Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i England Nord

8 dage England Nord

Info & viden om England

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 Dage England Nord - Kør-selv Rundrejse gennem Nordengland

KØR SELV England - 8 DAGE / 7 NÆTTER

På denne 8-dages rundtur i det nordlige England, vil I kunne se en bid af det smukke land, samt komme rundt og opleve seværdigheder som, York Minister, Englands smukke slotte og den utrolige natur, som England har at tilbyde.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

En fantastisk Kør Selv Rundrejse England nord på 8 dage

På kør selv turen vil I både kunne opleve nogle af de spændende byer i det nordlige England, såsom Manchester, Newcastle og York, men hovedsageligt vil turen tage jer gennem Englands skønne natur og nationalparker, hvor I vil have rig mulighed for både at være aktive og opleve dyreliv helt tæt på.

I får et helt andet syn på England med en kør-selv-ferie, da I har masser af frihed til at gøre lige hvad der passer jer bedst. I har muligheden for at se nogle af de steder i landet, som I ellers ikke ville kunne uden en bil. I har derfor mulighed for at nyde England på en helt unik måde.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Velkommen til England

Ankom via Manchester eller Liverpool Lufthavn, afhent jeres lejebil og kør den korte distance til Manchester, hvor den første eftermiddag vil blive brugt på at udforske byen. Manchester er en spændende by med gode shopping-muligheder, en fascinerende historie og to af Englands top fodboldhold. Her kan I tage på en af de verdenskendte ‘open top’-busture, eller tage på en rundtur på et af de fantastiske fodboldstadioner.

Overnatning: Manchester

Dag 2: Fra Manchester til Lake District

Dagen starter med at drage ud af byen, fortsætte gennem Yorkshire Dales, til Englands nyeste World Heritage lokation - Lake District. Denne eftermiddag vil I have tid til at udforske og nyde skønheden i den fantastiske nationalpark, som har en masse utrolige bakker og søer. Det vil også være muligt at komme på en bådtur på den største sø i området, nemlig Windermere.

Overnatning: Lake District

Dag 3: Udforsk Lake District

På tredje dagen vil det være muligt at udforske Lake District på egen hånd, eller med en guidet dagstur. Oplev fantastiske landsbyer, som Hawkshead, eller lær mere omkring det smukke landskab. Litterære genier, som Beatrix Potter og William Wordsworth, kom fra dette område, og blev i deres litterære arbejde inspireret af terrænet i området. Deres tidligere hjem, Hill Top og Dove Cottage, er begge to mulige at besøge idag.

Overnatning: Lake District

Dag 4: Northumberland National Park

Idag går turen til Newcastle-området via Northumberland National Park. Nationalparken er placeret tæt på byerne Newcastle-upon-Tyne, Durham og Carlisle, og er hjemsted for Englands reneste floder, reneste luft og mørkeste himmel. Her kan I eventuelt nyde en guidet elcykel-tur, rundt om Hadrians Mur, eller besøge en tidligere romersk kaserne. Newcastle er tidligere hjemsted for Storbritanniens skibsbygningsindustri og kulminedrift, og er nu en pulserende og livlig by.

Overnatning: Newcastle

Dag 5: Fra Newcastle til York

I dag går turen til den historiske by, York. Byens bymure og middelalderlige gader gør, at byen er bedst at udforske til fods. I skal gøre jer selv den tjeneste at gå ned ad Shambles, den mest berømte gade i York, besøge den storslåede York Minister, eller hvorfor ikke prøve noget af den lokale chokolade hos York's Chocolate Story. Byen har meget at byde på, og for dem, der tør, kan man deltage i en spøgelsesvandring om aftenen, for at høre om den, efter sigende, mest hjemsøgte by i Storbritannien.

Overnatning: York området

Dag 6: North York Moors

Dagen i dag kan bruges på at nyde en dagstur til North York Moors National Park. Her har historie og natur, i kombination med hinanden, givet denne nationalpark et utroligt levende landskab, som er rig på både arv og dyreliv - et meget inspirerende sted at besøge.

Overnatning: York området

Dag 7: Peak District

I dag går turen tilbage hvor I startede, nemlig Manchester. Kør på turen dertil gennem Peak District National Park. Parken er kendt for sine smukke bjerge, plateauer og dybe dale. Her kan I opleve de interessante historier om Eyam, den historiske by ramt af pesten, og eventuelt afslutte med en gåtur i Dark Peak-området. Fortsæt derefter til Manchester og tjek ind på jeres hotel for den sidste overnatning på denne rejse.

Overnatning: Manchester

Dag 8: Afrejse

Rejsen er ved sin vejs ende, for denne gang, og turen går nu mod lufthavnen, hvor lejebilen afleveres tilbage. Tag jeres fly hjem, og nyd den flotte udsigt over England.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til England - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til England hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Manchester

 • Lake District

 • Hawkshead

 • Northumberland National Park

 • Newcastle

 • North York Moors National Park

 • Dark Peak-området

 • York

Billeder fra turen:

England er kendt for sin fortryllende natur, som også rummer en masse mystik, historie, og idylliske antikke huse, som leder tankerne hen på fantasyeventyr.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i England, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3 stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatte på 4-stjernede hoteller på turen (se tilkøb). Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 8 Dage England Nord

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

10.440,- per. pers.

(M) Kia Ceed

10.880,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

11.350,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

12.340,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

12.940,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

8.970,- per. pers.

(M) Kia Ceed

9.180,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

9.420,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

9.910,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

10.210,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

8.980,- per. pers.

(M) Kia Ceed

9.440,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

9.950,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

10.780,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

11.340,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

7.740,- per. pers.

(M) Kia Ceed

7.960,- per. pers.

(SUV) Kia Ceed

8.220,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

8.630,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

8.910,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "juni-september" eller ”oktober-maj”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personerTil Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

4 stjerne hotel upgrade jun - sept

2.400,- pr person

4 stjerne hotel upgrade okt- maj

1.500,- pr person

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Ekstra chauffør

160,-

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- per dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Cruise på Windermere sø

 • York spøgelses tur


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”).

 • Hotellerne på turen er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Man kan tilkøbe 4* hoteller på turen (se tilkøb). Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om England

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien England & Storbritannien

Togrejse Nordengland
Togrejse Syd England - London - Devon - Cornwall
8 dage Rundt - Harry Potter tur
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
Togrejse gennem Wales & Central England
9 dage England Syd - Indbegrebet af England
8 dage England Syd og Cornwall
Togrejse gennem England / Storbritannien
8 dage England Nord
Togrejse Englands kulturperler

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder