Skip to main content
Naturens Skatte & Strandridt (vinterprogram) i det sydlige Island. 4 ridedage, ca. 75 km

Ridetur 8B - E - Vinterprogram

Ridetur 8B-E – Naturens Skatte & Strandridt (vinterprogram)

5 dage - 4 nætter - 4 ridedage - 75 km

Rideglæde og oplevelser i den enestående islandske natur (samme tur og 8A-E, men kun en dag længere)

Deltagere på vinterudgaven af denne populære tur rider adskillige halvdagsture og varmer sig op under frokosten med suppe og kaffe på Hotel Eldhestar. Programmet inkluderer også en sightseeingtur til vandfaldet Gullfoss, de varme kilder ved Geysir og Thingvellir National Park , samt hvalsafari. Med andre ord kombinerer vi ridning med at opdage de mest imponerende naturskønheder i Sydisland. Om aftenen har du også mulighed for at nyde en svømmetur i Hveragerðis berømte svømmepool eller i vores hotels spabad. Hvis du ønsker en kortere version af denne tur, så skal du vælge tur 8A-E >>, der har kun 3 ridedage.Rejseplan ridetur 8B-E - Vinterprogram

Dag 1: Ankomst – Reykjavík - Gården

Afhentning på busstationen BSÍ eller på hotel /gæstehus i Reykjavik mellem kl.17: 30- 18:00, hvor guppen derefter kører til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Der bliver I indlogeret på hotellet. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan være om morgenen).

Dag 2: Enge, Bjerge og Floder

Efter morgenmaden mødes du med din guide i lobbyen, og I går sammen over til stalden. Her får du det nødvendige rideudstyr (ridehjelm, varmt tøj eller regntøj) og en kort ridningsdemonstration, inden du lærer hestene at kende under nogle omgange i ridebanen. I dag rider vi i 5-6 timer og begynder med turen "Enge og Bjerge". Vi rider på blide stier rundt om vores gård, en god mulighed for at opleve den særlige gangart ”tölt” hos den islandske hest. Derefter følger vi floden Gljúfura og fortsætter ned ad en gammel rute mod Ingólfsfjall-bjerget, opkaldt efter den første norske viking, der bosatte sig på Island i det 9. århundrede. Vi rider langs skråningerne af Reykjafjall-bjerget med smukke udsigter over landskabet mellem havet og de vulkanske bjerge omkring landsbyen Hveragerdi, inden vi vender tilbage til gården for at varme os op og nyde en let frokost. Efter frokost sadler vi vores heste igen til eftermiddagsturen, "Blide Flodbredder", og fortsætter rideturen gennem græsmarken, nu langs floden Gljúfurá mod det maleriske landskab ved udløbet af den mægtige gletsjer flod Ölfusá. Vi stopper ved en gammel kirkegård med en fantastisk udsigt over floden, inden vi fortsætter ned til de blide flodbredder og nyder en kort tur på sort lavasand. Dette område er tæt på et fuglereservat og kendt for mange arter af havfugle. Hvis vejret tillader det, kan vi måske endda få et glimt af de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull. Vi rider gennem de græsklædte sletter, inden vi vender tilbage til vores gård Vellir, hvor der vil være kaffe og hjemmebagt kage til rådighed. Om aftenen har du mulighed for at tage en afslappende dukkert i hotellets spabad, inden der serveres aftensmad på hotellet.

Dag 3: Varme kilder og Heste & vinterhygge

I dag oplever vi varieret natur og tilbringer 4-5 timer på hesten. Om morgenen rider vi turen "Heste & Varme kilder," der fører os op ad en bakke på fremragende ridestier, langs skråningerne af bjerget Reykjafjall og gennem en grøn skov, et sjældent syn i Island. Vi passerer mange varme kilder i det imponerende, farverige geotermiske område, der ligger lige over landsbyen Hveragerði, en lille by også kendt som "verdens varme kilde hovedstad." Dette område udvidede sig dramatisk under et jordskælv i 2008 og ændrer sig konstant. Stien fortsætter langs de vulkanske bakker over landsbyen, som også er kendt for sin smukke beliggenhed mellem vulkanen Hengill og de brede sletter i de sydlige Island. Vi har en smuk udsigt over Varmá-floden, kaldet "den varme flod", da geotermisk vand flyder gennem den. Her vil vi se grønne dale med stigende damp i det fjerne. Tilbage på gården nyder vi en let frokost, hvor vi også har tid til at hvile os herefter mødes vi i stalden igen til eftermiddagsprogrammet, "vinterhygge". Efter en times ridning i det maleriske landskab omkring vores gård, kan du slappe af i den store, varme hot tub i Hveragerðis berømte svømmepool, tage det roligt i dampsaunaen eller tage en svømmetur i den behageligt varme termiske pool. Forestil dig at sidde i dampende vand, mens let snefald får græsset omkring dig til at blive hvidt. Efter at være vendt tilbage til vores hotel, serveres aftensmaden.

Dag 4: Lokal arv & Hvalsafari

På denne dag vil du ride "Lokal arv turen" om morgenen. Denne tur tager os 1,5-2 timer på fine stier gennem enge, lavamarker og en lille flod. På vores vej nyder vi det smukke landskab med vulkanske bjerge og landbrugsjord, forbi adskillige gårde, som giver os en idé om, hvordan landbruget har udviklet sig i de sidste årtier. Efter frokost har du mulighed for at tage på hvalsafari i bugten ved siden af ​​Reykjavik. Efter hvalsafari henter vi dig tæt på havnen i Reykjavik kl. 17:30 og kører tilbage til vores gård.

Dag 5: Ingolfsturen - Den Gyldne Cirkel - Reykjavik

Den sidste dag starter med Ingolfsturen. Du vil ride i fodsporene på den første nybygger Ingólfur Arnarsson langs skråningerne af bjerget Ingolfsfjall, som er opkaldt efter ham. På din vej vil du lære mere om Islands historie og den interessante geologi i dette område og se kopien af ​​vikingelanghuset. Efter ridningen og udtjekning af hotellet varmer vi op med let frokost og kaffe eller te. Så bliver du hentet for at besøge de tre mest imponerende naturseværdigheder i Sydisland langs Den Gyldne Cirkel. Det berømte geotermiske område Geysir, det "gyldne vandfald" Gullfoss og Thingvellir National Park. Geysirs geotermiske område kan prale af sprudlende kilder, herunder Strokkur, den mest aktive gejser i Island. Ved Gullfoss får du mulighed for at stå ved siden af ​​det fantastiske vandfald og se enorme mængder vand vælte voldsomt ned i en dyb kløft. Du bruger også tid på at møde et tværsnit af Islands naturlige vidundere og geologiske fænomener i Thingvellir National Park, et område af historisk og geologisk betydning. Du er tilbage i Reykjavík omkring kl. 18.00.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Obs. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Rideturen er billigst hos Travel Nord
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Køb din Rideferie i Island hos Travel Nord

Når du køber en Rideferie i Island hos Travel Nord, kan du være sikker på god service og god dialog med vores medarbejdere fra start til slut. Vores medarbejdere kender Island rigtig godt, og de fleste af os er faktisk Islændinge. Vi gør os umage så du får en fantastisk god ferie i Island. Travel Nord har i rigtig mange år haft meget tæt samarbejde med landmænd, hestegårde og ridecentre i Island.
Ved at købe turen hos Travel Nord sikrer du dig ikke kun den bedste pris, men du er også dækket af den Danske rejsegarantifond, der har verdens bedste forbrugerbeskyttelse ved køb af rejser i kraft af pakkerejseloven.

Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk
Hos Travel Nord har du også mulighed at forlænge din rideferie med fx en kør-selv-ferie i Island eller forlænge med nogle overnatninger i Reykjavik, hvor man også kan prøve andre spændende aktiviteter.

Sværhedsgrad

Øvede Ryttere (let øvede)
Du følger dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tølt) og korte galop

Varighed

 • 5 dage / 4 nætter

 • 4 ridedage - 75 km

Antal Deltagere

 • Max ca. 18 deltagere

Datoer

Starter alle onsdage og søndage:

 • Vintersæson 01.10 - 30.04

Se sommerprogram her >>

Indkvartering

Hotel
Opredte senge i 2-4 personers værelser med privat/fælles bad/wc på hotel/guesthouse på hestegården.

 • Overnatning på hotel (H)
 • Fuld forplejning på selve rideturen

Valgfrit

 • En eller flere overnatninger i Reykjavík før og/eller efter selve rideturen.
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik
 • Lufthavnstransport til og fra Reykjavik, via Den Blå Lagune med adgang til Lagunen

Travel Nord tilbyder også billeje og flere aktiviteter i forbindelse med vores rideture.

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Ruten:

Her kan du se området.

Pris Ridetur 8B-E Naturens Skatte & Strandridt - Vinterprogram

,
Prisen er pris per person

Overnatningstype

(H) Hotel (2 - 4 pers værelser med privat bad/wc)

kr. 10.710,- pr person

(H) Tillæg til enkelt værelse på hotel (til dem der rejser alene, og ønsker hotel)

kr. 920,-

Valgfrie tilkøb

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i db værelse per nat fra

kr. 800,- pr person

Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkelt værelse per nat fra

kr. 1.200,- pr person

Overnatning på guesthouse i op til 10 pers. værelse per nat fra

kr. 400,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 200,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-hotel / centrum i Reykjavik og til bage, per vej

kr. 280,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen fra

kr. 1050,-,- pr person

Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen fra

kr. 1.300,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på ridetur 8B-E vinter!

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Turen starter alle onsdage og søndage:
Vintersæson 01.10 - 30.04

Til Top

Prisen inkluderer:

 • Ridetur 8B-E Naturens Skatte & Strandridt

 • Indkvartering: Opredte senge i 2 - 4 personers værelser med privat bad/wc på hotel (H)

 • Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.

 • Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Lufthavnstransport (se valgfrie tilkøb)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside www.island-aktiviteter.dk)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien 2 - 4 dages rideferie

Ridetur 8D-E
Ridetur 9-E
Ridetur 8A-E
Ridetur 30B-E
Ridetur 7-E
Ridetur 21
Ridetur 8A-E Vinter - program
Ridetur 8
Ridetur 30A-E
Ridetur 11

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder