Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i England Syd

8 dage England Syd og Cornwall

Info & viden om England

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 Dage England Syd & Cornwall

kør selv ferie sydengland 8 dage / 7 nætter

På denne 8 dages kør selv ferie igennem det sydlige England, får du den helt perfekte oplevelse, hvis du er personen der gerne vil tage det lidt med ro og have tid til at nyde hvert et lille hjørne af det smukke land.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Ferie Sydengland og Cornwall - Unikke Oplevelser på 8 Dage

Ferie i sydengland som tilbyder udsigter af en virkelige smuk natur langs den sydlige kyst, og en helt masse oplevelser man sent vil glemme. Man kommer vidt omkring og ser mange forskellige steder i England, samtidig med, at der er god tid til at gøre de ting I selv prioriterer højest.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Stonehenge

Efter at I er landet i Southampton Lufthavn (eller London), vil I få jeres lejebil udleveret. Herfra vil I køre mod sydvest af England, langs det smukke engelske landskab. På den første dag vil der også være mulighed for at køre forbi det verdenskendte Stonehenge, et af verdens vigtigeste præhistoriske fund. I vil også kunne gå igennem den gamle by fra middelalderen, nemlig Salisbury, med de gamle gader, bygninger og katedral. Her kan I også komme ind og kigge i mange små lokalbutikker, hyggelige pubs eller te- og kaffehuse. Fortsæt kørslen sydvest for den første overnatning i Southampton området.

Overnatning: Southampton området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 2: Englands kyst - “Jurassic Coast”

Dagen vil starte ud med en køretur videre langs sydkysten, hvor man eventuelt kan stoppe forbi “Lulworth Cove”, for at tage billeder af den utrolige naturlige bugt. Denne næsten cirkulære bugt er en del af “Jurassic Coast”, et område der som det første i hele England, fik titlen som Unesco World Heritage Site, grundet områdets store mængder af fossiler og geologiske uregelmæssigheder. Der vil også være mulighed for at komme på en bådtur på “Jurassic Coast”, enten fra Poole eller Swanage. Dagen vil så ende med en lille køretur videre til Exeter området hvor I vil have jeres anden overnatning.

Overnatning: Exeter området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 3: Dartmoor National Park

Idag kan man få lov til at komme ind i den verdenskendte og vilde Dartmoor National Park, hvor landskabet er fyldt med store stenklipper, hesteflokke med vilde indfødte Dartmoor ponyer og lange heder. Udforsk de mange landsbyer med gamle hytter og hyggelige te-værelser. Måske prøve Devon Cream Tea; scones serveret med fløde og syltetøj og en god engelsk te (eller kaffe). Når I så er på farten igen, vil vi anbefale at tage et kig forbi Cornwalls kendte haver - Eden Project. Når dagen er ved at nå sin ende, og slutter efter en kort tur videre til byen, Falmouth, hvor der er mulighed for overnatning.

Overnatning: Falmouth
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 4: Englands kyst - Cornwall højdepunkter

Fjerdedagen er det muligt at komme på en heldagstur i Cornwall, kendt for sit folkeminde fantastiske kystlinjer, og flotte fiskelandsbyer, samt det åbent kuperede landskab. Du kan drage imod St Ives, en attraktiv havneby på den nordlige side af Cornish kysten, med smukke bygninger, gyder og kendt kunstgalleri, nemlig Tate Art Gallery. Smag en Cornish pasty - en lokal delikatesse - i en af de mange “Pasty shops”. Fortsæt derefter langs kysten hen til det mest sydvestlige punkt af England, for at stoppe ved “Land’s End” og beundre den vilde kystlige udsigt. Kør derefter tilbage langs den sydlige kyst til Marazion, for at se St Michael’s Mount, en lille ø, man i lavt tidevand kan gå til.

Overnatning: Falmouth
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 5: Englands kyst - Nord Cornwall højdepunkter

Start dagen med at køre mod nord, hvor I kan følge den utroligt smukke nordlige kyst langs Devon og Cornwall. Det vil også være muligt at stoppe forbi Padstow for at udforske byen kendt for sin mad, specielt den kendte engelske ret “Fish and Chips”. Fortsæt herefter til Tintagel Slot, hvor, ifølge legenderne, det siges at Kong Arthur blev født. Herfra kan man tage en dejlig gåtur langs kysten og virkelig nyde den smukke udsigt. For noget lidt anderledes, kan man drage lidt ind i landet og krydse Bodmin Moor, et af de smukkeste landskaber i England. Her kan man blandt andet besøge Lanhydrock House, et fantastisk gammelt palæ med utrolige haver.

Overnatning: Barnstaple området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 6: Englands kyst - Nord Devon og Exmoor National Park

I dag kan I frit udforske den nordlige Devon kyst. I kan blandt andet følge kysten vest og tage til Clovelly, en skøn fisker by, der ligger på siden af en kløft. Biler er ikke tilladte på gaderne i byen, kun æsler og vogne. Du vil også have mulighed for at drage øst og udforske Exmoor National Park, kendt for dets vilde ponyer, dramatiske landskab og søde byer.

Overnatning: Barnstaple området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 7: Devon til Somerset

En lille køretur mod nord fra Devon og I vil finde Somerset. Her kan man køre forbi Storbritanniens største kløft med en fantastisk udsigt over en enestående dal, samt klipper, der løfter sig fra jorden. Området er desuden kendt for sin Cheddar, da der i mange af grotterne i det store kløfteområdet bliver lagret oste - I kan prøve at stoppe forbi byen, Cheddar, og prøve en ost eller to. Tæt herpå vil I også kunne finde byen Glastonbury, kendt for sin musikfestival, samt spændende historie fyldt med myter og legender. Somerset området er kendt for sin ciderproduktion, som man også vil have mulighed for at se på en Cidergård, hvis dette vækker en interesse hus jer. Hvis der er tid til det, vil det også være muligt at komme forbi et af de fineste steder i hele Europa, nemlig Bath. På dette UNESCO World Heritage Site kan du blandt andet se et romersk bad, som er mere end 2000 år gammelt.

Overnatning: Bath/ Bristol området
(Seng og engelsk morgenmad)

Dag 8: Bristol / Bath til London

Turen i dag går fra Bath, til den ældgamle landsby, Lacock, en meget billedeskøn landsby, hvor der blandt andet er blevet filmet mange scener fra Harry Potter filmene. Herfra kan I forsætte til den idylliske Cotswolds. Et område i England fyldt med smuk natur og søde landsbyer, gamle kirker og stenvægge. Her kan I stoppe forbi Castle Combe, en af de smukkeste små landsbyer i landet. Herfra begynder turen så småt at gå hjemad imod Southampton eller London Lufthavn, hvor I skal aflevere lejebilen, og på et fly hjemad.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til England - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til England hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Cotswolds region

 • Bibury

 • Blockley

 • Bath

 • Cornwall

 • Exmoor National Park

 • Bossington

 • St. Michael's Mount

 • Dorset

 • Sussex-kysten

 • Chilham

Billeder fra turen:

England er kendt for sin fortryllende natur, som også rummer en masse mystik, historie, og idylliske antikke huse, som leder tankerne hen på fantasyeventyr.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i England, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3 stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatta på 4-stjernede hoteller i storbyerne. Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 8 Dage England Syd & Cornwall

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

11.570,- per. pers.

(M) Kia Ceed

11.980,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

12.480,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

13.470,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

14.070,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.980,- per. pers.

(M) Kia Ceed

10.310,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

10.550,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

10.980,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

11.340,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

10.440,- per. pers.

(M) Kia Ceed

10.880,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

11.390,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

12.230,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

12.780,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

8.980,- per. pers.

(M) Kia Ceed

9.410,- per. pers.

(SUV) Kia Ceed

9.660,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

9.980,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

10.360,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "juni-september" eller ”oktober-maj”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

4 stjerne hotel upgrade jun-sept

2.800,- pr person

4 stjerne hotel upgrade okt-maj

1.500,- pr person

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Billetter til Romersk bad

 • Billetter til Stonhenge

 • Indgang til et valgfrit slot, vælg I mellem:
  -Tintagel Castle, Berry Pomeroy Castle, Dartmouth Castle, Farleigh Hungerford Castle, St Mawes Castle.


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”).

 • Hoteller er i kategorien ca.3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Overnatninger på 4* hoteller kan tilkøbees. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om England

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien England & Storbritannien

Togrejse Syd England - London - Devon - Cornwall
Togrejse gennem Wales & Central England
Togrejse Nordengland
8 dage England Syd og Cornwall
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
Togrejse gennem England / Storbritannien
9 dage England Syd - Indbegrebet af England
8 dage Rundt - Harry Potter tur
Togrejse Englands kulturperler
8 dage England Nord

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder