Skip to main content
 • Landmannalaugar dalen i det sydlige Island. 6 ridedage, ca. 210 km

  Ridetur 17-E

Ridetur 17-E – Landmannalaugar Højland

7 dage - 6 nætter - 6 ridedage - 210 km

Populær ridetur i Islands højland – Farverige bjerge og blødt lavasand

Farverige bjerge og sort lavasand findes overalt i området. Landmannalaugar dalen er kendt for sine skarpe kontraster og den utrolige farverige natur. I Landmannalaugar får du også en rigtig flot udsigt over høje bjerge og smukke dale. En populære ridetur i Islands højland, hvor du kommer tæt på gletsjere, vandfald, høje bjerge og lava.

Turen starter ved gården Fellsmuli, under Hekla-Bjerget, og tager os til Landmannalaugar, en dal i det islandske højland, der er bedst kendt for sine farverige rhyolitbjerge, omfattende lavasletter og den naturlige varme kilde, der gav dalen dens navn. 
Vi vil ride over højlandet langs Hekla, indtil vi når Landmannahellir, hvor de islandske bønder har holdt deres får, før de byggede bedre skut til dem.  Derefter forsætter vi næste dag i Landmannalaugar.  En af turens højdepunkter er at bade i den varme flod ved Landmannalaugar.  Derefter rider vi mod sydvest tæt ved søen Sauðleysuvatn og gennem Lambaskarð bjergpassage, før vi når ti bjerghytten Hólaskógur, hvor vi overnatter.  Turen slutter ved gården Fellsmúli.

Denne tur har en flok fritløbende heste.

Oplev den islandske hests mangfoldighed i dens naturlige omgivelser, langt fra civilisationen, og hvordan islændinge rejste i gamle dage med en flok fritløbende heste.  Hver rytter får chancen for at prøve 2 eller 3 forskellige heste hver dag, hvilket udvikler ridefærdigheder.

Turen kan bookes direkte online!


Rejseplan ridetur 17-E

Dag 1: Ankomst – Reykjavík - Gården

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

I bliver hentet på busstationen BSÍ eller på hotel /gæstehus i Reykjavik mellem kl.17: 30- 18:00 og kører derefter til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Der bliver I indlogeret på gæstehuset. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan være om morgenen).

Dag 2. Fellsmuli – Rjúpnavellir

Turen starter ved gården Fellsmuli og følger Landvegur (hovedlandevejen), indtil vi kan ride tættere på vulkanen Hekla. Vi rider langs med Hekla, over floden Ytri-Rangá og videre til hyttebyen Rjúpnavellir. Her tilbringer vi natten. [Ca. 18 km; 4 timer]

Dag 3. Rjúpnavellir – Landmannahellir

Vi starter fra Rjúpnavellir og rider langs floden Ytri-Rangá, indtil vi kan krydse floden igen ved Fossabrekkur. Herfra rider vi mod fjeldslugten Áfangagil, hvor de lokale siden 1980 har samlet deres får. Turen går videre mod nordøst på vejene Dómadalsvegur, før vi når fjeldene Langasáta og Rauðufossafjöll, herfra rider vi til Landmannahellir, et fredeligt sted i Friðland að Fjallabaki. [37 km; 7-8 timer]

Dag 4. Landmannahellir – Landmannalaugar – Landmannahellir

I dag udforsker vi Landmannalaugar, dalen i det islandske højland, der er kendt og elsket for sine pragtfulde fjelde og de varme kilder, der har givet dalen sit navn. Vi benytter os af muligheden for et varmt bad i de varme kilder i Landmannalaugar, inden vi rider tilbage til Landmannahellir. På tilbageturen kan vi igen glæde os over synet af de farverige fjelde. Dagsturen slutter i Landmannahellir. [38 km; 8-9 timer]

Dag 5. Landmannahellir – Hólaskógur

Vi rider over sandstier tæt ved søen Sauðleysuvatn. Vores gode rideheste bærer os over et ujævnt terræn, med udsigt over Lambaskard bjerge. Derefter kommer vi til den sorte lave nord for Valafell bjerge. Vi slutter denne ridedag med at krydse den kraftige flod Þjórsá, inden vi kommer til vores hyggelige bjerghytte Hólaskógur. [Ca. 30 km; 6-7 timer]

Dag 6. Hólaskógur – Rjúpnavellir

Nu går turen tilbage mod Rjúpnavellir; vi begynder dagen med at ride østpå over lavasletter, indtil vi når frem til Áfangagil. Derfra rider vi på bløde ridestier langs fjeldet Búrfell, som fører os tilbage til dagens sidste mål, Rjúpnavellir, hvor vi overnatter. [35 km; 7-8 timer]

Dag 7. Rjúpnavellir – Fellsmuli

I dag går turen mod fjeldet Búrfell, som i meget gamle dage var beboet af en trold. Efter nogle kilometers ridt over det ørkenlignende område, har vi en utrolig flot udsigt til vandfaldet Thjófafoss (Tyvernes vandfaldet). Vandfaldet rummer mange historier, og vi kommer til at lytte til nogle af dem. Vi rider videre gennem sandskoven ved Skarð, og inden turen slutter ved gården Fellsmuli, har vi en fantastisk udsigt til vulkanen Hekla. Fra Fellsmuli tager vi bussen tilbage til gården Vellir, hvor vi får lidt at spise og drikke før turen går tilbage med bus til Reykjavik. [30 km, 6 -7 timer]

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før/efter rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Meget øvede ryttere
Du er en meget øvet rytter, som rider jævnligt og kan håndtere din hest i åbent terræn.

Varighed

 • 7 dage / 6 nætter

 • 6 ridedage - 210 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

Datoer 2024

22.06 - 26.06
11.08 - 15.08

Turen kan bookes direkte online! Se ledighed i bookingmaskine.

Indkvartering

Guesthouse/Bjerghytter
1 nat i pensionat, 5 nætter i sovepose indkvartering i hytter og enkle bjerghytter (køjesenge).

 • Medbring sovepose.
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Her kan du se ca. ruten


Book ridetur 17-E online lige nu!

Du kan sikre din plads ved at booke ridetur 17-E – Landmannalaugar Højland direkte online. Pladserne forsvinder hurtigt og det er begrænset antal pladser. Booking online vil sikre dig en plads med det samme, her og nu.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Hvis du booker turen online her og nu, kan du efterfølgende sende en forespørgsel, og ønske et tilbud på fly, transport og ekstra overnatninger hos Travel Nord. I dette tilfælde er turen en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Hvis du ønsker et tilbud i en samlet pakkerejse (rideturen, fly, transport og evt. ekstra overnatninger), kan du sende en forespørgsel og få en samlet pris på pakken.

Datoer:
22.06 - 26.06 | 11.08 - 15.08

Send forespørgsel:

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

Hvis du ikke har booket turen online, og ønsker et samlet tilbud, så skal du vælge en dato her ovenfor
2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til top

Book online:

Pris Ridetur 17-E Landmannalaguar Højland

, , ,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

Guesthouse delte værelser med fælles bad/wc (5 nætter i sovepose, medbring sovepose)

- Se Bookingmaskine

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 17-E Landmannalaugar Højland

 • 1 nat i pensionat, 5 nætter i sovepose indkvartering i hytter og enkle bjerghytter (køjesenge). (Du skal medbringe sovepose.)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Kontakt & Åbningstider

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

  Om Travel Nord

  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

  Betingelser

  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Rejsegarantifonden

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

  Pakkerejser

  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

  Køb Rejseforsirking

  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

  Prisgaranti

  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Cookie- & Persondatapolitik

  Her finder du cookie- og persondatapolitik

  Book et Møde

  Book et møde på vores kontor i Fredericia

  Rejseforedrag - Tilmeld

  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

  Anmeldelser

  Her finder du anmeldelser fra vores kunder