Skip to main content
Landmannalaugar i det sydlige Island. 6 ridedage, ca. 200 km

Ridetur 19

Ridetur 19 - Landmannalaugar

7 dage – 6 nætter – 6 ridedage – 200 km

Rideferie i Det eventyrlige højland, Landmannalaugar

Islands "dronning", vulkanen Hekla, tårner over en fascinerende egn, hvor vi hver dag bliver mindet om naturens voldsomme kræfter, der er blevet udløst af vulkanudbrud igennem tiderne. Den farvestrålende og skønne Landmannalaugar i det sydlige højland og de naturlige bade er blot en af Islands populære seværdigheder, der tiltrækker naturelskere og eventyrlystne fra hele verden.

Rideturen starter langs den majestætiske gletsjere og smeltevandsflod Thjórsá hvorfra vi har udsigt til gletsjeren Eyjafjallajokull og vulkanen Hekla. Den smukke egn, Landmannahellir, er en passende forpost i det centrale højland indtil Landmannalaugars farverige bjerge omgivet af sorte lavasletter toner frem. Vejen tilbage til civilisationen ligger ned fra bjergene og gennem grønne dale. Stolte og veltrænede heste sikrer en fornøjelig tur for dem, der er på udkig efter et krævende eventyr i højlandet. Rejseplan ridetur 19

Dag1: Ankomst til Island – Keflavik Lufthavn - Kálfholl

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Rideturen starter ved busstation "BSI", hvor I bliver afhentet kl. 18:00. Kørsel til Kálfholl for overnatning. Her starter aftenen med intromøde og aftensmad, hvor du møder guiderne og de andre deltagere på rideturen.

Dag 2: Kálfhóll - Thjórsá - Réttarholt

Vi rider på fantastiske ridestier langs den mægtige gletsjerflod þjórsá, med udsigt over gletcheren Eyjafjallajokull og vulkanen Hekla. Vi efterlader hestene på Sandlækjamýri og kører til Réttarholt.  Denne dag er den perfekte start til at lære din hest at kende og den islandske måde at ride på i en afslappet atmosfære.  Vi bor Kálfhóll og slapper af i spabadet udendørs. Ca. 20 km

Dag 3: Réttarholt – Bjerghytte Hólaskógur

I dag rider vi langs den smukke å Sandá gennem National Skoven Skriðufellskógur ind i den smukke og berømte dal Thjórsárdalur. Vulkanen Hekla hæver sig højt over de store lavendelblå lupinemarker der ligger langs de sandede stier. Vi stopper ved Stöng som er ruiner af en middelalder gård som blev udgravet i 1939. Året 1104 udbrød vulkanen Hekla for første gang i Islands nedskrevne historie. Udbruddet ødelagde mindst 20 gårde i dalen Thjórsárdalur og deriblandt var gården Stöng. Efter et kort stop ved Gjáin, som er en mystisk fjeldkløft, med mange små vandfald og som også er en af de steder hvor tv-serien Game of thrones blev optaget sætter vi nu kursen imod den hyggelige bjerghytte Hólaskógur som har en fantastisk udsigt til vulkanen Hekla. Ca. 35 km.

Dag 4: Bjerghytte Hólaskógur – Bjerghytte Landmannahellir

Vi rider over de smalle stier gennem sorte lavasletter nord for bjerget Valafell. Vores heste, der er utrolig sikre på benene, bærer os komfortabelt gennem det hårde terræn der findes i Lambaskarð bjergpassagen. Vi fortsætter hen ad de sandede stier tæt ved Sauðleysuvatn, gennem den månelignende ørken og hen mod bjerghytten ved Landmannahellir, hvor vi kommer til at opholde os i to nætter. Ca. 30 km.

Dag 5: Landmannahellir – Landmannalaugar – Bjerghytte Landmannahellir

I dag rider vi til det berømte Landmannalaugar med de mange varme kilder der er omringet af farverige bjerge og lava fra 1480. Vores heste hviler her i en fold og vi har en god del af dagen til at slappe af i de varme kilder, eller besøge de mange seværdigheder, inden vi tager tilbage til Landmannahellir. Denne dag er uden tvivl en af højdepunkterne på denne tur. Ca. 40 km.

Dag 6: Landmannahellir – Bjerghytte Hólaskógur

Vi forlader de smukke område Landmannahellir og ridder mod bjerget Herbjarnfell. Dagens rute tager os gennem meget forskellige landskaber. Vi rider gennem sort sand, skarpe lava formationer, og over grønne græsmarker hvor bønderne har deres får om sommeren. Vi overnatter i den isolerede bjerghytte Hólaskógur, med den perfekte udsigt til vulkanen Hekla. Her er naturen utrolig fantastisk. Ca. 40 km.

Dag 7: Bjerghytte Hólaskógur – Réttarholt Guesthouse – Kálfhóll – Reykjavík

I dag rider vi over de grønne bjergmarker over Seljamýri til Fögruskógar og Threngslasandur mod Réttarholt Guesthouse. Her siger vi farvel til hestene og medarbejderne. Bussen tager os derefter tilbage til Kálfhóll gården for at få kaffe og kage. Herfra bliver I kørt til Reykjavík, enten til BSÍ eller jeres hotel i Reykjavik, ca. kl. 18:30. Ca. 35 km. 

Rideturen slutter her.
Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før eller efter rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Meget øvede ryttere
Du er en meget øvet rytter, som rider jævnligt og kan håndtere din hest i åbent terræn.

Varighed

 • 7 dage / 6 nætter

 • 6 ridedage - 200 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 16 deltagere

Datoer 2024

24.06 - 30.06
01.07 - 07.07
05.08 - 11.08
12.08 - 18.08

Indkvartering

Guesthouse
1 nat på guesthouse, 2-4 pers. værelser med fælles badefaciliteter. 5 nætter i bjerghytter

 • Medbring sovepose
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Her kan du se ca. ruten.

Pris Ridetur 19 - Landmannalaugar

, , ,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

22/6 - 18/8
Guesthouse/Bjerghytter fælles værelser, medbring sovepose

kr. 21.980,- pr person

Andre afgange
Guesthouse/Bjerghytter fælles værelser, medbring sovepose

kr. 21.270,- pr person

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på ridetur 19!

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:
24.06 - 30.06 | 01.07 - 07.07 | 05.08 - 11.08 | 12.08 - 18.08

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 19 - Landmannalaugar

 • Indkvartering: 1 nat på guesthouse, 2-4 pers. værelser med fælles badefaciliteter. 5 nætter i bjerghytter (medbring sovepose)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 30B-E
Ridetur 8A-E
Ridetur 9-E
Ridetur 21
Ridetur 7-E
Ridetur 8D-E
Ridetur 30A-E
Ridetur 11
Ridetur 8
Ridetur 8A-E Vinter - program

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder