Skip to main content
Kør-selv-ferie på 7 dage med hoteller og lejebil i Wales rundt

7 dage Wales Rundt

Info & viden om Wales

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

7 Dage Kør selv Wales Rundt

 • Vi anbefaler

KØR SELV Wales - 7 DAGE / 6 NÆTTER

På denne 7 dages kør-selv-tur rundt i Wales, kommer I til at opleve alle hjørner af det lille hyggelige land i Storbritannien. Turen byder på en masse historiske seværdigheder, bygninger og slotte, ø-ture, smukke og rolige køreture langs Europas bedste strande og kyster, såvel som storbyliv i Wales’ hovedstad, Cardiff.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-4-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Kør selv ferie Wales Rundt - Udforsk Wales på denne klassiske tur

Kør selv turen byder især på mange dagsture i landets skønne nationalparker, samtidig med at de små landsbyer og lokale delikatesser kan nydes. Kør selv ferie er perfekt til jer, der ikke vil være afhængige af tider og bestemte ruter, men er vilde med friheden og tiden til, og muligheden for, at gøre hvad der passer jer bedst.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Nord-Wales

Ankom til Manchester eller Liverpool Lufthavn, og hent her jeres lejebil. Kør langs Wales’ nordlige kyster, på den såkaldte North Wales Way, på jeres vej op til enten Llandudno eller Conwy i det nordlige Wales. Disse to byer ligger få kilometer fra hinanden, men er meget forskellige. I Llandudno kan I f.eks. nyde fish’n chips på molen, eller tage enten den victorianske sporvogn eller svævebanen op til Great Orme. I kan også vælge at tage til Conwy, som er en historisk befæstet by, altså omgivet af mure, hvor I bl.a. kan besøge det mindste hus i Storbritannien og det meget imponerende slot fra det 13. århunderede. Fra slottets tårne kan den spektakulære udsigt over Conwy flod nydes. Tag efter dagens aktiviteter til jeres hotel i Caernarfon-området. Denne aften har I mulighed for at spise en autentisk walisisk middag ved en lokal familie i området.

Overnatning: Caernarfon / Llandudno området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 2: Nord-Wales og Snowdonia National Park

I dag er i frie til at udforske Nord-Wales. I har måske lyst til en køretur langs den naturskønne Snowdonia National Park, og gøre et stop ved nogle af de maleriske landsbyer, såsom Betws-y-Coed eller Beddgelert. Eller måske har I mere lyst til udforske øen, Anglesey, ud for Wales’ nordlige kyster, som var Prins William og Kates hjem på det tidspunkt, hvor de blev gift. Anglesey er kendt for dens mange forhistoriske rester, såvel som stedet med det længste stednavn i Europa, Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Eller måske I hellere vil udforske halvøen, Llyn Peninsula, en højborg for walisisk kultur og sprog, såvel som de vidunderlige kystlandskaber. Brug tid på at lære de mange kystbyer og strande at kende, eller tag en omgang golf ved Nefyn golfbanen. Oplev, tilbage i Caernarfon, den befæstede by med sine mange restauranter og hyggelige pubs.

Overnatning: Caernarfon / Llandudno området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 3: Kystvejen

Kør i dag langs Wales’ smukke vestkyst, kendt som The Coastal Way, til Pembrokeshire. Undervejs kan I stoppe ved forskellige seværdigheder. Måske har I lyst til at stoppe ved den italienske eventyr-landsby, Portmeirion, eller I kan vælge at fortsætte til Harlech Slot, et af de mest dramatisk beliggende slotte i Wales. Stop også gerne ved Barmouth og tag billeder af den kendte jernbanebro, og fortsæt dernæst gennem hovedbyen på vestkysten, Aberystwyth, til Aberaeron, en billedeskøn landsby med farverige huse placeret rundt om havnen. Tjek ind på jeres hotel i Pembrokeshire.

Overnatning: Tenby / Pembrokeshire området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 4: Pembrokeshire National Park

Udforsk i dag The Pembrokeshire National Park, kendt for dens betagende kystlandskab. Tag en tur rundt i Tenby, for at se flerfarvede huse og smukke strande - hvor en af strandene for nyligt er blevet kåret som den bedste strand i Europa. Måske har I lyst til at tage en bådtur til øen, Caldey, som både byder på fantastiske vandrestier og et gammelt kloster. I kan også vælge at fortsætte direkte langs kysten til Manorbier Slot. Besøg også St. Dawid’s, på den vestlige top af Pembrokeshire, som er den mindste by i Britannien med kun 1800 indbyggere, og se her den flotte katedral, navngivet efter Wales’ skytshelgen. I har muligvis også lyst til at stoppe ved Pembroke og se slottet hvor Henry VII, den første Tudor konge, var født.

Overnatning: Tenby / Pembrokeshire området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 5: Cardiff - Wales’ hovedstad

Kør langs Wales’ sydkyst til hovedstaden, Cardiff. På vejen dertil har I mulighed for at besøge Penderyn Destilleri, og udforske hvordan den walisiske whisky bliver lavet. I kan også vælge at køre rundt om Gower Peninsula, for at se de mest fantastiske strande i Wales. Når I ankommer til Cardiff, vil vi foreslå at tage en tur hen til slottet, der er placeret midt i byen. Slottet kan dateres helt tilbage til den romerske tid, og gennemgik i det 19. århundrede en omfattenende renovering. Tjek herefter ind på jeres hotel i Cardiff - en kosmopolitisk by med en fodgængervenlig bymidte, nogle af de bedste shoppingmuligheder i Storbritannien, såvel som summende barer og restauranter.

Overnatning: Cardiff området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 6: Brecon Beacons National Park

I dag kan I enten vælge at køre nordpå gennem den betagende Brecon Beacons National Park, og stoppe for at tage billeder af det dramatiske landskab med bakker og dybe dale. Brug jeres fritid på at udforske de mange bog- og tebutikker i Hay-On-Wye, Wales’ bog-by, hvor endda slottet har sin egen bog-butik på stedet. Eller I kan vælge at køre igennem det smukke Wye Valley, som har inspireret mange kunstnere og forfattere gennem århundreder. Stop ved Tintern Abbey, som er ruinerne af et kloster fra det 12. århundrede, og tag billeder. Uanset hvad I vælger, vil I komme til at krydse grænsen til England og Shropshire, et område, der er kendt for dets sorte og hvide købstæder. Udforsk evt. et af disse købstæder - Ludlow er især kendt for at have mange kvalitetsmad- og drikkevarer, med mange fremragende restauranter og caféer, så hvorfor ikke prøve den famøse “Cream tea” ved et af de mange “tea rooms”, inden turen går videre nordpå til jeres hotel enten i Manchester eller i nærheden af Manchester Lufthavn.

Overnatning: Manchester / I nærheden af Manchester Lufthavn
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 7: Afrejse

Jeres rejse rundt i Wales har nået sin ende, og det er nu tid til at fragte jer til enten Manchester eller Liverpool Lufthavn og atter vende snuden hjemad.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Wales - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Wales hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 7 dage / 6 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Llandudno

 • Conwy

 • Snowdonia Nationalpark

 • Portmeirion

 • Harlech Slot

 • Pembrokeshire Nationalpark

 • Caldey Island

 • St. David’s

 • Cardiff Slot

 • Brecon Beacons Nationalpark

 • Tintern Kloster

 • Shropshire

Billeder fra turen:

Hvis man er glad for outdoor-livet, og komme tæt på den vilde natur, er Wales klart stedet. Landet rummer både nationalparker, med gode vandrebjerge, og smukke sandstrande, med de evigt levende kyster, hvor man kan være heldig både at spotte delfiner og marsvin.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Wales, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne blandede, i standarden ca. 3 & 4 stjerner. Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 7 Dage Kør selv Wales Rundt

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

10.820,- per. pers.

(M) Kia Ceed

11.370,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

12.250,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

12.830,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

13.440,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.280,- per. pers.

(M) Kia Ceed

9.550,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

9.980,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

10.280,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

10.590,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "Helårspriser”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til bilen

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 6 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 6 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på mix ca. 3 & 4* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Billetter til Cardiff Castle

 • Cardiff hop on hop off pass


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Hoteller er i kategorien (mixed) 3 & 4 stjerner. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Wales

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien England & Storbritannien

8 dage England Syd og Cornwall
Togrejse Englands kulturperler
Togrejse gennem Wales & Central England
Togrejse Nordengland
8 dage Rundt - Harry Potter tur
8 dage England Nord
Togrejse Syd England - London - Devon - Cornwall
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
Togrejse gennem England / Storbritannien
9 dage England Syd - Indbegrebet af England

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder