Skip to main content
Kør Island rundt på 11 dage & 10 nætter

11 dage Island rundt - Budget

11 dage Island Rundt

Budget kategori

En kør-selv-ferie hele vejen rundt om Island

Denne 8 dages kør selv-tur tager dig hele vejen island rundt. Det er den klassiske rundtur med mange stop undervejs. I bor på guesthouses, bondegårde eller i hytter og kører i en lejebil.


Lejebil i en valgfri type
Guesthouses bondegårde
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Bondgårdsferie i Island - kør-selv Island rundt

Det er den klassiske rundtur med mange stop undervejs. I får set meget på turen, bl.a. Gullfoss, Geysir, Þingvellir og området omkring Myvatn søen.

Turen er beregnet til 2 eller flere voksne med overnatning i delt dobbeltværelse på bondegårde, guesthouses eller hytter med private eller fælles faciliteter. Turen er tilrettelagt således, at I tilbringer første og sidste dag i Reykjavik, og inkluderer leje af bil i de mellemliggende 10 døgn.

Denne kør selv ferie er til dig der ikke behøver den store luksus, men ønsker at bo hyggelige steder, fx. enten på bondegårde eller på guesthouses.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige værelser.

Dag 1: Ankomst - Reykjavikområdet

Der er flere flyafgange fra Danmark til Island, både fra København og Billund. I bliver hentet i Keflavik lufthavn og kørt til jeres guesthouse i Reykjavik, hvor I tilbringer den første nat. Vi kan anbefale enten at man vælger at tage i den blå lagune, eller Sky lagoon der ligger inde i Reykjavik >>

Dag 2: Reykjavik - Den Gyldne Cirkel

Start dagen med at besøge Reykjaviks gamle by. Derefter kører I til Den Gyldne Cirkel, der inkluderer det historiske Þingvellir, det imponerende store Gullfoss vandfald og det geotermiske område Geysir med sprudlende gejsere og kogende mudderhuller. En eller flere overnatning i guesthouse eller på en bondegård/hytter i området.

Dag 3: Sydkysten

I kører mod øst langs sydkysten, hvor vi anbefaler et stop ved vandfaldet Seljanlandsfoss og Skógar museum, hvor I kan få en fornemmelse af, hvordan islændinge boede på landet før i tiden. Tag et kig ind i landsbykirken og i de gamle huse med tørv på taget. En eller flere overnatning i guesthouse eller på en bondegård/hytter i området.

Der findes rigtig mange aktiviteter i området. Kig på vores hjemme side www.island-aktiviteter.dk hvor I også får en rabatkode på hjemmesiden

Dag 4: Sydkysten - Skaftafell - Höfn

I fortsætter mod øst. På dagens tur anbefaler vi et stop i Skaftafell nationalpark, hvor der er mange muligheder for kortere og længere vandreture. Videre på turen kommer I forbi gletsjeren Vatnajökull og gletsjersøen Jökulsárlón, der begge er et stop værd. En eller flere overnatninger i området.

Dag 5: Østkysten og fjordene – Egilsstadir

I kører gennem østfjordene, hvor I vil blive mødt af et dramatisk landskab med store fjorde omgivet af høje fjelde, og gamle fiskebyer der tit ligger i bunden af fjordene. Herfra kører I videre til Egilsstadir, Øst-Islands "hovedstad". Overnatning i området.

Dag 6: Tjørnes

I kan køre nord og østpå Tjornes og derfra videre til Islands kraftigste vandfald Dettifoss. Undervejs kan I besøge Ásbyrgi. Ásbyrgi er lodrette klipper, der omgiver et plateau. Klipperne er op til 100m i højden og 3,8 km i diameter. En lille sø ligger for foden af klipperne. Ásbyrgi er en del af Jökulsárgljúfur Nationalpark. I fortsætter til Østfjordene, hvor I overnatter en nat.

Dag 7: Myvatn

I kører til Myvatn, der er en verden for sig med sin helt specielle natur og rige fugleliv. Området byder på mange spændende seværdigheder og muligheder for gå- og vandreture. Gå for eksempel på opdagelse ved den maleriske Myvatn sø, og slap efterfølgende af i de helsebringende naturbade. Absolut et besøg værd er også en tur ud på halvøen Höfði, hvorfra der er en flot udsigt over søen og omegnen. Øst for Myvatn finder I Dimmuborgir, et meget specielt kuperet område med lavasten og vulkanske huler. Besøg Námaskard dalen med sine mange dampende varme svovlkilder og den nærliggende Krafla vulkan, inden turen går videre til vandfaldet Godafoss, "Gudernes Vandfald". Overnatning i området.

Dag 8: Myvatn - Akueyri - Skagafjordur

Jeres køretur fortsætter til Akureyri, "hovedstaden" i nord Island. Fra Akureyri går turen videre til hestedalen Skagarfjördur, hvor I kan besøge Glaumbær museet og den gamle kirke ved Vidimyri. Kirken med græstørv og den udendørs kirkeklokke siges at være en af de bedst bevarende af sin art. Overnatning i området.

Dag 9: Borgarfjordur

Der er mulighed er at tilbringe dagen i Borgarfjordur og besøge Hraunfossar og Barnafoss med de mange små smukke vandfald ved floden Hvítá og fortsætte så til Húsafell området. Her er der mulighed for at tage i en swimmingpool, vandre, spille minigolf og ride på Islandske heste, eller river rafte. Hvis I så fortsætter endnu længere ind i landet kan I evt. tage til de store grotter "Surtshellir" og "Vidgemlir". En helt ny udflugt til en kæmpe isgrotte på 150 m dybde tilbydes også. Den ligger langt oppe på Langjökull gletsjeren og tilbydes både med transport fra Húsafell eller Klaki basen af gletsjeren.

Overnatning i området.

Dag 10: Reykjavik

I kører til Reykjavik, hvor I har mulighed at udforske midtbyen, tage på hvalsafari, eller shoppe. Reykjavik er en attraktiv handelsby. Der er også mange muligheder med aktiviteter i Reykjavik. Man kan bl.a tage på hvalsafari fra Reykjaviks gamle havn. Bestil hvalsafari i Island her >>

Dag 11: Hjemrejse

I kører til Keflavik og afleverer jeres udlejningsbil. Fly hjem.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar 5% - Rabat på Aktiviteter

Kør-selv-ferien til Island - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Island hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter i de områder du opholder dig i. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk


 • 11 dage / 10 nætter

 • Guesthouses

 • Billeje

Reykjavik og omegn:

 • Den Blå Lagune

 • Krisuvík

 • Reykjanes halvøen

 • Vulkaner

 • Reykjavik midtby

Island Syd:

 • Gletsjersøen, Jökulsárlón

 • Skaftafell Nationalpark

 • Europas største gletsjer, Vatnajökull

 • Sorte sandstrande ved Vík

 • Vandfaldene Skógarfoss og Seljalandsfoss

 • Vestmannaøerne

 • Landmannalaugar, Thorsmörk

 • Den Gyldne Cirkel område, Guldfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark

Island Øst:

 • Egilstadir

 • Lagarfljót

 • Islands største skovområde, Hallormsstadarskogur

 • De magiske østfjorde

Island Nord:

 • Hestedalen Skagafjördur

 • Akureyri

 • Myvatnsområdet

 • Ásbyrgi

 • Vandfaldene Dettifoss og Godafoss

 • Naturbadet Jardbödin

 • Húsavík

Island Vest:

 • Halvøen Snæfellsnes

 • Borgarfjördur

 • Deildartunguhver

 • Isgrotten i Langjökull gletsjer

 • Vandfaldene ved Húsafell

Travel Nord samarbejder med det største biludlejningsfirma i Island. Du kan derfor altid være sikker på at få en bil af nyere model og med service i top!

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne hele vejen rundt alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Guesthouses på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i hele Island, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om guesthouses, bondegårde eller hytter, i nogen tilfælde har du fælles badeværelse og ikke inkluderet morgenmad. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende overnatningssteder end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Island

Vi er specialister i billeje i Island og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil i Island.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Island, men klik gerne på linket her nedenunder for at se flere detaljer om de enkelte biltyper, fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme, og om bilen er egnet til højlandskørsel m.m.

Pris 11 dage kør selv Island - Budget

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Ved andet antal personer end vist i pristavlerne her nedunder, så send os en forespørgsel.
Vælg periode:

maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Toyota Yaris

15.390,- per. pers.

(B) Kia Ceed

15.760,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

17.630,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

17.660,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

18.530,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

18.330,- per. pers.

(FF) Suzuki Vitara 4x4

18.530,- per. pers.


maj | jun | jul | aug | sep

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Toyota Yaris

12.830,- per. pers.

(B) Kia Ceed

13.030,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

13.930,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

13.990,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

14.430,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

N/A

(FF) Suzuki Vitara 4x4

14.430,- per. pers.


oktober - april

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Toyota Yaris

10.700,- per. pers.

(B) Kia Ceed

11.000,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

12.060,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

12.070,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

12.280,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

12.130,- per. pers.

(FF) Suzuki Vitara 4x4

12.280,- per. pers.


oktober - april

Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Toyota Yaris

9.250,- per. pers.

(B) Kia Ceed

9.400,- per. pers.

(S) Skoda Octavia Sedan

9.910,- per. pers.

(N) Kia Ceed Sportswagon

9.930,- per. pers.

(DD) Skoda Octavia Combi 4x4

10.080,- per. pers.

(OO) Suzuki Jimny 4x4

N/A

(FF) Suzuki Vitara 4x4

10.080,- per. pers.


Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: A, B, S, N

110,- pr dag

Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

210,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: A, B, S, N

180,- pr dag

Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J

310,- pr dag

Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år

400,-

Ung fører 19-20 år (Gr: A,B,S,N)

120,- pr dag

WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)

60,- pr dag

Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000

200,-

Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000

200,-

Opgradere til automatgear

380,-

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 10 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW

 • Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)

 • GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)

 • Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)

 • 10 nætter i dbl værelse med/uden morgenmad og privat/fælles bad på guesthouses/bondegårde/hytter

 • Internet på fleste overnatningsteder

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkort til N1 tankstationer

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort eller debitkort i sin fysiske form (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort i sin fysiske form ved modtagelse af bilen. Det er vigtigt at medbringe de fysiske kort. Betalingskort og kørekort gemt i en app som fx Apple Pay og Google Pay accepteres ikke.

 • Der kræves depositum fra kunder ved biludlejning for betaling af evt. parkering, bøder, gebyrer til tunneller og vejtold, forlænget leje, benzin/diesel, og fl.
  Depositum opkræves fra kundens kreditkort eller debitkort efter underskrift på lejeaftalen.
  Beløbet for depositum afhænger af valgt forsikring:
   -  Standard inkluderet forsikring/CDW: 75.000 ISK
   -  Medium forsikring/SCDW: 50.000 ISK
   -  Premium forsikring: 35.000 ISK.
  Efter lejeperiode opkræves ekstra omkostninger fra depositum. Hvis ingen ekstra omkostninger, frigives depositum fra kreditkort. Processen tager op til 7 dage, derefter frigives depositum af kreditkortselskab. Vi sikrer grundig forklaring ved skranken ved lejeaftalens start.

 • Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe OO og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.900,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 23.200,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) per skade.

 • Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen

 • Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen

 • Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.100,- (Gruppe A, B, S, N) og ca. kr. 5.670,- (Gruppe DD, OO, FF, GG, HH, II, QQ, RR, RR2, KK, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.

 • Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)

 • Fleste af vores overnatningsteder er i Budgetkategorien er guesthouses, bondegårde og hytter med eller uden privat bad, og med eller uden morgenmad. Overnatningerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Hoteller og Billeje

8 dage Island rundt
4 dage Island - Gylden Cirkel
8 dage Island syd og vest
8 dage Island vest
11 dage Island nord
11 dage Island syd
8 dage Island nord
5 dage Island Syd
10 dage Island - Kjölur ruten NØ
10 dage Island Kjölur ruten NV
8 dage Island vestfjorde
8 dage Island syd
11 dage Island syd & vest
11 dage Island Rundt
22 dage Island Rundt udvidet

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder