Skip to main content
Ofte stillede spørgsmål rejser til Færøerne

FAQ rejser til Færøerne

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Ofte stillede spørgsmål -  Færøerne

Færøerne & Rejser til Færøerne

 • Hvornår er det bedst at rejse til Færøerne?

  Du kan rejse til Færøerne hele året, så hvornår det er bedst at rejse til Færøerne afhænger på den oplevelse du ønsker.  Naturen på Færøerne er spektakulær året rundt og hver sæson har sin unikke charme.
  - Om foråret (april-juni) kan du opleve landskabet vågne til livs med farverige blomster og frodigt grønt. Vejret kan godt være lidt køligt i denne periode, med mulighed for regn og tåge.
  - Om sommer (juli-august) er den mest travle periode på Færøerne. Du oplever de lange sommernætter og mildere vejr. Det er den sæson som er oplagt til gode vandreture og udforske de imponerende klippeformationer og kystlandskaber.
  - Om Efteråret (September-November) er med mindre turister og du får en god mulighed for mere fredelige oplevelser. Vejret er dog blevet lidt køligere, mere blæsende og regn er almindeligt.
  - Om Vinter (December-marts) har du mulighed for at se nordlysene danse over himlen, også kaldt aurora borealis, en utrolig oplevelse. Vinteren er mere mild på Færøerne end i Danmark.

  Ønsker du mere rådgivning til hvilken årstid der passer bedst til dig og dine ønsker kan du ringe til os på +45 23 98 82 00

 • Hvor mange dage skal man have på Færøerne?

  Hvor mange dage du skal bruge på Færøerne, afhænger helt af hvad det er du vil opleve på Færøerne. Vil du tage en forlænget weekend i Tórshavn eller have mulighed for at udforske hele øen og få mange muligheder for fantastiske vandreture. Skal du opleve Færøerne for første gang, så vil vi anbefale en 6-8 dages tur. Vi kan varmt anbefale at tage ’Rundrejse Færøerne for første gang’ som er en 6 dages tur eller ’Færøerne All-round’ som er en 8 dages tur, begge med guide.

  Vil du have god tid til at tage lange vandreture og nå helt ud til Suduroy kan vi anbefale 9 dages kør-selv-tur. 

 • Hvordan er det at køre på Færøerne?

  De fleste veje har to spor og er asfalteret på Færøerne. Men der findes også snoede veje og tunneller, så en kør-selv-ferie på Færøerne er en oplevelse i sig selv. 17 ud af 18 øer er forbundet med broer eller tunneller.

  Vær opmærksom på de fritgående får.

 • Er Færøerne billigt?

  Færøerne er i det samme prisleje som de nordiske lande. Du kan derfor ikke sammenligne prisen på en rejse til Færøerne med en rejse til Tyrkiet eller Egypten.

 • Hvor meget koster det at tage til Færøerne?

  Hvad det koster at tage til Færøerne, varierer i forhold til, hvor langt opholdet skal være, hvilken type ferie og hvornår på året du ønsker at rejse. Ligesom med mange andre destinationer er der højsæson og lavsæson. I højsæsonen, kan man forvente højere priser end i lavsæsonen En 4 dages ferie i Tórshavn uden fly og udlejningsbil, koster ca. 3.000 kr.

 • Hvad koster en uges ferie på Færøerne?

  En uge på Færøerne med hotel og biludlejning, uden fly, koster ca. 8.000 kr. pr. person.

 • Hvad er Færøerne kendt for?

  Færøerne er kendt for blandt andet sin betagende og uberørte naturlandskab og traditionel færøsk kultur. 
  Øerne byder på dramatiske klippekyster, grønne bjerge, dybe fjorde og smukke vandfald.  Overvældende fugleliv, hvor tusindvis af havfugle, herunder søpapegøjer og mange andre arter yngler på øen. Det har gjort dem til et populært rejsemål for naturelsker, fotografer og fulgleentusiaster.

  Færinger er stolte over deres kultur og traditioner, Færøsk folkemusik som spilles på traditionelle instrumenter, den færøske nationaldragt og de traditionelle huse kendt for deres unikke udseende. Ønsker du at opleve den Færøske isolerede og autentiske atmosfære, med naturskønne omgivelse og særegen kultur, er Færøerne en destination for dig.

 • Kan man se nordlys på Færøerne?

  Du har mulighed for at se nordlysene også kaldet aurora borealis, om vinterhalvåret på Færøerne.  At være vidne til nordlysene er en enestående oplevelse, der kan give en følelse af ærefrygt og forundring. De dansende lys i nattehimlen fremkalder en følelse af mystik og eventyr. Nordlysene bevæger sig langsomt og ændrer sig i løbet af natten hvilket skaber en hypnotiserende og magisk oplevelse.

 • Hvem arrangerer rejser til Færøerne?

  Travel Nord arrangerer rejser til Færøerne. Vi sørger for at skræddersy en rejse som passer til dine behov og ønsker. Travel Nord arrangerer også rejser blandt andet til Island, Irland, Skotland og England.

 • Hvordan er Vejret på Færøerne?

  Vejret på Færøerne er et typisk, ø-vejr. Vejret skifter meget og kan skifte meget hurtigt. Det er derfor en god idé at være godt forberedt, både med en varm trøje, vindtæt jakke og let tøj. 
  På grund af øernes placering i Golfstrømmen, er der meget milde vintre og kølige somre på Færøerne. 
  Vinteren er meget mildere end den er i Danmark, og om sommeren er det køligere end hvad vi er vandt til i Danmark, hvor gennemsnit temperaturen er omkring 12 grader. Du kan altid holde øjet med vejret på Færøerne via hjemmesiderne YR.NO eller DMI.DK

 • Hvad er det officielle sprog på Færøerne?

  Det officielle sprog på Færøerne er Færøsk. Næsten alle Færinger taler dansk, og mange taler engelsk.

 • I hvilken kategori er hotellerne på en almindlig kør selv-ferie?

  De fleste af vores hoteller er i kategorien 2 - 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan der være tale om guesthouses i samme standard. Vi bruger kun udsøgte og gode overnatningssteder.


Har du ikke fået svar på dit spørgsmål

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Mød os på Social media

Nyttig info

Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
Her finder du vores vilkår og betingelser

Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
Travel Nord har konkurrencedygtige priser

Her finder du cookie- og persondatapolitik
Book et møde på vores kontor i Fredericia
Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
Her finder du anmeldelser fra vores kunder