dale, floder, vandfald og bjerge. I dalen finder I det betagende vandfald Hjalparfoss og vikingelanghuset Stöng, der er en replika af et hus, der blev begravet under aske i Heklas udbrud i 1104. Der kan besøgende lære om Islands tidlige bosættelse og de udfordringer, som befolkning stod over for på den tid.
En halv-times gåtur fra Stöng finder I oasen Gjáin, hvor I kan udforske mange små vandfald med deres søer og naturomgivelser.

Derefter kører I mod Golden området, hvor I overnatter 2 nætter

Dag 4: Golden Cirkel

Denne dag bliver brugt på at opleve den berømte Gyldne Cirkel, hvor I blandt andet ser Thingvellir, Gullfoss og Geysir.

Thingvellir (Þingvellir) er det sted, hvor Islands gamle parlament, Althinget, blev grundlagt i det 10. århundrede. Det er også det sted, hvor den europæiske og den nordamerikanske kontinentalplade mødes, hvilket har skabt en spektakulær kløft og geologisk aktivitet.
Prøv at tage en snorkling eller dykke tur i Silfra.

Geysir, den berømte gejser, som har givet navnet til andre gejsere, er i dvale, men du kan opleve Strokkur, der skyder kogende vand op til 20 meter i luften hvert 5-10 minut. Besøgende kan opleve disse geotermiske fænomener og beundre den imponerende kraft og skønhed i naturen.

Gullfoss-vandfaldet også kendt som "Det Gyldne Vandfald," er et af Islands mest spektakulære vandfald. Vandet fra den flod, der strømmer fra indlandsisen, styrter ned i en kløft og skaber et dobbelttrinnet vandfald. Gullfoss er imponerende både i sin størrelse og dens naturskønhed, som dermed tiltrækker besøgende fra hele verden.

Ud over disse primære stop, kan turen på Den Gyldne Cirkel også omfatte besøg ved andre seværdigheder som Kerid-krateret, Faxi-vandfaldet og Hveragerði-området med sine varme kilder.

Dag 5: Hjemrejse

Kør mod Keflavik, hvor I afleverer jeres udlejningsbil, og flyver hjem igen.

Evt. udforsk Reykjanes halvøen hvis tiden tillader dette.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Island - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Island hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter i de områder du opholder dig i. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


 • 5 dage / 4 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Reykjavik og omegn:

 • Den Blå Lagune

 • Krisuvík

 • Reykjanes halvøen

 • Vulkaner

 • Reykjavik midtby

Island Syd:

 • Gletsjersøen, Jökulsárlón

 • Skaftafell Nationalpark

 • Europas største gletsjer, Vatnajökull

 • Sorte sandstrande ved Vík

 • Vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss

 • Vestmannaøerne

 • Landmannalaugar, Thorsmörk

 • Den Gyldne Cirkel område, Guldfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma i Island. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne hele vejen rundt alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i hele Island, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca optil. 4-5 stjerner eller luksus-villaer/lejligheder i lignende standard (Ikke alle hoteller i Island har offentlige stjerner, men er i rigtig god standard, i enkelte områder findes der kun gode ca. 3-stjernede hoteller). Alle værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Island

Vi er specialister i billeje i Island og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil i Island.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Island, men klik gerne på linket her nedenunder for at se flere detaljer om de enkelte biltyper, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme, og om bilen er egnet til højlandskørsel m.m.

Pris 5 dage kør selv Island - Luksus

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal personer end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.
Vælg periode:

maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

16.660,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

17.270,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

17.590,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

18.060,- per. pers.


maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

13.100,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

13.410,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

13.580,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

13.810,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

10.380,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

11.870,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

12.080,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

12.230,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

9.120,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

9.860,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

9.970,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

10.040,- per. pers.


Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK

210,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK

310,- pr dag

Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år

400,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

60,- pr dag

Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000

200,-

Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000

200,-

Opgradere til automatgear (gælder ikke for de biler der kun fås i automatgear)

380,-

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 4 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW

 • Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)

 • Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)

 • 4 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. optil 4-5* hoteller/luksus-villaer/lejligheder (der kan forkomme enkelte nætter på 3* i områder hvor det andet ikke findes)

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkort til N1 tankstationer

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år. For bile i lukus kategorien (QQ,RR,RR2 og KK) skal føreren være minimun 23 år og have haft et gyldigt kørekort i minimun et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort eller debitkort i sin fysiske form (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort i sin fysiske form ved modtagelse af bilen. Det er vigtigt at medbringe de fysiske kort. Betalingskort og kørekort gemt i en app som fx Apple Pay og Google Pay accepteres ikke.

 • Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe OO og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.

 • Der kræves depositum fra kunder ved biludlejning for betaling af evt. parkering, bøder, gebyrer til tunneller og vejtold, forlænget leje, benzin/diesel, og fl.
  Depositum opkræves fra kundens kreditkort eller debitkort efter underskrift på lejeaftalen.
  Beløbet for depositum afhænger af valgt forsikring:
   -  Standard inkluderet forsikring/CDW: 75.000 ISK
   -  Medium forsikring/SCDW: 50.000 ISK
   -  Premium forsikring: 35.000 ISK.
  Efter lejeperiode opkræves ekstra omkostninger fra depositum. Hvis ingen ekstra omkostninger, frigives depositum fra kreditkort. Processen tager op til 7 dage, derefter frigives depositum af kreditkortselskab. Vi sikrer grundig forklaring ved skranken ved lejeaftalens start.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.900,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 23.200,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) per skade.

 • Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen

 • Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen

 • Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.100,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 5.670,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.

 • Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)

 • Fleste af vores hoteller er i Luksuskategorien er 4 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om 3-stjernet hotel/guesthouse i god standard (hvis ikke andet findes i området). Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Hoteller og Billeje

15 dage Island rundt
8 dage Island nord
11 dage Island Rundt
8 dage Island vestfjorde
10 dage Island - Kjölur ruten NØ
11 dage Island syd & vest
4 dage Island - Gylden Cirkel
22 dage Island Rundt udvidet
5 dage Island Syd
11 dage Island syd
8 dage Island syd
8 dage Island rundt
8 dage Island vest
10 dage Island Kjölur ruten NV
8 dage Island syd og vest

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder