Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i Skotland - Lev som Lords & Ladies

8 dage Skotland Rundt - Lev som Lords & Ladies

Info & viden om Skotland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 Dage Skotland Rundt - Lev som Lords & Ladies

Luksus

KØR SELV SKOTLAND Pakkerejse - 8 DAGE / 7 NÆTTER

På denne 8-dages kør-selv-ferie kommer I til at opleve det skønne Skotland. Et land med en rig kulturarv, betagende landskaber og en unik atmosfære. Fra de historiske slotte og herregårde, til de maleriske dale og dramatiske bjergtoppe, byder Skotland på en utrolig oplevelse for besøgende. På turen kommer i til at overnætte på flotte hoteller/herregårder/slotte.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 4-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Kør selv Skotand - pakkerejse inkl. hotel og billeje - En uforglemmelig rejse gennem Skotlands historie og naturskønhed

Start jeres Kør-selv-ferie i enten Edinburgh eller Glasgow og oplev den livlige atmosfære i én af disse pulserende byer. Derefter kan I udforske de smukke omgivelser i Edinburghs udkant og besøge ikoniske seværdigheder som Edinburgh Castle og Holyroodhouse-paladset. Tag på eventyr og kør langs den legendariske Loch Ness, udforsk de imponerende destillerier langs Malt Whisky Trail og oplev den storslåede skønhed på Royal Deeside. Med sin rige historie, betagende natur og gæstfrihed byder Skotland velkommen til alle, der søger en uforglemmelig rejseoplevelse.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst til Edinburgh eller Glasgow

Ankom til Edinburgh eller Glasgow Lufthavn og afhent jeres bil i skranken hos biludlejningsfirmaet. Herefter starter turen med, at køre den korte afstand til det slot eller herregårdshotel, der er beliggende i de smukke omgivelser i udkanten af Edinburgh. Tilbring resten af dagen ved at nyde hotellet og dets faciliteter, eller tag ind til Edinburgh og udforsk Skotlands spændende hovedstad.

Overnatning: Edinburgh området

Dag 2: Udforsk Edinburgh

Dagen i dag kan bruges på at udforske Edinburgh. Byen har meget at tilbyde besøgende med sine mange butikker, pubber og restauranter, samt et godt udvalg af aktiviteter at vælge imellem. I kan f.eks. besøge Edinburgh Castle, der huser Skotlands dyre kronjuveler, Holyroodhouse-paladset, som er den kongelige families officielle residens i Skotland, eller prøve Scotch Whisky Experience, der er lokaliseret i starten af Royal Mile.

Overnatning: Edinburgh området

Dag 3: St. Andrews

I dag går turen først mod øst til St. Andrews - hjemstedet for golf. På turen derhen krydser I The Queensferry Crossing, der har smukke og dramatiske udsigter over Firth of Forth. I St. Andrews kan I udforske denne smukke universitetsby til fods, og evt. få taget et billede stående på toppen af Swilcan Bridge på Old Course. Derefter fortsætter I nordpå over Tay Bridge, hvor I har muligheden for at besøge Glamis Castle, barndomshjemmet for ‘the Queen Mother’, eller Dunnottar Castle, et af de mest dramatisk beliggende slotte i Skotland. Efter en dejlig dag, kan I tjekke ind på jeres herregårdshotel i Aberdeen-området.

Overnatning: Aberdeen området

Dag 4: Royal Deeside

I dag har I hele dagen til at udforske Royal Deeside, som er en storslået dal ved floden Dee, og hjemsted for den kongelige families højlands-residens, Balmoral Castle. Her kan I vandre gennem de farverige haver på Crathes Castle, et klassisk eventyrslot, eller opdage det nærliggende Drum Castle. I kan derudover tilbringe lidt tid med at udforske landsbyerne på Royal Deeside, som alle har deres egne karakteristiske præg.

Overnatning: Aberdeen området

Dag 5: The Malt Whiskey Trail

Rejsen går i dag nordpå mod Inverness. Følg den berømte rute “Malt Whisky Trail”, hvor I på vejen kan besøge nogle af destillerierne, som står bag nogle verdens mest berømte og fineste maltwhiskyer. Her er Speyside et must-besøg for enhver whiskyelsker, og det er her I kan finde Glenfiddich, Macallan, Glenlivet og flere andre berømte destillerier langs floden Spey. Området er også hjemsted for storslåede slotte, som Cawdor Castle og Brodie Castle, der er forbundet med Jacobite-historien. Fortsæt derefter til jeres slotshotel i Inverness-området.

Overnatning: Inverness området

Dag 6: Højlandet

I dag kan I vælge at tage nordvestpå for at besøge de berømte Inverewe Gardens, verdens nordligste botaniske have. Alternativt kan I også tage nordpå og besøge Dunrobin Castle, et eventyrslot, der ligner en fransk château med sine høje, koniske spir. I kan derefter blive i Inverness-området for at besøge Culloden-slagmarken eller gå en tur rundt i Inverness, højlandets hovedstad. Hvis I vælger at tage mod syd, kan en tur med Cairngorm Mountain Railway anbefales, hvor I kan udforske en af ​​Skotlands to nationalparker. I har også muligheden for at tage på en sejltur på Loch Ness, som kun ligger en kort køretur fra Inverness.

Overnatning: Inverness området

Dag 7: Vestkysten

Rejsen fortsætter i dag ved at køre langs den legendariske Loch Ness til Urquhart Castle, der stammer tilbage fra det 12. århundrede, og som er pragtfuldt beliggende ved bredden af Loch Ness. Følg derefter Caledonian Canal, langs Loch Lochy, til Fort William, som ligger i skyggen af Ben Nevis, Storbritanniens højeste bjerg. Fortsæt gennem Glencoe, en af ​​Skotlands mest legendariske dale, og over det barske Rannoch Moor. Kør dernæst langs Loch Lomond, Storbritanniens største sø, kendt for sin rolige skønhed med skovklædte bredder og øer. Tjek ind på jeres sidste overnatningssted, for denne tur, i enten Loch Lomond- eller Glasgow-området.

Overnatning: Loch Lomond / Glasgow området

Dag 8: Hjemrejse

I dag går turen hjemad. Kør mod lufthavnen, aflever jeres udlejningsbil ved enten Edinburgh eller Glasgow Lufthavn, og tag jeres fly hjem.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Skotland - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Skotland hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Glasgow sightseeing

 • Tennets Bryggeri

 • Royal Mile

 • St Andrews

 • Cawdor Castle

 • Dunrobin Castle

 • Loch Ness

 • Glencoe

 • Loch Lomond

 • Edinburgh

Billeder fra turen:

Skotland har en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv. Nyd bl.a. udsigten over det barske skotske højland, fra et af de gamle slotte man kan finde rundt omkring i højlandet.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Skotland, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller / herregårde / slotte i standarden ca. 4 stjerner. Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 8 Dage Skotland Rundt - Lev som Lords & Ladies

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 voksne, som deler dobbeltværelser. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

13.930,- per. pers.

(M) Kia Ceed

14.360,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

14.840,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

15.830,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

16.420,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

12.460,- per. pers.

(M) Kia Ceed

12.670,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

12.900,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

13.400,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

13.690,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

11.270,- per. pers.

(M) Kia Ceed

11.710,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

12.220,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

13.050,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

13.610,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.980,- per. pers.

(M) Kia Ceed

10.230,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

10.490,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

10.910,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

11.180,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "juni-september" eller ”oktober-maj”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på på ca. 4* hoteller/slotte

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Billetter til Edinburgh Castle
 • Loch ness cruise

Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-

 • Hoteller på turen er i kategorien 4 stjerner eller slotte. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Skotland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Skotland & Storbritannien

Togrejse Skotland - Glasgow - Oban
8 dage Skotland Rundt - Klassisk tur
8 dage Skotland - Familietur
8 dage Skotland Rundt - Lev som Lords & Ladies
Togrejse Skotland - Edinburgh - Glasgow
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur
Togrejse Skotland - Edinburgh - Inverness
Togrejse gennem Skotland / Storbritannien
12 dage Skotland Rundt - Højlandet og Øerne
8 dage Rundt - Harry Potter tur

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder