Skip to main content
Kør-selv-ferie på 12 dage med hoteller og lejebil på Færøerne

12 dage Færøerne Rundt

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

12 Dage Hotel & Lejebil på Færøerne

Færøerne kør selv - tur på 12 dage / 11 nætter

En fantastisk kør selv-ferie på Færøerne, hvor du har en rigtig god tid til at udforske Øerne og fordybe dig i den Færøske kultur og historie. På denne tur har du også en rigtig god mulighed for at tage på flere udflugter og vandreture ude i den vilde natur, samt at slappe af og nyde. Vi kalder det Færøerne komplet, og det er fordi du vil nå at se og opleve rigtig meget på turen. Færøerne kør selv komplet er en fantastisk tur til dig der vil have god tid til at udforske øen.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Færøerne kør selv – Lejebil og hoteller - Færøerne komplet

Færøerne er en unik og mindeværdig destination i sig selv. Øerne byder på enestående naturskønhed, en rig historie og et blomstrende kulturliv. Det varierende vejr med regn, dis, varme og solskin skaber betagende naturoplevelser. De gæstfrie lokale tilføjer en værdifuld dimension til besøget på Færøerne. Øerne huser et imponerende antal fugle og får, omgivet af uberørt natur og isolerede byer. Færøerne indbyder til at nyde stilheden og fordybe sig i naturen.

På en selvstændig kør-selv ferie på Færøerne er naturen naturligvis i fokus, men der er også en overflod af andre oplevelser. Thorshavn, verdens mindste og mest charmerende hovedstad, byder på fremragende hoteller samt et kulinarisk og kulturelt udbud i særklasse. De stemningsfulde og historiske gamle byer indbyder til uendelige gåture, der beriger oplevelsen af Færøerne.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst – Vågar

Ankomst til Vágar lufthavn hvor I får jeres lejebil og et kort over øerne udleveret. Fra lufthavnen kører I de blot 200 m over til Hotel Vágar***(eller lignende) hvor I skal tilbringe den første nat.

Vi forslår at I udforsker øen Vágar, med en tur til Sørvágur, Bøur og Gásadalur - hvorfra der er en fantastisk udsigt til Tindholmur og Mykines.

Dag 2: Mykines

Vi anbefaler en tur til Mykines Færøernes vestligste ø med en lokal guide (tilkøb). Mykines er kendt for rigt fugleliv, flotte bjerge. Det er en fantastisk oplevelse at vandre ud til Mykines holmen. Her oplever du en meget spektakulær natur, fugleliv på verdensplan og hyggelig vandretur på smalle stier . Alt dette på kun hundreder meter over havets overflade. På Mykines finder man den eneste sule koloni på Færøerne.

Dag 3: Gjógv

Dagens tur går fra Vágar via Streymoy til Eysturoy, hvor den idylliske og hyggelige by Gjógv ligger, på den nord-østlige side af øen. På turen dertil vil du køre igennem en undersøisk tunnel, på 105 meter under havets overflade. Vi foreslår at man besøger Vestmanna og tager en tur til Færøernes mest populære turistattraktion Vestmannabjergene (ca. 2 timer), med de tårnhøje fugleklipper nord for Vestmanna.

Herefter anbefaler vi en tur til Kvívík, hvor man kan stoppe ved vikingebosættelserne. Turen fortsætter til Streymoy via "Atlanterhavs-broen" til Eiði og derved videre til Gjógv – Alle steder er det helt fantastisk udsigt og meget specielt landskab med de unikke klippeformationer "kæmpen og kællingen" ud for nordspidsen af Eysturoy. De næste to nætter nydes i det unikke Guesthouse Gjáargarður**.

Dag 4: Tjørnavík

Her foreslår vi en mindre tur til Tjørnavík, hvor vi anbefaler at få afkølet tæerne ved en vandretur på den dejlige sandstrand, og der kan man se spor fra vikingetiden. På vej retur til Gjógv er det ”et must" at opleve byen Saksun; kirken og gården Dúvugarður (museum). Når der køres fra Eiði til Gjógv passerer man Færøernes højeste bjerg Slættaratindur (882 m).

Dag 5: Klaksvik

Denne dag fortsætter turen fra Gjógv til Klaksvík – på vejen passerer man Oyndarfjørður, hvor man kan se de egendommelige "Rolling Stones" på venstre side ved bygrænsen. Efter Oyndarfjørður går turen gennem en af Færøernes undersøiske tunnel ud til Klaksvík - i bunden af tunnellen har kunstneren Tróndur Patursson udsmykket tunnellen med glaskunst.
De næste to nætter på Hotel Klaksvík***.

Dag 6: Nordøerne

Dagens udflugt står i Nordøernes tegn - først nordpå til Færøernes nordligste bygd Viðareiði.

Efter Viðareiði køres via dæmningen til Kunoy, hvor vi foreslår en vandretur i den fantastiske plantage, hvor man kan også nyde sin medbragt madpakke i smukke omgivelser. Vi anbefaler endvidere et stop ved Christians kirken i Klaksvík – som er nok den smukkeste kirke på Færøerne.

Vi anbefaler også at man tager muligheden for at besøge øen Kalsoy. Der er mange historier knyttet til Kalsoy. Det mest kendte er sagnet om sælkvinden, som blev tvunget til at gifte sig med en bondesøn fra Mikladalur og fik børn med ham. En dag fandt sælkvinden sit sælskind igen og vendte tilbage til havet. Se den smukke statue af sælkvinden i Mikladalur.

Dag 7: Suduroy

Turen går fra de nordlige øer og imod hovedstaden, Tórshavn. Fra Tórshavn tager du eftermiddagsfærgen til Tvøroyri, der ligger på sydligste ø, Suðuroy.

Øen er kendt for sine storslåede grønne bjergskråninger, farverige landsbyer og de robuste fritstående klipper og stejle fugleklipper. Vi anbefaler et besøg både til Akraberg, Færøernes sydligste punkt og den spektakulære klippe Beinisvørð, som er den næsthøjeste fugleklippe på Færøerne. Næste to nætter på Hotel Tvøroyri ***

Dag 8: Suduroy

Vi anbefaler en vandretur til området Hvannhagi, et af de smukkeste og unikke naturområder på Suðuroy. Under denne vandretur får du en fantastisk udsigt over de små øer Lítla Dìmun og Stóra Dímun. Du kan også besøge den lille landsby Fámjin, hvor du finder det allerførste originale færøske flag, som er opbevaret i kirken i bygden.

Dag 9: Thórshavn

Vi anbefaler at du udforsker Tórshavn; en vandretur i den gamle bydel "á Reyni", Tinganes og til Skansin. Efter middag anbefaler vi en køretur til Kirkjubøur - Færøernes historiske kulturcenter. Se den ca. 900 år gamle Roykstovan (som regnes for at være verdens ældste beboede træhus), som stadig er beboet af kongsbonden, den 17. i rækken. Ólav's kirken fra år 1111 og opkaldt efter Kong Olav den Hellige. Kirken er den ældste på Færøerne og stadig i brug. Vi ser ruinerne af Skt. Magnus katedralen, som anses for en af de største kulturattraktioner på Færøerne. Næste tre nætter på på *** hotel i Tórshavn

Dag 10: Sandoy

Vi anbefaler at du bruger dagen på at tage en tur til Sandoy. Der køres fra Torshavn til Gomlurætt, hvor du tager en færge til sagaøen Sandoy. Den smukke, grønne ø Sandoy, er helt forskellig fra de andre øer, da den er ikke lige stejl. Sandoy er kendt som sagaøen, hvor der er mange historier om overnaturlige væsener og mystiske begivenheder. Øen er isoleret, men i dag findes der et moderne samfund.

Dag 11: Nolsoy

Vi foreslår en heldagstur til øen Nolsoy; med den offentlige båd fra centrum i Tórshavn. Bådturen tager blot 15-20 minutter - men oplevelsen af øen vil bringe dig mange årtier tilbage i tiden. Benyt etv. muligheden at opleve øen med en lokale guide. På den sydlige del af øen kan man se den flotte konstruktion af et fyrtårn med en af verdens største linser (højde af næsten 3 meter og en vægt på 4 tons). På øen er det også muligt at opleve verdens største koloni af storm svaler og besøge ornitologen Jens Kjeld Jensen og se alle hans udstoppede fugle og dyr.

Dag 12: Hjemrejse

Turen går tilbage til lufthavnen, hvor du afleverer din lejebil og tager flyet tilbage til Danmark. Vi håber at du har fået mange dejlige oplevelser fra Færøerne.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Færøerne - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Færøerne hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 12 dage / 11 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Streymoy

 • Eysturoy

 • Gjógv

 • Vestmanna

 • Kvívík

 • Tjørnavík

 • Saksun

 • Oyndarfjørður

 • Viðareiði

 • Kalsoy

 • Tórshavn

 • Nolsoy

 • Suduroy

 • Fámjin

 • Skúvoy

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma på Færøerne. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Færøerne har en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses på Færøerne, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 2-3- stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatta på 4-stjernede hoteller i Tórshavn. Værelser er i fleste tilfælde med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler på Færøerne

Vi er specialister i billeje på Færøerne og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil på Færøerne.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder på Færøerne, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.

Pris 12 dage Hotel & Lejebil på Færøerne

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal gæste end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(EM) Hyundai i10

16.930,- per. pers.

(SM) VW Polo

17.210,- per. pers.

(CM) VW T-Cross

17.990,- per. pers.

(SSM) Hyundai Tucson

18.830,- per. pers.

(CMM) Renault Grand Scenic

19.790,- per. pers.

(MM) Toyota Pro Ace

30.990,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(EM) Hyundai i10

14.280,- per. pers.

(SM) VW Polo

14.420,-,- per. pers.

(CM) VW T-Cross

14.830,- per. pers.

(SSM) Hyundai Tucson

15.230,- per. pers.

(CMM) Renault Grand Scenic

15.710,- per. pers.

(MM) Toyota Pro Ace

21.340,- per. pers.


Valgfri tilkøb til bilen

Selvriskiko reduktion til 2.000,- kr

140,- pr dag

Selvriskiko reduktion til 0,- kr

200,- pr dag

Ekstra chauffør

220,-

Babystol 0-2 år

350,-

Børnesæde over 2 år

350,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

100,- pr dag

GPS til bilen

100,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 11 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • 11 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 2-3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på aktiviteter på Færøerne


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Vágar t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 9.000,- per skade.

 • Man kan tilkøbe Selvriskiko reduktion til 2.000,- kr og helt til 0,- kr. per skade. (se tilkøb til bilen

 • Fleste af vores hoteller er i kategorien 2-3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard eller 4* hotel. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.

Billeje Færøerne:

Dette er betingelserne på den kontrakt du får når du modtager bilen på Færøerne, (den findes kun på engelsk) Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os.
(der kan forkomme opdateringer løbende, det er den på kontrakten som er gældende).

Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Se andre ture i katagorien kør-selv-ferie på Færøerne

Sommerhus & lejebil Færøerne
9 dage Færøerne rundt
5 dage Færøerne nord
6 dage Færøerne rundt
12 dage Færøerne Rundt

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder