Skip to main content
Naturens Skatte (sommerprogram) i det sydlige Island. 3 ridedage, ca. 55 km

Ridetur 8A-E

Ridetur 8A-E – Naturens Skatte - Sommerprogram

4 dage - 3 nætter - 3 ridedage - 55 km

Rideglæde og oplevelser i den enestående islandske natur

Meget populær familie ridetur i Island, også hvis ikke alle i familien ønsker at ride (vi kan finde andre aktiviteter til dem). Hele familien bor på gården. Meget populær mor og datter tur.

På denne tur bruger vi 3 dage på at ride på naturskønne ruter i varieret terræn.  Deltagerne bor på Hotel Eldhester, nærliggende hotel eller Guesthouse Eldhestar.  Vi rider i området omkring vores gård og opdager de fantastiske kontraster i islandsk natur i spændende dagsture – fra det hurtigt strømmende gletsjervand i Ölfusá floden, over brede enge og bjerge, til de varme geotermiske vandløb i Reykjadalur.  Hvis man ønsker 4 ridedage, så skal man vælge tur 8B-E >> der ellers er den samme tur og 8A-E, men med en ekstra ridedag på den sorte vulkanstrand.  I slutningen af hver dag kan vi nyde et bad i boblebadet, en god middag og komfortabel overnatning.  Medbring dit badetøj

Turen kan bookes direkte online!


Rejseplan ridetur 8A-E - Sommerprogram

Dag 1: Ankomst – Reykjavík - Gården

Afhentning på busstationen BSÍ eller på hotel /gæstehus i Reykjavik mellem kl.17: 30- 18:00, hvor guppen derefter kører til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Der bliver I indlogeret på hotellet. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan være om morgenen).

Dag 2: Ölfusá floddelta

Din guide møder dig efter morgenmaden til en kort introduktion, før du lærer hestene at kende.  Programmet starter med en praktisk rideopvisning, efterfulgt af et par runder i ridehallen eller foldene. 

Så begynder vi at ride ud i naturen og opdage det smukke landskab, der åbner sig mellem de vulkanske bjerge og Atlanterhavet i det sydlige Island.  Vi begynder turen på fine ridestier langs vores grønne enge, som er ideelle til at prøve den islandske hest særlige gangart, tölt.  Stien forsætter langs floden Gljúfurá til en gammel kirkegård tæt på den mægtige gletsjerflod Ölusá, hvor vi stopper for en frokostpause og nyder panoramaudsigten over floddeltaet og de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull, hvis vejret tillader det.  Vi følger derefter en græsklædt sti videre ned til det bløde sorte lava-sand på flodbredderne og gennem lavt vand til de grønne øer i floddeltaet.  Vi nyder at ride på blødt underlag på øerne, på tværs af sand og vand, med gode chancer for at se forskellige slags fugle, der lever i vådområderne i det nærliggende fuglereservat Ölfusforir. 

Vi afslutter turen på stier langs enge og slapper af med kaffe og hjemmebagt kage.  Bagefter har du mulighed for at nyde afslappet tur i boblebadene.

Dag 3: Reykjadalur - De varme kilders dal

Denne dag byder på spektakulære udsigter og en overraskende variation af storslået islandsk natur.  Vi rider først langs skråningerne af Reykjafjall bjerget og forsætter på fine ridestier omkring den lille landsby Hveragerði.  Stien fører os derefter gennem en grøn skov til en farverig geotermisk dal med varme kilder, et område som udvidede sig dramatisk under et jordskælv i 2008.  På vej mod de grønne bakker, der omgiver vulkanen Hengill, har vi gode muligheder for at prøve ’’tölt’’, den islandske hests særlige gangart. 

Hestene tager os derefter på et roligt tempo efter smalle stier op i dalen Reykjadalur.  Vi passerer det smukke vandfald Djúpagilsfoss og nogle varme kilder, inden vi når Reykjadalur dalen og får mulighed for at tage et afslappende bad i en varm kilde.  Under ruten ned i dalen nyder vi fascinerende panoramaer over omgivelserne, landsbyen Hveragerði, malerisk landbrugsjord og helt ned til kysten, hvor vi kan se Vestmanøerne, hvis vejret tillader det. 

Vi forsætter ad bjergskråningerne igen tilbage til gården, hvor kaffe og hjemmebagt kage venter på os.  Denne tur inkluderede omkring 30 minutters vandring (fire korte gåture)

Dag 4: Ingólfsturen - Reykjavik

Efter morgenmad og udtjekning starter vi dagsturen, ’’Lokalarv’’.  Stien fører os gennem en lille flod, en lavaslette og langs enge, forbi adskillige hestefarme, der giver os en idé om hvordan landbruget har udviklet sig i de sidste årtier i Island. På vores vej nyder vi det fascinerende landskab af vulkanske bjerge, der knejser over grønne bakker og græsganer, og rider mellem store marker med græssende heste på fremragende stier, der er ideelle til en rask tölt.  Efter frokostpausen sætter vi kursen mod plateaubjerget Ingólfsjall, opkaldt efter Islands første nybygger, Ingólfur Arnarson.  Landskabet ændrer sig drastisk ved foden af bjerget, og vi holder en pause mellem enorme klipper, bløde puder af grønt mos og evt. nogle græssende får.  Vi følger derefter en naturskøn, smal gammel vikingesti langs bjergets skråninger, og rider i sporende på den første nybygger Ingólfur Arnarson.  På vej tilbage til vores gård Vellir rider vi langs bjerget Reykjafjall, hvor både får og heste græsser om sommeren, med flot udsigt over det omkringliggende område og landsbyen Hveragerði   Efter turen nyder vi nogle forfriskninger, inden bussen kører dig tilbage til Reykjavik omkring kl. 16.15

Rideturen 8A-E slutter her. Hvis du ønsker en ekstra ridedag på stranden, så kan den tilføjes, og skal bestilles under navnet 8B-E. Se tur 8B-E her >>

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Øvede Ryttere (let øvede)
Du følger dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tølt) og korte galop

Varighed

 • 4 dage / 3 nætter

 • 3 ridedage - 55 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

Datoer

Starter alle onsdage og søndage:

 • Sommersæson 01.05 - 30.09

Turen kan bookes direkte online! Se ledighed i bookingmaskine.

Se vinterprogram her >>

Indkvartering

Hotel
Opredte senge i 2-4 personers værelser med privat/fælles bad/wc på hotel/guesthouse på hestegården.

 • Overnatning på hotel (H)
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Her kan du se hvor gården ligger. Du rider ud fra gården hver dag.


Book ridetur 8A-E online lige nu!

Du kan sikre din plads ved at booke ridetur 8A-E-Naturens Skattedirekte online. Pladserne forsvinder hurtigt og det er begrænset antal pladser. Booking online vil sikre dig en plads med det samme, her og nu.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Hvis du booker turen online her og nu, kan du efterfølgende sende en forespørgsel, og ønske et tilbud på fly, transport og ekstra overnatninger hos Travel Nord. I dette tilfælde er turen en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Hvis du ønsker et tilbud i en samlet pakkerejse (rideturen, fly, transport og evt. ekstra overnatninger), kan du sende en forespørgsel og få en samlet pris på pakken.

Sommersæson: 1/5 - 30/9: Starter alle onsdage og søndage

Send forespørgsel:

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

Hvis du ikke har booket turen online, og ønsker et samlet tilbud, så skal du vælge en dato her ovenfor
2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til top

Book online:

Pris Ridetur 8A-E Naturens Skatte - Sommerprogram

,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

(H) Hotel (2 - 4 pers værelser med privat bad/wc) voksen

kr. 9.225,-

(H) Hotel (2 - 4 pers værelser med privat bad/wc) barn (ved børn yngre end 12 år, send os en forespørgsel.

kr. 7.380,-

(H) Tillæg til enkelt værelse på hotel (til dem der rejser alene)

kr. 1.440,-

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Ridetur på Stranden, en ekstra dag (se ridetur 8B-E)

kr: 2.910,- pr person

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 8A-E Naturens Skatte

 • Indkvartering: Opredte senge i 2 - 4 personers værelser med privat bad/wc på hotel (H)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 7-E
Ridetur 30B-E
Ridetur 8
Ridetur 30A-E
Ridetur 8A-E Vinter - program
Ridetur 8D-E
Ridetur 9-E
Ridetur 21
Ridetur 8A-E
Ridetur 11

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder