Skip to main content
Kør-selv-ferie på 13 dage med hoteller og lejebil i Irland rundt - Den store tur rundt

13 dage Irland Rundt - Den store tur rundt

Info & viden om Irland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

13 Dage Irland rundt - Den Store rundt

kør selv pakkerejse irland - 13 dage / 12 nætter

Velkommen til Irland, et land rigt på historie, kultur og naturskønhed. Fra den pulserende hovedstad Dublin til de vilde landskaber i County Kerry og de imponerende klipper langs kysten, vil I opleve enestående oplevelser og uforglemmelige øjeblikke. Udforsk de gamle klostre, fæstninger og keltiske gravpladser, der fortæller historien om landets rige fortid.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede & B&B
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

13 dage pakkerejse Irland - den store tur rundt med lejebil og hoteller

Oplev Irland - Kør Selv på Enestående Pakkerejse fra Dublin til Belfas. Dyk ned i den lokale musiktradition på de hyggelige pubber og lad jer forføre af den venlige atmosfære og det livlige byliv. Tag på eventyr gennem de grønne dale, bjerge og søer, der udgør Irlands smukke landskaber. Gå på opdagelse i de små byer og landsbyer, hvor I vil blive mødt med gæstfrihed og charme. Lad jer betage af den storslåede natur, der strækker sig fra de majestætiske klipper ved Giant's Causeway til de idylliske dale og floder i Boyne Valley. Uanset om I er til historie, natur eller kulturelle oplevelser, vil Irland byde jer velkommen med åbne arme og efterlade jer med minder for livet på denne 13 dages kør-selv-ferie rundt i Irland.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Dublin by

Velkommen til Dublin Lufthavn. Her vil I hente jeres lejebil, for derefter at drage mod byen, Dublin, hvor I vil tjekke ind på jeres hotel for natten. Afhængigt af jeres ankomsttid, har I mulighed for at udforske denne historiske hovedstad. Her kan I f.eks. besøge Trinity College, hvor I kan se den berømte Book of Kells, eller I kan udforske det spændende Guinness Storehouse.

 

Overnatning: Dublin området

Dag 2: Cork

I dag går turen mod Cork. Her kan I, på vejen dertil, besøge byen, Kilkenny. Kilkenneys arv er tydelig i byen og des omgivelser, herunder de historiske bygninger som Kilkenny Slot, St. Canice’s Katedral og rundtårn, Rothe House, Shee Alms House, Black Abbey og St. Mary’s Katedral.

Overnatning: Cork området

Dag 3: Killarney

Inden I, denne morgen, forlader Cork, kan I udforske English Market, som er beliggende i hjertet af Cork City. English Market er et overdækket fødevaremarked, som har eksisteret siden 1788. Alternativt kan I besøge Titanic Experience i Cobh. Stedet markerer afgangsstedet for de sidste 123 passagerer, der gik ombord på det berømte skib, Titanic, på dens skæbnesvangre jomfrurejse til Amerika. Fortsæt derefter jeres køretur til “Kongeriget” County Kerry.

Overnatning: Kerry området

Dag 4: Kerry

Rejs i dag fra byen Killarney og besøg først Killarney Nationalpark, hvorefter turen vil fortsætte på ruten ‘Ring of Kerry'. ‘Ring of Kerry’ vil føre jer langs Atlanterhavskysten, og er en af højdepunkterne på en tur til Irland. Landskabet på halvøen er meget smuk og betagende.

 Overnatning: Kerry området

Dag 5: Dingle-halvøen - Limerick

I dag vil I køre endnu en smuk og naturskøn rute. Dingle-halvøen har noget for alle og enhver. Her kan I bl.a. opleve sandstrande, der er sikre at bade ved, vandreturer for alle færdighedsniveauer, et blomstrende irsk-sproget samfund, en rig musiktradition, fremragende mad, havfiskeri, kunst- og filmfestivaler, talentfulde håndværkere og nogle af de bedste surfingsteder i Irland.

Overnatning: Limerick området

Dag 6: Galway

I dag går turen til Galway. På vejen dertil vil I krydse Burren-regionen, der ofte sammenlignes med et månelandskab pga. mangel på afgrøder. På turen kan I også vælge at besøge de nærliggende Cliffs of Moher, som er majestætiske klipper, der når op til 215 meter over havoverfladen og strækker sig over mere end 7 km. Fortsæt dernæst til Galway by, hvor I vil opleve byens centrum som værende kompakt nok til at færdes bekvemt og behageligt i. Efter I har udforsket det I ville, vil I fortsætte til jeres overnatningssted.

Overnatning: Galway området

Dag 7: Connemara

I dag vil I udforske vildmarken i Connemara. Connemara, hvis indbyggere stadig taler irsk, er uden tvivl den vildeste og mest romantiske del af Irland. Byen ligger nærmest fortryllende gemt mellem bjerge og søer, og omgivet af smukke rhododendronblomster ligger den gotiske Kylemore Abbey. Efterfølgende kan I besøge den imponerende Connemara Nationalpark, som ligger ved enden af Diamond Mountain - et bjerg på ikke mindre end 727 meter.

Overnatning: Galway området

Dag 8: Sligo

I dag går turen til byen, Donegal. På turen hertil kommer I gennem Sligo, hvor I kan besøge Carrowmore Megalit-gravplads, som har over 60 stencirkler og ganggrave, og som dermed er en af de største gravpladser fra stenalderen i Europa. Et must for besøgende med interesse for arkæologi. Efter jeres besøg her, vil turen fortsætte til I når Donegal by.

Overnatning: Donegal området

Dag 9: Donegal

I dag kan I vælge at besøge Slieve League-kilpperne - Europas højeste havklipper. Selvom de er mindre kendte end Cliffs of Moher i Co. Clare, når Slieve League-klipperne næsten tre gange højere op. Som størstedelen af Co. Donegal, er dette område stort set uberørt af turisme, og gåture gennem det stort set uberørte landskab giver jer en spektakulær udsigt over kysten og klippesiden. I kan også vælge at besøge Glenveagh Nationalpark, som er et spektakulært område på 16.500 hektar, med naturskønne bjerge, søer, dale og skove, hvor en hjord af kronhjorte færdes. Glenveagh er en af Irlands beskyttede naturparker, der administreres af staten. Besøgscentret rummer udstillinger og en audiovisuel præsentation om området.

Overnatning: Donegal området

Dag 10: Derry

Rejsen fortsætter i dag mod byen, Derry. Derry har en tung historisk fortid, og har lidt under ‘The Troubles’. I dag nyder Derry fordelene ved den nye fredelige atmosfære i den nordirske politik, og byens centrum er igen livligt og behageligt den dag i dag. Her vil I højst sandsynligt sætte pris på en gåtur i den farverige og velholdte historiske by, der praler af gode indkøbsmuligheder, pubber og caféer.

Overnatning: Derry området

Dag 11: Belfast

Undervejs til Belfast kan I besøge Giant’s Causeway. Det nye besøgscenter på stedet udforsker de vigtigste temaer indenfor mytologi, geologi, landskab, økologi, kultur og social historie, baseret på UNESCOs verdensarvssted, der består af 40.000 basalt polygonale søjler, der blev dannet for 60 millioner år siden efter et vulkanudbrud. I kan også vælge at besøge Old Bushmills Destilleri. Et guidet besøg begynder med en kortfilm om historien og destillation af irsk whiskey, hvorefter I får en cirka 20 minutters rundtur på destilleriet. Besøget afsluttes i destilleriets pub med en smagsprøve.

Overnatning: Belfast området

Dag 12: Dublin

Denne dag er der afgang mod Dublin, hvor I kan vælge at besøge Boyne-dalen. Boyne-dalen er uden tvivl den mest historiske region på hele øen, så der er dermed heller ikke overraskende, at man her kan finde de vigtigste irske monumenter såsom Newgrange, Knowth og Loughcrew Cairns. Disse megalitiske grave fra 2500 f.Kr. ligger langs Boyne-flodens dal.

Overnatning: Dublin området

Dag 13: Afrejse

Jeres rejse gennem Irland er nu ved vejs ende. I dag går turen derfor mod Lufthavnen, hvor I vil tage jeres fly hjem.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Irland - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Irland hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 13 dage / 12 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Dublin

 • Galway

 • St Patrick katedral

 • Clifden

 • Connemara

 • Kerry

 • Burren Region

 • Cliffs of Moher

 • Dingle Peninsula

 • Sneem Village

 • Søerne ved Killnarney

 • Derry

 • Belfast

 • Giant’s Causeway

 • Old Bushmills Destilleri

 • Boyne-dalen

Billeder fra turen:

Irland kaldes ofte for den grønne ø, og ikke uden grund. Irlands landskaber byder også både på storslåede slotte og ruinborge, som gemmer på en masse historier, fortællinger og myter, om bl.a genfærd, der siges at hjemsøge de mange gamle slotte og ruiner. Udover sin naturlige skønhed, er Irland også kendt for sit blomstrende kulturliv. 

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Irland, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3 stjerner og B&B. Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Irland

Vi er specialister i billeje i Irland og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil.

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i Irland fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m. klik på billederne

13 Dage Irland rundt - Den Store rundt

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

- OBS. Børn under 12 år er til halv pris på denne tur. Send os en foresørgsel, eller book online og oplys fødselsdato på barnet

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Ford Ka

13.530,- per. pers.

(B) VW Polo

13.700,- per. pers.

(C) Ford Focus

14.590,- per. pers.

(D) VW T-Cross

15.350,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

15.980,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Ford Ka

11.410,- per. pers.

(B) VW Polo

11.600,- per. pers.

(C) Ford Focus

11.950,- per. pers.

(D) VW T-Cross

12.320,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

12.670,- per. pers.


- OBS. Børn under 12 år er til halv pris på denne tur. Send os en foresørgsel, eller book online og oplys fødselsdato på barnet

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(A) Ford Ka

10.910,- per. pers.

(B) VW Polo

11.100,- per. pers.

(C) Ford Focus

11.590,- per. pers.

(D) VW T-Cross

12.860,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

12.980,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(A) Ford Ka

9.580,- per. pers.

(B) VW Polo

9.700,- per. pers.

(C) Ford Focus

9.930,- per. pers.

(D) VW T-Cross

10.550,- per. pers.

(Q) Nissan Qashqai

10.610,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "maj-september" eller ”oktober-april”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 12 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 12 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 3* hoteller/guesthouses (7 nætter) & B&B (5 nætter)

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-

 • Overnatningerne på turen er hoteller er i kategorien 3 stjerner (7 nætter) & B&B (5 nætter. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Irland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Irland

8 dage Irland Rundt - Klassisk tur
7 dage Irland rundt - Irlands gemte hjerte
8 dage Irland Nord - Klassisk nordlig tur
8 dage Irland Øst - Det antikke østlige Irland
13 dage Irland Rundt - Den store tur rundt

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder