Skip to main content
 • Snæfellsnes Halvøen i det vestlige Island. 6 ridedage, ca. 185 km

  Ridetur 5

Ridetur 5 - Snæfellsnes

8 dage - 7 nætter - 6 ridedage - 185 km

Snæfellsnes xxx

Snæfellsjökull National Park er hvor du finder en af Islands smukkeste og mest emblematiske seværdigheder – den gletsjerdækkede keglevulkan Snæfellsjökull.  Denne ridetur i Snæfellsnes Island er absolut den bedste måde at se halvøens forbløffende natur på Mysteriet og den åndelige aura af denne stadig aktive vulkan blev gjort berømt gennem Jules Vernes roman ’Journey to the Center of the Earth’.  Mange af de store sagaer er placeret i netop dette område.  I dag trækker den fjerne skønhed og det rige fugleliv besøgende fra hel verden.  Selve halvøen kaldes ofte ’’Island i en nøddeskal’’ på grund af dens mangfoldighed af landskaber.

Når du oplever ’’tölt’’, er den islandske hests unikke ekstra gangart gjort let for dig på denne tur, når vi følger gode ridestier.  De lange strækninger af glatte sandstrande gør denne tur til en fryd for både heste og ryttere.

Denne ridetur tager os gennem landskab med omfattende lavamarker, kratere og aske fra gamle udbrud i Hítardalur dalen.   Vi nyder også vidtåbne strækninger af lyst sand ved Löngufjörur stranden, hvor kun tidevandet sætter en grænse for hestens og menneskets frihed.  Det imponerende 50 meter dybe krater Eldborg er et markant vartegn, hvor det lyse sand bliver sort, når man når den lavafelt.Rejseplan ridetur 5

Dag 1: Keflavik lufthavn – Reykjavík – Hraunholt gård

Travel Nord tilbyder som tilkøb:

Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Afhentning ved BSÍ Busstation i Reykjavík kl. 18:00, hvor vores bus vil transportere dig og dine medryttere til Hraunholt Farm, hvor heste og familien på Hraunholt venter på os. Efter et dejligt introduktionsmåltid, hvor vi lærer hinanden at kende, slapper vi af og hviler, så vi er godt forberedte på det eventyr, der venter os. Overnatning på Hraunholt.

Dag 2: Hraunholt – Kolviðarnes

Efter en introduktion til den islandske hest og dens særlige gangarter starter vi vores ridetur fra Hraunholt og rider gennem frugtbare landbrugsområder med lava på begge sider. Vi krydser floden Haffjarðará på vej til Kolviðarnes, hvor dagens ridetur slutter. Overnatning på Hraunholt. Ridningsafstand: ca. 25 km.

Bemærk: De næste tre dage rider vi på Löngufjörur-stranden, hvor tidspunkter afhænger af tidevandet. I nogle tilfælde skal vi starte rideturen meget tidligt om morgenen eller om eftermiddagen.

Dag 3: Kolviðarnes – Traðir

Efter at have genforenet med hestene starter vi vores strandridetur på Löngufjörur, den berømte hestesti langs kysten af Snæfellsnes-halvøen. Betragt majestætiske Snæfellsjökull-gletsjeren foran dig og mærk hestenes spænding og deltag i glæden på denne ekstraordinære sti frigivet af tidevandet. Overnatning på Hraunholt. Ridningsafstand: ca. 35 km.

Dag 4: Traðir – Kolviðarnes

Endnu en dags ridetur på den gullige, sandstrand, samme retning som dagen før, en unik oplevelse for alle med lavafelter og bjerge på den ene side af stien og Atlanterhavet på den anden. Vi efterlader hestene på Traðir Farm, og vi tilbringer natten på Hraunholt Farm. Ridningsafstand: ca. 35 km.

Dag 5: Kolviðarnes – Hausthúsahringur – Kolviðarnes

Vi efterlader flokken på Kolviðarnes og går ud og leger, nyder endnu en livlig ridetur på stranden med fantastisk udsigt over havet, bjergene og den majestætiske Snæfellsnes-gletsjer. Hestene bliver på Kolviðarnes, og vi kører tilbage til Hraunholt. Ridningsafstand: ca. 18 km.

Dag 6: Kolviðarnes – Hraunholt

Vi tager alle hestene med os og rider mellem bjergene og lavamarkerne på vej tilbage til Hraunholt. Vi rider gennem frugtbare landbrugsområder og langs gode ridestier over floden Haffjarðará og rejser gennem et område, der er kendt som skjulestedet for Islands mest berømte fredløs, Grettir. Overnatning på Hraunholt. Ridningsafstand: ca. 25 km.

Dag 7: Hraunholt – Rauðamelslaug – Hraunholt

På den sidste dag vælger vi vores bedste heste og fortsætter med at ride i et fantastisk landskab omgivet af lava, bjerge, floder og søer. Vi rider til Rauðamelslaug, hvor vi kan bade i den varme naturlige pool Rauðamelslaug. Derefter rider vi den sidste del af turen, inden vi nyder afskedsmiddagen på Hraunholt. Ridningsafstand: ca. 22 km.

Dag 8. Hraunholt – Reykjavík

Transport tilbage til BSÍ busstation i Reykjavík. Ankomst ca. kl. 11:30. Her kan I enten forlænge turen om en eller flere overnatninger, eller flyve hjem til Danmark

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før eller efter rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Mere Øvede Ryttere
Du følger dig tryg ved forskellige hastigheder, og du sidder trygt i sadlen i mange timer på en dag.

Varighed

 • 8 dage / 7 nætter

 • 6 ridedage - 185 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 16 deltagere

Datoer 2024

03.06 - 10.06
22.06 - 29.06
03.08 - 10.08
17.08 - 24.08

Indkvartering

Guesthouse
Opredte senge på Guesthouse, 2-4 pers. værelser med fælles badefaciliteter.

 • Overnating på guesthouse (GH)
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

ca, ruten (vejledende kort uden ansvar)

Pris Ridetur 5 - Snæfellsnes

, ,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

18/6 - 18/8
(GH) Guesthouse (2 - 4 pers værelser med fælles bad/wc)

kr. 19.720,- pr person

Andre afgange
(GH) Guesthouse (2 - 4 pers værelser med fælles bad/wc)

kr. 19.570,- pr person

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på ridetur 5!

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:
03.06 - 10.06 | 22.06 - 29.06 | 03.08 - 10.08 | 17.08 - 24.08

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 5 - Snæfellsnes

 • Indkvartering: Opredte senge i 2 - 4 personers værelser med fællest bad/wc på guesthouse (GH)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Kontakt & Åbningstider

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

  Om Travel Nord

  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

  Betingelser

  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Rejsegarantifonden

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

  Pakkerejser

  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

  Køb Rejseforsirking

  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

  Prisgaranti

  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Cookie- & Persondatapolitik

  Her finder du cookie- og persondatapolitik

  Book et Møde

  Book et møde på vores kontor i Fredericia

  Rejseforedrag - Tilmeld

  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

  Anmeldelser

  Her finder du anmeldelser fra vores kunder