Skip to main content
Snæfellsnes i det vestlige Island. 6 ridedage, ca. 190 km

Ridetur 14-E

Ridetur 14-E – Snæfellsnes

7 dage - 6 nætter - 6 ridedage - 190 km

Magi og mystik – Sort lava og gylden sand

Halvøen Snæfellsnæs i det vestlige Island betegnes ofte som ”Island i en nøddeskal” på grund af det afvekslende landskab og de usædvanlige farvespil. Vi oplever det store udvalg af Islands farver på vores tur gennem grønne dale, over sorte lavasletter, langs det blå hav og på en gylden sandstrand. Vi begynder i udkanten af Borganes, krydser en flod på vej mod den gamle gård Grímsstadir og fortsætter ind i den fascinerende vildmarker med lavasletter og kratere. Efter at have vandret op i det flot formede krater Eldborgar á Mýrum når vi en af de længste strande på Island, Löngufjörur, hvor ridningen skal tilpasses tidevandet. Udsigten er fantastisk med havet på den ene side, bjerge på den anden side og foran os den magiske gletcher Snæfellsjökull, velkendt fra Jule Verners roman ’’Rejen til jordens centrum’’.  Vi vil ride lidt tid på stranden på fire dage og tag en flok fritløbende heste med en del af turen.

Oplev den islandske hests mangfoldighed i dens naturlige omgivelser, langt fra civilisationen, og hvordan islændinge rejste i gamle dage med en flok fritløbende heste. Hver rytter får chancen for at prøve 2 eller 3 forskellige heste hver dag, hvilket udvikler ridefærdigheder.

Turen kan bookes direkte online!


Rejseplan ridetur 14-E

Dag 1: Ankomst – Reykjavík - Gården

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

I bliver hentet på busstationen BSÍ eller på hotel /gæstehus i Reykjavik mellem kl.17: 30- 18:00 og kører derefter til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Der bliver I indlogeret på gæstehuset. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan være om morgenen).

Dag 2: Hveragerdi -Borgarnes - Grímsstadir

En bus tager os over højlandet fra Hveragerdi til byen Borgarnes, i den vestlige del af Island. Hestene venter på os i staldområdet lige uden for Borgarnes, og vi begynder at ride mod Snæfellsnes halvø. På vores vej mod bjergene, krydser vi Langá floden, en af Islands bedste lakse-floder. Ridningen afsluttes ved den gamle gård Grímsstadir, hvor vi efterlader hestene for natten. Vi tager derfra bussen til gården Snorrastadir, som er tæt på det billedsmukke krater Eldborg á Mýrum. Vi kan tage en gåtur op til krateret og afslutte dagen med et afslappende boblebad. 20km, 4 timer.

Dag 3: Grímsstadir - Snorrastadir

Vi møder hestene ved Grímsstadir og følger en ældgammel sti langs Grimsstadamúli bjergene. Vi fortsætter med flokken af heste mod vest, hvor vi vil ride på smalle stier gennem lavasletter, nær åbningen af dalen Hitárdalur. Vi krydser Hitará floden tæt ved et palagonit-bjerg kaldet Grettisbæli, og ruten fortsætter langs bjerget Fagraskógarfjall, med en flot udsigt over Mýrar distriktet og kysten ved Löngufjörur strand. Vi afslutter turen på gården Snorrastaðir og overnatter der igen. 36 km, 5 - 6 timer.

Dag 4: Snorrastaðir – Skógarnes

Dagens tur tager os, det meste af tiden, langs de store sandstrande i det berømte Löngufjörur, og derfor afhænger timingen af tidevandet. Vi vil muligvis begynde med at ride tidligt om morgenen eller om eftermiddagen, for at ride ved lavvande. Vi tilbringer en uforglemmelig tid med flokken på den gyldne strand, hvor vi vil vade over mundingen af Haffjardará floden, tæt ved gården Stóra-Hraun. Vi tager en pause på en lille ø i deltaet. Ruten fører os så ind i landet, og vi forlader flokken, ved dagen afslutning, på gården Skógarnes. Bussen tager os til Snorrastaðir, hvor vi overnatter. 22 - 25 km, 5 timer.

Dag 5: Skógarnes – Skógarnes

Vi forlader flokken ved Skógarnes og udforsker de naturskønne omgivelser. Vi kan nyde endnu en rask tur på stranden, med fantastisk udsigt over havet, bjergene og den majestætiske Snæfellsnes gletsjer, hvis vejret tillader det. Hestene skal igen overnatte på gården Skógarnes, og vi kører tilbage til Snorrstaðir. Ca. 20 km, 4 timer.

Dag 6: Skógarnes – Langaholt

Vi tager alle hestene med os og rider fra Skógarnes på sandstrandene i Löngufjörur, hele vejen til gården Stakkhamar. Derfra fortsætter ruten tæt ved havet mod floden Stadará, langs havkysten eller op på kystens bredder. Den sidste del af dagens rejse tager os langs hovedvejen ved Snæfellsnes halvøen. Vi efterlader hestene på gården Langaholt og tilbringer igen natten på Snorrastaðir. 40 - 42km, 7 timer.

Dag 7: Langaholt – Búðir – Langaholt

På den sidste dag, vælger vi vores bedste heste og fortsætter langs den sydlige havkyst i Snæfellsnes. Vi krydser Búdarós floddelta med tidevandet på vores vej mod Búðir, et sted, der er kendt for ekstraordinært naturlig skønhed. Vi efterlader hestene i en indhegning og tilbringer noget tid i smukke omgivelser tæt på Snæfellsnes gletsjer. Vi vil tage en tur ud til klipperne ved havet, hvor vi vil have vores frokostpause. Rideturen tilbage til Langaholt tager os langs sandstranden.
Om eftermiddagen tager vi bussen tilbage til Reykjavik, hvor gruppen kan tilbringe aftenen sammen. 20 - 23km, 4 timer.
Bemærk venligst at aftensmad ikke er inkluderet den sidste dag. Rideturen slutter her.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og evt. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før/efter rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Mere Øvede Ryttere
Du følger dig tryg ved forskellige hastigheder, og du sidder trygt i sadlen i mange timer på en dag.

Varighed

 • 7 dage / 6 nætter

 • 6 ridedage - 190 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

Datoer 2024

26.07 - 01.08
03.08 - 09.08

Turen kan bookes direkte online! Se ledighed i bookingmaskine.

Indkvartering

Guesthouse
1 overnatning på pensionat Eldhestar i deleværelser og 5 nætter på Snorrastaðir i deleværelser i sovepose. 

 • Medbring sovepose.
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Her kan du se ca. ruten. Kort uden ansvar


Book ridetur 14-E online lige nu!

Du kan sikre din plads ved at booke ridetur 14-E – Snæfellsnes direkte online. Pladserne forsvinder hurtigt og det er begrænset antal pladser. Booking online vil sikre dig en plads med det samme, her og nu.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Hvis du booker turen online her og nu, kan du efterfølgende sende en forespørgsel, og ønske et tilbud på fly, transport og ekstra overnatninger hos Travel Nord. I dette tilfælde er turen en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Hvis du ønsker et tilbud i en samlet pakkerejse (rideturen, fly, transport og evt. ekstra overnatninger), kan du sende en forespørgsel og få en samlet pris på pakken.

Datoer:
26.07 - 01.08 | 03.08 - 09.08

Send forespørgsel:

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt ned, hvis du ønsker at se prisen

Hvis du ikke har booket turen online, og ønsker et samlet tilbud, så skal du vælge en dato her ovenfor
2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til top

Book online:

Pris Ridetur 14-E Snæfellsnes

, ,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

Guesthouse delte værelser med fælles bad/wc (5 nætter i sovepose, medbring sovepose)

Se Bookingmaskine

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 14-E Snæfellsnes

 • Indkvartering: 1 nætter på guesthouse opredte senge og 5 nætter guesthouse i sovepose. (Du skal medbringe sovepose.)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 8A-E
Ridetur 30A-E
Ridetur 30B-E
Ridetur 7-E
Ridetur 9-E
Ridetur 8
Ridetur 21
Ridetur 11
Ridetur 8D-E
Ridetur 8A-E Vinter - program

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder