Skip to main content
Kør-selv-ferie til Island Syd og Vest på 8 dage & 7 nætter

8 dage Island syd og vest - Luksus

8 dage Island Syd & Vest

luksus kategori

Luksus Kør-selv-ferie til Gyldne Cirkel og Snæfellsnes på 8 dage / 7 nætter

Den Gyldne Cirkel er et eventyr for sig selv og halvøen Snæfellsnes er også et "must see" på denne luksus kør-selv-ferie i Island. I bor på Islands fineste hoteller eller i luksusvillaer og kører i en lejebil i luksus kategori.


Lejebil i en valgfri type i luksus katagori
Hoteller ca. 4-5-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Kør-selv-ferie i Island til Den Gylden Cirkel og Snæfellsnes

Mange som besøger Island, tager kun til den syd- og vestlige del af landet, da landet er stort og der mange ting at se i hver eneste landsdel. På kør-selv-turen Syd og Vest Island kommer man forbi mange af de mest populære attraktioner. bl.a. halvøen Snæfellsnes i den vestligste del af landet, Deildartunguhver og Hraunfossar i Borgarfjordur. På Den Gyldne cirkel rute får man set Thingvellir, Laugarvatn, Gullfoss, Geysir, Landmannalaugar, Thorsmork, området omkring Eyjafjallajokull, Seljalandsfoss, og Skogafoss. I den sydligste del kommer man forbi gletsjere, Vestmannaeyjar og Dyrholaey. Alle disse steder kan man nå på dagsudflugter fra hotellet, og så har man mere tid til at gå på opdagelse.

Turen er beregnet til 2 eller flere voksne, som skal opleve nogle af Islands allerfineste hoteller (4 & 5 stjernede) eller luksusvillaer. På denne luksus tur, vil I også have mulighed for at være bedst klædt på til at udforske Islands mange store bjerge, og spændende veje, med en større bil, som bedre er tilpasset Islands vilde natur. Da Island er så stort et land, er der mange veje som man ikke kan komme på med en ”almindelig bil”. Vores lejebiler i luksus katagorien er alle store og kraftige biler, så på turen vil man aldrig være begrænses af ens køretøj.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst - Reykjanes - Den Blå Lagune - Reykjavik

Fly fra Danmark til Island. Der findes flere forskellige fly både fra København og Billund. I ankomsthallen i Keflavik lufthavn får I jeres luksus bil udleveret, og jeres kør selv ferie starter. På vej fra lufthavnen anbefaler vi, at I besøger Den Blå Lagune, som ligger på Reykjanes halvøen (Halvvejs mod Reykjavik). Derefter kører I til Reykjavik. Reykjavik har meget at byde på for enhver smag. Den storslåede natur, der omringer byen gør Reykjavík enestående og giver den eventyrlystne turist en masse aktiviteter at vælge imellem. I Reykjavik, vil i overnatte på et af Islands mest imponerende hoteller.

Dag 2: Reykjavik - Den Gyldne Cirkel

Der er mange ting at se i Reykjavik så det kan være god en idé at forberede, hvad I har lyst til at se. Start gerne dagen med et besøg i et af de mange udendørs swimmingpools, hvor der også er varme jacuzzier. Der er mange interessante museer, caféer og restauranter, samt "Perlen", hvorfra der er en flot udsigt over byen. Og husk at gå en tur gennem den gamle del af centrum. Fra Reykjavik kører I til Thingvellir, hvor vikingerne holdt det første ”Althingi”(parlament). Thingvallasøen er Islands største. Herfra kan man forsætte til Geysir og Guldfoss og til sidst til et smukt hotel  området, med lækre naturlige omgivelser, hvor I overnatter de næste 3 nætter.

Dag 3: Sydkysten

Dagen kan I starte med besøg til Hvolsvöllur saga museum eller til det helt nye Lava Center som begge ligger i byen. Derefter kører I til vandfaldet Seljalandsfoss. Seljalandsfoss er et smalt men højt vandfald, som flyder over bjergsiden og ned i en lavvandet pool. Der er mulighed at gå bagved vandfaldet. Videre til Skógar, hvor der er smuk natur og en af de fineste folkemuseer i Island. Skógafoss vandfald er 60 m højt og er en af de mest imponerende i landet. Der er en vandresti op ad bakken ved siden af vandfaldet og langs floden. Derefter kan man køre til Dyrholaey, hvor man kan se søpapegøjer samt de endeløse helt sorte sandstrande ved Reynishverfi og i Islands sydligste by Vik i Myrdal.

Dag 4: Hveragerdi - Reykjanes

I kan besøge landsbyen Hveragerdi (byen med de varme kilder i baghaver), hvor der blandt andet drives bananer. Byen er helt speciel på den måde, at man her kan se damp stige op i vejret fra varme kilder mellem husene i byen. I forsætter ud på Reykjanes og kan tage en dejlig rolig svømmetur i Den Blå Lagune, hvis I ikke nåede det på jeres første dag. På luksusturen, tilbyder vi også mulighed for at komme på ”Retreat” i Den Blå Lagune, hvor man har egne private omklædningsrum, og et specielt område at bade i, kun for ”retreat” gæster. I har desuden mulighed for at vandre lidt i lavaen eller gå op på et af de mange bjerge i området. Alternativt hvis I kører i en firhjulstrækker, kan I besøge Thorsmork, hvor man kører gennem elve. Hvis I kører i en almindelig bil, kan I besøge vikingegården "Stöng" i Thjorsardalur samt se vandfaldene Haifoss og Hjalparfoss. Der er også mulighed for at komme på en helikopter tur, hvor man flyver også geotermisk aktive områder, og ser vulkansk aktivitet.

Dag 5: Hvalfjordur - Borgarfjordur

I kører mod nord til Borgarfjordur. I kan enten køre via tunnellen på tværs under fjorden eller køre ad Rute 48 og fortsætte på rute 47 langs den fredfyldte og smukke Hvalfjördur. Denne dybe fjord er omgivet af bjerge, der strækker sig mere end 1000 m op fra havet, en virkelig smuk fjord. I Borgarnes ligger et beboelsesmuseum og Sagamusseum som er interessant at besøge. I overnatter 2 nætter på et hotel i området.

Dag 6: Halvøen - Snæfellsnes

Start dagen med at besøge Europas mest vandholdige varme kilde "Deildartuguhver". Etv. dagstur til Snæfellsnes halvøen. Vulkanen Snærfellsjökull (1.446m høj), står I kontrast til himmelen yderst på halvøen Snæfellsnes, som har en frodig natur og et rigt fugleliv. Hvis I kører i en firhjulstrækker, er det muligt at komme helt op til Snæfellsjokull gletsjeren på egen hånd. Her er der også mulighed for at køre på snescooter. Ved gården Ytri Tunga kan man se mange sæler. Stykkisholmur er en gammel "dansk" fiskeby med mange flotte bindingsværkshuse fra 1800 tallet..

Dag 7: Husafell – Borgarnes - Reykjavik

Ved Bifrøst ligger et meget flot område med lava. Ikke langt herfra er vandfaldet "Glanni", Hreidarvatn søen, hvor man kan fiske, og vulkanen Grabrok (ikke aktiv). På vej til Husafell er et af de flotteste vandfald i Island, Hraunfossar, hvor vandet strømmer ud fra lavaen. I Husafell er der mulighed for at tage i swimmingpool, spille minigolf og ride på Islandske heste. En helt ny udflugt til kæmpe isgrotte langt op på Langjökull gletsjer tilbydes fra Húsafell. >> Se nærmere under vores aktiviteter I Island. I kører til Reykjavik, hvor I overnatter den sidste nat.

Dag 8: Afslutning

I kører til Keflavik lufthavnen, hvor I afleverer bilen.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Island - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Island hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter i de områder du opholder dig i. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Reykjavik og omegn:

 • Den Blå Lagune

 • Krisuvík

 • Reykjanes halvøen

 • Vulkaner

 • Reykjavik midtby

Island Syd:

 • Gletsjersøen, Jökulsárlón

 • Skaftafell Nationalpark

 • Europas største gletsjer, Vatnajökull

 • Sorte sandstrande ved Vík

 • Vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss

 • Vestmannaøerne

 • Landmannalaugar, Thorsmörk

 • Den Gyldne Cirkel område, Guldfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark

Island Vest:

 • Halvøen Snæfellsnes
 • Snæfellsjökull gletsjer
 • Borgarfjördur
 • Deildartunguhver
 • Isgrotten i Langjökull gletsjer
 • Vandfaldene ved Húsafell

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma i Island. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne hele vejen rundt alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i hele Island, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca optil. 4-5 stjerner eller luksus-villaer/lejligheder i lignende standard (Ikke alle hoteller i Island har offentlige stjerner, men er i rigtig god standard, i enkelte områder findes der kun gode ca. 3-stjernede hoteller). Alle værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Island

Vi er specialister i billeje i Island og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil i Island.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Island, men klik gerne på linket her nedenunder for at se flere detaljer om de enkelte biltyper, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme, og om bilen er egnet til højlandskørsel m.m.

Pris 8 dage kør selv Island - Luksus

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal personer end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.
Vælg periode:

maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

27.550- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

28.510,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

29.020,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

29.750,- per. pers.


maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

22.100,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

22.570,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

22.870,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

23.190,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

19.220,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

21.520,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

21.860,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

22.090,- per. pers.


Oktober - April

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(QQ) Audi Q5 Quattro 4x4

16.760,- per. pers.

(RR) VW Touareg 4x4

17.910,- per. pers.

(RR2) Land Rover Discovery 4x4

18.080,- per. pers.

(KK) Land Rover Defender 4x4

18.110,- per. pers.


Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK

210,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK

310,- pr dag

Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år

400,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

60,- pr dag

Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000

200,-

Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000

200,-

Opgradere til automatgear (gælder ikke for de biler der kun fås i automatgear)

380,-

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW

 • Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)

 • Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. optil 4-5* hoteller/luksus-villaer/lejligheder (der kan forkomme enkelte nætter på 3* i områder hvor det andet ikke findes)

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkort til N1 tankstationer

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år. For bile i lukus kategorien (QQ,RR,RR2 og KK) skal føreren være minimun 23 år og have haft et gyldigt kørekort i minimun et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort eller debitkort i sin fysiske form (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort i sin fysiske form ved modtagelse af bilen. Det er vigtigt at medbringe de fysiske kort. Betalingskort og kørekort gemt i en app som fx Apple Pay og Google Pay accepteres ikke.

 • Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe OO og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.

 • Der kræves depositum fra kunder ved biludlejning for betaling af evt. parkering, bøder, gebyrer til tunneller og vejtold, forlænget leje, benzin/diesel, og fl.
  Depositum opkræves fra kundens kreditkort eller debitkort efter underskrift på lejeaftalen.
  Beløbet for depositum afhænger af valgt forsikring:
   -  Standard inkluderet forsikring/CDW: 75.000 ISK
   -  Medium forsikring/SCDW: 50.000 ISK
   -  Premium forsikring: 35.000 ISK.
  Efter lejeperiode opkræves ekstra omkostninger fra depositum. Hvis ingen ekstra omkostninger, frigives depositum fra kreditkort. Processen tager op til 7 dage, derefter frigives depositum af kreditkortselskab. Vi sikrer grundig forklaring ved skranken ved lejeaftalens start.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.900,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 23.200,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) per skade.

 • Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen

 • Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen

 • Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.100,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 5.670,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.

 • Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)

 • Fleste af vores hoteller er i Luksuskategorien er 4 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om 3-stjernet hotel/guesthouse i god standard (hvis ikke andet findes i området). Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Hoteller og Billeje

8 dage Island syd og vest
11 dage Island nord
5 dage Island Syd
15 dage Island rundt
10 dage Island Kjölur ruten NV
11 dage Island Rundt
8 dage Island vestfjorde
8 dage Island nord
10 dage Island - Kjölur ruten NØ
11 dage Island syd & vest
8 dage Island syd
22 dage Island Rundt udvidet
11 dage Island syd
8 dage Island vest
8 dage Island rundt

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder