Skip to main content
 • Kør-selv-ferie på 9 dage med hoteller og lejebil på Færøerne

  9 dage Færøerne rundt

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

9 Dage Hotel & Lejebil på Færøerne

 • Bestseller

Kør selv ferie på Færøerne på 9 dage / 8 nætter

En kør selv ferie på Færøerne hvor du har frihed til at rejse rundt på øerne på egen hånd. Vejnettet på Færøerne er veludbygget, og med bil kan man hurtigt komme rundt i det meste af landet. På en kør selv- ferie i Færøerne kan du gøre det som du ønsker i dit eget tempo, hvilket er en stor fordel, eftersom vejret kan være meget forskelligt rundt om i landet.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

På denne kør-selv-ferie på Færøerne kan man opleve noget af det hele

Færøerne er en stor oplevelse for sig. Øerne har en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser. De gæstfrie indbyggere er også en væsentlig del af oplevelsen ved at besøge Færøerne. På Færøerne finder du en masse fugle og får, uberørt natur og isolerede byer. Du kan nyde stilheden og blive et med naturen på Færøerne.

På en kør selv-ferie på Færøerne handler rejsen i høj grad om naturen, men der er også meget andet man kan opleve. Thorshavn er for eksempel verdens mindste og hyggeligste hovedstad. Hotellerne er gode, og det samme er det kulinariske og kulturelle udbud på øerne. Gåture i de stemningsfulde og historiske gamle byer kan man ikke få nok af på Færøerne.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst – Vågar

Ankomst til Vágar lufthavn hvor I får jeres lejebil og et kort over øerne udleveret. Fra lufthavnen kører I de blot 200 m over til Hotel Vágar***(eller lignende) hvor I skal tilbringe den første nat.

Vi forslår at I udforsker øen Vágar, med en tur til Sørvágur, Bøur og Gásadalur - hvorfra der er en fantastisk udsigt til Tindholmur og Mykines.

Dag 2: Vågar - Gjógv

Dagens tur går fra Vágar via Streymoy til Eysturoy, hvor den idylliske by Gjógv på den nord-østlige side af øen venter. På turen dertil vil I køre igennem en undersøiske tunnel på Færøerne, hvor man kører 105 meter under havets overflade - herefter foreslår vi at man besøger Vestmanna og tager en tur til Færøernes mest populære turistattraktion Vestmannabjergene (ca. 2 timer), med de tårnhøje fugleklipper nord for Vestmanna.

Herefter går turen til Kvívík, hvor man kan stoppe ved vikingebosættelserne i byen. Turen fortsættes over Streymoy via "Atlanterhavs-broen" til Eiði og derved videre til Gjógv – Overalt er der helt fantastisk udsigt over de unikke klippeformationer "kæmpen og kællingen" ud for nordspidsen af Eysturoy.

De næste to nætter nydes i det unikke Guesthouse Gjáargarður**.

Dag 3: Tjørnavík

Her foreslår vi en mindre tur til Tjørnavík, hvor vi anbefaler at få afkølet tæerne ved en vandretur på den dejlige sandstrand. Her kan man se spor fra vikingetiden. På vej retur til Gjógv er det ”et must" at opleve byen Saksun; kirken og gården Dúvugarður (museum). Når der køres fra Eiði til Gjógv passerer man Færøernes højeste bjerg Slættaratindur (882 m).

Dag 4: Klaksvík

Denne dag fortsætter turen fra Gjógv til Klaksvík - undervejs passerer man Oyndarfjørður, hvor man kan se de ejendommelige "Rolling Stones" på venstre side af bygrænsen. Efter Oyndarfjørður går turen gennem den undersøiske tunnel til Klaksvík - i bunden af tunnellen har kunstneren Tróndur Patursson udsmykket tunnellen med glaskunst.
De næste to nætter på Hotel Klaksvík*** (eller lignende).

Dag 5: Viðareiði - Kunoy

Dagens udflugt står i Nordøernes tegn - først nordpå til Færøernes nordligste by Viðareiði.

Efter Viðareiði kører i via dæmningen til Kunoy, hvor vi foreslår en vandretur i den fantastiske plantage og eventuelt nyde en medbragt madpakke i smuk natur. Vi anbefaler et stop ved Christianskirken i Klaksvík - vel nok den smukkeste kirke på Færøerne.

Dag 6: Klaksvik - Tórshavn

Dagens forslag er en tur via Klaksvík til Tórshavn – her anbefaler vi et stop ved vikingebosættelserne ved Leirvík.

Vi har valgt at indlægge en dag til fri disposition - så er der luft til at udforske verdens mindste og nok også hyggeligste hovedstad Tórshavn.

Næste tre overnatninger forgår på hotel i Tórshavn, der kan være at tale om Hotel Hafnia**** / Hotel Føroyar**** / Hotel Tórshavn*** / Hotel Djurhus*** (eller lignende)

Dag 7: Øen Nolsoy

Vi foreslår en heldagstur til øen Nolsoy; med den offentlige båd fra centrum af Tórshavn. Turen tager blot 15-20 minutter - men oplevelsen af øen vil bringe dig mange årtier tilbage i tiden. Her kan man også opleve øen med en af de lokale guides til evt. den sydlige del af øen hvor man kan se den flotte konstruktion af et fyrtårn med en af verdens største linser. På øen er det også muligt at opleve verdens største koloni af Storm svaler og besøge ornitologen Jens Kjeld Jensen og se alle hans udstoppede fugle og dyr.

Dag 8: Tórshavn - Kirkjubøur

Formiddagen bruges til at udforske Tórshavn; en vandretur i den gamle bydel "á Reyni", Tinganes og til fortet Skansin - denne tur kan også foretages med lokal guide!

Efter middag køres til Kirkjubøur - Færøernes historiske kulturcenter. Se den ca. 900 år gamle Roykstovan (som regnes for at være verdens ældste beboede træhus), som stadig er beboet af kongsbonden, den 17. i rækken. Ólav's kirken fra år 1111 og opkaldt efter Kong Olav den Hellige.

Kirken er den ældste på Færøerne og er stadig i brug. Vi ser ruinerne af Skt. Magnus katedralen, som anses for en af de største kulturattraktioner på Færøerne.

Dag 9: Hjemrejse

I kører til lufthavnen, hvor I afleverer jeres lejebil. Turen går tilbage til Danmark og vi håber at alle er mange dejlige oplevelser rigere efter jeres møde med Færøerne.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Færøerne - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Færøerne hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 9 dage / 8 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Streymoy

 • Eysturoy

 • Gjógv

 • Vestmanna

 • Kvívík

 • Tjørnavík

 • Saksun

 • Oyndarfjørður

 • Viðareiði

 • Kalsoy

 • Tórshavn

 • Nolsoy

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma på Færøerne. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Færøerne har en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses på Færøerne, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 2-3- stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatta på 4-stjernede hoteller i Tórshavn. Værelser er i fleste tilfælde med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler på Færøerne

Vi er specialister i billeje på Færøerne og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil på Færøerne.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder på Færøerne, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.

Pris 9 dage Hotel & Lejebil på Færøerne

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal gæste end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(EM) Hyundai i10

12.620,- per. pers.

(SM) VW Polo

12.820,- per. pers.

(CM) VW T-Cross

13.410,- per. pers.

(SSM) Hyundai Tucson

13.990,- per. pers.

(CMM) Renault Grand Scenic

14.690,- per. pers.

(MM) Toyota Pro Ace

22.880,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(EM) Hyundai i10

10.650,- per. pers.

(SM) VW Polo

10.760,- per. pers.

(CM) VW T-Cross

10.990,- per. pers.

(SSM) Hyundai Tucson

11.340,- per. pers.

(CMM) Renault Grand Scenic

11.690,- per. pers.

(MM) Toyota Pro Ace

15.780,- per. pers.


Valgfri tilkøb til bilen

Selvriskiko reduktion til 2.000,- kr

140,- pr dag

Selvriskiko reduktion til 0,- kr

200,- pr dag

Ekstra chauffør

220,-

Babystol 0-2 år

350,-

Børnesæde over 2 år

350,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

100,- pr dag

GPS til bilen

100,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 8 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • 8 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 2-3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på aktiviteter på Færøerne


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 9.000,- per skade.

 • Man kan tilkøbe Selvriskiko reduktion til 2.000,- kr og helt til 0,- kr. per skade. (se tilkøb til bilen

 • Fleste af vores hoteller er i kategorien 2-3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard eller 4* hotel. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.

Billeje Færøerne:

Dette er betingelserne på den kontrakt du får når du modtager bilen på Færøerne, (den findes kun på engelsk) Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os.
(der kan forkomme opdateringer løbende, det er den på kontrakten som er gældende).

Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Se andre ture i katagorien kør-selv-ferie på Færøerne

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Kontakt & Åbningstider

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

  Om Travel Nord

  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

  Betingelser

  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Rejsegarantifonden

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

  Pakkerejser

  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

  Køb Rejseforsirking

  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

  Prisgaranti

  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Cookie- & Persondatapolitik

  Her finder du cookie- og persondatapolitik

  Book et Møde

  Book et møde på vores kontor i Fredericia

  Rejseforedrag - Tilmeld

  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

  Anmeldelser

  Her finder du anmeldelser fra vores kunder