Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i Irland - Det antikke østlige Irland

8 dage Irland Øst - Det antikke østlige Irland

Info & viden om Irland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 DAGE IRLAND Øst - Det antikke østlige Irland

kør selv Irland - 8 dage / 7 nætter

Dyk ned i Irlands Antikke Øst på denne spændende 7-nætters kør selv ferie i Irland, hvor historie vækkes til live. Fra Dublin's pulserende energi til de mysteriøse megalitiske steder i Boyne Valley og de middelalderlige slotte i Kilkenny, bliver din rejse en episk fortælling gennem århundreder af eventyr og kultur. Tag rattet og sæt kurs mod en uforglemmelig oplevelse!


Lejebil i en valgfri type
Hoteller 3-4-stjernede & B&B
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

8 Dage kør selv ferie Irland - oplev det antikke østlige Irland på denne tur

Det antikke østlige Irland 7-nætters kør selv ferie med lejebil og med hotelovernatning, og fuld irsk morgenmad inkluderet. På denne kør selv ferie i Irland vil du gå på din egen dybtgående rejse for at opdage 5.000 års europæisk historie. Irland har en fantastisk grøn og frodig natur, og du vil nyde smukke udsigter på vejen. Du får god muligheden for at gå rundt i Dublin, Irlands hovetsted.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Velkommen til Dublin

Velkommen til Dublin. Afhent din bil i lufthavnen og kør til dit hotel. Udforsk byen med dens mange historiske bygninger, georgianske gader og farverige haver. Besøg nogle af dens mange seværdigheder som f.eks. Christchurch-katedralen eller Guinness Storehouse. Hvorfor ikke nyde aftensmaden på en lokal restaurant?

Overnatning: Området omkring Dublin

Dag 2 : Boyne Valley

Denne morgen begiver I jer mod Boyne Valley, et verdensarvssted og det største præhistoriske megalitiske område i Europa. Området var af enorm betydning i tiden før kristendommen, dengang Tara-bjerget var sæde for Irlands konger. Besøg Loughcrew Cairns, det største kompleks af ganggrave i Irland. Fortsæt til Trim, en af Irlands kulturarvsbyer, der domineres af det imponerende middelalderlige Trim Castle, der stammer helt tilbage fra år 1173.

Overnatning: Meath området

Dag 3: Kildare

I dag rejser I til Celbridge og besøger Castletown House, Irlands største og ældste palæ i palladiansk stil, bygget mellem 1722 og 1729 for William Conolly. Om eftermiddagen kan I besøge Irish National Stud og Japanese Gardens, det eneste stutteri i Irland, der er åbent for offentligheden, og som tilbyder daglige ture.

Overnatning: Kildare området

Dag 4: Kilkenny

I dag rejser I til den middelalderlige by, Kilkenny, hvor I kan besøge Kilkenny Castle - et slot fra det 12. århundrede, ombygget i victoriansk tid og beliggende i omfattende parkområder, som tidligere var hovedsæde for Butler-familien, markiser og hertuger af Ormonde.

Dernæst kan I fortsættte turen til Jerpoint Park. Her vil I formentlig blive helt opslugt af denne tidligere blomstrende by, kendt som Newtown Jerpoint, der hovedsageligt blev anerkendt inden for akademiske kredse indtil april 2011, hvor den blev åbnet for offentligheden. Til sidst går turen til Wexford County, hvor I vil overnatte.

Overnatning: Området Wexford

Dag 5: Wexford

Denne dag kan starte med en gåtur i Wexford by, som blev grundlagt af vikingerne, der navngav den Waesfjord (betyder 'havn for mudrede flade'). Dens bekvemme beliggenhed nær udmundingen af ​​Slaney-floden tiltrak nye beboere så tidligt som år 850. Dernæst kan I besøge Selskar Abbey i hjertet af byen, der stammer helt tilbage fra det tidlige 12. århundrede, hvorefter I kan fortsætte til Hook Head. Her vil I opleve den naturlige skønhed og ro på denne nærmest uberørte Hook-halvø. Området er et højdepunkt på Irlands østlige kyst. Besøgscentret ved Hook Lighthouse ligger på spidsen af ​​Hook, og tilbyder guidede ture op i fyrtårnet.

Overnatning: Området Wexford

 

Dag 6: Irlands Have

I dag rejser vi til Wicklow. Her kan man blandt andet se, Garden County, som er fyldt med nogle af de smukkeste haver og hjem i Irland. Nyd et besøg på et munkekloster. Området i Glendalough og på Killruddery House and Gardens er fyldt med gamle klostre og haver. Glendalough, en tidlig kristen kirkelig bosættelse, blev grundlagt af St. Kevin i det 6. århundrede.

Om eftermiddagen besøger vi Killruddery House, hjemsted for rigmænd fra Meath området siden 1618. Killruddery er unikt med en af ​​de mest omfattende tidlige formelle haver, der overlever i Irland i deres originale stil.

Overnatning: Området Wicklow

Dag 7: Dublin

I dag kan du tilbringe dagen i Dublin. Nyd en gåtur i Temple Bar Cultural Quarter, et af de ældste områder i Dublin. Byen Dublin blev født i og omkring Temple Bar. Besøg Trinity College og se den berømte Book of Kells. Efter at have set Book of Kells opfordres besøgende til at besøge Long Room, der blev bygget i 1745. I 2015 inkluderede Conde Nast Traveler-magasinet besøget i Book of Kells som en af ​​'50 ting, du skal gøre i Europa, før du dør'.

Overnatning: Området Dublin

Dag 8: Afrejse fra Dublin

Rejs til Dublin Lufthavn for at tage hjemrejsen.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Irland - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Irland hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Dublin

 • Christchurch-katedralen

 • Guinness Storehouse

 • Boyne Valley

 • Loughcrew Cairns

 • Trim Castle

 • Celbridge

 • Castletown House

 • Kilkenny

 • Jerpoint Park

 • Wexford

 • Killruddery House

 • Glendalough

 • Trinity College

 • Cultural Quarter Dublin

Billeder fra turen:

Irland kaldes ofte for den grønne ø, og ikke uden grund. Irlands landskaber byder også både på storslåede slotte og ruinborge, som gemmer på en masse historier, fortællinger og myter, om bl.a genfærd, der siges at hjemsøge de mange gamle slotte og ruiner. Udover sin naturlige skønhed, er Irland også kendt for sit blomstrende kulturliv. 

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Irland, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3-4 stjerner & B&B. Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Irland

Vi er specialister i billeje i Irland og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Irland fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m. klik på billederne

Pris 8 dage Irland Øst - Det antikke østlige Irland

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

- OBS. Børn under 12 år er til halv pris på denne tur. Send os en foresørgsel, eller book online og oplys fødselsdato på barnet

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Ford Ka

8.690,- per. pers.

(B) VW Polo

8.800,- per. pers.

(C) Ford Focus

9.290,- per. pers.

(D) VW T-Cross

9.690,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

9.980,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Ford Ka

7.510,- per. pers.

(B) VW Polo

7.600,- per. pers.

(C) Ford Focus

7.790,- per. pers.

(D) VW T-Cross

7.980,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

8.190,- per. pers.


- OBS. Børn under 12 år er til halv pris på denne tur. Send os en foresørgsel, eller book online og oplys fødselsdato på barnet

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Ford Ka

7.540,- per. pers.

(B) VW Polo

7.700,- per. pers.

(C) Ford Focus

7.920,- per. pers.

(D) VW T-Cross

8.590,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

8.710,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Ford Ka

6.780,- per. pers.

(B) VW Polo

6.800,- per. pers.

(C) Ford Focus

6.970,- per. pers.

(D) VW T-Cross

7.310,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

7.360,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "maj-september" eller ”oktober-april”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,-pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på ca. 3-4* hoteller/guesthouses (5 nætter) & 2 nætter på B&B

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-

 • Hoteller er i kategorien 3-4 stjerner (5 nætter) & B&B (2 nætter).Hotellerne /BB bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Irland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Irland

13 dage Irland Rundt - Den store tur rundt
8 dage Irland Rundt - Klassisk tur
8 dage Irland Nord - Klassisk nordlig tur
8 dage Irland Øst - Det antikke østlige Irland
7 dage Irland rundt - Irlands gemte hjerte

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder