Island 1onn Faeroeerne 1off

tel   2398 8200

  • Rideferie Island - Tur 3
    Island rideferie

    Ridetur 3 - Nordlandets Perler

    Nordlandet i Island er kendt for sin fantastiske natur og skiftende landskab
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Vælg Dato
1000 tegn tilbage

boks7pngSpecialister i rejser til Islandboks7png
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Ridetur 3 i Island - Nordlandets Perler

Sunday Times har udpeget denne ridetur i Island som en top 10 bedste rideture i verden!

6 dage – 5 nætter – 5 ridedage – 160 km

Det nordlige Island er kendt for sin fantastiske natur og skiftende landskaber. Vores tur fører os fra Bjarnastaðir gården i nærheden af Húsavik til området omkring Mývatn søen, der er kendt for vulkansk aktivitet og store antal rugende ænder. På denne spændende tur kommer vi bl.a. også til bjergkløften Ásbyrgi, Europas største vandfald Dettifoss og de sære stenformationer ved Hljóðaklettar. En valgfri hvalsafari-tur tilbydes fra byen Húsavik.

Vi ridder på bløde stier, der er ideelle til tølt, den islandske hests unikke gangart. Vi fortsætter over frodige marker og op mod bjergene, hvor vi overnatter i en bjerghytte. På vores vej til Mývatn kommer vi gennem et område med mange sprækker og revner, som er opstået som følge af jordskælv og vulkansk aktivitet. Undervejs vil du se kogende mudderpøle og mystiske lavaformationer, der minder om vulkansk energi, der ligger gemt under jordens overflade. I området får du mulighed for at tage et afslappende bad i Jardbödin Myvatni, en udendørs pool med naturligt varmt vand. Vi ridder i gennem Laxárdalur (Lakseelvdalen) og til byen Heiðabær. Vi overnatter steder hvor vi får mulighed for at slappe af i varmvandsbassiner.

På turen kommer vi til med at besøge Europas største vandfald Dettifoss og bjergkløften Ásbyrgi - uden tvivl nogle højdepunkterne på turen. På denne fantastiske tur nyder vi hedelandskab i et evigt skiftende landskab- På turen kan vi endvidere slappe af i varmtvandsbassiner under åben himmel i mystiske og fascinerende omgivelser tæt på den nordatlantiske kyst.
se priser1

gallery-ridetur3
gallery-ridetur3-2
gallery-ridetur3-3
gallery-ridetur3-4
gallery-ridetur3-5
gallery-ridetur3-6
gallery-ridetur3-6
gallery-ridetur3-7
Ridetur3-8

Rejseplan dag for dag:

Ankomst til Island – Keflavik Lufthavn – Reykjavík
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til jeres overnatningssted i Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 1: Reykjavík – Húsavík – Ásbyrgi – Jökulsargljufur - Dettifoss - Bjarnastaðir
Rideturen starter med tidligt pickup mellem kl. 06:30 - 07:30. Vi kører til indenrigslufthavnen for at flyve til Húsavik og køre videre derfra til gården Bjarnastadir. Vi beder dig være omklædt i ridetøj allerede ved afrejse og husk pas til flyveturen.

På Bjarnastadir starter vi på en frokost. Efter frokost starter vores ridetur med en kort introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter. Vi rider derefter til nationalparken Jökulsárgljúfur, et område omgivet af vulkanbjerge. Efter rideturen tager vi bussen til Europas største vandfald Dettifoss og derfra til Ásbyrgi, en hestesko-formet kløft med 100m høje bjergvægge - et sandt naturvidunder. Tilbage kører vi til Bjarnastadir, hvor vi overnatter. Ca. 20 km.

Dag 2: Tirsdag: Bjarnastadir – Theistarreykir bjerge
Vi rider over den mægtige gletsjer flod "jökulsá á fjöllum. På et tidspunkt vil vi bogstaveligt talt ride fra en kontinentalplade til en anden, når vi krydser Atlanterhavsryggen! Kontinentalpladerne flytter sig væk fra hinanden og brækker Island midtover langs en linje fra sydvest til nordøst med op til 2-3 cm om året. Et fascinerende område med dybe revner efter jordskælv, farverige bjerge og jordvarme. Med al den vulkanske aktivitet, som vi oplever her, giver det stor mening, at Island stadig er under naturlig opbygning. Ca. 35 km.

Dag 3: Theistareykir – Heidarbær
Nyd dagens ridetur fra Theistareykir forbi bjergene Gæsafjöll og Hrafnabjörg. Vi rider på gode stier over bjerge, forbi søer og gennem kratbevoksede områder. Vi slutter dagen med at køre til Heidarbær, hvor I overnætter i to nætter. Der findes en svømmehal. Ca. 35 km.

Dag 4: Jardbödin – Dimmuborgir – Laxardalur – Skogarhlid
Vi starter dagen med en spændende sightseeing tur i bus omkring Mývatn søen og et dejligt bad i Jardbödin, et naturligt udendørs varmtvandsbassin. Vi går rundt i Dimmuborgirs fantastiske sorte lavaformationer med rig vegetation og alpine blomster. Vi stiger igen op på hesten og rider gennem en sort sandørken og langs den farverige dal Laxárdalur med den funklende lakseelv løbende igennem. Efter en dag med mange kontraster i Islands evigt skiftende natur, overnatter vi på gården Skógarhlid. Ca. 30 km.

Dag 5: Skogarhlid – Theistarreykir - Reykjaheidi - Bjarnastadir
Vi rider igennem dalen Geldingadalur og krydser hedelandskaberne Hvammsheiði og Reykjaheiði, og videre ind i den nordliggende fjord Öxarfjörður, omgivet af bjerge. Den midt-atlantiske højderyg løber gennem den vestlige del af fjorden, inden den forsvinder ned under havet. Vi slutter dagens lange ridetur ved gården Bjarnastaðir, hvor et udendørs naturligt varmtvandsbassin venter på os. Ca. 40 km.

Dag 6: Bjarnastaðir - Húsavík – Reykjavík
Om morgenen tager vi bussen tilbage til Húsavik og tager på en hvalsafari (valgtfrit ca. 80 euros, booket og betalt i Island). Alternativt kan du nyde byens swimmingpool med hot tubs eller gå på opdagelse i byen. I eftermiddagen sætter vi kursen tilbage mod Reykjavik, så der er mulighed for at nyde den sidste aften i Islands hovedstad.

Rideturen slutter her.
Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Pris per person
4pxkassi Høj season: kr. 17.170,- Afgange mellem 30. juni - 21. august
4pxkassi Lav season: kr. 16.180,- Andre afgange

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 3
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik, samt indenrigsfly til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: På turen i sovepose i fællesrum. Medbring sovepose.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 780,-
4pxkassi Overnatning på 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.360,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 400,-
4pxkassi Lufthavnstransport t/r Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 290,-
4pxkassi Lufthavnstransport t/r Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 345,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik t/r via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 810,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik t/r via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 930,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunder at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første og sidste dag. Middag den anden sidste dag.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN