Skip to main content
Kør-selv-ferie på 6 dage med hoteller og lejebil på Færøerne

6 dage Færøerne rundt

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

6 Dage Hotel & Lejebil på Færøerne

Populært

Kør selv-ferie på Færøerne - 6 dage / 5 nætter

Denne kør selv-ferie på Færøerne er til jer som sætter pris på frisk luft, naturoplevelser og dyreliv. Her får I masser af de færøske oplevelser bl.a. fuglebjergene, søpapegøjernes hjemsted og bjergene omkring de hyggelige små byer. I rejser på egen hånd med en lejebil og vi tilbyder et fuldt program som kan tilpasses efter jeres egen ønsker og behov.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Fordyb dig i Færøernes rene natur på denne kør selv-ferie

På Færøerne finder du en enestående natur alle steder med høje bjerge, frodige dale, dramatiske kystlinjer og mange flotte vandfald. På Færøerne kan du også være heldig at se søpapegøjer, dem kan man tit b.la. opleve på  Myknes. 

Færinger er stolte og venlige mennesker, og særdeles gæstfrie.  På Færøerne finder man lokal- håndværk og kunst i mange af de små byer. 

Det afvekslende vejr på Færøerne, med regn, dis, varme og solskin giver ofte betagende naturoplevelser. På Færøerne finder du uberørt natur og isolerede byer. Du kan glæde dig til at nyde stilheden og blive et med naturen på Færøerne.

På en kør selv-ferie på Færøerne handler rejsen i høj grad om naturen, men der er også meget andet man kan opleve. Thorshavn er for eksempel verdens mindste og hyggeligste hovedstad. Hotellerne er gode, og det samme er det kulinariske og kulturelle udbud på øerne. Gåture i de stemningsfulde og historiske gamle byer kan man ikke få nok af på Færøerne.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst – Vågar

Ankomst til Vágar lufthavn hvor I får jeres lejebil og et kort over øerne udleveret. Fra lufthavnen kører I de blot 200 m over til Hotel Vágar***(eller lignende) hvor I skal tilbringe den første nat.

Herefter foreslår vi en lettere vandretur langs søen Sørvágsvatn ud til det berømte vandfald Bøsdalafossur. På vandreturen får I en rigtig flot udsigt til det vestlige af Vágar.

Dag 2: Mykines

Vi forslår at I besøger Mykines, Færøernes vestligste ø, sammen med en lokal guide. Mykines er for mange et ”must see”. Øen har et rigt fugleliv og den særprægede vandretur til Mykinesholmen er noget helt specielt for dyreelskeren. Her har I rig mulighed for at komme helt tæt på de utallige søpapegøjer der sidder i fjeldskråningen. På holmens spids har man også en fantastisk udsigt til Færøernes eneste Sule koloni. I tager færgen tilbage om eftermiddagen. Overnatning på Hotel Vágar eller lign.

Dag 3: Suðuroy

Tidligt om morgenen forslår vi at I kører til Torshavn, hvorfra der sejles med færgen til Suðurø. Dette er den sydligste ø som er kendt for sine imponerende stejle og grønne bjergskråninger, farverige byer og den barske del på vestsiden af øen med fritstående klipper og fuglebjerge. Vi anbefaler et besøg til Akraberg, Færøernes sydligste punkt, samt et stop ved den 470 m høje klippe Beinisvørð. I kan også besøge den lille by Fámjin, hvor det første færøske flag opbevares i den lokale kirke. Flagets ophavsmand blev kun 23 år gammel, og ligger begravet der. Til sidst anbefaler vi en vandretur til "Hvannhagi", et meget flot og særpræget sted på øen.

Natten tilbringes på Hotel Tvøroyri

Dag 4: Suðuroy - Thórshavn

Om eftermiddagen på dag 4 tager I færgen tilbage til Tórshavn, hvor I overnatter de to sidste nætter på Hotel Djurhus*** eller lignende

Vi anbefaler at man udforsker seværdighederne i hovedstaden Tórshavn på egen hånd. Gå bl.a. en tur igennem den gamle bydel - Tinganes og úti á Reyni kunstmuseet og Nordens Hus. Byen har også et pulserende, men roligt byliv med et godt udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker.

Dag 5: Nólsoy

Vi anbefaler en heldagstur til øen Nólsoy - kun 20 minutter fra Tórshavn – her vil I opdage en ø som er helt anderledes end det som vi kender fra en moderne by i dag - I vil rejse flere årtier tilbage i tiden. I kan også benytte lejligheden til at udforske øen sammen med en lokal guide.

Øen har den største koloni af stormsvaler - men disse fugle er kun mulige til at se om natten. En vandretur ud til fyrtårnet på Borðan, kan anbefales.

Dag 6: Vestmanna - Hjemrejse

Vi anbefaler at rejsen afsluttes med en køretur på ca. 40 km nord til Vestmanna, der finder I en af landets mest populære attraktioner, hvor I tager på en sejltur til de fantastiske Vestmanna fuglebjerge. Bagefter kører I direkte til lufthavnen og afleverer bilen, før en forhåbentlig behagelig hjemrejse med kufferten fuld af gode oplevelser.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Færøerne - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Færøerne hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 6 dage / 5 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Sørvágsvatn

 • Mykines

 • Søpapegøjer

 • Havfugle

 • Suduroy

 • Tórshavn

 • Akraberg

 • Beinisvørð

 • Hvannhag

 • Fámjin

 • Nólsoy

 • Fyrtårnet på Borðan

 • Vestmanna

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma på Færøerne. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Færøerne har en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses på Færøerne, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 2-3- stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatta på 4-stjernede hoteller i Tórshavn. Værelser er i fleste tilfælde med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler på Færøerne

Vi er specialister i billeje på Færøerne og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil på Færøerne.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder på Færøerne, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.

Pris 6 dage Hotel & Lejebil på Færøerne

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal gæste end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(EM) Hyundai i10

8.730,- per. pers.

(SM) VW Polo

8.860,- per. pers.

(CM) VW T-Cross

9.240,- per. pers.

(SSM) Hyundai Tucson

9.640,- per. pers.

(CMM) Renault Grand Scenic

10.080,- per. pers.

(MM) Toyota Pro Ace

15.390,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(EM) Hyundai i10

7.410,- per. pers.

(SM) VW Polo

7.470,- per. pers.

(CM) VW T-Cross

7.670,- per. pers.

(SSM) Hyundai Tucson

7.860,- per. pers.

(CMM) Renault Grand Scenic

8.080,- per. pers.

(MM) Toyota Pro Ace

10.740,- per. pers.


Valgfri tilkøb til bilen

Selvriskiko reduktion til 2.000,- kr

140,- pr dag

Selvriskiko reduktion til 0,- kr

200,- pr dag

Ekstra chauffør

220,-

Babystol 0-2 år

350,-

Børnesæde over 2 år

350,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

100,- pr dag

GPS til bilen

100,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 5 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • 5 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 2-3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på aktiviteter på Færøerne


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Vágar t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 9.000,- per skade.

 • Man kan tilkøbe Selvriskiko reduktion til 2.000,- kr og helt til 0,- kr. per skade. (se tilkøb til bilen

 • Fleste af vores hoteller er i kategorien 2-3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard eller 4* hotel. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.

Billeje Færøerne:

Dette er betingelserne på den kontrakt du får når du modtager bilen på Færøerne, (den findes kun på engelsk) Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os.
(der kan forkomme opdateringer løbende, det er den på kontrakten som er gældende).

Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Se andre ture i katagorien kør-selv-ferie på Færøerne

6 dage Færøerne rundt
12 dage Færøerne Rundt
9 dage Færøerne rundt
5 dage Færøerne nord
Sommerhus & lejebil Færøerne

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder