Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i Storbritannien - Harry Potter tur

8 dage Rundt - Harry Potter tur

Info & viden om Skotland

Info & viden om England

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 Dage Storbritannien Rundt - Harry Potter-Tur

Kør Selv Storbritannien - 8 Dage / 7 Nætter

Tag med på en spændende Harry Potter-inspireret tur gennem Storbritannien! Denne 8-dages kør-selv-ferie er for jer, der er helt vilde med Harry Potter og det magiske univers, som JK Rowling har skabt gennem sine romaner.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Kør-selv-ferie - Harry Potter-inspireret tur gennem Storbritannien

På denne kør selv tur kommer I til at udforske London, besøge Warner Bros' Studio Tour og gå en magisk tur gennem Oxford. I vil opleve filmsteder i Yorkshire, herunder Hogsmeade Station, stoppe ved Durham Cathedral og Alnwick Castle, inden I slutter turen i Edinburgh. Her vil I opleve den spændende hovedstad, som inspirerede JK Rowling til sine berømte romaner.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Platform 9 3/4

På denne første dag af jeres rejse, vil I ankomme til London, hvor I vil overnatte på et hotel i området. I kan eventuelt starte jeres eventyr med en Harry Potter inspireret gåtur gennem Londons gader.

Overnatning: London området

Dag 2: Warner Bros’ Studio Tour

I dag går turen til Warner Bros’ Studio Tour beliggende nord for London. Denne award-vindende tur giver jer adgang til spektakulære sets fra Harry Potter-filmene, samt et kig bag kulisserne på deres produktion.

Overnatning: London området

Dag 3: The Great Hall

Det er nu blevet tid til at forlade London, og rejse til Oxford, hvor I kan deltage i en Harry Potter inspireret gåtur. Her vil i se mange af stederne, der blev brugt i Harry Potter-filmene, og I kan vælge at besøge et af de steder, som er forbundet med filmene, f.eks. Christ Church College og/eller Bodleian Library. Fortsæt dernæst til landsbyen Lacock, hvor mange af optagelserne til filmene har fundet sted - Klosteret i byen blev f.eks. brugt til flere Hogwarts-scener. Fortsæt til området Gloucester, hvor I skal tilbringe natten.

Overnatning: Gloucester området

Dag 4: Familien Malfoy’s herregård

Dagen starter med en køretur til det centrale Gloucester, hvor I kan besøge byens imponerede katedral. Efter besøget fortsætter turen mod nord til Yorkshire, hvor I vil overnatte. Undervejs vil det være helt oplagt at besøge Hardwick Hall, som er den herregård, hvor familien Malfoy bor i Harry Potter-filmene.

Overnatning: York området

Dag 5: Hogsmeade Station’ - dagstur i det nordlige Yorkshire

I dag skal I parkere jeres bil i Goathland og tage på en togrejse til Whitby med North York Moors Railway. Måske virker Goathland station bekendt, da det er den station, som i filmene bliver kaldt Hogsmeade Station. I den lille kystby, Whitby, kan I se jer omkring, og eventuelt nyde en lækker omgang fish & chips, før I tager toget tilbage til Goathland, hvor I vil finde jeres bil og vende tilbage til York. Hvis I har tid og lyst, kan I nyde lidt fritid i York, som bl.a. byder på mange historiske seværdigheder. Hvis I tør, er der mulighed for at deltage i en spøgelsesvandring rundt i byen om aftenen.

Overnatning: York området

Dag 6: Hogwarts

I dag er det blevet tid til at forlade Yorkshire og rejse mod Skotland. Inden I når grænsen vil det være helt oplagt at stoppe i Durham for at besøge katedralen. Denne katedral er nemlig blevet brugt til at filme scener fra Hogwarts - både inde- og udefra. Efter dette stop, kan I fortsætte længere mod nord, hvor I kan besøge Alnwick Castle. Hvis man er interesseret, er det her muligt at få en Quidditch-lektion! Fortsæt dernæst turen, over grænsen, til jeres hotel i Skotlands hovedstad, Edinburgh.

Overnatning: Edinburgh området

Dag 7: Edinburgh

I dag skal I følge i JK Rowling’s fodspor, når I udforsker den by, som inspirerede hende til sine verdensberømte romaner. Tag en gåtur i byen, og udforsk den magiske verden, som Harry og hans venner befandt sig i. Eftermiddagen er fri til at udforske byen på egen hånd.

Overnatning: Edinburgh området

Dag 8: Afrejse

Jeres Harry Potter-eventyr er nu nået til vejs ende. I dag går turen til Edinburgh Lufthavn, hvor flyet vil bringe jer hjem.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Storbritannien - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Storbritannien hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • London

 • Warner Bros’ Studio

 • Oxford

 • Christ Church College

 • Lacock

 • Gloucester

 • Hardwick Hall

 • Hogsmeade Station

 • Yorkshire

 • Hogwarts

 • Alnwick Castle

 • Edinburgh

Billeder fra turen:

De britiske landskaber rummer altså en masse historie, samt ro og naturlig skønhed. Ikke nok med mange natur- og historieoplevelser byder Storbritannien også på byliv med store og små byer.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Storbritannien, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3 stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatte på 4-stjernede hoteller på turen (se tilkøb). Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 8 Dage Storbritannien Rundt - Harry Potter-Tur

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

- OBS. Børn under 12 år er til halv pris på denne tur. Send os en foresørgsel, eller book online og oplys fødselsdato på barnet

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

13.980,- per. pers.

(M) Kia Ceed

14.490,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

14.960,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

15.960,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

16.540,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

12.570,- per. pers.

(M) Kia Ceed

12.790,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

13.030,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

13.520,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

13.820,- per. pers.


- OBS. Børn under 12 år er til halv pris på denne tur. Send os en foresørgsel, eller book online og oplys fødselsdato på barnet

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

12.560,- per. pers.

(M) Kia Ceed

12.980,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

13.510,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

14.340,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

14.890,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

11.300,- per. pers.

(M) Kia Ceed

11.520,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

11.780,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

12.200,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

12.470,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "juni-september" eller ”oktober-maj”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

4 stjerne hotel upgrade jun-sept

4.000,- pr person

4 stjerne hotel upgrade okt-maj

2.500,- pr person

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”).

 • Hoteller på turen er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Man kan også overnatte i 4* hoteller på turen (se tilkøb). Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Skotland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Skotland & Storbritannien

8 dage Skotland Rundt - Lev som Lords & Ladies
Togrejse Skotland - Edinburgh - Glasgow
8 dage Skotland Rundt - Klassisk tur
8 dage Skotland - Familietur
Togrejse Skotland - Glasgow - Oban
12 dage Skotland Rundt - Højlandet og Øerne
8 dage Rundt - Harry Potter tur
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
Togrejse Skotland - Edinburgh - Inverness
Togrejse gennem Skotland / Storbritannien

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder