Skip to main content
Nordlandets Perler i det nordlige Island. 5 ridedage, ca. 160 km

Ridetur 3

Ridetur 3 - Nordlandets Perler

6 dage – 5 nætter – 5 ridedage – 160 km

Sunday Times har udpeget denne ridetur i Island som en top 10 bedste rideture i verden!

Det nordlige Island er kendt for dets spektakulære seværdigheder og alsidigheden i landskabet. Rideturen starter ved Bjarnastaðir gården tæt ved Húsavík til området omkring Mývatn søen, som er berømt for dets vulkanske særpræg og rige fugleliv. Ásbyrgi dalen, Dettifoss, Europas største vandfald og de unikke klippeformation Hljóðaklettarer er blot nogle af naturens juveler, som I kommer til at opleve på denne fantastiske tur.

I rider langs bløde ridespor, som er ideelle til ”tölting”, som er den unikke ekstra gangart for Islandske heste. Den første dag tilbringer vi i Jökulsárgljúfur Nationalpark og besøger både Dettifoss vandfaldet og Ásbyrgi dalen.
Fra rige grønne græsarealer tager vi mod Gæsafjöll-bjergene og overnatter i en bjerghytte på Theistareykir. Gennem et område med revner og sprækker fra jordskælv og vulkansk aktivitet, fører ruten os til søen Mývatn, hvor boblende mudderbassiner og mystiske lava formationer, er en påmindelse om, den magtfulde energi lige under vores fødder. Vi får mulighed for at bade i det varme geotermiske vand i en udendørs pool ved Mývatn naturbade.Rejseplan ridetur 3

Ankomst – Reykjavík

Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til jeres overnatningssted i Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik(ikke inkluderet). (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 1: Reykjavík – Húsavík – Ásbyrgi – Dettifoss - Bjarnastaðir

I skal møde op kl. 07:30 hos Flugfélagid Ernir, Reykjavik indenrigs lufthavn hvorfra I skal flyve til landsbyen Húsavík og køre derefter til Bjarnastadir gården. Vær venligst klædt om til ridetøj allerede her og medbring dit pas eller anden identifikation til dit indenrigsfly. På Bjarnastaðir gården, får vi frokost og derefter starter vores ridetur med en kort introduktion om de islandske heste og dens gangarter.
Dette er virkelig en dag at huske, når vi rider på østsiden af nationalparken Jökulsárgljúfur. På denne dag har vi en sightseeingtur med bus til Europas største vandfald, Dettifoss og den berømte Ásbyrgi dal, et af naturens vidundere, en bred hestesko formet kløft med klipper, der er op til 100 m høj. Overnatning på Bjarnastaðir gård. (Ca. 20 km)

Dag 2: Bjarnastaðir – Kelduhverfi - Theistareykir Mountain Cabin

Efter morgenmaden kører vi til Kelduhverfi og starter turen derfra. Vi rider i højlandet og beskuer det magiske landskab over Öxafjörður Fjord. Vi rider til det geotermiske område på Theistareykir.
Overnatning ved Theistareykir bjerghytte. (Ca. 35 km)

Dag 3: Theistareykir - Laxárdalur

Nyd dagens ridetur fra Theistareykir-området til Halldorstaðir i Laxárdal. Over det uslebne landskab og videre gennem det geotermiske område og lavefelter op til ørkenområdet Hólasandur. Derefter rider vi ned til Laxárdalur-dalen og over Laxá-floden til Halldórstaðir. Vi kører derefter til Bjarnastaðir gården, hvor vi overnatter, med en jacuzzi på stedet. (Ca. 35 km)

Dag 4: Laxárdalur - Jardbödin

Vi sadler op igen og fortsætter gennem en sort sandørken, langs den farverige Laxárdalur med den glitrende lakseflod Laxá i midten, på vores side. En ægte dag med kontraster, i den evigt skiftende Islandske natur. Vi stopper ved den meget specielle Hraunsrétt - lavet af lava. Vi rider til Skógarhlíð, hvor vi efterlader hestene, inden vi tager tilbage til Bjarnastaðir gården, hvor vi tilbringer natten. Vi vil nyde et dejligt varmt bad i Jarðböðin, en udendørs lagune med geotermisk vand. (Ca. 30 km)

Dag 5: Geldingadalur – Reykjaheiði

I dag rider vi gennem Geldingadalur dalen og Reykjaheiði heden. På et tidspunkt vil vi praktisk talt krydse over fra en kontinental plade til en anden, når vi rider over den midtatlantiske ryg! Det er et fascinerende område med dybe jordskælvs sprækker, flerfarvede bjerge og geotermisk energi. Med al denne vulkanske aktivitet, der foregår her, er det let at forstå, at Island stadig er under ”naturlig konstruktion”. Vi rider ind i Öxarfjörður Fjord til Bjarnastaðir gården, hvor det varme udendørs jacuzzi venter, og vi tilbringer vores sidste nat. (Ca. 40 km)

Dag 6: Bjarnastaðir - Húsavík – Reykjavík

Om morgenen vender du tilbage til Húsavík med bus og et hvalsafari-cruise for de interesserede. (Pris pr. Person EUR 80). Andre kan nyde byens swimmingpool med dets varme bade eller bare gå en tur i denne smukke by. Eftermiddagsflyvning tilbage til Reykjavíks Indenrigs Lufthavn og videre til dit valgte indkvarteringssted.

Rideturen slutter her.
Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og evt. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før eller efter rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Øvede Ryttere (let øvede)
Du følger dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tølt) og korte galop

Varighed

 • 6 dage / 5 nætter

 • 5 ridedage - 160km

Antal Deltagere

 • Max ca. 16 deltagere

Datoer 2024

24.06 - 29.06
29.07 - 03.08
05.08 - 10.08
12.08 - 17.08
19.08 - 24.08

Indkvartering

Gård & bjerghytte
Opredte senge  på en gård, delte værelser med fælles badefaciliteter. Bjerghytte, delt værelse

 • Fuld forplejning på selve rideturen
 • Medbring sovepose

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

ca. ruten. kort uden ansvar

Pris Ridetur 3 - Nordlandets Perler

, ,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

22/6 - 18/8
Gård & Bjerghytte delte værelser med fælles bad/wc (medbring sovepose)

kr. 18.980,- pr person

Andre afgange
Gård & Bjerghytte delte værelser med fælles bad/wc (medbring sovepose)

kr. 18.670,- pr person

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på ridetur 3!

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:
24.06 - 29.06 | 29.07 - 03.08 | 05.08 - 10.08 | 12.08 - 17.08 | 19.08 - 24.08

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 3 - Nordlandets Perler

 • Indkvartering: Opredte senge i delte værelser med fællest bad/wc på gård & Bjerghytte i sovepose (medbring sovepose)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Fly mellem Reykjavik og Husavik t/r

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 8D-E
Ridetur 30B-E
Ridetur 8
Ridetur 8A-E
Ridetur 11
Ridetur 7-E
Ridetur 21
Ridetur 30A-E
Ridetur 9-E
Ridetur 8A-E Vinter - program

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder