Skip to main content
Kør Island rundt på 11 dage & 10 nætter

11 dage Island rundt - Luksus

11 dage Island Rundt

luksus kategori

Fantastisk kør-selv-Island rundt tur på 11 dage

Denne "kør selv Island" tur kan varmt anbefales til dem der vil have god tid til at nyde naturen og tage på forskellige aktiviteter i Island! Vi anbefaler altid 11 dage hvis man gerne vil hele vejen rundt i Island. I bor på Islands fineste hoteller eller i luksusvillaer og kører i en lejebil i luksus kategori.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 4-5-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Island har pragtfuld natur, nyd den på denne Kør-selv-ferie

De 11 dage, giver en mulighed for at slappe af og nyde den smukke natur og omgivelserne på Island og samtidigt få set en hel masse forskelligt. Der forekommer ikke lige så meget intens kørsel på denne tur som hvis man fx tog turen på en uge. Husk, Island er to en halv gange større end Danmark, med en rundvej på 1500 km, så en kør-selv-tur kommer nemt op på 2500 km. På denne kør selv tur kommer du til at se de fleste af de store seværdigheder i landet helt tæt på. Du har også tid til at komme med på sjove aktiviteter. Se mere på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk

På denne Luksus tur, overnatter i udelukkende på nogle af Islands allerfineste hoteller (optil. 4 & 5-stjernede) eller i luksusvillaer. (Ikke alle hoteller i Island har offentlige stjerner, men er i rigtig god standard.) Samt have mulighed for at køre i bedste luksus køretøjer.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst - Reykjanes - Den Blå Lagune - Reykjavik

Fly fra Danmark til Island. Der findes flere forskellige fly både ud fra København og Billund.

I Keflavik lufthavn modtager I jeres luksus udlejningsbil, og jeres kør selv-ferie starter. De fleste starter med et besøg til Den Blå Lagune, fordi den ligger mellem lufthavnen og Reykjavik, eller ca. 20 - 25 min. kørsel fra lufthavnen. Der er også mulighed for at komme på ”Retreat” i Den Blå Lagune >>, med et specielt område for ”Retreat” gæster, samt egen omklædningsrum. Derefter kører I til Reykjavik, hvor jeres første overnatning vil findes sted på et af Islands allerfineste hoteller eller alternativt kan man også overnatte på det 5-stjernede hotel ”Hotel Retreat” i Den Blå Lagune. Reykjavík er en attraktiv og moderne handelsby med flere gamle bygninger og rig på kultur. I Reykjavik vil i have mulighed for at komme på en Geotermisk Helikopter tur >>, hvor man kan se aktive geotermiske områder fra oven.

Dag 2: Reykjavik – Borgarfjordur

Kør fra Reykjavík mod Vest Island til Borgarfjörður området, også kendt som "Saga dalen". I kan enten køre via tunnellen på tværs under fjorden eller køre ad Rute 47 (ekstra 60 km) langs den fredfyldte og smukke Hvalfjördur.

Denne dybe fjord er omgivet af bjerge, der strækker sig mere end 1000 m op fra havet, en virkelig smuk fjord. I Borgarnes ligger et beboelsesmuseum, samt et Egils Saga museum som helt klart er et besøg værd. Her finder I også swimmingpool, butikker, turist information, bank og mere. I overnatter på et luksus hotel med nogle af Islands smukkeste omgivelser de næste 2 nætter.

Dag 3: Halvøen Snæfellsnes/Húsafell Langjökull

Start dagen med at besøge Europas mest vandholdige varme kilde "Deildartuguhver". Etv. dagstur til Snæfellsnes halvøen. Vulkanen Snærfellsjökull (1.446m høj), står I kontrast til himmelen yderst på halvøen Snæfellsnes, som har en frodig natur og et rigt fugleliv. Hvis I kører i en firhjulstrækker, så er det også muligt at komme helt op til Snæfellsjokull gletsjeren på egen hånd. Her er der også mulighed for at køre på snescooter. Ved gården Ytri Tunga kan man se mange sæler. Stykkisholmur er en gammel "dansk" fiskeby med mange flotte renoverede træhuse fra 1800 tallet.

En anden mulighed er at tilbringe dagen i Borgarfjordur og besøge Hraunfossar og Barnafoss med de mange små smukke vandfald ved floden Hvítá og fortsætte så til Húsafell området. Her er der mulighed for at tage i en swimmingpool, vandre, spille minigolf og ride på Islandske heste, eller river rafte. Hvis I så fortsætter endnu længere ind i landet kan I evt. tage til de store grotter "Surtshellir" og "Vidgemlir". En helt ny udflugt til en kæmpe isgrotte på 150 m dybde tilbydes også. Den ligger langt oppe på Langjökull gletsjeren og tilbydes både med transport fra Húsafell eller Klaki basen af gletsjeren. Se nærmere på isgrotteturen >>

Dag 4: Skagafjordur – Nord Island

På vejen nord nyder I synet af hestedalen Skagafjordur, området med flest Islandske heste samlet et sted. Der findes den berømte gård Glaumbær, som er lavet af tørv, som er meget interessant at besøge. I kan samt se øen Drangey ude i Skagafjordur, øen, som Vikingen Grettir fra de islandske sagaer, svømmede ud til med ild i hånden. Her vil der også være mulighed for at komme på riverrafting. Se vores riverraftingture >> Overnatning i området.

Dag 5: Akureyri – Husavik

Man kan bruge en hel dag i og omkring Nord-Islands hovedstad Akureyri, en meget smuk by ved Eyjafjordur. I har mulighed for at se vandfaldet Godafoss, et af de smukkeste i Island. Myvatn søen er en af Islands smukkeste perler. Her er det bl.a. muligt at bade i naturbadet Jardbødin se under vores aktiviteter. Til sidst kan I komme på eftermiddags hvaltur fra Husavik >>, samt komme i de smukke naturbade Geosea >>. Overnatning i området.

Dag 6: Tjornes – Øst til Egilsstadir

I kan køre nord og østpå Tjornes og derfra videre til Islands kraftigste vandfald Dettifoss.Undervejs kan I besøge Ásbyrgi. Ásbyrgi er lodrette klipper, der omgiver et plateau. Klipperne er op til 100m i højden og 3,8 km i diameter. En lille sø ligger for foden af klipperne. Ásbyrgi er en del af Jökulsárgljúfur Nationalpark. I fortsætter til Østfjordene, hvor I overnatter en nat.

Dag 7: Østfjordene

I dag besøger i øst fjordene, hvor der ligger gamle fiskerbyer i hver fjord. På turen gennem fjordene, er der høje bjerge på begge sider og en meget smuk udsigt ud til havet. Lad vejen føre jer fra den ene magiske udsigt til den næste. Nyd områdets vilde landskab og dyreliv. I fortsætter til Hofn og så videre til Jokulsarlon, Jökulsárlón "gletsjersøen", som er flere kilometer lang og bred, og er en af Islands dybeste søer. Isbjerge på størrelse med en fodboldbane brækker af gletsjeren, og falder ned i søen. Besøgende kan tage med på spændende sejlture blandt isbjergene, bådtur på gletsjersøen kan bestilles her >>. I forsætter til jeres hotel i området.

Dag 8: Sydkysten

Vi anbefaler at I starter dagen på at besøge Skaftafell Nationalpark. Et af Islands mest besøgte naturområder. En af Skaftafell's store attraktioner er is - og masser af det! Der er meget at give sig til her, hvis du kan lide vandreture. Vandretur i Skaftafell nationalpark er en farverig oplevelse, hvor man nemt kan tilbringe en hel dag i rigtig smuk natur. Her kan I også komme helt tæt på gletsjere. Fra Skaftafell er der en smuk køretur langs sydkysten med mange naturlige vidundere. I kører til Vik og Dyrholaey hvor man kan se søpapegøjer og de helt sorte sandstrande ved Reynishverfi. På jeres tur videre langs Sydkysten, kommer I til vandfaldet Seljalandsfoss, som man kan gå om på bagsiden af. Hvis I kører i en firhjulstrækker, har I mulighed for at besøge Thorsmork, hvor I skal køre på tværs af elve. På sydkysten kan man også komme på en fantastisk tur i en Krystal isgrotte, eller komme på en spændende 4x4 ATV-tur på den sorte sandstrand. Turen forsætter til et hotel hvor I tilbringer en nat.

Dag 9: Den Gyldne Cirkel

På denne dag besøger I Den Gyldne Cirkel, som bl.a. inkluderer nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske Parlament blev grundlagt i 930, det mægtige 32 meter høje vandfald Gullfoss "Guld vandfaldet" og den sprudlende Geysir. Der er mulighed at besøge vikinggården "Stöng" i Thjorsardalur samt at tage til vandfaldene Haifoss og Hjalparfoss. Her er også mulighed for at komme på snescooter på en gletsjer >>. En oplevelse man sent vil glemme. Overnatning i området.

Dag 10: Reykjanes

I kan besøge Hveragerdi (Kyldebyen), byen er blandt andet kendt for sine varme kilder og geotermisk aktivitet, samt er det også en af de få steder på Island hvor der blandt andet dyrkes bananer. Byen er helt speciel på den måde, at man her kan se damp stige op i vejret fra varme kilder som ligger i havene ind imellem husene i byen. I kan besøge et geotermisk kraftværk Hellisheidarvirkjun, som leverer varmt vand og il til størstedelen af Reykjavik. I forsætter ud på Reykjanes og kan tage en dejlig helsebringende badetur i den Blå Lagune, hvis I ikke nåede det på jeres første dag. I har desuden mulighed for at vandre lidt i lavaen eller gå op på et af de mange bjerge i området.

Mange af vores kunder der tager på en kør selv-tur i Island, drømmer om at besøge Vestmannaøerne, hvor der i 1973, et dramatisk vulkanudbrud udslettede en tredjedel af alle hjem på Vestmanna-øerne. Varmen fra udbruddet kan stadigvæk mærkes nogle steder hvis man graver et hul i jorden. Vulkanen er stadigvæk aktiv, men sover stille. Nogle gang kan man se en blågrå røgsøjle stige op gennem den sorte lava. Øerne er også kendte for de frodige klipper der er pakket ind i grønt, hvor mange søpapegøjer har et bosted. På denne dag er det muligt at besøge til Vestmannaøerne. Der sejler en færge dertil flere gange om dagen.

Alternativt kan I besøge Reykjavik, hvor I nemt kan få en hel dag til at gå med de mange muligheder, som byen har at byde på. Her finder I mange gode butikker, især med strikvarer, souvenirs  men også mærkevarer til fornuftige priser. I overnatter den sidste nat på et hotel i Reykjavik området. Her kan vi også byde på 4x4 ATV ture.

Dag 11: Afslutning

I kører til Keflavik lufthavn, hvor I afleverer bilen efter en herlig kør selv tur i Island.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Island - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Island hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter i de områder du opholder dig i. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


 • 11 dage / 10 nætter
 • Hoteller
 • Billeje

Reykjavik og omegn:

 • Den Blå Lagune

 • Krisuvík

 • Reykjanes halvøen

 • Vulkaner

 • Reykjavik midtby

Island Vest:

 • Halvøen Snæfellsnes

 • Borgarfjördur

 • Deildartunguhver

 • Isgrotten i Langjökull gletsjer

 • Vandfaldene ved Húsafell

Island Nord:

 • Hestedalen Skagafjördur

 • Akureyri

 • Myvatnsområdet
 • Ásbyrgi
 • Vandfaldene Dettifoss og Godafoss
 • Naturbadet Jardbödin
 • Húsavík

Island Øst:

 • Egilstadir

 • Lagarfljót

 • Islands største skovområde, Hallormsstadarskogur

 • De magiske østfjorde

Island Syd:

 • Gletsjersøen, Jökulsárlón

 • Skaftafell Nationalpark

 • Europas største gletsjer, Vatnajökull

 • Sorte sandstrande ved Vík

 • Vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss

 • Vestmannaøerne

 • Landmannalaugar, Thorsmörk

 • Den Gyldne Cirkel område, Guldfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma i Island. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne hele vejen rundt alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i hele Island, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca optil. 4-5 stjerner eller luksus-villaer/lejligheder i lignende standard (Ikke alle hoteller i Island har offentlige stjerner, men er i rigtig god standard, i enkelte områder findes der kun gode ca. 3-stjernede hoteller). Alle værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Island

Vi er specialister i billeje i Island og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil i Island.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Island, men klik gerne på linket her nedenunder for at se flere detaljer om de enkelte biltyper, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme, og om bilen er egnet til højlandskørsel m.m.

Pris 11 dage kør selv Island - Luksus

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal personer end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.
Vælg periode:

maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

39.185,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

40.565,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

41.185,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

42.335,- per. pers.


maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

31.445,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

32.165,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

32.485,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

33.005,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

25.960,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

29.960,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

29.750,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

30.060,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

22.463,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

24.133,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

24.360,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

24.460,- per. pers.


Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK

210,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK

310,- pr dag

Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år

400,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

60,- pr dag

Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000

200,-

Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000

200,-

Opgraderetil automatgear (gælder ikke for de biler der kun fås i automatgear)

380,-

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 10 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW

 • Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)

 • Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)

 • 10 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. optil 4-5* hoteller/luksus-villaer/lejligheder (der kan forkomme enkelte nætter på 3* i områder hvor det andet ikke findes)

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkort til N1 tankstationer

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år. For bile i lukus kategorien (QQ,RR,RR2 og KK) skal føreren være minimun 23 år og have haft et gyldigt kørekort i minimun et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort eller debitkort i sin fysiske form (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort i sin fysiske form ved modtagelse af bilen. Det er vigtigt at medbringe de fysiske kort. Betalingskort og kørekort gemt i en app som fx Apple Pay og Google Pay accepteres ikke.

 • Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe OO og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.

 • Der kræves depositum fra kunder ved biludlejning for betaling af evt. parkering, bøder, gebyrer til tunneller og vejtold, forlænget leje, benzin/diesel, og fl.
  Depositum opkræves fra kundens kreditkort eller debitkort efter underskrift på lejeaftalen.
  Beløbet for depositum afhænger af valgt forsikring:
   -  Standard inkluderet forsikring/CDW: 75.000 ISK
   -  Medium forsikring/SCDW: 50.000 ISK
   -  Premium forsikring: 35.000 ISK.
  Efter lejeperiode opkræves ekstra omkostninger fra depositum. Hvis ingen ekstra omkostninger, frigives depositum fra kreditkort. Processen tager op til 7 dage, derefter frigives depositum af kreditkortselskab. Vi sikrer grundig forklaring ved skranken ved lejeaftalens start.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.900,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 23.200,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) per skade.

 • Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen

 • Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen

 • Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.100,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 5.670,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.

 • Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)

 • Fleste af vores hoteller er i Luksuskategorien er 4 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om 3-stjernet hotel/guesthouse i god standard (hvis ikke andet findes i området). Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Hoteller og Billeje

11 dage Island rundt - Luksus
8 dage Island syd og vest - Luksus
5 dage Island Syd - Luksus

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder