Skip to main content
 • Kør Island syd & vest 8 dage & 7 nætter

  8 dage Island syd og vest - Budget

8 dage Island Syd & Vest

Budget kategori

Reykjavik, Den Gyldne Cirkel & Snæfellsnes

Kør selv-ferie i Island syd og vest hvor du har mulighed at opleve mange af de store seværdigheder i Island. Turen indebærer den Den Gyldne Cirkel i syd og Snæfellsnes halvøen i vest. I har også lidt tid i Reykjavik, Islands hovedstad. I bor på guesthouses, bondegårde eller i hytter og kører i en lejebil.


Lejebil (i en valgfri type)
Guesthouses (bondegårde)
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Syd og vest ruten i Island med en lejebil og overnatninger

Sydlandet, Den Gyldne Cirkel og vestlandet er en populær kør selv rute i Island. Her har du ikke lige så meget kørsel som du ville have når du kører hele vejen rundt, men alligevel vil du nå at se og opleve rigtig meget. Den Gyldne Cirkel er bl.a. kendt for det flotte vandfald Gullfoss (på dansk det Gyldne vandfald), gejsere og boblende kilder ved Geysir området og ikke mindst Thingvellir national park, stedet hvor vikingerne holdt det første alting i 900-tallet.

Denne kør selv-ferie er til dig der ikke behøver den store luksus, men ønsker at bo hyggelige steder, fx. enten på bondegårde eller på guesthouses.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige værelser.

Dag 1: Ankomst - Reykjavik

Fly fra Danmark til Island. Der findes flere forskellige fly både fra København og Billund. I ankomsthallen i Keflavik lufthavn får I bilen udleveret, og jeres kør selv ferie starter. På vej fra lufthavnen anbefaler vi, at I besøger Den Blå Lagune, som ligger på Reykjanes halvøen. Derefter i enten til Reykjavik. Overnatning i Reykjavik.

Dag 2: Hvalfjordur - Borgarfjordur

I kører til Vest Island, hvor I bl.a. kan udforske Husafell, hvor der er mange vandreruter. I kan også komme op på gletsjeren Langjökull fra Husafell og besøge en kæmpe isgrotte på Langjökull gletsjeren. Overnatning i området i 2 nætter. Husk at booke billetter til isgrotten i god tid, det plejer at være hurtigt udsolgt. I får rabatkode til at bruge på hjemmesiden.

Book billetter til Isgrotten her >>

Dag 3: Snæfellsnes

I kan bruge en hel dag på halvøen Snæfellsnes. Her kan man besøge hyggelige landsbyer, bl.a. Stykkilsholmur, Olafsvik, Hellnar og Arnarstapi. Snæfellsnes byder også på gyldne sandstrande og meget flot natur. På Olfasvik kan man komme på hvalsafari, hvor man har mulighed at se store hvaler, delfiner, havfugle, her i blandt Lunder (søpapegøjer) og sæler.

Dag 4: Hveragerdi - Selfoss - Fludir

Kør henimod den Gyldne Cirkel. I kan besøge drivhusbyen Hveragerdi (byen med de varme kilder i baghaver), hvor der blandt andet dyrkes bananer. Byen er helt speciel på den måde, at I kan se damp stige op fra jorden, fra varme kilder mellem husene i byen. I Hveragerdi kan I komme på ridetur på Islandske heste. Se en kort ridetur på Islandske heste >>

I kan slutte dagen med forfriskende bad i Secret Lagoon, naturlig varm kilde i syd Island >>

3 overnatninger i området.

Dag 5: Gullfoss - Geysir - Thingvellir

Brug dagen på at udforske Den Gyldne Cirkel. Her kan I se Geysir og Strokkur, som ligger i Geysir geotermiske område, Strokkur er kendt for sine regelmæssige udbrud, ca. 5-10 minutter. Her kan I også beundre det flotte vandfald Gullfoss og gletsjerfloden vandfaldet falder ned i. Man kan også komme på riverrafting tur i gletsjerfloden, turen finder i ind på island-aktiviteter.dk. I kan også bruge lang tid i nationalparken Thingvellir, som har meget smuk og unik natur. Thingvellir ligger på Unesco’s verdensarvslisten. På Thingvellir kan man komme på en populær snorkling tur i Silfra sprækken.

Dag 6: Sydkysten

Besøg vandfaldet Seljalandsfoss. Seljalandsfoss er et smalt men højt vandfald, som flyder over bjergsiden og ned i en lavvandet pool. Der er mulighed at gå bagved vandfaldet. Videre til Skógar, hvor der en smuk natur og en af de fineste folkemuseer i Island. Skógafoss vandfald er 60 m højt og er en af de mest imponerende i landet. Der er en vandresti op ad bakken ved siden af vandfaldet og langs floden. Derefter kan man køre til Dyrholaey, hvor man kan se søpapegøjer samt de endeløse helt sorte sandstrande ved Reynishverfi og i Islands sydligste by Vik i Myrdal.

Dag 7: Reykjavik

I kører tilbage til Reykjavik, hvor I kan bruge dagen i midtbyen. Reykjavik er en attraktiv handelsby, med en hyggelig bymidte med mange gamle huse iblandt mere moderne bygninger. I Reykjavik finder I mange gode restauranter og flotte butikker.

Dag 8: Hjemrejse

I kører til Keflavik for at avlevere jeres lejebil. Fly hjem.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Island - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Island hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter i de områder du opholder dig i. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


 • 8 dage / 7 nætter

 • Guesthouses

 • Billeje

Reykjavik og omegn:

 • Den Blå Lagune

 • Krisuvík

 • Reykjanes halvøen

 • Vulkaner

 • Reykjavik midtby

Island Vest:

 • Halvøen Snæfellsnes

 • Borgarfjördur

 • Deildartunguhver

 • Isgrotten i Langjökull gletsjer

 • Vandfaldene ved Húsafell

Island Syd:

 • Gletsjersøen, Jökulsárlón

 • Skaftafell Nationalpark

 • Europas største gletsjer, Vatnajökull

 • Sorte sandstrande ved Vík

 • Vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss

 • Vestmannaøerne

 • Landmannalaugar, Thorsmörk

 • Den Gyldne Cirkel område, Guldfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma i Island. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne hele vejen rundt alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Guesthouses på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i hele Island, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om guesthouses, bondegårde eller hytter, i nogen tilfælde har du fælles badeværelse og ikke inkluderet morgenmad. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende overnatningssteder end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Island

Vi er specialister i billeje i Island og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil i Island.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Island, men klik gerne på linket her nedenunder for at se flere detaljer om de enkelte biltyper, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme, og om bilen er egnet til højlandskørsel m.m.

Pris 8 dage kør selv Island - Budget

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal personer end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.
Vælg periode:

 • maj | jun | jul | aug | sep

  Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
  Gruppe / Type ved 2 pers.
  (A) Toyota Yaris

  10.880,- per. pers.

  (B) Kia Ceed

  11.130,- per. pers.

  (S) Skoda Octavia Sedan

  12.350,- per. pers.

  (N) Kia Ceed Sportswagon

  12.460,- per. pers.

  (DD) Skoda Octavia Combi 4x4

  13.080,- per. pers.

  (OO) Suzuki Jimny 4x4

  12.800,- per. pers.

  (FF) Suzuki Vitara 4x4

  12.950,- per. pers.


  maj | jun | jul | aug | sep

  Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
  Gruppe / Type ved 4 pers.
  (A) Toyota Yaris

  9.080,- per. pers.

  (B) Kia Ceed

  9.210,- per. pers.

  (S) Skoda Octavia Sedan

  9.810,- per. pers.

  (N) Kia Ceed Sportswagon

  9.870,- per. pers.

  (DD) Skoda Octavia Combi 4x4

  10.180,- per. pers.

  (OO) Suzuki Jimny 4x4

  N/A

  (FF) Suzuki Vitara 4x4

  10.120,- per. pers.


 • Oktober - April

  Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
  Gruppe / Type ved 2 pers.
  (A) Toyota Yaris

  7.480,- per. pers.

  (B) Kia Ceed

  7.780,- per. pers.

  (S) Skoda Octavia Sedan

  8.450,- per. pers.

  (N) Kia Ceed Sportswagon

  8.480,- per. pers.

  (DD) Skoda Octavia Combi 4x4

  8.750,- per. pers.

  (OO) Suzuki Jimny 4x4

  8.730,- per. pers.

  (FF) Suzuki Vitara 4x4

  8.750,- per. pers.


  Oktober - April

  Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
  Gruppe / Type ved 4 pers.
  (A) Toyota Yaris

  6.480,- per. pers.

  (B) Kia Ceed

  6.650,- per. pers.

  (S) Skoda Octavia Sedan

  7.000,- per. pers.

  (N) Kia Ceed Sportswagon

  7.020,- per. pers.

  (DD) Skoda Octavia Combi 4x4

  7.120,- per. pers.

  (OO) Suzuki Jimny 4x4

  N/A

  (FF) Suzuki Vitara 4x4

  7.120,- per. pers.


Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: A, B, S, N

110,- pr dag

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

210,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: A, B, S, N

180,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

310,- pr dag

Ung fører 19-20 år (Gr: A,B,S,N)

120,- pr dag

Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år

400,-

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

60,- pr dag

Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000

200,-

Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000

200,-

Opgradere til automatgear

380,-

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW

 • Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)

 • Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)

 • 7 nætter i dbl værelse med/uden morgenmad og privat/fælles bad på guesthouses/bondegårde/hytter

 • Internet på fleste overnatningsteder

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkort til N1 tankstationer

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort eller debitkort i sin fysiske form (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort i sin fysiske form ved modtagelse af bilen. Det er vigtigt at medbringe de fysiske kort. Betalingskort og kørekort gemt i en app som fx Apple Pay og Google Pay accepteres ikke.

 • Der kræves depositum fra kunder ved biludlejning for betaling af evt. parkering, bøder, gebyrer til tunneller og vejtold, forlænget leje, benzin/diesel, og fl.
  Depositum opkræves fra kundens kreditkort eller debitkort efter underskrift på lejeaftalen.
  Beløbet for depositum afhænger af valgt forsikring:
   -  Standard inkluderet forsikring/CDW: 75.000 ISK
   -  Medium forsikring/SCDW: 50.000 ISK
   -  Premium forsikring: 35.000 ISK.
  Efter lejeperiode opkræves ekstra omkostninger fra depositum. Hvis ingen ekstra omkostninger, frigives depositum fra kreditkort. Processen tager op til 7 dage, derefter frigives depositum af kreditkortselskab. Vi sikrer grundig forklaring ved skranken ved lejeaftalens start.

 • Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe OO og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.900,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 23.200,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) per skade.

 • Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen

 • Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen

 • Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.100,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 5.670,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.

 • Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)

 • Fleste af vores overnatningsteder er i Budgetkategorien er guesthouses, bondegårde og hytter med eller uden privat bad, og med eller uden morgenmad. Overnatningerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Hoteller og Billeje

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Kontakt & Åbningstider

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

  Om Travel Nord

  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

  Betingelser

  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Rejsegarantifonden

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

  Pakkerejser

  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

  Køb Rejseforsirking

  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

  Prisgaranti

  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Cookie- & Persondatapolitik

  Her finder du cookie- og persondatapolitik

  Book et Møde

  Book et møde på vores kontor i Fredericia

  Rejseforedrag - Tilmeld

  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

  Anmeldelser

  Her finder du anmeldelser fra vores kunder