Skip to main content
Kør-selv-ferie på 6 dage med hoteller og lejebil i Wales Nord - Familievenlig

6 dage Wales Nord - Familievenlig

Info & viden om Wales

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

6 Dage Kør selv Wales - Familierejse

KØR SELV Wales - 6 DAGE / 5 NÆTTER

Denne familievenlige kør-selv-ferie i Nord-Wales er for jer med børn i alle aldre. Det er på turen muligt at vælge de aktiviter, der passer bedst til lige netop jeres familie og specifikke aldersgrupper. Turen her starter i England, hvorefter 4 dage i det nordlige Wales vil nydes med en masse spændende aktiviteter, inden turen igen går tilbage til England, hvor den sidste dag vil blive brugt i Manchester.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 4-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Hyggelig familie rejse - Kør Selv Ferie i Wales

På kør selv turen til Wales vil I f.eks. kunne vælge at besøge en trampolinpark bygget nede i en skiferhule, svæve på den længste og hurtigste svævebane i hele Europa, besøge et autentisk skifermuseum, tage på mountainbike-tur osv. Kør-selv Wales rundt, og oplev alle de dele af det nordlige Wales I har lyst til.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Velkommen

Ankom til Manchester eller Liverpool Lufthavn, og hent jeres lejebil, inden turen går mod syd til byen Chester. Afhængigt af hvornår jeres fly landede, er der nogle mulige aktiviteter for jeres familie denne eftermiddag. Hvorfor ikke opleve byen til fods, og bl.a. opleve “The Chester Treasure Trial”, eller I kunne besøge “The Dewa Roman Experience” og opleve synet, lugtene og lydene af det romerske Britannien, gennem de mange interaktive aktiviteter, som stedet byder på. For dyreelskere er Chester Zoo også et besøg værd, som huser mere end 20.000 forskellige dyr fra hele verdenen.

Overnatning: Chester området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 2: Fra Chester til Nord-Wales

Tag i dag fra Chester og kryds grænsen til Wales. Fortsæt til jeres hotel i Nord-Wales, som vil være jeres base for de næste 3 nætter. Så hvorfor ikke stoppe i Conwy på vejen derop, og udforsk denne befæstede by. Stop for at tage billeder af Storbritanniens mindste hus ved kajen, og tag op og besøg Conwy Castle, et Slot fra det 13. århundrede, der er placeret i hjertet af Conwy, og tag helt op i slottets tårne, for at opleve den spektakulære udsigt over Conwy-floden.

Overnatning: Nord-Wales området
(Seng og walesisk morgenmad)

Dag 3: Nord-Wales

I har et stort udvalg af forskellige aktiviteter og seværdigheder at vælge imellem i løbet af jeres ophold her i Nord-Wales. Området er kendt for dets aktiviter, såsom “Bounce Below” - en underjordisk skiferhule med tre trampoliner, én over den anden, som alle er forbundet med rutsjebaner og stiger (passer til børn fra 3-års alderen og over). Eller I kan besøge “Zip World Caverns” - 5 kæmpestore undergrunds-skiferhuler, der er blevet lavet om til en unik eventyrslegeplads. Undergrundshulerne er fyldt med svævebaner, der er forbundet med reb-broer, balancebommer og tunneller. Denne 3-timers spændingsfyldte oplevelse er for familier med børn på 10 år eller over. I kan også tage til “Zip World Velocity” - en svævebane, med hastigheder over 100 km/t, placeret over en sø ved Besthesda, den længste og hurtigste svævebane i hele Europa. Eller besøg “Surf Snowdonia”, hvor i kan lære at surfe på verdens første surflagune på land, en 300 meter lang lagune, med bølgespænd mellem 2 og 0,5 meter for begyndere.

Overnatning: Nord-Wales området
(Seng og walesisk morgenmad)

Dag 4: Nord-Wales

I dag er der endnu flere aktiviteter at vælge imellem - mountain biking, RIB-bådture osv. - men hvis I har lyst til i stedet at komme ned i et lidt lavere tempo, kan I vælge at udforske området. Hvorfor ikke besøge “The National Slate Museum”? På dette gratis museum vil I bl.a. lære om, hvordan man deler skiferplader, hvilket man har specialiseret sig indenfor i dette område i flere hundrede år. En sjov oplevelse for hele familien. I kan også vælge at tage en tur på “The Snowdon Mountain Railway”. Denne togtur, hvor I vil blive kørt op på toppen af det højeste bjerg i hele Wales og England, er blevet beskrevet som en af de mest unikke og fantastiske togture i verdenen. Med betagende landskaber og respektindgydende udsigter kan dette kun blive en vidunderlig dag for hele familien i Nord-Wales. Hvis I har lyst, er det også i dag en mulighed at tage en tur på Llandudno Cable Car. Denne svævebane er den længste i Storbritannien, og går hele vejen til toppen af Great Orme. Her kan I nyde udsigten eller udforske besøgscenteret, hvor både interaktive og audio-visuelle udstillinger beskriver “The Great Orme’s” historie, geologi og dyreliv.

Overnatning: Nord-Wales området
(Seng og walisisk morgenmad)

Dag 5: Fra Nord-Wales til Manchester

Tag i dag fra Nord-Wales og kryds grænsen tilbage til England. Afhængigt af jeres families interesser, har I måske lyst til at tage på en rundvisning på fodboldstadionet i Manchester denne eftermiddag. Eller måske har I mere lyst til at besøge et af musikseværdighederne i Liverpool, eller måske endda besøge Chester Zoo, hvis ikke I havde tid til dette på den første dag. Tjek, efter dagens aktiviteter, ind på jeres hotel nær Manchester Lufthavn.

Overnatning: Manchester området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 6: Afrejse

Aflever i dag jeres lejebil ved enten Manchester eller Liverpool Lufthavn, og tag flyet hjem, efter en forhåbentlig uforglemmelig rejse gennem det eventyrlige Wales og England.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Wales - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Wales hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 6 dage / 5 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Chester by

 • Dewa Roman Experience

 • Chester Zoo

 • Conwy by og slot

 • Bounce Below

 • Zip World Caverns

 • Zip World Velocity

 • Surf Snowdonia

 • The National Slate Museum

 • Snowdon Mountain Railway

 • Llandudno svævebane til Great Orme

 • Manchester

Billeder fra turen:

Hvis man er glad for outdoor-livet, og komme tæt på den vilde natur, er Wales klart stedet. Landet rummer både nationalparker, med gode vandrebjerge, og smukke sandstrande, med de evigt levende kyster, hvor man kan være heldig både at spotte delfiner og marsvin.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Wales, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne blandede, i standarden ca. 4 stjerner. Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Prise 6 Dage Kør selv Wales - Familierejse

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

- OBS. Barn på værelset koster kr. 6.700,-

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.440,- per. pers.

(M) Kia Ceed

9.890,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

10.630,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

11.110,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

11.620,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

8.150,- per. pers.

(M) Kia Ceed

8.380,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

8.740,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

8.980,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

9.240,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "Helårspriser”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

- Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 5 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 5 nætter i dbl/familie værelser med morgenmad og privat bad på 4* hoteller

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Billetter til Snowden Mountain Railway 

 • Billetter til Conwy caste 


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)

 • Aktiviteter (Du får en rabatkode der kan bruges på vores hjemmeside)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-

 • Hotellerne er i kategorien 4 stjerner. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Wales

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien England & Storbritannien

Togrejse Nordengland
Togrejse gennem Wales & Central England
Togrejse gennem England / Storbritannien
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
9 dage England Syd - Indbegrebet af England
8 dage England Nord
Togrejse Englands kulturperler
8 dage Rundt - Harry Potter tur
8 dage England Syd og Cornwall
Togrejse Syd England - London - Devon - Cornwall

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder