Skip to main content
Kør-selv-ferie på 15 dage med hoteller og lejebil Storbritannien Rundt - Klassisk tur

15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur

Kør-selv-ferie på 15 dage med hoteller og lejebil Storbritannien Rundt - Klassisk tur

15 dage Stor-britannien Rundt - Klassisk tur

Info & viden om Skotland

Info & viden om England

Info & viden om Wales

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

15 Dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur

Kør Selv Storbritannien - 15 Dage / 14 Nætter

På denne 15 dages kør-selv-ferie i Storbritannien kommer I både gennem England, Skotland og den lille nation Wales. Turen er perfekt til jer, der både nyder storbyens liv, men også værdsætter natur, historie samt antikke seværdigheder.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Fantastisk Kør-selv-ferie igennem Storbritannien på to uger

Kør-selv-ferien 15 dage storbritannien rundt byder på flere slotsbesøg, det smukke skotske højland, antikke seværdigheder, såsom Stonehenge og de romerske bade i Bath, samt storbyliv i bl.a. de tre hovedstæder; Edinburgh, Cardiff og London.
Denne kør-selv-ferie er eminent til jer, der værdsætter frihed, og muligheden for at opleve præcis de ting og seværdigheder I har lyst til.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankom til London

Ankom til en Lufthavn i London og hent her jeres lejebil. Kør den korte distance til jeres hotel i Windsor-området og tjek ind. Udforsk derefter Windsor til fods - byen, som dronningen af Storbritannien kalder sit hjem. Her kan I bl.a. se “The Guildhall”, hvor prins Charles blev gift med sin Camilla, de mange gader og stemningsfyldte pubs i denne historiske by. Besøg også Windsor Slot, det ældste og største besatte slot i verden, og beundr de storslåede statsværelser, St. George’s kapel og Dronning Mary’s dukkehus.

Overnatning: Windsor-området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 2: Fra Windsor til Stratford-upon-Avon

I dag har I valget mellem flere forskellige ruter, når I skal køre fra Windsor til Stratford-upon-Avon. I kan vælge at udforske Cotswold-regionen og stoppe i en af de små landsbyer, med de mange honningfarvede hytter med stråtag, som dette område er særligt kendt for, inden turen går videre til Stratford-upon-Avon, hvor I kan besøge intet mindre end Shakespear’s fødested. Eller I kan vælge at tage ruten gennem Oxford, en af det mest kendte universitetsbyer i verdenen. Her kan I bl.a. se mange af de kendte colleges, såsom Christ Church College, der er blevet brugt i nogle af Harry Potter-filmene, på en gåtur rundt i byens centrum. Et besøg til Blenheim Palace kan også blive inkluderet på denne rute.

Overnatning: Stratford-upon-Avon området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 3: Fra Stratford-upon-Avon til York

Tjek, efter dagens morgenmad, ud af hotellet, og kør nordpå til den smukke by, York. Når I ankommer kan I frit udforske byen på egen hånd. Bymurerne og de middelalderlige gader gør, at byen er bedst at opleve til fods - husk at gå ned forbi The Shambles, den mest kendte gade i York, hvor de overhængende bindingsværksbygninger næsten rører hinanden over jeres hoveder. Heller skal et besøg ved York Chocolate Story eller York Minister ikke undværes!

Overnatning: York området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 4: Fra York til Edinburgh

Kør i dag fra York til Edinburgh langs Northumbria-kysten. Stop ved Hadrian’s Wall for at udforske den romersk-byggede mur, der blev bygget for 1800 år siden. I dag er det en del af UNESCO’s verdensarvsliste, og I kan stoppe for at tage billeder eller besøge et af de fremragende besøgscentre langs muren. Måske har I også lyst til at besøge et af de flotte slotte i området, Alnwick eller Bamburgh Slot. Alnwick Slot er kendt fra Harry Potter-filmene og dens fantastiske haver, og Bamburgh Slot var engang stedet, hvorfra kongerne af Northumbria herskede. Eller måske I har lyst til at køre gennem den skotske grænseregion og besøge ruinerne af et af de gamle grænseklostre, såsom Jedburgh eller Melrose.

Overnatning: Edinburgh området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 5: Edinburgh by

Skotlands hovedstad rummer en masse butikker, pubs og restauranter, såvel som en masse aktiviteter at vælge imellem. I kan f.eks. opleve den smukke hovedstad på en sightseeingtur til fods, for at se de velholdte, rene gader og store palæhuse i New Town, og de brostensbelagte, middelalderlige gader i Old Town. Edinburgh Slot er placeret højthævet over byen på en uddød vulkan, og huser Skotlands kronjuveler. Derudover er der også rig mulighed for at finde gode souvenirs i en af de mange butikker på The Royal Mile, eller prøve en lokaløl på en af de hyggelige pubs.

Overnatning: Edinburgh området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 6: Fra Edinburgh til det skotske højland

Idag forlader I den skotske hovedstad, og kører nordpå til Perthshire, Skotlands højland. På vejen dertil kan I stoppe ved St. Andrews, der er særligt kendt for golf og dets universitet. Fortsæt dernæst via Perth, hvor I kan gøre et stop ved Scene Palace, stedet for mange skotske kongekroninger. Derefter fortsætter turen til Pitlochry i højlandet, hvor I f.eks. kan vælge at smage ægte skotsk whisky ved et af de lokale destillerier, eller I kan vælge at nyde en gåtur i skoven.

Overnatning: Pitlochry området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 7: Fra det skotske højland til Glasgow

Forlad denne morgen Pitlochry-området. I har her to mulige ruter at vælge imellem på jeres køretur til Glasgow. Den første rute går via Loch Lomond og The Trossachs National Park, hvor I f.eks. kan vælge en smuk og hyggelig bådtur på Loch Lomond. Den anden rute går via Stirling, hvor I kan besøge det gamle slot med udsigt over byen. Uanset hvilken rute I vælger, vil I ikke blive skuffet. Ankom sen eftermiddag til Glasgow og, hvis I har tid og overskud, kan I vælge at tage med på en bryggeri-tur, eller besøge et af de mange spændende museer i byen.

Overnatning: Glasgow området
(Seng og Skotsk morgenmad)

Dag 8: Fra Glasgow til Liverpool

Tag denne morgen fra Glasgow, og kør mod syd til Chester eller Liverpool. På vejen dertil kan I stoppe i Gretna Green for lidt kvalitetsshopping, eller I kan tage en lille omvej til “Lake District”. “Lake District” blev for nyligt en del af UNESCO’s verdenarv, grundet dens helt særlige og betagende landskaber. Hvis I tager til Liverpool, kan I besøge “The Beatles Story Museum”, og om aftenen nyde musik ved “The Cavern Club”. Liverpool er en levende by med massere af shopping, barer og restauranter. Hvis I derimod vælger at tage til Chester, kan I tage en gåtur rundt ved den historiske black-and-white by for at se bymurerne, Chester katedral og det romerske amfiteater.

Overnatning: Liverpool eller Chester området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 9: Fra Liverpool til Nord-Wales

Tag i dag fra Liverpool eller Chester og kryds grænsen til Wales. Fortsæt til jeres hotel i Nord-Wales, som vil være jeres base for de næste 2 nætter. Så hvorfor ikke stoppe i Conwy på vejen derop, og udforsk denne befæstede by. Stop for at tage billeder af Storbritanniens mindste hus ved kajen, og tag op og besøg Conwy Castle, et Slot fra det 13. århundrede, der er placeret i hjertet af Conwy, og tag helt op i slottets tårne, for at opleve den spektakulære udsigt over Conwy-floden.

Overnatning: Nord-Wales området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 10: Nord-Wales

I har et stort udvalg af forskellige aktiviteter og seværdigheder at vælge imellem i løbet af jeres ophold her i Nord-Wales. Området er kendt for dets aktiviter, såsom “Bounce Below” - en underjordisk skiferhule med tre trampoliner, én over den anden, som alle er forbundet med rutsjebaner og stiger (passer til børn fra 3-års alderen og over). Eller I kan besøge “Zip World Caverns” - 5 kæmpestore undergrunds-skiferhuler, der er blevet lavet om til en unik eventyrslegeplads. Undergrundshulerne er fyldt med svævebaner, der er forbundet med reb-broer, balancebommer og tunneller. Denne 3-timers spændingsfyldte oplevelse er for familier med børn på 10 år eller over. I kan også tage til “Zip World Velocity” - en svævebane, med hastigheder over 100 km/t, placeret over en sø ved Besthesda, den længste og hurtigste svævebane i hele Europa. Eller besøg “Surf Snowdonia”, hvor i kan lære at surfe på verdens første surflagune på land, en 300 meter lang lagune, med bølgespænd mellem 2 og 0,5 meter for begyndere.

Overnatning: Nord-Wales området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 11: Fra Nord-Wales til Cardiff

Idag vil I køre sydpå til Wales’ hovedstad, Cardiff. Rejs gennem den betagende og smukke Snowdonia National Park og ankom så til Cardiff henad eftermiddagen. Når I ankommer til Cardiff, vil vi foreslå at tage en tur hen til slottet, der er placeret midt i byen. Slottet kan dateres helt tilbage til den romerske tid, og gennemgik i det 19. århundrede en omfattenende renovering. Tjek herefter ind på jeres hotel i Cardiff - en kosmopolitisk by med en fodgængervenlig bymidte, nogle af de bedste shoppingmuligheder i Storbritannien, såvel som summende barer og restauranter.

Overnatning: Cardiff området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 12: Fra Cardiff til Bristol

Kør i dag fra Cardiff til Bristol via byen Bath. Bath er en helt speciel og smuk by, som er en del af UNESCO’s verdensarv. Tag en gåtur rundt i byens centrum for at se seværdigheder, såsom Pulteney Bridge, en historisk bro med indbyggede butikker, The Jane Austen Centre og The Royal Crescent, en af de mest fotograferede gader i England. Måske har I også lyst til at besøge de romerske bade, nogle meget velbevarede rester af et romersk religiøst spa. Fortsæt til Bristol, hvor I bl.a. kan besøge SS Great Britain museet eller The Aerospace Museum.

Overnatning: Bristol området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 13: Fra Bristol til Southampton

I dag går turen til Southampton via Englands sydkyst. På vejen dertil skal I helt sikkert stoppe for at besøge den famøse Stonehenge, hvor I kan få fortalt den meget fascinerende historie omkring denne ikoniske stencirkel, bygget for næsten 5000 år siden, gennem en audio-guidet tur. Der er mange teorier om, hvorfor Stonehenge blev bygget, og hvordan disse massive sten blev fragtet dertil fra steder så langt væk som Wales. Når I fortsætter turen videre fra Stonehenge kan I besøge Salisbury, og dens kendte katedral, inden turen når til Southampton, hvor I skal tjekke ind på jeres hotel.

Overnatning: Southampton området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 14: Fra Southampton til London

Dette er jeres sidste hele dag i Storbritannien på denne tur. Besøg, tæt på Portsmouth, The Royal Historic Dockyard, hvor I kan lære historie om britisk søfart, mens I ser kendte skibe såsom HMS Victory og resterne af Mary Rose. Fortsæt tilbage til London, hvor I kan vælge at forlænge jeres rejse, for at udforske denne vidunderlige, kosmopolitiske storby.

Overnatning: London Heathrow Lufthavns området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 15: Afrejse

Jeres rejse rundt i Storbritannien er ved at nå sin vejs ende, og det er nu tid til at fragte jer til London Heathrow Lutfhavn, og flyve hjemad.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Storbritannien - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Storbritannien hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 15 dage / 14 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • London

 • Windsor Slot

 • The Cotswold

 • Oxford

 • Stratford-upon-Avon

 • York

 • Hadrian’s Wall

 • Alnwick Slot

 • Edinburgh

 • St. Andrews

 • Pitlochry

 • Glasgow

 • Liverpool eller Chester

 • Nord-Wales

 • Cardiff Slot

 • Bristol

 • De romerske bade

 • Stonehenge

 • Southampton

Billeder fra turen:

De britiske landskaber rummer altså en masse historie, samt ro og naturlig skønhed. Ikke nok med mange natur- og historieoplevelser byder Storbritannien også på byliv med store og små byer.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Storbritannien, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3 stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatte på 4-stjernede hoteller på turen (se tilkøb). Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 15 Dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

21.980,- per. pers.

(M) Kia Ceed

22.980- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

23.980,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

25.980,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

27.180,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

19.290- per. pers.

(M) Kia Ceed

19.730,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

20.190,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

21.190,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

21.780,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

xxx,- per. pers.

(M) Kia Ceed

xxx,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

xxx,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

xx.xxx,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

xx.xxx,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

xxx,- per. pers.

(M) Kia Ceed

xxx,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

xxx,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

xx.xxx,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

xx.xxx,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "juni-september" eller ”oktober-maj”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

4 stjerne hotel upgrade jun-sept

3.500,- pr person

4 stjerne hotel upgrade okt-maj

1.700,- pr person

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 14 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 14 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Billetter til Edinburgh Castle

 • Billetter til Tower of London 

 • Billetter til Stonehenge


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-

 • Hoteller på turen er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Det er også muligt at overnatte på 4* hoteller (se tilkøb). Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Skotland

Info & viden om England

Info & viden om Wales

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Wales & Storbritannien

15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
7 dage Wales Rundt
6 dage Wales Nord - Familievenlig

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder