Skip to main content
Rundt om vulkanen i det sydlige Island. 3 ridedage, ca. 70 km

Ridetur 9-E

Ridetur 9-E – Rundt om Vulkanen

4 dage - 3 nætter - 3 ridedage - 70 km

Sommer ridetur i Island gennem vulkaner, grønne dale og varme kilder

Denne tur er ideel hvis du vil tilbringe tre dage på hesteryg med at udforske de fascinerende vulkanske bjerge. Turen tager dig over mosdækket lavasletter skabt af vulkanen Hengill og videre ind i et unikt område med enestående skønhed med vulkanske formationer, grønne dale og varme kilder. Vi besøger Hestenes skjulte Dal, Maradalur, rider langs jórukleif bjergkæden og forsætter gennem maleriske landskaber langs Islands største sø, Thingvallavatn, som ligger i nationalparken Thingvellir. Vi passerer en skov, dampende varme kilder og et vandfald, nyder en smuk udsigt og følger stien, der fører op til Reykjadalur dalen med dens varme flod. Inden vi forsætter på bjergstien tilbage til Hvergerði, har vi mulighed for at slappe af i dalens varme, geotermiske flod.

Turen kan bookes direkte online!


Rejseplan ridetur 9-E

Dag 1: Ankomst – Reykjavík - Gården

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

I bliver hentet på busstationen BSÍ eller på hotel /gæstehus i Reykjavik mellem kl.17:30- 18:00 og kører derefter til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Der bliver I indlogeret på gæstehuset. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan være om morgenen).

Dag 2: Vellir - Kolvidarhóll

Vi begynder dagen med at lære hestene at kende i indhegningen. Efter en tidlig frokost følger vi den gamle rute fra Hveragerdi til Hellisheidi. Derefter kommer vi til lyngheden, hvor vi fortsætter til vulkanen Hengill, langs lavasletten Kristnitökuhran. Lavaen her er fra Hengills sidste udbrud i år 1000, hvilket er det samme år, hvor Island officielt blev kristent. De gamle folkeeventyr fortæller, at udbruddet skete i hævnskab fra de gamle nordiske guder Thór, Ódinn og Frej. Vi fortsætter på en sti gennem lava og bjerge (“milli hrauns og hlidar”) ned til Kolvidarhóll, hvor folk har stoppet for at hvile i hundredvis af år. Vi overnætter på vores gård Vellir.

21 km, 4 timer.

Dag 3: Kolvidarhóll - Nesjavellir

Vi fortsætter mod nord forbi Húsmúli og Hengill bjergene. Vi stiger af og fører hestene gennem en smal kløft til Maradalur (Hestenes dal). Derfra rider vi gennem Dyrfjöll (Døre bjerge), og når vi kommer til bjergtoppen, vil vi have udsigt over søen Thingvallavatn. Søen er ved kløften, hvor islændingene havde deres demokratiske møder (alting) i hundredvis af år. Stien fortsætter til Nesjavellir, hvor turen slutter. Heste og deltagere bliver transporteret til Vellir for at overnatte.

30km, 6-7 timer

Dag 4: Vellir – Reykjadalur - Vellir

Vi rider først langs skråningerne af Reykjafjall-bjerget og forsætter omkring den lille landsby Hveragerði. Stien fører os derefter gennem en grøn skov til en farverig geotermisk dal med varme kilder, et område som udvidede sig dramatisk under et jordskælv i 2008. På vores vej mod de grønne bakker omkring bakker omkring vulkanen Hengill har vi god mulighed for at prøve ’tölt’, den islandske hests særlige gangart. Hestene tager os derefter på et roligt tempo efter smalle stier op i Reykjadalur dalen. Vi passerer det smukke vandfald Djúpagilsfoss og nogle varme kilder, inden vi når Reykjadalur dalen og får mulighed for at tage et afslappende bad i en varm kilde. Under turen ned i dalen nyder vi fascinerende udsigt over omgivelserne, landsbyen Hveragerði, landbrugsjord og helt ned til kysten, hvor vi kan se Vestmanøerne, hvis vejret tillader det. Vi forsætter langs bjergsrkåningerne igen tilbage til vores gård Vellir, hvor turen slutter. Efter nogle forfriskninger kører bussen os tilbage til Reykjavik omrking kl 16:30.

19km og 5-6 timer

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Øvede Ryttere (let øvede)
Du følger dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tølt) og korte galop

Varighed

 • 4 dage / 3 nætter

 • 3 ridedage - 70 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

Datoer 2024

16.05 - 19.05
23.05 - 26.05
31.05 - 03.06
24.06 - 27.06
06.09 - 09.09

Turen kan bookes direkte online! Se ledighed i bookingmaskine.

Indkvartering

Guesthouse/Hotel
Opredte senge i 2-4 personers værelser med fælles/privat bad/wc på guesthouse/hotel på hestegården.

 • Overnatning på Guesthouse (GH)
 • Overnatning på hotel (H)
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Her kan du se ruten på ridetur 9-E


Book ridetur 9-E online lige nu!

Du kan sikre din plads ved at booke ridetur 9-E-Rundt om Vulkanen direkte online. Pladserne forsvinder hurtigt og det er begrænset antal pladser. Booking online vil sikre dig en plads med det samme, her og nu.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen. OBS. Du kan vælge mellem overnatning i guesthouse eller overnatning på hotel.

 • Hvis du booker turen online her og nu, kan du efterfølgende sende en forespørgsel, og ønske et tilbud på fly, transport og ekstra overnatninger hos Travel Nord. I dette tilfælde er turen en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Hvis du ønsker et tilbud i en samlet pakkerejse (rideturen, fly, transport og evt. ekstra overnatninger), kan du sende en forespørgsel og få en samlet pris på pakken.

Datoer:
16.05 - 19.05 | 23.05 - 26.05 | 31.05 - 03.06 | 24.06 - 27.06 | 06.09 - 09.09

Send forespørgsel:

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

Hvis du ikke har booket turen online, og ønsker et samlet tilbud, så skal du vælge en dato her ovenfor
2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til top

Book online:

Guesthouse

Hotel

Pris Ridetur 9-E - Rundt om vulkanen

,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

(GH) Guesthouse (2 - 4 pers værelser med fælles bad/wc)

kr.  9.230,-

(H) Hotel (2 - 4 pers værelser med privat bad/wc)

kr. 12.560,-

(H) Tillæg til enkelt værelse på hotel (til dem der rejser alene, og ønsker hotel)

kr. 1.440,-

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 9-E - Rundt om vulkanen

 • Indkvartering: Enten i opredte senge i 2-4 personers værelser med privat bad/wc på hotel (H), eller i opredte senge i 2-4 persones værelser på guesthouse (GH) med fælles bad/wc.

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 8A-E Vinter - program
Ridetur 8A-E
Ridetur 8D-E
Ridetur 30A-E
Ridetur 7-E
Ridetur 11
Ridetur 8
Ridetur 9-E
Ridetur 30B-E
Ridetur 21

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder