Skip to main content
Nordlys Turen i det sydlige Island. 3 ridedage, ca. 34 km

Ridetur 8D-E

Ridetur 8D-E – Nordlys turen

4 dage - 3 nætter - 3 ridedage - 35 km

Vi rider over lavasletter og nyder de gode ridestier, i jagten på nordlyset

Ridning, afslapning og nordlys.
Denne tur inkluderer halvdagsture og en dagstur på hesteryg, afslapning i termiske pools og sightseeing til de mest berømte naturlige seværdigheder i det sydlige Island. Efter morgenturen varmer du op til frokost med suppe og kaffe på vores komfortable hotel, før du forsætter programmet med ridning, badning i Hveragerðis fremragende termiske swimmingpool eller sightseeing. Den sidste dag deltager du i en udflugt til det smukke vandfald Gullfoss, de sprydledende Geysir og Thingvellir nationalpark. Når himlen er klar og nordlys udsigten lovende, kan du bare gå udenfor for at observere de fantastiske fænomener eller vi kører, hvor chancerne for at se nordlyset er bedst.Rejseplan ridetur 8D-E

Dag 1: Ankomst – Reykjavík - Gården

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

I bliver hentet på busstationen BSÍ eller på hotel /gæstehus i Reykjavik mellem kl.17: 30- 18:00 og kører derefter til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Der bliver I indlogeret på gæstehuset. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan være om morgenen).

Dag 2: Enge, bjerge og vintervarme

Efter morgenmaden får du en kort introduktion i stalden med din guide. Guiden sørger for det nødvendige rideudstyr (ridehjelm, varm overall eller regntøj) og starter med en kort ride introduktion, inden du lærer hestene at kende under et par runder i folden.  I dag rider vi 4-4,5 timer, startende med turen ’Meadows and Mountains’.  Vi rider på bløde stier langs engene omkring vores gård, en god mulighed for at blive fortrolig med den islandske hests særlige gangart, ’’tölt’’.  Vi følger derefter floden Gljúfurá, rider mod vulkanbjergene og rider på en gammel ruge langs skråningerne af bjerget Reykjafjall.  Vores pålidelige heste tager dig op og end af stien, mens du nyder en flot udsigt over det mangfoldige landskab mellem havet og vulkanen Hengill. 

Tilbage på gården varmer vi op med let frokost, inden vi vælger heste til eftermiddagsprogrammet ’Winter Warmth’.  Vi bruger endnu en time på hesteryg, inden vi kører til den termiske swimmingpool i Hveragerði for at bløde op i beroligende, varmt geotermisk vand, slappe af i dampsaunaen eller tage en svømmetur i den behageligt varme udendørs pool.  Forestil dig at sidde i et dampende spabad, mens et let snefald falder ned over dig og alt omkring dig.  Bageefter vil der blive serveret kaffe og hjemmebagt kage i hotellet hyggelige omgivelser.  Vi tjekker nordlysudsigten og får nogle nyttige oplysninger om dette naturfænomen.  Hvis vejrudsigten er god og himlen er klar, ser vi efter lyset på gården eller taget på jagt efter nordlysense!

Dag 3: Heste, varme kilder og flodbredder

I dag oplever vi en bred vifte af fantastisk natur.  Vi starter dagen med turen ’Horses & Hot Springs’, hvor vi rider på fremragende stier langs Reykjafalls skråninger og gennem en skov.  Vi kommer forbi mange varme kilder i det farverige geotermiske område Gufudalur dalen.  Dette område ligger over landsbyen Hveragerði og udvidede sig dramatisk under det store sydislandske jordskælv i 2008.  Stien forsætter langs de vulkanske bakker over landsbyen, som er kendt for sin smukke beliggenhed mellem vulkanen Hengills grønne bjerge og brede sletter.  Vi stopper tæt på staldområdet for nogle forfriskninger og lærer mere om den islandske hest, inden vi rider tilbage til vores gård til frokost.  Efter frokost sadler vi igen vores heste til eftermiddagsturen ’Soft River Banks’, efter floden Gljúfurá til en gammel kirkegård og videre ned til de bløde flodbredder af den mægtige gletsjerflod Ölfusá.   Derfra har vi udsigt over floden og hvis vejret tillader det, de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull. Når du vender tilbage til gården, vil der blive serveret middag.

Dag 4: Lave marker – Den Gyldne Cirkel - Reykjavik

På den sidste dag vil du ride ’The Heritage Tour’ om morgenen.  Denne tur tager os på gode stier gennem enge, lavasletter og en lille flod.  På vores vej nyder vi det smukke landskab med vulkanske bjerge og landbrugsjord, forbi adskillige gårde, som giver os en idé om, hvordan landbruget har udviklet sig i de sidste årtier.  Efter ridningen og når du har tjekket ud af dit værelse, varmer iv op med let frokost og kaffe eller te.  Derefter bliver du hentet for at besøge de tre mest imponerende naturlige seværdigheder i det sydlige Island langs Den Gyldne Cirkel: Det berømte geotermiske område Geysir, Gullfoss og Thinvellir National Park. Bussen kører til sidst til Reykjavik. Ankomst til Reykjavik ca. kl. 18:00.

Rideturen slutter her. Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Øvede Ryttere (let øvede)
Du følger dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tølt) og korte galop

Varighed

 • 4 dage / 3 nætter

 • 3 ridedage - 35 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

Datoer 2024

29.01 - 01.02
12.02 - 15.02
26.02 - 29.02
04.03 - 07.03
18.03 - 21.03
25.03 - 28.03
08.04 - 11.04
23.09 - 26.09
07.10 - 10.10
14.10 - 17.10
28.10 - 31.10
04.11 - 07.11
18.11 - 21.11

Indkvartering

Hotel
Opredte senge i 2-4 personers værelser med privat/fælles bad/wc på hotel på hestegården.

 • Overnatning på hotel (H)
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Her kan du se hvor gården ligger. Du rider ud fra gården hver dag.

Pris Ridetur 8D-E Nordlys turen

,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

(H) Hotel (2 - 4 pers værelser med privat bad/wc)

kr.  8.340,- pr person

(H) Tillæg til enkelt værelse på hotel (til dem der rejser alene, og ønsker hotel)

kr. 1.440,-

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på ridetur 8D-E!

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:
29.01 - 01.02 | 12.02 - 15.02 | 26.02 - 29.02 | 04.03 - 07.03 | 18.03 - 21.03 | 25.03 - 28.03 | 08.04 - 11.04 |
23.09 - 26.09 | 07.10 - 10.10 | 14.10 - 17.10 | 28.10 - 31.10 | 04.11 - 07.11 | 18.11 - 21.11

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 8D-E Nordlys turen

 • Indkvartering: Opredte senge i 2 - 4 personers værelser med privat bad/wc på hotel (H)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 8A-E Vinter - program
Ridetur 8D-E
Ridetur 30B-E
Ridetur 8A-E
Ridetur 9-E
Ridetur 7-E
Ridetur 21
Ridetur 8
Ridetur 11
Ridetur 30A-E

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder