Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i Irland - Klassisk tur

8 dage Irland Rundt - Klassisk tur

Info & viden om Irland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 DAGE IRLAND RUNDT - Klassisk Rundrejse

 • Vi anbefaler

kør selv rundrejse irland - 8 dage / 7 nætter

Denne kør selv rundt tur i Irland er perfekt til jer, der gerne vil opleve en anden side af Irland end hvad man ellers på normal vis ville. Turen går igennem Irlands vilde natur og ud til landets smukke kyster. Her vil I både kunne nyde naturen, men bestemt også de lokale mennesker i de søde små landsbyer, som turen kommer forbi.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-4-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

8 Dage Irland Rundt - Klassisk Rundrejse, hvor du  Kører selv i det smukke Irland

På kør selv turen Irland rundt, vil I både kunne nyde den fantastiske natur Irland har at tilbyde, men bestemt også de lokale mennesker i de søde små og større landsbyer, som turen kommer forbi. Dublin, Irlands hovedstad, vil der også være rig mulighed for at udforske på turen. På denne tur er der massere af frihed til at komme ud og se lige præcis de ting I helst vil. I et behageligt tempo vil I på disse 8 dage få set de fleste sider af det smukke land.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst til Dublin

Så snart I ankommer til Dublin Lufthavn vil i have mulighed for at afhente jeres lejebil, og starte eventyret. Afhængigt af hvornår i lander, vil der måske være tid til at komme på en rundtur og se højdepunkterne i Dublin, såsom Trinity College, eller National Museet. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at komme ind og spise på en lækker restaurant.

Overnatning: Dublin området

Dag 2: Dublin til Galway

Dagen idag kan starte ud med en tur i Irlands hovedstad, og se nogle af de smukke ting som byen har at tilbyde. Det kan f.eks. være St Patrick katedral, Irlands største kirke. I kan også kigge forbi Old Jameson destilleri, for at se processen bag de irske whisky. Her kan man få en audio-visuel tur og høre alt om processen. Herefter kan man tage ned til Ball o’Malt Bar, hvor man kan komme på whiskysmagning. Her bliver der sammenlignet med skotske whisky samt bourbon. Herefter vil turen drage videre til den næste lokation, nemlig Galway, hvor I vil overnatte.

Overnatning: Galway området

Dag 3: Connemara

Tilbring dagen med at udforske den smukke natur og området, der er fyldt med kontrast, granit bjerge med fritgående får, og hundredevis af floder. Dette vil du kunne se i det smukke område omkring Connemara. Byens stenvægge, små gårde og hyggelige hytter skaber en helt unik og hyggelig stemning for byen. Området er helt bestemt et besøg værd, og er et rent paradis for naturelskere. Ruten tager jer fra Galway til søen i midten af Connemara ved Maam Cross. Herfra fortsætter ruten igennem den farverige by, Clifden, og videre ind i den irsktalende sydlige del af Connemara, fyldt med massere af smukke søer.

Overnatning: Galway området

Dag 4: Galway til Kerry

Tag idag afsted fra Galway og imod Kerry. På turen er det muligt at køre igennem hjertet af County Clara, nemlig “The Burren Region”. Denne region er et geologisk paradis, der har mere end 2000 forskellige blomster, og mange meget sjældne. Herfra kan man køre videre og se de spektakulære Cliffs of Moher, som er en kløft der falder mere end 200 meter ned til Atlanterhavet. Herfra er der ikke langt til byen Kerry hvor I vil overnatte.

Overnatning: Kerry området

Dag 5: Kerry

Dagen idag kan bruges på at udforske nogle af de fantastiske ting man kan opleve i Kerry og nærområdet. Man kan bruge dagen på at se noget af det helt fantastiske landskab i form af bjerge, søer, udsigt over Atlanterhavet og skøn kystudsigt. Herfra kan man tage en køretur igennem Killorglin til Glenbeigh, hvor man har mulighed for at opleve panoramisk udsigt over Dingle Peninsula og Dingle Bay. Fortsæt turen til Sneem Village, en landsby kendt for sine søde farverige huse med fantastisk udsigt over søerne ved Killnarney.

Overnatning: Kerry området

Dag 6: Dingle Peninsula og Limerick

Tag idag afsted fra Kerry og imod Dingle Peninsula. Her i området er der utroligt mange gamle fort, store kors og andre gamle monumenter. Området vest for Dingle har et af de største koncentrationer af gamle monumenter i hele Irland. I dette område af landet bliver der også snakket irsk. Landskabet i området er meget dramatisk, og giver en fantastisk udsigt over Blasket øerne.

Overnatning: Limerick området

Dag 7: Limerick til Dublin

På dag syv vil I køre tilbage imod Dublin by, hvor i frit kan bruge den sidste dag på at udforske byen, vejen derhen, eller shoppe i et af Dublins store udvalg af butikker.

Overnatning: Dublin området

Dag 8: Hjem

Rejs til Dublin Lufthavn og tag med flyet hjem.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Irland - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Irland hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Dublin

 • Galway

 • St Patrick katedral

 • Clifden

 • Connemara

 • Kerry

 • Burren Region

 • Cliffs of Moher

 • Dingle Peninsula

 • Sneem Village

 • Søerne ved Killnarney

Billeder fra turen:

Irland kaldes ofte for den grønne ø, og ikke uden grund. Irlands landskaber byder også både på storslåede slotte og ruinborge, som gemmer på en masse historier, fortællinger og myter, om bl.a genfærd, der siges at hjemsøge de mange gamle slotte og ruiner. Udover sin naturlige skønhed, er Irland også kendt for sit blomstrende kulturliv. 

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Irland, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3-4 stjerner. Man kan også vælge pakke med Mixed overnatning 3,4* og B&B, eller Manor House / slotte upgrade (se tilkøb). Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Irland

Vi er specialister i billeje i Irland og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Irland fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m. klik på billederne

Pris 8 Dage Irland Rundt - Klassisk rundrejse

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Ford Ka

8.490,- per. pers.

(B) VW Polo

8.600,- per. pers.

(C) Ford Focus

9.150,- per. pers.

(D) VW T-Cross

9.620,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

9.980,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Ford Ka

6.980,- per. pers.

(B) VW Polo

7.100,- per. pers.

(C) Ford Focus

7.480,- per. pers.

(D) VW T-Cross

7.700,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

7.930,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Ford Ka

6.610,- per. pers.

(B) VW Polo

6.700,- per. pers.

(C) Ford Focus

6.980,- per. pers.

(D) VW T-Cross

7.830,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

7.900,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Ford Ka

5.760,- per. pers.

(B) VW Polo

5.800,- per. pers.

(C) Ford Focus

5.970,- per. pers.

(D) VW T-Cross

6.360,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

6.400,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "maj-september" eller ”oktober-april”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

Mixed overnatninger med 3 & 4 stjerne hoteller samt B&B

300,- per person

Hotel upgrade til Manor House/ lukus hoteller/ slotte maj-sept

6.500- per person

Hotel upgrade til Manor House/ lukus hoteller/ slotte okt-april

5.300- per person

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 3-4* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-

 • hotellerne på turen er i kategorien 3-4 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Irland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Irland

13 dage Irland Rundt - Den store tur rundt
8 dage Irland Rundt - Klassisk tur
7 dage Irland rundt - Irlands gemte hjerte
8 dage Irland Nord - Klassisk nordlig tur
8 dage Irland Øst - Det antikke østlige Irland

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder