Skip to main content
Kør-selv-ferie på 9 dage med hoteller og lejebil England Rundt - Indbegrebet af England

9 dage England Syd - Indbegrebet af England

Kør-selv-ferie på 9 dage med hoteller og lejebil England Rundt - Indbegrebet af England

9 Dage England Syd

Info & viden om England

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

9 Dage England Syd vest - Indbegrebet af England

 • Vi anbefaler

KØR SELV England - 9 DAGE / 8 NÆTTER

Velkommen til England! Denne 9-dages kør-selv-ferie fører jer gennem nogle af Englands smukkeste regioner. I vil opleve maleriske landskaber, og store og små byer med historisk charme. Nyd Englands skønhed og kultur på denne uforglemmelige best-seller rejse.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Kør selv ferie i England med udsigt til flotte landskaber og masser af charme

I starter denne kør selv ferie i England i Cotswolds, en region med sine maleriske landsbyer, for dernæst at køre til Bath, for at opleve byens historiske charme. Dernæst går turen til Cornwall, hvor I kan nyde kysten og besøge charmerende byer som Fowey og Polperro. I Dorset venter historiske landsbyer, som Abbotsbury, og afslutningsvis vil I besøge Kent, med den idylliske by, Chilham, og den middelalderlige by, Sandwich. Nyd Englands skønhed og kultur på denne uforglemmelige rejse.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Velkommen til England

På denne første dag af jeres rejse, vil I ankomme til London, hvor i vil modtage jeres udlejningsbil. I vil starte turen med at køre til Cotswolds. Denne smukke region er klassisk engelsk med sin maleriske natur og eventyrlige bindingsværkshuse. Her vil I tjekke ind på jeres hotel, hvor I vil tilbringe de første to nætter.

Overnatning: Cotswolds området

Dag 2 : Udforsk Cotswold

I dag har I tid til at udforske de smukke landsbyer i Cotswold. Nogle af de mest kendte omfatter Broadway, Chipping Campden og Bourton-on-the-water, men I kan også vælge at udforske Bibury; "den smukkeste landsby i England", eller hytterne i Arlington Row, der ofte betegnes som de mest fotograferede hytter i landet. Længere mod nord kan I finde landsbyen, Blockley, som er en en unik samling af gyldne stenhytter.

Overnatning: Cotswolds området

Dag 3: Fra Cotswold til Bath

I dag går turen til Bath, hvor I på vejen dertil kan køre gennem de sydlige dele af Cotswolds nær Bath. Her kan I stoppe for at udforske Bradford-on-Avon, kendt som ‘Beautiful Bradford’ - Smukke Bradford. Her kan I bl.a. se Castle Combe, som ofte er blevet brugt som filmlokation, f.eks. i Steven Spielbergs "War Horse". Hvis I har lyst, er Lacock også et favoritsted for film- og tv-producenter, og meget spændende at se. Det er mest kendt for sine optrædener i serier som "Downton Abbey", BBC's “Pride and Prejudice" og filmen "Harry Potter og Halvblodsprinsen".
Fortsæt derefter til området omkring Bath for at tilbringe lidt tid i dette UNESCO-verdensarvssted.

Overnatning: Bath området

Dag 4: Fra Bath til Cornwall

I dag går turen mod syd til Cornwall. Her anbefaler vi, at I kører langs den nordlige kyst, hvor I bl.a. kommer gennem Somerset, Devon og Exmoor National Park. På denne tur kan I også vælge at udforske nogle af de hyggelige engelske landsbyer, såsom Dunster, som er en middelalderlig landsby med et gammelt slot, et kloster og en mølle, og som er et af de mest populære steder på Exmoor for besøgende. Tæt på Dunster finder I Bossington, en fredelig kystby, som også er et besøg værd. Fortsæt derefter til Cornwall, hvor I vil tjekke ind på jeres hotel.

Overnatning: Cornwall området

Dag 5: Udforsk Cornwall

I dag kan I tilbringe dagen med at udforske Cornwall. I kan f.eks. tage til Fowey, en smuk lille by på vestsiden af floden med smalle middelaldergader og georgianske bygninger. Byen er særlig kendt for sine lækre skaldyrsretter. Alternativt kan I besøge Polperro, en næsten uberørt fiskerlandsby, der er kendt for sine hytter, beliggende på de stejle skråninger omkring byens lille havn. Herfra har man spektakulær udsigt over land og hav, hvilket er et paradis for især kunstnere. I kan på denne dag også inkludere et besøg på St. Michael's Mount.

Overnatning: Cornwall området

Dag 6: Fra Cornwall til Dorset

I dag går turen fra Cornwall, gennem det sydlige Devon, til Dorset. På turen dertil kan I udforske Jurassic Coast og stoppe i små landsbyer, såsom Salcombe i Devon. I kan også stoppe ved Abbotsbury i Dorset, som er en smuk, idyllisk landsby med en rig historie, omgivet af spektakulær natur. Byen er kendt for sin charmerende hyttearkitektur, traditionelle landlige te-saloner og gamle pubber.

Overnatning: Dorset området

Dag 7: Fra Dorset til Kent

I dag går turen videre til Kent. Kør meget gerne langs Sussex-kysten, hvor I kan stoppe op og udforske vingårde og smukke landsbyer på turen dertil. I kan f.eks. besøge Shaftesbury, en klassisk landsby i Dorset med stråtækte hytter, charmerende te-saloner og små butikker. Byen er også en af ​​de ældste og højest beliggende byer i England, og Gold Hill er en af de mest fotograferede gader i England. I kan også besøge Rye - en middelalderlig perle med smalle brostensbelagte gader og bygninger fra middelalderen, den engelske ‘Tudor’-tid og den Georgianske æra. Tjek derefter ind på jeres hotel i Kent-området , hvor I skal overnatte de næste to nætter.

Overnatning: Kent området

Dag 8: Udforsk Kent

I dag kan I udforske Kent, som også er kendt som ‘Englands have’. I kan f.eks. besøge et af de flotte slotte, verdenskendte haver eller stoppe i Canterbury, for at se den smukke katedral. I kan også bruge dagen på, at opdage de smukke landsbyer i regionen, såsom Chilham, med sit historiske torv, og små gader, er flankeret af bindingsværkshuse i tudor- og Jacobean-stil. Eller Sandwich, som er en af de bedst bevarede middelalderbyer i England og kan dateres tilbage til det 7. århundrede.

Overnatning: Kent området

Dag 9: Afrejse

Efter en smuk rejse gennem England er det nu tid til at rejse hjem. Kør til én af Londons lufthavne, aflever udlejningsbilen og flyv hjem med en masse nye oplevelser i bagagen.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til England - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til England hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 9 dage / 8 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Cotswolds region

 • Bibury

 • Blockley

 • Bath

 • Cornwall

 • Exmoor National Park

 • Bossington

 • St. Michael's Mount

 • Dorset

 • Sussex-kysten

 • Kent

 • Chilham

Billeder fra turen:

England er kendt for sin fortryllende natur, som også rummer en masse mystik, historie, og idylliske antikke huse, som leder tankerne hen på fantasyeventyr.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i England, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3 stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatte på 4-stjernede hoteller på turen (se tilkøb). Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 9 dage England Syd vest - Indbegrebet af England

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

11.770,- per. pers.

(M) Kia Ceed

12.270,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

12.820,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

13.940,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

14.330,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.980,- per. pers.

(M) Kia Ceed

10.341,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

10.620,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

11.180,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

11.520,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

10.810,- per. pers.

(M) Kia Ceed

11.310,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

11.890,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

12.850,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

13.480,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.380,- per. pers.

(M) Kia Ceed

9.630,- per. pers.

(SUV) Kia Ceed

9.930,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

9.980,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

10.720,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "juni-september" eller ”oktober-maj”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til Turen

4 stjerne hotel upgrade juni - September

3.500,- pr person

4 stjerne hotel upgrade Oktober- April

2.100,- pr person

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr. dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr. dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 8 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 8 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Adgangsbilletter til Stonehenge

 • Adgangsbilletter til Romersk bad


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen hele året.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”).

 • Fleste af vores hoteller er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Man kan opgradere turen til 4* hoteller. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om England

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien England & Storbritannien

Togrejse gennem Wales & Central England
9 dage England Syd - Indbegrebet af England
Togrejse gennem England / Storbritannien
8 dage England Nord
8 dage England Syd og Cornwall
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
Togrejse Nordengland
Togrejse Englands kulturperler
8 dage Rundt - Harry Potter tur
Togrejse Syd England - London - Devon - Cornwall

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder