Skip to main content
Eldhestar Ekslusiv i det sydlige Island. 4 ridedage, ca. 85 km

Ridetur 8F-E

Ridetur 8F-E – Eldhestar Ekslusiv

5 dage - 4 nætter - 4 ridedage - 85 km

Ridetur i Island for Erfarne ryttere i naturskønt område - små grupper

Vi har nøje udvalgt nogle af de mest naturskønne ridestier i Islands syd og sydvest, til denne tur. Erfarne ryttere vil nyde nogle spektakulære dage på hesteryg, i små grupper, og komforten på vores hotel om aftenen. Hver morgen medbringer vi hestene i en trailer, for at starte turen i et andet, unikt rideområde tæt på civilisationen eller i udkanten af ødemarken. Vi oplever det populære rideområde og unikke "hestelandsbyer" i den smukke natur lige uden for Reykjavik, bløde stier i den vulkanske Thjórsárdalur, brede åbne områder og den fascinerende natur i højlandet og ridning på de sorte lava strande ved Atlanterhavet

Turen kan bookes direkte online!


Rejseplan ridetur 8F-E

Dag 1: Ankomst – Reykjavík - Gården

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

I bliver hentet på busstationen BSÍ eller på hotel /gæstehus i Reykjavik mellem kl.17: 30- 18:00 og kører derefter til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Der bliver I indlogeret på gæstehuset. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan være om morgenen).

Dag 2: Ölfusá Delta og stranden

Vi starter på vores gård, med en tur over enge, hvor vi følger floden Gljúfurá til den mægtige Ölfusá gletserflod, hvor vi nyder en panoramaudsigt over floddeltaet med dets sorte sandstrande, vulkanske bjerge, hele vejen mod havet. Turen fortsætter på bløde græsarealer langs floden og gennem lavt vand ved kanten af det brede Ölfusá delta, indtil vi når det sorte lavasand ved sydkysten. På vores vej har vi gode chancer for at se fugle af forskellige slags. Et af højdepunkterne på turen er en hurtig tur på stranden, inden man når fiskerlandsbyen Thorlákshöfn. (Turen kan også starte ved stranden, afhængigt af tidevand).
Cirka 25 km

Dag 3: Heiðmörk naturreservat

Dagen starter med kørsel til staldområdet i Reykjavik. Efter nogle sjove ture på den ovale bane, hvor de bedste heste konkurrerede på ”Landsmót”, tilbringer vi dagen med at ride på naturskønne stier, i det vidunderlige naturreservat og udendørsområde, Heiðmörk, i udkanten af byen. Turen fører os gennem et overraskende varieret landskab af søer, skove og lava dannelser. Vi starter langs de skovklædte bredder ved søen Rauðavatn, og fortsætter gennem de imponerende pseudokratere Rauðhólar, de “røde bakker” der blev skabt i et udbrud for 4700 år siden. Vi nyder den dejlige udsigt over hovedstadsområdet fra bakkerne nær søen Elliðaárvatn, inden vi rider videre gennem skoven og besøger en anden typisk islandsk "hestelandsby", før vi kører med traileren tilbage til vores gård. Cirka 20 km

Dag 4: Thjórsárdalur Dalen

I dag kører vi østpå til den maleriske dal Thjórsárdalur, og rider videre i et forbløffende landskab, dannet af Islands længste flod Thjórsá, og udbrud af den nærliggende vulkan Hekla. Den frodige dal i udkanten af det ufrugtbare højland, der med sine skove, vandløb, blød sandgrund, bizarre vulkanske strukturer og grønne bakker, tilbyder en uforglemmelig rideoplevelse. Vi besøger en udgravet bondegård, der blev begravet under et lag af aske fra vulkanen Hekla for 800 år siden, samt dalen Gjáin med dens små vandfald og damme, en skjult naturskat som en oase i sort sand. Cirka 23 km

Dag 5: De bløde banker ved gletsjerfloden Hvítá

Vi medbringer vores heste til staldområdet i den nærliggende landsby Selfoss. Vi kører gennem vidtstrakte enge nord for Selfoss, mod den mægtige gletsjerflod Hvitá, og fortsætter på bløde stier langs floden. De græsklædte flodbredder og brede, grønne sletter, er ideelle til lange afstande i hurtigt tölt, mens du nyder udsigten over de majestætiske vulkanske bjerge i det fjerne, hvis vejret tillader det. Vi forlader derefter de græsklædte flodbredder, og rider videre på fremragende ridestier gennem landbrugsområder tilbage mod Selfoss.
På den sidste dag med ridning kører bussen dig tilbage til Reykjavik (ankomst ca. 17:15). Cirka 22 km. Rideturen slutter her.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Mere Øvede Ryttere
Du følger dig tryg ved forskellige hastigheader, og du sidder trygt i sadlen og kan ride i op til 45 km på en dag.

Varighed

 • 5 dage / 4 nætter

 • 4 ridedage - 85 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

Datoer 2024

20.05 - 24.05
10.06 - 14.06
03.07 - 07.07
27.07 - 31.07
15.08 - 19.08
02.09 - 06.09

Turen kan bookes direkte online! Se ledighed i bookingmaskine.

Indkvartering

Hotel
Opredte senge i 2-4 personers værelser med privat bad/wc på hotel på hestegården.

 • Overnatning på hotel (H)
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Her kan du se området


Book ridetur 8F-E online lige nu!

Du kan sikre din plads ved at booke ridetur 8F-E – Eldhestar Ekslusiv direkte online. Pladserne forsvinder hurtigt og det er begrænset antal pladser. Booking online vil sikre dig en plads med det samme, her og nu.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Hvis du booker turen online her og nu, kan du efterfølgende sende en forespørgsel, og ønske et tilbud på fly, transport og ekstra overnatninger hos Travel Nord. I dette tilfælde er turen en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Hvis du ønsker et tilbud i en samlet pakkerejse (rideturen, fly, transport og evt. ekstra overnatninger), kan du sende en forespørgsel og få en samlet pris på pakken.

Datoer:
20.05 - 24.05 | 10.06 - 14.06| 03.07 - 07.07 | 27.07 - 31.07 | 15.08 - 19.08 | 02.09 - 06.09

Send forespørgsel:

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

Hvis du ikke har booket turen online, og ønsker et samlet tilbud, så skal du vælge en dato her ovenfor
2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til top

Book online:

Pris Ridetur 8F-E Eldhestar Ekslusiv

,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

(H) Hotel (2 - 4 pers værelser med privat bad/wc)

kr. 15.950,-

(H) Tillæg til enkelt værelse på hotel (til dem der rejser alene, og ønsker hotel)

kr. 1.920,-

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 8F-E Best of Ekslusiv

 • Indkvartering: Opredte senge i 2 - 4 personers værelser med privat bad/wc på hotel (H)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 9-E
Ridetur 8A-E Vinter - program
Ridetur 8A-E
Ridetur 30A-E
Ridetur 8D-E
Ridetur 11
Ridetur 8
Ridetur 7-E
Ridetur 30B-E
Ridetur 21

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder