Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i Irland - Klassisk nordlig tur

8 dage Irland Nord - Klassisk nordlig tur

Info & viden om Irland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 Dage Irland Nord - Klassisk Nordlig tur

kør selv ferie irland - 8 dage / 7 nætter

Kør selv ferie i Irland med lejebil, for jer, der gerne vil udforske det nordlige Irland. Denne del af landet er fyldt med overraskelser, og skøn natur. En kør selv ferie i Irland giver en vis frihed du ikke vil få på andre ferier.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-4-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Oplev det nordlige Irland - kør selv ferie irland med lejebil og hoteller

På denne kør selv tur har I mulighed for at udforske det smukke land i jeres eget tempo, og have mulighed for at se lige præcis de ting der interesser jer. Der vil være massere af tid til hygge, samt mulighed for at se det skønne landskab og udforske nogle lidt mere gemte dele af landet.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag: Ankomst til Dublin

Velkommen til Dublin Lufthavn, her vil I få udleveret bil, og I vil derefter være frie til at tjekke ind på jeres første indkvartering i County Louth. I kan bruge resten af dagen på at udforske det omkringliggende område kendt som “wee county”. Her kan I se forskellige ting som, River Boyne eller den historiske Boyne Valley. I kan også udforske Cooley Peninsula, et bjergrigt område med smuk natur.

Overnatning: Louth området

Dag 2: Belfast by

Dagen idag, starter med en køretur mod storbyen, Belfast, hvor I vil have hele dagen til at udforske Belfast by, og se rig historie i byens gamle bygninger. Brug dagen på at se nogle af de helt store seværdigheder, som byen har at tilbyde, såsom opera huset eller Memorial Clock Tower. I vil have mulighed for at komme forbi rådhuset, The Crown Bar, Queens universitet og den botaniske have. Glem ikke at besøge Titanic Experience, som ligger i midten af byen, hvor historien om det verdenkendte skib bliver fortalt og vist, lige ved siden af Titanics oprindelige byggeplads.

Overnatning: Belfast området

Dag 3: Giant’s Causeway og Derry

Denne morgen vil starte med en køretur ud af Belfast by og langs Antrim kysten, denne fantastisk smukke kyst går nord fra Larne og kurver omkring det nordlige Irland, gennem de store mystiske Glens af Antrim indtil det åbne hav. På den nordlige kyst af Giant’s Causeway er der fantastiske basaltsøjler, som virkelig viser Irlands unikke side. Området er derfor også et UNESCO site. Efter et stop ved de smukke basaltsøjler går turen igennem Portush og Portsteward, før ankomsten i Derry. Derry er en by der blev grundlagt i det 6. århundrede, og er den anden største by, samt havn i Nordirland. Igennem historien har Derry været præget af meget vold og uroligheder, idag er byen noget anderledes, med en fredelig og stille atmosfære.

Overnatning: Derry området

Dag 4: Glenveagh National Park

Idag vil I have mulighed for at udforske et af Irlands mere hemmelighedfulde og vilde regioner. I kan nemlig vælge at køre til Glenveagh National Park, som ligger nordvest for Donegal. Tidligere var Glenveagh National Park en del af en privat ejendom på 9500 hektar. Idag er parken på 16500 hektar og er irlands største ejendom.

Overnatning: Donegal by

Dag 5: Donegal til Mayo

Dagen vil starte ud med kørsel til Irlands helt egen surfer kyst, hvor man kan nyde udsigten, og se det flotte landskab omkring. Man behøver bestemt ikke at være surfer for at nyde det smukke land og vand omkring. I kan vælge at tage et stop forbi Sliabh Liag, et af de højeste kløfter i hele Europa, hvor I vil have en meget unik udsigt over det smukke land og store hav. Følg derefter kysten ind til County Mayo. Næste stop vil være ved Downpatrick Head, et landskab der er 38 meter over Atlanterhavet. Det er i Mayo-området, at I vil finde jeres næste indkvarteringssted.

Overnatning: Mayo området

Dag 6: Connemara

På denne smukke dag vil I have mulighed for at komme ind til Galway, og imod Connemara. Et landskab fyldt med søer og floder, kløfter og bjerge. Et sted i landet med små landsbyer, og hvor Gaellic stadig er det talte sprog, og meget lidt har forandret sig siden tidernes morgen. Det er uden tvivl det mest vilde, og den mest romantiske del af Irland. På den nordlige kyst er landskabet mere barsk og hemmelighedsfuld, med fantastiske udsigter over havet og fjorden. Connemara er et rigtigt paradis for naturelskere.

Overnatning: Mayo området

Dag 7: Mayo til Meath

Denne morgen starter dagen med kørsel fra vestkysten og ind imod Dublin. På vejen dertil vil der være mulighed for at besøge og udforske Lough Key Forest Park, en skovpark med 350 hektar land, fyldt med forskellige træer, buske osv., samt en sø og flere øer. Parken er et af de mest besøgte i landet, og er kendt for sin naturlige skønhed. Fortsæt derefter til Meath, hvor I vil tilbringe den sidste nat. Nærområdet har nogle af Irlands største historiske monumenter, såsom Newgrange, Knowth og Loughcrew Cairns.

Overnatning: Meath området

Dag 8 - Dublin afgang

Rejs til Dublin og tag med fly hjemad.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Irland - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Irland hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Dublin

 • Cooley Peninsula

 • Boyne Valley

 • Belfast

 • Giant’s Causeway

 • Portush

 • Derry

 • Glenveagh National Park

 • Donegal

 • Sliabh Liag

 • Galway

 • Connemara

 • Newgrange

 • Knowth

 • Loughcrew Cairns

Billeder fra turen:

Irland kaldes ofte for den grønne ø, og ikke uden grund. Irlands landskaber byder også både på storslåede slotte og ruinborge, som gemmer på en masse historier, fortællinger og myter, om bl.a genfærd, der siges at hjemsøge de mange gamle slotte og ruiner. Udover sin naturlige skønhed, er Irland også kendt for sit blomstrende kulturliv. 

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Irland, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3-4 stjerner. Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Irland

Vi er specialister i billeje i Irland og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Irland fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m. klik på billederne

8 Dage Irland Nord - Klassisk Nordlig tur

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

- OBS. Børn under 12 år er på 7.200,-. Send os en foresørgsel, eller book online og oplys fødselsdato på barnet

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Ford Ka

9.180,- per. pers.

(B) VW Polo

9.300,- per. pers.

(C) Ford Focus

9.830,- per. pers.

(D) VW T-Cross

10.280,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

10.700,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Ford Ka

7.880,- per. pers.

(B) VW Polo

8.000,- per. pers.

(C) Ford Focus

8.210,- per. pers.

(D) VW T-Cross

8.440,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

8.640,- per. pers.


- OBS. Børn under 12 år er på 7.200,-. Send os en foresørgsel, eller book online og oplys fødselsdato på barnet

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Ford Ka

7.800,- per. pers.

(B) VW Polo

8.000,- per. pers.

(C) Ford Focus

8.220,- per. pers.

(D) VW T-Cross

8.980,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

9.050,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Ford Ka

6.970,- per. pers.

(B) VW Polo

7.000,- per. pers.

(C) Ford Focus

7.190,- per. pers.

(D) VW T-Cross

7.560,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

7.600,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "maj-september" eller ”oktober-april”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. 3-4* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-

 • Hotellerne på turen er i kategorien 3-4 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Irland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Irland

8 dage Irland Øst - Det antikke østlige Irland
13 dage Irland Rundt - Den store tur rundt
7 dage Irland rundt - Irlands gemte hjerte
8 dage Irland Nord - Klassisk nordlig tur
8 dage Irland Rundt - Klassisk tur

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder