Skip to main content
Under den mystiske midnatssol i det nordlige Island. 5 ridedage, ca. 160 km

Ridetur 34

Ridetur 34 - Under den mystiske midnatssol

6 dage – 5 nætter – 5 ridedage – 160 km

Tag på ridetur om natten og sov om dagen

På denne unikke tur vil vi lade midnatssolen belyse vores rute! Vi rider i løbet af natten og sover i løbet af dagen. På denne tur i den nordligste del af Island vil midnatssolen være på sit lyseste. Rideturen foregår netop når sommersolhvervet foregår den 21. juni, hvorved vi altså har den længste dag på året. På denne dag får vi den unikke mulighed for at se solskin igennen alle tre søjler af ”The Arctic Henge” i Raufarhöfn.

Denne del af Island er beboet af meget få mennesker hvoraf de fleste bor i små fiskerbyer ved kysten. Turen starter ud med et par dages ridetur på stranden og byder under hele turen på en fascinerende og diverse natur. Melrakkaslétta halvøen, som næsten rækker til den arktiske cirkel, er et paradis for fugle entusiaster og personer med geologisk interesse. Her befinder vi os nemlig ovenpå den Midtatlantiske ryg, hvor de Nordamerikanske og den Eurasiske tektoniske plader mødes. Fra midt-juni til midt-juli er dette område belyst af midnatssolen, som sender sit gyldne lys over de dybe fjorde i nord Island.

Værterne af denne tur er Halldór og Elín, samt deres familie fra Bjarnastaðir gård, som er kendt blandt mange islændinge for deres fremragende avl af Islandske heste. Halldór er et respekteret medlem af samfundet og bliver kaldt ”bjergkongen” når det kommer til at fåreindsamling i efteråret.Rejseplan ridetur 34

Dag 1: Reykjavík - Húsavík - Bjarnastaðir - Katastaðir

Pick-up kl. 12:45 på BSÍ busterminal i Reykjavík og transport til Domestic Airport Ernir, hvorfra deltagerne skal flyve til Húsavík. Husk at medbringe dit pas til flyveturen. Bus transfer til Bjarnastaðir gård, hvor vi vil møde vores guides og heste. Efter middag og en kort introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, starter vores ridetur. Vi rider igennem Öxafjörður fjord langs kysten til Katastaðir, hvor vi efterlader hestene og kører tilbage til Bjarnastaðir gård, hvor vi overnatter i opredte senge. (33km)

Dag 2: Katastaðir - Sigurðarstaðir

Vi starter denne dag med at ride langs stranden fra Katastaðir til Sigurðarstaðir. Denne rute fører os igennem et meget isoleret landskab og det er ikke usandsynligt at vi ikke møder en eneste sjæl på vejen. Vi vil opleve den stærke midnatssol der rammer den nordlige kystlinje og høre intet andet en lyden af hovene der rammer jorden, bølgerne fra havet og fuglene der kvidrer. Efter denne fantastiske og fredelige ridetur kører vi tilbage til Bjarnastaðir gård for at sove. (28km)

Dag 3: Sigurðarstaðir - Raufarhöfn

Vi fortsætter vores rejse langs stranden til den nordligste del af Island, nemlig byen Raufarhöfn. De fleste af byens 250 indbyggere lever af traditionelt fiskeri. På vejen vil vi opleve et rigt fugleliv langs kysten og være vidne til dette smukke område som har de længste dage og korteste nætter i hele Island. (24km)

Dag 4: Melrakkaslétta - Katastaðir

På denne dag vender vi om og rider hen over de bløde stier i Melrakkaslétta sletten. Melrakkaslétta er kendt for sit rige fugleliv, mange søer man kan fiske i og den unikke skønhed ved sommersolhverv. Navnet kommer fra den arktiske ræv, og hvis du holder øje under turen, kan du være heldig at se en af dem stjæle æg fra fugleredderne. Vi efterlader hestene ved Katastaðir og tager tilbage til Bjarnarstaðir gård for at sove. (35km)

Dag 5: Katastaðir - Bjarnastaðir

Denne dag er der sommersolhverv! Vi vil være i Raufarhöfn for at vidne den længste dag og korteste nat i Island. Vi får den unikke mulighed for at opleve solen skinne igennem alle tre søjler af ”the Arctic Henge” i Raufarhöfn. Vi rider tilbage med de majestætiske bjerge til øst som baner vejen til Bjarnarstaðir gård. Vi rider igennem Kvíar skråning som er omkring 165 meter over vandet og oplever den ubeskrivelige skønhed som det nordlige Island har at byde på under midnatssolen. (38km)

Dag 6: Sightseeing i Ásbirgi - Húsavík - Reykjavík

Her siger vi farvel til hestene og kører til Húsavík lufthavn for at tage flyet tilbage til Reykjavík. På vejen vil vi stoppe forbi Ásbirgi bjergkløft, en af naturens mange vidundere, som er formet som en hestesko. De gamle sagaer fortæller om guden Odin, fra nordisk mythologi, som red på sin store hest Sleipnir, som trådte ned på jorden og efterlod sit fodspor. Rideturen slutter her. Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og evt. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før eller efter rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Øvede Ryttere (let øvede)
Du følger dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tølt) og korte galop

Varighed

 • 6 dage / 5 nætter

 • 5 ridedage - 160km

Antal Deltagere

 • Max ca. 16 deltagere

Datoer 2024

16.06 - 21.06

Indkvartering

Gård
Opredte senge  på en gård, delte værelser med fælles badefaciliteter.

 • Fuld forplejning på selve rideturen
 • Medbring sovepose

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Området. kort uden ansvar

Pris Ridetur 34 - Under den mystiske midnatssol

, ,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

Gård delte værelser med fælles bad/wc

kr. 17.480,- pr person

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på ridetur 34!

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:
16.06 - 21.06

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 34 - Under den mystiske midnatssol

 • Indkvartering: Opredte senge i delte værelser med fællest bad/wc på gård & Bjerghytte i sovepose (medbring sovepose)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Fly mellem Reykjavik og Husavik t/r

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 8A-E
Ridetur 8A-E Vinter - program
Ridetur 9-E
Ridetur 11
Ridetur 30A-E
Ridetur 7-E
Ridetur 8
Ridetur 30B-E
Ridetur 21
Ridetur 8D-E

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder