Skip to main content
Den Gyldne Cirkel Island

Den Gyldne Cirkel Island

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Den Gyldne Cirkel Island

Den Gyldne Cirkel er en af Islands mest berømte attraktioner

Den Gyldne Cirkel er en af Islands mest ikoniske ruter og en absolut "must-see" oplevelse for enhver besøgende. Denne betagende rute tager dig med på en episk rejse gennem nogle af de mest spektakulære naturskønne vidundere, som Island har at byde på.

 Den Gyldne Cirkel består af et område hvor man blandt andet kan se Þingvellir Nationalpark, Geysir og Gullfoss vandfaldet.

Thingvellir nationalpark Island

Þingvellir Nationalpark, et historisk og geologisk vidunder. Dette storslåede område er ikke kun kendt for at være det sted, hvor Islands første parlament, Alþingi, blev grundlagt i år 930, men også for sin bemærkelsesværdige geologiske betydning. Þingvellir er beliggende på krydset mellem de nordamerikanske og eurasiske kontinentalplader, hvilket gør det til en af de få steder i verden, hvor man kan se de to kontinentalplader glide fra hinanden. Den kontinuerlige bevægelse skaber imponerende kløfter og revner, og det er en unik oplevelse at gå langs de gamle vulkanske formationer og gletsjere floder, der har formet dette betagende landskab.


Geysir Island

Geysir-området er hjemsted for den berømte gejser, Geysir, som gav navn til fænomenet. Selvom Geysir er blevet mindre aktiv med tiden, er dens søstergejser, Strokkur, stadig utroligt aktiv og springer op i luften med brølende damp og vand hvert 5-10 minut. Det er en fascinerende og imponerende demonstration af naturens kræfter, der bestemt er værd at vente på. Rundt omkring gejserne finder du dampende mudderpøle og farverige mineralområder, der tilføjer en surrealistisk følelse til stedet.


Gullfoss Island

Gullfoss, også kendt som "Det Gyldne Vandfald." Dette er et af Islands mest storslåede vandfald og en sand perle i naturen. Vandet strømmer ned i to niveauer, og den brusende kraft skaber ofte en regnbue, der ofte kaster et gyldent skær over det omkringliggende landskab - deraf navnet "Gullfoss”(Guldvandfaldet). Dette storslåede syn tager pusten fra enhver besøgende, man kan virkelig føle jordens rå energi, når man står ved kanten og betragter vandets voldsomme nedstyrtning.


Hvis du vil høre mere om den fantastiske Gyldne cirkel, kan du finde dagsture dertil på vores webshop ISLAND AKTIVITETERSe guidede ture til Den Gyldne Cirkel i Island >>

Hvis du har købt en af vores kør-selv-ferie i Island >>, så kan du med en fordel selv køre ud til Den Gyldne Cirkel på din lejebil.

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Mød os på Social media

Nyttig info

Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
Her finder du vores vilkår og betingelser

Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
Travel Nord har konkurrencedygtige priser

Her finder du cookie- og persondatapolitik
Book et møde på vores kontor i Fredericia
Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
Her finder du anmeldelser fra vores kunder