Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i Skotland - Klassisk tur

8 dage Skotland Rundt - Klassisk tur

Info & viden om Skotland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 Dage Ferie Skotland Rundt - Klassisk Tur

Populært

KØR SELV FERIE SKOTLAND - 8 DAGE / 7 NÆTTER

Denne kør-selv rejse i Skotland er skræddersyet til dig, der ønsker at opleve en smuk palet af Skotlands mangfoldige natur og kultur. Fra majestætiske bjerge og dybe søer til fortryllende slotte og historiske byer. Uanset om du er til storslåede naturscenerier, rig historie eller traditionel skotsk atmosfære, vil denne tur give dig et dybt indblik i, hvad dette betagende land har at tilbyde. 


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Ferie i Skotland til at opleve Skotlands smukke landskaber

Skotland er spækfyldt med store flotte slotte, borge, skøn natur, utrolige sandstrande samt unikke øer. Det er blot en lille bid af, hvad Skotland egentlig har at tilbyde. På denne kør-selv-ferie i Skotland vil I nemlig opleve det meste, alt fra skøn natur til levende byer.

Hvis man aldrig har været i Skotland før, er denne tur perfekt til jer. I vil komme vidt omkring og se store dele af det så smukke land.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Velkommen til Skotland

Velkommen til Skotland! Kør, efter I har hentet jeres bil, den korte distance til Stirling. Her kan I besøge Stirling slot, et af de flotteste slotte i Skotland, eller tage til Bannockburn - et sjovt, interaktivt besøgscenter, som skildrer en af Skotlands vigtigste kampe. I kan også vælge at besøge “The Wallace Monument”, som er et monument, der mindes William Wallace, der er kendt fra filmen Braveheart.

Overnatning: Stirling området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 2: Stirling - Loch Lomond - Oban/Fort William

Denne morgen forlader I Stirling, og kører mod vestkysten via Loch Lomond, Storbritanniens største sø, kendt for dens smukke, skovklædte kyster og øer. Fortsæt i den nordvestlige retning langs Loch Fyne og dets smukke landskab. Passer Inveraray slot, og Duke of Argyll’s charmerende hjemstavn, som er lederen af Campbell klanen, på vej til Oban. Slottet vidner om Campbell-klanens magt og rigdom, som er en af de mest magtfulde af Highland-klanerne. Eller I kan vælge at rejse via Rannoch Moor og Gelncoe’s bakkede og ujævne landskab, et af de mest naturskønne dale i Skotland.

Overnatning: Oban eller Fort William området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 3: Oban/Fort William - Isle of Skye

Kør denne morgen nordpå, og tag enten en færge fra Mallaig til Isle of Skye, eller fortsæt via Loch Lochry til Kyle of Lochalsch og tag broen til Isle of Skye, den største og mest naturskønne af Hebridean øerne.

Overnatning: Isle og Skye
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 4: Loch Ness - Inverness

Rejs idag østpå for at komme hen til Eilean Donan slottet - et af de mest ikoniske billeder af Skotland. Fortsæt til Inverness-området via Loch Ness. Her kan i evt. vælge at stoppe ved Urquhart slot, som er smukt placeret i Loch Ness’ bakkede landskab. Hvis I tør, kan I også tage på en bådtur på Loch Ness-søen, som er mest kendt for det snu monster.

Overnatning: Inverness området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 5: Inverness - Pitlochry - Perth

Kør denne morgen øst om Inverness, hvor I kan besøge Cawdor slot og dens smukke haver, eller kør sydpå via Aviemore, hvor I kan udforske de imponerende Cairngorm bjerge, der er placeret i Cairngorm National Park. Fortsæt dernæst til Pitlochry, hvor I har mulighed for at besøge det mindste destilleri i Skotland, Edradour Whisky Distillery, og hvorfor ikke tage en slentretur gennem den victorianske by inden rejsen går videre sydpå mod Perth.

Overnatning: Perth området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 6: St. Andrews - Fife - Edinburgh

Besøg i dag St. Andrews, som er navngivet efter Skotlands skytshelgen. St. Andrews er det berømte hjem for golf, som er blevet spillet på “The Old Course” siden 1500-tallet. Fortsæt dernæst turen langs kysten gennem de små fiskerbyer Elie og Pittenweem. Kryds Queensferry Crossing-broen, og nyd udsigten over Firth of Forth-fjorden. Aflever jeres lejebil ved Edinburgh Lufthavn, og tag til jeres hotel.

Overnatning: Edinburgh området
(Seng og morgenmad)

Dag 7: Edinburgh

Velkommen til Skotlands hovedstad, Edinburgh! Brug dagen på at suge atmosfæren fra denne spændende by til jer. Besøg nogle af de mange seværdigheder byen har at tilbyde, såsom det berømte Edinburgh Slot, The Royal Mile og Palace of Holyroodhouse, som er den royale families officielle residens i Skotland.

Overnatning: Edinburgh området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 8: Hjemrejse - På gensyn

Tag tilbage til jeres afrejsested og nyd flyturen hjem, med alle de nye oplevelser og minder i bagagen.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Skotland - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Skotland hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Stirling & Stirling Slot

 • Edinburgh

 • Bannockburn

 • Wallace Monument

 • Loch Lomond

 • Glencoe

 • Isle of Skye

 • Eilan Donan Slot

 • Inverness

 • Loch Ness

 • Cairngorm National Park

 • Edradour Whisky Destilleri

 • St. Andrews

 • Palace of Holyrood

Billeder fra turen:

Skotland har en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv. Nyd bl.a. udsigten over det barske skotske højland, fra et af de gamle slotte man kan finde rundt omkring i højlandet.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Skotland, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3 stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatta på 4-stjernede hoteller på turen eller i mixed 3- og 4-stjernede hoteller (se tilkøb). Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 8 dage Skotland rundt - Klassisk tur

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

12.440,- per. pers.

(M) Kia Ceed

12.880,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

13.350,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

14.340,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

14.940,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

10.960,- per. pers.

(M) Kia Ceed

11.180,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

11.420,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

11.910,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

12.210,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.980,- per. pers.

(M) Kia Ceed

10.460,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

10.970,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

11.790,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

12.350,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

8.760,- per. pers.

(M) Kia Ceed

8.970,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

9.230,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

9.660,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

9.930,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "juni-september" eller ”oktober-maj”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

4 stjerne hotel upgrade jun-sept

3.800,- pr person

3 & 4 stjerne mix hotel upgrade jun-sept

1.000,- pr person

4 stjerne hotel upgrade okt-maj

2.800,- pr person

3 & 4 stjerne mix hotel upgrade okt-maj

1.000,- pr person

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Billetter til Edinburgh Castle
 • Loch ness cruise

Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-
 • Hotellerne på turen er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Man kan også vælge 4* hotel, eller 3- og 4 stjerne mix (se tilkøb). Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Skotland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Skotland & Storbritannien

Togrejse Skotland - Glasgow - Oban
Togrejse Skotland - Edinburgh - Glasgow
Togrejse Skotland - Edinburgh - Inverness
12 dage Skotland Rundt - Højlandet og Øerne
8 dage Rundt - Harry Potter tur
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
8 dage Skotland Rundt - Klassisk tur
8 dage Skotland - Familietur
Togrejse gennem Skotland / Storbritannien
8 dage Skotland Rundt - Lev som Lords & Ladies

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder