Skip to main content
Best of Eldhestar i det sydlige Island. 4 ridedage, ca. 85 km

Ridetur 8C-E

Ridetur 8C-E – Best of Eldhestar

5 dage - 4 nætter - 4 ridedage - 85 km

Ridetur med fantastisk natur i det sydvestlige Island

På denne ridetur kan vores gæster opleve de bedste dagsstrækninger i det sydvestlige Island. Vi rider forskellige retninger hverdag, både kortere og længere ture hvor man oplever smuk natur. Vi begynder med et besøg i Reykjadalur-dalen- På turen kommer vi rundt om en vulkan og bader i en varme å. Vi kommer også til at besøge ”Hestenes Dal” Maradalur. Vi rider gennem Thingvellir National Park - UNESCO-verdensarvsstedet ”Thingvellir” & omkring Thingvallavatn-søen. På den sidste dag får vi fornøjelsen af at udforske en strandrute hvor vi rider på den smukke vulkanske strand nær fiskerbyen Thorlákshöfn, herfra fortsætter vi gennem en lavvandet flod. Ved flodens udløb og langs våde områder og enge mod landbrugsområdet ved Ölfus.

Turen kan bookes direkte online!


Rejseplan ridetur 8C-E

Dag 1: Ankomst – Reykjavík - Gården

Afhentning på busstationen BSÍ eller på hotel /gæstehus i Reykjavik mellem kl.17: 30- 18:00, hvor guppen derefter kører til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Der bliver I indlogeret på hotellet. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan være om morgenen).

Dag 2: Reykjadalur - Vellir

Vi rider først langs skråningerne af Reykjafjall-bjerget og fortsætter på dejlige ridestier omkring den lille landsby Hveragerði. Stien fører os derefter gennem en grøn skov til en farverig geotermisk dal med varme kilder, et område der udvidede sig dramatisk under et jordskælv i 2008. På vores vej mod de grønne bakker omkring vulkanen Hengill, har vi god mulighed for at prøve "tölt", den særlige gangart hos den islandske hest. Hestene fører os derefter i afslappet tempo ned ad smalle stier op i Reykjadalur-dalen. Vi passerer det smukke Djúpagilsfoss-vandfald og nogle varme kilder, inden vi når Reykjadalur-dalen og får mulighed for at tage et afslappende bad i en varm å. Under turen ned ad dalen nyder vi den fascinerende panoramaudsigt over smukke omgivelser, den charmerende landsby Hveragerði, samt utrolig smukke landbrugsområder. Turen fortsætter hele vejen ned til kysten, hvor vi måske kan se Vestmannaeyjarne øerne, hvis vejret tillader det. Vi fortsætter langs bjergskråningerne igen tilbage til vores gård Vellir, hvor dagen slutter.

Ridetid og afstand: 19 km, 5-6 timer.

Dag 3: : Kolviðarhóll - Marardalur

Vi starter dagen ved Kolviðarhóll og rider mod nord langs skråningerne af Húsmúli og Hengill-bjergene. Vi når Engidalur-dalen og fortsætter langs en smal sti. Her stiger vi af hestene og fører dem gennem en smal kløft til den smukke, skjulte Marardalur - Heste-dalen. Marardalur har været et af vores mest populære stop på vores ture rundt om vulkanområdet Hengill. Dalen er omgivet af særligt formede klippevægge, men bunden er flad og græsset. Tidligere blev Heste-dalen brugt som opbevaringssted for kvæg. Et helt unikt sted at besøge med smukke udsigter og gode ridestier.

Ridetid og afstand: Cirka 15 km, 4-5 timer.

Dag 4: Skógarhólar - Kringlumýri

I dag rider vi gennem Thingvellir National Park og følger naturskønne stier gennem skove og lavabildninger. Vi passerer de forladte gårde Hrauntún og Skógarkot, inden vi når bredden af søen Thingvallavatn, Islands største naturlige sø. Stien fortsætter gennem et fascinerende landskab med store revner skabt af bevægelserne i de kontinentale plader. Fra Gjábakki-gården har vi en enestående udsigt over den store dal mellem de amerikanske og eurasiske kontinentale plader, søen Thingvallavatn og de vulkanske bjerge, der omgiver søen. Dette område er en stor dal formet af is fra gletsjere og mange vulkanudbrud. Vi fortsætter langs en gammel sti til bjergskuret Kringlumýri, hvor vi afslutter turen.

Ridetid og afstand: Cirka 25 km, 5-6 timer.

Dag 5: Vellir – Thorlákshöfn

Turen fører os gennem Ölfusområdet til enden af Ölfusá-floden, hvor man kan se mange forskellige, spændende fuglearter. Langt mod øst kan vi se Eyjafjallajökull-vulkanen samt Hekla-vulkanen (hvis vejret tillader det). Vi bevæger os gradvist langs vestbredden af Ölfusá og rider på meget flotte stier. Vi rider gennem lavt vand fra floder, inden vi endelig når den sydlige kyst og drejer mod vest på stranden, hvor vi rider på blød sort lavasand. Dagen afsluttes nær byen Thorlákshöfn, hvor vi kører tilbage til gården.

Efter lidt forfriskninger vil bussen tage dig tilbage til Reykjavik (ankomst omkring kl. 17:15).

Ridetid og afstand: 24,3 km, 5-6 timer.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Øvede Ryttere (let øvede)
Du følger dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tølt) og korte galop

Varighed

 • 5 dage / 4 nætter

 • 4 ridedage - 85 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

Datoer 2024

26.05 - 29.05
04.06 - 08.06
15.06 - 19.06
25.06 - 29.06
10.07 - 14.07
20.07 - 24.07
04.08 - 08.08
22.08 - 26.08
10.09 - 14.09

Turen kan bookes direkte online! Se ledighed i bookingmaskine.

Indkvartering

Hotel
Opredte senge i 2-4 personers værelser med privat bad/wc på hotel på hestegården.

 • Overnatning på hotel (H)
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

ca, ruten (vejledende kort uden ansvar)


Book ridetur 8C-E online lige nu!

Du kan sikre din plads ved at booke ridetur 8C-E – Best of Eldhestar direkte online. Pladserne forsvinder hurtigt og det er begrænset antal pladser. Booking online vil sikre dig en plads med det samme, her og nu.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Hvis du booker turen online her og nu, kan du efterfølgende sende en forespørgsel, og ønske et tilbud på fly, transport og ekstra overnatninger hos Travel Nord. I dette tilfælde er turen en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Hvis du ønsker et tilbud i en samlet pakkerejse (rideturen, fly, transport og evt. ekstra overnatninger), kan du sende en forespørgsel og få en samlet pris på pakken.

Datoer:
26.05 - 29.05 | 04.06 - 08.06 | 15.06 - 19.06 | 25.06 - 29.06 | 10.07 - 14.07 |
20.07 - 24.07 | 04.08 - 08.08 | 22.08 - 26.08 | 10.09 - 14.09

Send forespørgsel:

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

Hvis du ikke har booket turen online, og ønsker et samlet tilbud, så skal du vælge en dato her ovenfor
2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til top

Book online:

Pris Ridetur 8C-E Best of Eldhestar

,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

(H) Hotel (2 - 4 pers værelser med privat bad/wc)

14.950,-

(H) Tillæg til enkelt værelse på hotel (til dem der rejser alene, og ønsker hotel)

kr. 1.920,-

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 8C-E Best of Eldhestar

 • Indkvartering: Opredte senge i 2 - 4 personers værelser med privat bad/wc på hotel (H)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 8
Ridetur 30B-E
Ridetur 11
Ridetur 9-E
Ridetur 7-E
Ridetur 8D-E
Ridetur 21
Ridetur 8A-E Vinter - program
Ridetur 8A-E
Ridetur 30A-E

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder